Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem dnes shodil to lepší z několika bylin, co jsme vypěstili s kamarádem. Nebylo toho zase tolik, ba dokonce zčásti podtržený(prevence proti zlodějům, kteří si už uždibovali) ale mastný to bylo dost a tak jsem přišel domů s černýma rukama. Plivnul jsem do dlaní, pošoulal rukama jako spokojený žid a ejhle, na stole ležely šoulky čarasu. Ten nejlepší z hašišů. Přidal jsem si do směsi jednu startku(staří Vlámové tomu říkali knastr) nacpal to do fajfky a....Bingo!
Ja mam taky neco podobnyho. Mam to od minule sklizne. Je to kulicka velka 1 cm. Nevim jak s tim nejlip nalozit. Jestli do fajky nebo do jointa. Porad mi. Diky
Ja osobne davam prednost Jointiku v kombinaci trosicku tabacku (qualitniho), neco ganji a k tomu neco carasu (hashe). Idealni je vetrit ten caras do toho tabaku. dle mne je toto nejlahodnejsi kurivo 8-)))
V nejakym filmu jsem videl jak to pred pouzitim tavili zapalovacem nad tim tabakem (asi aby to tam nakapalo). Jak to delate vy? Nadrobite to na kousicky nebo ohrejete nad zapalovacem?
S carasem nemam az tak velke zkusenosti, ale predpokladam ze praxe bude stejna jako s hashem.
Nahriva se nad zapalovacem aby zmneknul a dal se lip rozdrobit, ja osobne ho jeste teplej vtiram do tabaku (aby byl rovnomerne rozlozenej po cele delce a netvoril hrudky) a pak udelam normalniho jointa jako by tam ten caras (hash) nebyl.
Druhy zpusob je ten ze zacnes delat brcko uplne ordinerne a ten caras potom nadrobis na vrsek (nevyhodou je ze vetsinou neni moc rovnomerne rozprostren, vyhodou je jednodussi vyroba).
Hm jak se tak na to divam nejak sem se rozkecal 8-)
Doufam ze sem to napsal aspon trochu pochopitelne, protoze vysvetlovani nejni moje silna stranka.
To jsem rád, že vám zachutnalo. Jinak není třeba čaras nahřívat,protože je čerstvý,tudíž nevyschlý a neřezaný žádnou příměsí. Nejlepší rada je vážně ta "do plic".
Čaras...ten je celkem plastickej ...tak že konzumace buď sucháčem,nebo z toho udělám slabej váleček a dám ho do špeka aby byl po celý dílce,obalím tabákem a umotám....a hulim
asi tak všechno
letos jsem si par kyticek pohladil ruce utrel do tabaku (kratke filtrove startz) a sup do iontika. IMHO je charas lepsi v iontu, jelikoz kamos ho rval do vodniho sloupce a to bylo dost kuckavy
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.