Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Fascinován-zaregistrován - Klikni zde pro originální téma
Gustav Ustav
Během mnohaměsíčního bádání po těchto stránkách, jež jsem objevil zcela náhodně, po té co se mi díky nim rozšířili obzory natolik, že jsem spoustě lidí začal připadat jak konopný technik jelikož z domova odcházím za svými přáteli vždy s novými informacemi ohledně dění na konopné scéně, rozhodl jsem se učinit velký krok v mém životě...zaregistrovat se. Jsem devatenáctiletý konzument z Ostravy. Marihuana pro mne už po čtyři léta znamená neodmyslitelný prostředek k prohloubení zájmu o přírodu, kulturu, práci... i zpříjemnění všedního lelkování doma či venku. To vše znamená, že www.grower.cz se od dnešního dne oficiálně stává mou svatyní, ke které vzhlížím jako k nekonečně velké palici nejkvalitnějšího materiálu.

ps.: jsem hrdý na to, že můžu být s vámi

Děkuji: Gustav Ustav
Krychle
Vitej!:) Kdyby jsi cokoliv potreboval, tak se ozvi..treba na pm...preju hodne stesti a uspechu tady na G:D
chOdec
Připojuji se ke Krychličce.. :D
Více takových nových uživatelů, to pak ty chmury týkající se nárůstu náctiletejch primitivů ( to se tě netýká :D ) na groweru rychle berou za své.. ;)
Vítej, vítej, vítej... :frog:
Gustav Ustav
Děkuji Všem za milé přivítání! Jsem polichocen! Budu se zde snažit zapadnout co jak nejlépe a doufám že nebudu nijak překážet. Zároveň také budu pohlcovat informace od zkušených aby zase někde vyrostlo o pár kytiček více, které budou obohacovat další zpřátelené plíce a duše.
Mr.Proper
Nezbývá mi, než se též vzletnými slovy připojit ku přivítání a vyjádřit potěšení nad Tvým nickem. Po ránu mě pobavil. :D

:)
impozant
ja som tiez relativnee novy clen a som rad ze som sa zaregistroval do groweru. zatial pre mna grower plni ulohu ako poucnu tak aj zabavnu. nasiel som tu mnoho uzitocnych rad ako zacat pestovat, kde, ake odrody atd. a splnil aj zabavnu, som sa pobavil na Brutalnych zazitkoch z hulenia hehe. takze aj ja som rad ze som sa zaregistroval.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma