Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
EkoTeam -OB- 600W Philips,kokos,Drip - Klikni zde pro originální téma
Aleš
Hned na úvod bych se chtěl omluvit,že opět nemám žádné fotky z růstu - tentokráte však nikoliv mojí vinou,nýbrž vinou techonolige - připravil mě o ně totiž kolaps harddisku,tak doufám,že mě omluvíte a příště silibuju fotky od úplného začátku :)
Systém se opět nezměnil až na pár drobností:
Oproti svému zvyku nezastříhávat jsem tentokráte dvakrát stříhnul,ale mříž na Screen jsem nepoužil (nedostatek času na řešení úchytu) a opět dojedu junglestylem :) ,stejně chystám velkou přestavbu na 4x50l bubbler(po dvou kytkách) + 1x600W a 1x400W (dohromady nádherný 1 kilowatt :),snad už příští měsíc....
Kytek je tentokrát o jednu méně - 8 kousků,ale prostor je vyplněn stejně,jako s devíti,na čemž je krásně vidět,že nezáleží na počtu kytek,ale na využití pěstebního prostoru.
A poslední změnou je květový booster,místo B´Cuzzu jsem použil booster od Advanced Hydrophonics a taktéž se chystám vyzkoušet Final Solution (nasadím cca za týden a půl).

GrowSystem :
600 W sodík s cooltube,drip system zavlažování z 50litrového rezervoáru
Osazenstvo:
8X OrangeBud
(podrobněji o systému viz. témata pod mým podpisem)
Hnojky:
AH trojsložkáč ,B´Cuzz kořenový boost,AH květový boost,AH Final Solution,Phytamin,H2O2,destilovaná H2O....

Děkuji za pozornost a teď již k fotkám :-)
Aleš
Všechny následující fota jsou OB :)
Třikrát ještě před kadeřníkem (přes týden jsem byl mimo a když jsem se vrátil....jungle :)
Jo a je to 39.den květu (dám tomu cca 55 - 58 dní)
Aleš
zbylé dvě ještě před kadeřníkem (nějak padá připojení...)
Aleš
Teď již po úpravě olistění :)

1) zde je dobře vidět zkrácení prstů u vrchních listů - to aby nestínily paličkám a přitom si listy zachovaly svojí funkci - energetické zásobování.

2 a 3) pohled na šiškebab :)
Aleš
1 2 a 3 ) Cukr a rez..... _)
Aleš
Tak a tohle jsou tři poslední, :
1) komínek
2) dva komínky
3) moc komínků :)

Zatím čao,upgrade bude za pár dní,na dotazy samozřejmě milerád odpovím :)
Hanyz
chochoo tak to je krasa. Proc takhle nevypada muj OB (to bude asi tou 150kou:)) Na tom OB asi neco bude kdyz ho jedes znovu. Nevim jestli je to tim focenim, ale nejsou horni listy nejake svetle?
Aleš
2Hanyz : díkec moc.Ano,OB je fakt super modýlek ať už po stránce růstu,tak na kouření :),ale na příští várku už chystám změnu,přecejenom už ho jedu asi počtvrté :)
Ty listy jsou trochu světlejší,ale jen u prostřední kytky (té přímo pod lampou).Stává se mi to skoro pokaždé,ale není to zas tak hrozné,ta fotka to trochu zvýrazňuje.
Zatim čus.
MANHUNTT
vypadá to pěkně a slibně:beer:v každém případě ti dávám K+ a doufám že dáš info o Gramáži:confused::confused::confused:
Jen tak dál kolego:wink:
Apofiss
Ty listy mi pod lampou taky světlaj.Taky OB.Nemyslím, že to kytce škodí.Máš to fakt pěkný...
Aleš
Děkuji mnohokráte,milí kolegové :)
Info o gramáži samozřejmě bude,kosení plánuji okolo 4.června,pokud přičteme cca 14 dní na sušení tak by to mohlo být okolo 18.června.
Do té doby ještě postnu pár fotek.
Čus.
rixo
hezkii ceski:_-)) 600W a OB je dobra kombinacia:-))
at se dari
belladonna
Caaooo Alli,máš to fakt skvěle vychytaný.Ty paldy vypadaj doost dobře jen jsem se chtěl zeptat,jak dlouhou dobu si jim dal na růst?A jak máš velkej pěstební prostor?Měj se fajn a at to roste stejně dobře jako do ted.čus a k+
sorethroat
Hmmm...Aleš se zase koukám ukázal v tom nejlepším 600-ti wattovim světle :D:D:D hehehe...

Damn...
Great and nice plant's OB! Keep up or goooood growing!!! :sun:
mamoulian
Mám jeden skromný dotaz: Jak často a v jakém množství máš nastaveno zalévání? Jinak opravdu nádhera...dikes a caues ...:punk:
Aleš
2Rixo: díkec chlope :)

2belladonna:Šekuju pěkně :) Růstová perioda 18/6 - 37 dní (dvakrát jsem zastříhával,proto se to protáhlo,jinak bez zástřihů dávám 27 dní - snažím se vychytat takovou výšku,aby palice pokryla celý stonek a vytvořila tak "komínky",ačkoliv se tato výška model od modelu liší,osvědčilo se mi přepínat při cca 30 cm +/- 2cm výšky rostlin)
Můj pěstební room má rozměry : 1,50/2,0/2,20 (šířka/délka/výška),pěstební plocha (jen prostor kytek) má 1,10 x 1,50.

2sorethroat: Děkuju mnohokráte,příští várku přidávám ještě čtyřstovku,tak se ukážu i v kilowattovém světle :).Sám jsem zvědav,jak to dopadne :)

2mamoulian: Děkuju. Přesný návod je trochu komplikovaný,zvláště v růstovém období se celkem často mění v závislosti na potřebách rostoucí kytky,ale pokusím se :) - Během růstové fáze (18/6) - zalévám cca 50ml každých 6 hodin.
- Během květové fáze (12/12) - zalévám cca 50 ml každé 2 hodiny.
Je to ale přibližně,jak jsem psal,dost často to měnim - vždy tak,aby odpadní voda z celkového množství zálivky činila cca 10% - 15%.Já mám rezervoár na 50l zálivky a z tohoto množství mám cca 7 litrů odpadní vody(která jde na jahody :) )
Takže snad jsem nic nepoplet :),za pár dní sem hodím zase nějakou fotečku,čus.
Aleš
Byl jsem požádán o schémátko mého Drip systému.Jedná se o naprosto klasickou konfiguraci.Ke schémátku jen dodám,že odpadní voda z okapu stéká do odpadního kbelíku a již ji NERECYKLUJI (po zředění s ní zalévám jahody)
Omluvte prosím kvalitu schémátka,snad je alespoň trochu srozumitelné,dělal jsem ho takřka na koleni :) ,v případě nutnosti se pokusím ho přepracovat na PC- ale doufám,že ta nutnost nenastane:D:D
Děkuji za pozornost,na veškeré případné dotazy milerád odpovím.
Aleš
2puáč: Díky za podporu :jumper:

Neudržel jsem se a nafotil několik makrofoteček - tohle konečné období je k nevydržení,už se nemůžu dočkat až ochutnám a zjistím výhody či nevýhody AH květového boosteru oproti tomu od B´Cuzz.A taky mě zajímá,jak se na chuti a vůni podepíše FinalSolution od AH - ještě jsem ho nikdy nezkoušel.....
Aleš
No a tohle pro dokreslení celkové představy :D :wink: :smoker:
Apofiss
Ty vážně chceš, abych se uslintal k smrti!!!Chlape je to fakt nářez!!!Jdeš mi příkladem!!!Jsem zvědavej na rozdíl AH oproti Bcuzzu.Stále nevím jaký systém hnojiv použiju na příští indoor...snad mi pomůžeš s rozhodováním.Fakt jedeš jen kokos?
Aleš
2Apofiss: Děkuji,jsem poctěn :wink:
Opravdu používám naprosto standartní přísady a to : cca 5cm hrubozrného keramzitu na dno květníku,na to mix kokos/perlit/jemnozrný keramzit v poměru 3díly/2díly/1díl na celkové množství potřebného média.
Keramzit hodně důkladně promývám,kokos používám klasický lisovaný Lignocel i přes jeho údajnou horší vstřebavost živin,rozpouštím ho ve vodě s pH 5,3-5,5,Agroperlit taktéž důkladně proplachuji.
Rockwool používám jen malé kostky,občas i Grodan - podle financí (velké kostky nekupuji,nezaznamenal jsem s jejich použitím žádný rozdíl)
Takže opravdu naprostá klasika.
Zatím čus a děkuji všem za pozornost a chválu :smoker:
belladonna
Jestli to bude stejně,tak dobrý jako to vypadá a ja věřim,že jo,tak myslim,že mužes bejt spokojenej.:D:D
Aleš
2belladonna: A taky to skvěle voní,trochu jinak než s B´Cuzz květovim boostrem.Je zajímavé,jak se dá vůně i chuť ovlivnit.Každopádně díky moc.

No a dávali jsme s kolegou ochutnávku trochy toho spodního "marastu" a je to doost dobrý :smoker: - a to je dva týdny před sklizní
Dlouhou chvíli před sklizní si krátím focením :D ,tak mi prosím odpusťte,že si neodpustím :D dalších pár foteček........ale pak už opravdu nechám nějaký časový odstup :angel: ;)

1) Toto je kytka v SimpleBowlu (toho z www.hydroponieplus.cz , kupoval jsem ho tam už před lety).Šlo v podstatě o pokus - poněvadž mi zbyl řízeček a bylo mi ho líto vyhodit,přidal jsem ho cca4-5dní před přepnutím na květ do roomu(je na kraji,nemá už moc světla).Celkem jsem mile překvapen.....

2)Makro SimplBowláckého ÓBéčka :D

3)Opět Dripovky...A to jsou ještě dva týdny do slkizně - dělají mi opět radost,holky zrzavý :jumper:

4)Zde je dobře vidět "práce" květového boosteru - palička se stále nabaluje a tvoří nové bílé pestíky,zatímco ostatní už dozrávají.Ze zkušenosti vím,že palička začne nejvíce "tloustount" posledních 10 dní při flushingu,budu tuto várku pečlivě sledovat,moc mě zajímá co udělá ten Final.....

Tak dík a zatim čus........
Aleš
Dneštním dnem začínám s flushingem - voda pH 5,8 + FinalSolution od AH 6x denně po cca 80-100ml (až přestane vytékat zbarvená voda,stáhnu na 50ml).Také jsem dnes vystříhal spoustu listů (cca 1/2),poslední týden "oholím" zbytek.
No a zase tři fotečky:

1) nějaké to makro
2) bud
3) buds :D

Zatím čus,ozvu se opět a) na dotaz
b) z dlouhé chvíle :)
c) za pár dní
:wink:
HashShit
Jak mám něco takového vyrobit v panelovém domě???
Aleš
2HashShit: V paneláku to taky jde,stačí si najít vhodný prostor,nebo nějaký vytvořit (například přepážkou,nebo podobně),nebo vyrobit celou skříň ze dřeva apd.Větší problém spíš bude se smrádkem,protože v paneláku je spousta nežádoucích "nosů" a proto počítej s pachovým filtrem s aktivním uhlím.
Jsem si jistý,že pokud tu budeš chvilku brouzdat po fóru,inspiraci stoprocentně najdeš :).Mno a přinejhorším můžeš postavit něco menšího a pěstovat kontinualně bez přestávek........možností je hafo.
Čus a ať se ti to vydaří.
Aleš
Zdravím všechny,mám tu dalších pár foteček.Zbývají tři dny do konce.Vystříhal jsem várku listí (téměř vše).Zítra už nebudu zalévat,teplotu nechám vystoupat na cca 32-34 stupňů (rostliny se obalí pryskyřicí ve snaze bránit se přílišnému teplu).Dle mého zvyku nechám na poslední dva dny 24 hodin světla.Rostlina ze SimpleBowlu je již sklizena,usušena a vyhulena :D .Vzhledem k tomu,že byla přepnuta z řízku rovnou na květ,měla jen velice málo světla a neměla žádné boostery,mě překvapila kvalitou a svými 25g sušiny,což se teď před sklizní celkem šiklo :).

Teď k fotkám:
1) makro
2) makro
3) hnusná žlutá fotka :D (až se zhasne,dodám kvalitnější)

Děkuji za pozornost,nafotím ještě při kosení a po něm.Po usušení a zvážení dodám potřebná data :D zatím čus.
Aleš
Zdravím,nesu vám pár fotoeček se zhasnutým světlem,ta poslední várka obrázků je moc zažloutlá sodíkem .Také přidávám pár foteček celkového (jak jen to šlo) pohledu do roomu pro lepší představu o celku.

1) celkový pohled
2) blíž
3) blíž
4) ještě blíž
Aleš
No a když už jsem měl foťák v ruce,nafotil jsem pár "maker" :D

1) makro
2) makro
3) makro
4) a jedna při vycházejícím slunci :)

Mějte se krásně,zatim čus.
Aleš
Tak je to konečně tady :punk: ,je sklizeno a suší se.Kytky stříhám co nejníže a suším celé rostliny vzůru nohou :) při 50% (+/- 5%) relativní vzdušné vlhkosti a při cca 25 stupních pana Celsia :D .Listy žádné nestříhám (stejně jich tam už moc nezbylo),to dělám až při manikůře po cca 14-25 dnech (pustím si Cimrmany,nebo Červeného Trpaslíka a už to jede :D )
No a když je to všechno "zmanikůrováno" :) ,zvážím to na svém newtonmetru :) a výslednou hodnotu vám dám neprodleně vědět (pokud vás bude zajímat).

Mno a takto teď vypadá v roomu.Nepoužitou (zatím) mříž na screen jsem využil k sušení.Té špíny na stole si nevšímejte :) ,je to jen zaschlý živný roztok a krom toho je na igelitu,takže stačí ho sundat ;) a bude zase čisto.

Děkuji všem za pozornost i ocenění,zatím se mějte,čus...
Apofiss
Dřív jsem nad tvejma kytkama proslintal jen klávesnici.Teď se od počítače valí slinová tsunami.Ničí,zaplavuje celý byt a stéká po schodech k sousedům, kteří ječí "Nečum už na ty Alešovi posraný kytky a utři si to!!!".Poté si slizká vlna razí cestu celým Břevnovem a dál.Pokud bude bůh milostiv, steče to do vltavy a protipovodňová opatření to snad udrží v korytě...modlím se za to.Ale pokud nééé, budeš za to moct jedině ty a ten tvůj superles woe!!!Nastupuju do loďky a tradá...
Aleš
2Apofiss: Díky moc :D

Dnes jsem odrbal,omanikůroval a zvážil jednu kytku (byl jsem zvědav na výnos,ostatní kytí si ještě počkají :) )
Velikostně jsem vybral "průměrně" velkou rostlinu,abych si mohl udělat obraz o celkovém výnosu.Vážila cca 49g ,což není nic extra,ale čekal jsem méně.Celkový výnos by se tedy mohl pohybovat kolem 380-390g (jeden z nejslabších co jsem kdy měl :( ),ale uvidíme až to zvážím všechno.
Jinak chuť,vůně i ůčinky........ :bandit: :D :D :punk: mlask
Zatím čus....
Matrixx
Prostě luxus,není co dodat,snad jen dobrou chuť a další vyvedenou várku,Pěstu Zdar.... a K4YOU
Aleš
2Matrixx a puáč: Díky mnohokráte.

Tak jsem otrimoval další dvě holčiny. Každá z nich vážila jen cca 45g.Ještě pět kousků zbývá,zatím tu mám nějaké fotečky lepších paliček z těch již "hotových".
Zhruba do 10 dní dodělám všechny a konečně bude celková váha......
Díky všem,zatím čus....
Aleš
Na první stránce jsem mluvil o srovnání chuti,vůně,konzistence a výnosu při použití AH květového stimulátoru + FinalSolution a o porovnání s květovým boosterem od B´Cuzz a to na stejné odrůdě(OB),takže se pokusím :)
B´Cuzz : Chuť a vůně velmi výrazné,palice jsou méně tvrdé než s AH
AH : Chuť a vůně trochu méně výrazné,palice jsou krásně tvrdé
Výnos nemohu přesně posoudit (při této várce jsem zastříhával ale minulou várku s B´Cuzzem ne),nicméně to vychází tak,že AH je ve výnosu stejný či o malinkato horší než B´Cuzz.
Závěrem : Osobně jsem došel k závěru,že nejlepší je použít květový stimulátor B´Cuzz v kombinaci s FinalSolutionem od AH,protože preferuji výraznou chuť a vůni,přičemž Final se postará i o dobrou konzitenci.
Případnou nesrozumitelnost laskavě omluvte,způsobila jí nadměrná hladina THC v krvi :D :sun:
Díky za pozornost,zatím čus.......

Myslíte,že by mělo smysl vyzkoušet mixy různých boosterů? (např půl na půl AH s B´Cuzz a to i pro růstovou i květovou periodu).Případně nezkoušel jste to už někdo? Díky za vaše názory :)
Apofiss
No, já bych to nemíchal-ono to k sobě moc nesedí.Zkoušel jsi Ripen?
Aleš
2Apofiss: Vím že se boostery všeho druhu (obsahující enzymy a hormony) nesnesou s H2O2 ,ale navzájem by si škodit neměly,ne? Máš s tím špatné zkušenosti?Ripen znám,ale ještě jsem ho nezkoušel,myslíš,že je lepší než Final? díkec

Mimochodem,po 16 dnech sušení je vše komplet otrimováno,zváženo a sečteno dohromady :) a vzniklo cca 385g (cca 48g na kytku) suchého kuřiva (váha má odchylku 0,1g , proto se snažím co nejvíce snížit počet jednotlivých vážení).Všimněte si,jak jsem se poměrně přesně trefil svým odhadem o kus výše na stránce :D :smoker: Není to sice mnoho,ale chuť,vůně i účinky jsou dostačující a já jsem konec konců celkem spokojen (mírná nespokojenost musí být vždy,to je to,co nás žene kupředu,že :) )
Děkuji za pozornost,zatím čus.

Jo a nikdo jste nezkoušel mixovat ty boostery ?
Apofiss
Ripen toho obsahuje víc (PK).Jinak koukni co napsal snark:http://grower.cz/forum/showthread....=final+solution
rixo
kaamo super))) ja pouzivam final solution...a myslim ze si ma inspiroval ku kombinacii s tym Bcuzzom....tak uvidim....vyzera to fuck nadherne...tak sa drz:-)))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma