Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Čaras - Klikni zde pro originální téma
hh-top
Tak jsem dnes shodil to lepší z několika bylin, co jsme vypěstili s kamarádem. Nebylo toho zase tolik, ba dokonce zčásti podtržený(prevence proti zlodějům, kteří si už uždibovali) ale mastný to bylo dost a tak jsem přišel domů s černýma rukama. Plivnul jsem do dlaní, pošoulal rukama jako spokojený žid a ejhle, na stole ležely šoulky čarasu. Ten nejlepší z hašišů. Přidal jsem si do směsi jednu startku(staří Vlámové tomu říkali knastr) nacpal to do fajfky a....Bingo!

Kdo nehulí s námi, ať klidně hulí proti nám!
PiosOne
Ja mam taky neco podobnyho. Mam to od minule sklizne. Je to kulicka velka 1 cm. Nevim jak s tim nejlip nalozit. Jestli do fajky nebo do jointa. Porad mi. Diky
sunset
PiosOne: Rada nad zlato - DO PLIC! ;)
Tauron
Ja osobne davam prednost Jointiku v kombinaci trosicku tabacku (qualitniho), neco ganji a k tomu neco carasu (hashe). Idealni je vetrit ten caras do toho tabaku. dle mne je toto nejlahodnejsi kurivo 8-)))
PiosOne
V nejakym filmu jsem videl jak to pred pouzitim tavili zapalovacem nad tim tabakem (asi aby to tam nakapalo). Jak to delate vy? Nadrobite to na kousicky nebo ohrejete nad zapalovacem?
Tauron
S carasem nemam az tak velke zkusenosti, ale predpokladam ze praxe bude stejna jako s hashem.
Nahriva se nad zapalovacem aby zmneknul a dal se lip rozdrobit, ja osobne ho jeste teplej vtiram do tabaku (aby byl rovnomerne rozlozenej po cele delce a netvoril hrudky) a pak udelam normalniho jointa jako by tam ten caras (hash) nebyl.
Druhy zpusob je ten ze zacnes delat brcko uplne ordinerne a ten caras potom nadrobis na vrsek (nevyhodou je ze vetsinou neni moc rovnomerne rozprostren, vyhodou je jednodussi vyroba).
Hm jak se tak na to divam nejak sem se rozkecal 8-)
Doufam ze sem to napsal aspon trochu pochopitelne, protoze vysvetlovani nejni moje silna stranka.
PiosOne
Tauron: Pohoda, pochopil jsem, prave testuju svuj model, je konec sichty...
Tauron
...

[Edited by Tauron on 16-10-2001 at 12:15 PM]
hh-top
To jsem rád, že vám zachutnalo. Jinak není třeba čaras nahřívat,protože je čerstvý,tudíž nevyschlý a neřezaný žádnou příměsí. Nejlepší rada je vážně ta "do plic".
PiosOne
Tauron: Karvina a ty?
Storm
Podle mě je to nejlepší nadrolit do kvalitního tabáku a pak ubalit špeka.
Čaras...ten je celkem plastickej ...tak že konzumace buď sucháčem,nebo z toho udělám slabej váleček a dám ho do špeka aby byl po celý dílce,obalím tabákem a umotám....a hulim
asi tak všechno
hh-top
No vždyť říkám, dal jsewm do toho startku!
Tauron
Do brcka jo jo 8-))) Pravda toto se asi fuckt nemusi zahrivat :-) nemam vsak moc zkusenosti :-(((
pan dan
letos jsem si par kyticek pohladil :) ruce utrel do tabaku (kratke filtrove startz) a sup do iontika. IMHO je charas lepsi v iontu, jelikoz kamos ho rval do vodniho sloupce a to bylo dost kuckavy
FASTGROW
Já mam nejradši suchý drinky!
hh-top
Hezky to říkáte. Něco podobného kdysi řekl John Lennon. Whatever gets you throuhg the night! Ať tě tou nocí protáhne cokoliv. Každému jak mu chutná, hlavně, že bude zase další ráno!
shamanjai
tak já vám nevím, domácí čaras jsemještě nehulil, jen indický originály a to byly bomby. Nejlepší je to s troškou tabáku do čilumu nebo softdrink...
Ganjaman
Taky se vždycky těším, že mi zbyde po zpracování úrodičky na tlapkách trocha domácího čarasu.
Každopádně ze všech způsobů konzumace preferuju plechovku (nic proti jointům), tak si nejlíp vychutnáte tu jedinečnou chuť!
Pro ty co neví jak, je zde návod:
Vemte pixlu od pifka či jiného plechovkoidního nápoje, v místech kde je čárový kód (zkrátka dole) seškrabte barvu, špendlíkem v onom místě vytvořte "sítko" o průměru cca 2cm a lehce promáčkněte - tím vyrobíte "kotel". Fajnšmekři můžou ještě udělat dírku do dna - na přitahování. Nu a hulicí nástroj je hotov.
Nyní již stačí vzít kuičku čarásku, dát do kotle, škrtnout vynálezem na výrobu ohně a bafat a bafat.
Dobrou chuť!
Dlabi
NEvim jak vy ale ja to hulim uplne jinak teda caras jsem hulil tak dvakrat kdys to kamosi privezli z jizni moravy (a to sme to hulily z dymky).
Ale hasis hulit takto: uloupnu si uplne malej kousek tak na dva prdy z normální slukny. mezi dvema kreditkama ho tzv. soulam as je z toho uplna nitka tenounka.
potom vezmu zavarovacku a tacek od piva ten tacek propichnes spendlikem a na ten spendlik napichnes i ten konec ttte nitky (z tohho hasise) Takze mas sklinku na ni polozis tacek tak aby ta nika visela vevnitr sklinky zapalis tan dolni konec a sfoouknes pak to nechas doutnat.....sklinka se plni a plni kourem az je to poradny mliko tak nadzvednes tacek a das si brutalnihho prda.
vysledek je takovej ze ses uplne zhulenej s malyho kousku hashe.
hh-top
Tak si to čtu a mám radost, jak jsme my čížkové vynalézaví.
pan dan
Mrkni na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1464
mies333ko
Čaras sa nahrieva ked ho chcete dat do jointa aby sa dal lahsie rozdrobit. On totiz po zapalení zbíkne..ta zivica predsa robi svoje :- ).A ked zbĺkne tak ho hned treba sfuknut..nic z neho neunikne a caras cely zmekne ;-) a lepsie sa drolí.
Zrovna som si isiel dat carasovy drink ale po sfúknutí tej carasovej minivatry netlel no zmekol a tak som ho nalozil do fajenky a teraz sa citim ako v rozpravke :-)
čaras jedině přes suchej drink
Eloren
Má cesta je buď dát do šlukovky. nebo pokud jsem měl nějaký shitový venek a čarasu už jen málo, tak jsem s ním vytřel krabičku a bylo. Tady toto jedině do bonga =)
MadEGGA:()
2PiosOne: kdyz to nahejes, tak ti ten carasek zmekne a muzes stim pak pracovat, jak uznas za vhodny.. nadrtit, natvarovat, atd..

jinak do dymky bych to nemichal s tabakem. Max. s ganjou.. ale do takoviho spicku i s trochou tabacku je to luxus ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma