Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Lipi zase pěstí "2005" - Klikni zde pro originální téma
lipi
Tak protože jsem sem teď napsal asi tak 25 řádků krásneho vzkazu všem growerum a všechno se to kouslo a zmizelo to někde v pr..i a já už nemam čas, tak sem jenom házim dvě fotky z mýho telefonu a ostatní k tomu napíšu zítra.
Mějte se!!!!!!!
Matrixx
no něco tomu přecejenom chybí :D nějaký to info (model,substrát,atd.) tak to naprav.....
lipi
Zdarec!
Takže: Modely jsou moje NONAME, který pěstuju odjakživa. Letos mě překvapila klíčivost semen, které jsem měl z loňské nesklizně (1 kytka a pár větví, které mi tam ráčili páni kurvy nechat) . Ze 43 semen vyklíčilo 36 do čtyřech dní a ze zbylých sedmi mi po zasazení do skalky vylezlo 5 rostlinek (bohužel máma v pátek plela skalku:-( ), takže všeho všudy 98% úspěšnost. Protože v našem okolí to stojí s místy pro pěstování za ho...o, tak jsem se rozhod že letos si dam jenom na dvorek do samozavlažovacích kýblů, které mi zbyli od loni. Substrát jsem použil stejný jako loni a to univerzální z Tesca, který se osvědčil a na zkoušku jsem v jednom kýbli použil substrát pro pelargónie. S hnojenim to letos provedu tak, že si o víkend dam odstát naložený kopřivy, kterýma budu holky krmit. Pro květ zustanu u FLORANu, který se mi osvědčil loni.
Počasí u nás zatím stojí za pendrek, tak doufam, že se to probere a že to konečně poroste. S dalšíma fotkami to vidim tak, že když to nevyjde se zapůjčenim digiťáku, tak bych přihodil zase něco z telefonu.
To je asi tak všechno....
lipi: tak přeju hodně štěstí a co nejmíň žlutých listů :)
OiPUNK
please foto....
lipi
futeW: Díky kámo!!!! Leto se budu holkám věnovat o to víc, když je budu mít doma a doufam že žluté listy nebudou:-) Co ty a letošní sadba?

OiPUNK: foto je nahoře a další bude snad po víkendu.......
lipi
Tak se omlouvam za zpoždění a za to, že fotky který sem dávam nejsou aktuální (ze fčerejška), ale nějak jsem byl celej ve spěchu a nějak jsem je nestih pofotit. Fotku jsou bohužel zase jenom z telefonu, protže se stále nenaskytla příležitost zapůjčení fotostroje. Takže fotky jsou focený v pátek a nějaké ty pokroky jsou na nich patrný. Tento výkend se chystam holky rozsadit aby měly dostatek pohodlí a soukromí, tak doufam, že si toho budou náležitě vážit:-) Jinak ten slizskej prevít na jednom obrázku není žádnej Had Plant, ale nýbrž muj první letošní úlovek:-)
Mějte se.............
lipi
Tak konečně trochu aktuální stav. Foceno včera. 4 dny jsem svoje kytky neviděl a musim říct, že zavlažovací kýble makaj letos perfektně! Po třech dnech veder maj stále pěkně vlhkou půdu a je vidět že kytky v zavlažovacích kýblech jedou mnohem líp než ty v nezavlažovacích (jedna fotka se třema malíma kytkama).
Vim že tu někdo sháněl jaký systém využívaj zavlažovací kýble, tak jsem udělal pár fotek jak jsem je vyřešil já.
Díry v bocích spodního kýble jsou přesně v úrovni spodní hrany drátu, který drží vrchní kýbl.
Knot je zaveden cca 8cm směrem do středu kýble a by ven koukalo tolik, aby došáh na dno spodního kýble. Nemůžu si vynachválit, jak to maká a myslim že to mnohem víc ocenim při dovolený:-))
Zítra je rozsadim aby byly po jedné a rozhod jsem se že co my zbylo v truhlíku (nevyzbyli kýble) zasadim do pole kukuřice, které se zjevilo za našim domem. To bude spíš taková loterie......
A to to to to je pro pro dnešek vše přátelé. Tády dády dády dááááááááááááááááá.......
lipi
Sakra, sem nějak zapomněl na ty fotky....
Lipi: Kytky vypadají zdravě a pěkně.
Co se týče mě? Heh tak letos to není moc slavný. Vzhledem k tomu, že sem maturoval, tak sem kytky zanedbal v ne moc vhodné době. Po třech týdnech jsem přijel na políčko a co nevidím? No nevidím vůbec nic, protože kytky byly zarostený okolní vegetací :) Musel jsem to tam pořádně protrhat, snad to bude lepší. Jinak taky se odhodlávám dát kytky do kukuřice, ale mám obavu z toho, jak budu uprostřed pole hrozně nápadnej :( Leda snad v noci.
p.s. plánuješ nechat ty tři kytky v jednom kyblu? pokud tam teda nebudou samci. měj se a ať rostou :)
lipi
futeW: Přece jenom jsou v životě i důležitější věci než kytky a maturita je poměrně dost důležitá, tak si myslim že se to dá omluvit:-) To počasí co je teď je jak na Jamayce a s kytkama to dělá divy.
Jinak kytky už jsou od soboty v kýblích po jedndné, jenom ve dvou od primalexu (takové ty oválné) jsem je nechal po loňské zukušenosti po dvou. Všechny jsou zaštíplé, nekteré nad třetim, nekteré nad čtvrtym patrem a u některých jsem se pokoušel o FIM. Nezaštíp jsem jenom ty co jsou po dvou, aby tolik nekošatěli.
S tou kukuřicí jsem řešil stejněj problém a nakonec jsem ho vyřešil tak, že jsem dal truhlík kamarádovi, který je vysadí u svýho pole.
Měj se a ať se ti daří a hoď sem nějáký fota:-)
lipi
Zdrawim growers!
Zde jsou fotky po rozsazení, které jsem pořídil včera. Jsou opět z telefonu, takže žádný detaily. První a druhá jsou společná fota a ostatní jsou portréty jednotlivců. Celkem jich je 14. Včera se u nás stejně jako po celé ČR ochladilo a tak nezbývá než čekat na pořádný hice. Všechny jsem zaštíp, tak jak už jsem tu psal, tak už by mělo být na příštích fotkách vidět, jak se to větví. Poslední fotka je pořízená v sobotu večer při „pohodovém“ rybaření s kámošema u nedalekého rybníka. She-sha s melouvým tabáčkem, sluníčko a spousta hladovejch ryb ve vodě, no prostě leháro:-)))))
Howgh – domluvil jsem....................
lipi
Opět po delší době zdravim.
Včera jsem narychlo udělal pár fotek, tak tady jsou. Říct k nim můžu akorát to, že ještě pořád nehnojim, protože jsem ve finanční tísni a kvůli tý nejezdim ani domu, protože nemam na benzín:-) Takže jsem si připravil kopřivy v nálevu a když do doby dokvašení neseženu nic jiného, tak jim začnu dávat toto. Po zašťípnutí už většina žene větvičky a až na pár trochu zežloutlých listů ze spodních pater se jim daří sqjele. Protože doma moc nejsem tak zálivku řešim z části zavlažovacíma kýblem a kde nejsou tam nastupuje babička:-) Je spolehlivá a baví jí to. Kdyby měla přístup na net tak se tu určitě zaregistruje:-) Pokračování nejspíš v pondělí.
Olevoár
lipi
kudre: Ten velkej od PRIMALEXU je po podzimnim malování a ostatní kupuju za 5Kč jeden v místní pekárně. Vozej jim v tom marmeládu a oni je pak takhle prodávaj. Jsou to desetilitrový kýble a když se o holky dobře staráš, tak se v těch kýblích daj vypěstit dobrý modely:-)
Lipi: He s penězma su na tom podobně :) A navíc nemám k dispoozicic auto, kterým bych si mohl dojet někam do zahradnickýho centra koupit jedno vyhlídnutý hnojivo - wuxal super, nemáš s ním náhodou zkušenosti?
Btw, včera jsem ještě zasadil tři nový kytky :)
lipi
futeW: Peníze budou a my nebudem:pimp:
Ten WUXAL znam akorát z vyprávění tady na fóru ale zkušenost žádnou nemam. Jednou jsem byl nakupovat v baumaxu a trochu jsem se zasek v sekci s hnojivy a vim, že jsem ho tam zahlíd, ale to už jsem měl doma nakoupíno a tak jsem se na to vybod.
Já taky zasadil novou kytku ani o tom nevim:frog: Hned jak slezl sníh, tak jsem zasadil pár semen na máminou skalku, jenže ona jí vyplela a zasadila tam nový skalničky. No a dneska odcházim do práce a koukam jak blázen když se mezi jejíma skalničkama tyčý ta nejnádhernějších ze všech skalniček jaký jsem kdy vyděl. Semínko se tam asi někde schovalo a teď už je z něj 30 cm vysoký bidlo (a to doslova, protože musela přerůst ty skalničky, takže je to taková vytáhlá vyžle:-)) Budu jí řikat Bruce Wilice (ten taky přežije vždycky všechno :rocket: )
lipi
Tak jsem zjistil, že letos se sem dostanu vždycky jenom, když sem jdu vložit fotky. Časově jsem na tom tak špatně, že se nestíhám kytičkám ani pořádně věnovat a o to víc mě těší, že když je po 4 dnech vidim, tak zjistim, že se maj k světu i bez mojí přítomnosti.
Takže k wjeci: fotky jsou ze včerejška a je na nich vidět, že si holky v klidu lebedí. Stále nehnojim, protože k penězum mam stále dál a naložený kopřivy potřebujou ještě tak týdenní lázeň. Trochu mi dělaj problémy mšice, protože asi na čtyřech kytkách se zabydlely a jsou zabydlený. Potřeboval bych chytit na pasece berušku a nasadit jí do akce:-) , nebo použiju účinnou zbraň proti divoký zvěři - slušně onošený ponožky - jenže mšice asi zas tak divoká zvěř nejsou co? No uvidim jak to vyřešim, ale každopádně se těšim až holky zase uvidim, protože počasí je teď u nás až nečečekaně štědrý:-)
Zdárek
lipi
Tak se mi včera nějak sesypal net a fotky jsem neuploadnul, tak to napravuju dneska.
Kuře
Nádhera chci se zeptat ty to budeš dávat z těch kýblu ven nebo to tam necháš ?
Dále bych se zeptal jak to máš stěmakopřivama jak na to jdeš :)
lipi
Kuře: Ty kytky zustanou tam kde jsou, protože žádnýmu jinýmu místu už nevěřim. V našem okolí to stojí za kulový a žijou tam lidi, který skoro živí to, že obcházej okolí a hledaj pole.
S těma kopřivama na to jdu hlavně s rukavicema:-))) Narvu jich do kýble (ne kovového!!!!)co se vejde a pak je zaleju vodou, přiklopim něčim, aby do toho nepršelo a dam na místo kam stále svítí sluníčko. To ostatní už udělá ta stará dáma - příroda. Pak do desetilitrové konve dávam asi půl litru toho louhu. Toť vše - žádná kouzla....
lipi
Kuááááááá už asi na desátej pokus mi nejdou uploadnout fotky!!!!!!!!!! :grrr:
Co se to zas dějééééééééé :rocket: !!!!!!!
lipi
Áááááhhhhhhhhh:-) Konečně!!!!
lipi
Heuréka :crazy:
Na stopasetátý devátý čtyřicátý pokus se to přeci jen podařilo a fotky spatřili světlo webu :bravo:
Nevim co k nim říct, tak na případný dotazy odpovim.
lipi
Sluníčko nám pěkně svítijó a holky pěkně rostó:-)
Hnojivo jsem začal minulý týden a to tak, že kombinuju výluh kopřivovatý a Krystalon Start (protože moje finanční situace neni ještě pořád košér, tak mi ho daroval Áda - tímto děkuji). Už padly první koule - samozřejmě je to ta (ten) kořeny vzhůru......
No nezbývá než dodat : " Ať nám to hezký počasí ještě chvilku vydrží - třeba do října :frog: "
Lipi: Mno taky bych chtěl, aby se mně už ukázali nějací samci, teda pokud tam nějací jsou. radši bych vlastně byl,aby se neukázali žádní :) Dneska jedu kytky pohnojit před odjezdem, hehe. Měj se a ať rostou!
lipi
futeW_:
No rozhodně bych byl nejradši kdyby žádný samci nebyli, ale takovej je život growera:-(
lipi
No sice jsem sem dával fotky nedávno, ale včera jsem náhodou objevil něco co jsem si řek že sem musim dát...... Když jsem kontroloval vodu v zavlažovacích kýblích, tak jsem si nemoh nevšimnout jak si kytka bere živiny přímo z vody kořeny, který si v ní vytvořila. Taková malá outdoorová hydroponie:-)))))) Docela mně to překvapilo, protože loni jsem pěstoval uplně stejně a nic podobnýho se mi nestalo. Tak jsem ten kýbl s touhle kytkou posadil na velkej (fakt největší) kýbl o primalexu a ještě trochu obsypal hlínou, tak jsem zvědavej jak se rozjede až ty kořeny prokoření do toho spodního kýble. Když už jsem fotil, tak jsem udělal i rodinné foto. Stavy se lehce snížili po eliminaci dalšího samce, tak doufam, že už jich moc nebude.... To je ke dněšku asi vše a příště tak někdy okolo úterýstředy....
lipi
Tak koukam, že mi to tu nějak zarůstá vousem..... Chyba bohužel neni na vašem příjmači,ale na mém vysílači:-) Nějak to všechno nestíham. Počasí navíc stojí stále za ho..o a tak ani nebylo moc co fotit. Teď konečně přišli tak trochu slunné dny a tak si myslim, že po víkendu pořídim nějaké ty fotografíje. Jediná zásadnější změna v osazenstvu kýblíků je to, že jsem zavraždil dva samce!!!!!!!!!!!!!!
Tak zatim zdarec a sunku zdar a sílu!!!!!
lipi
Tak mam za sebou dovolenou:-(
Počasi stálo sice pořád za ho..o,ale tím jsem si dovolenou zkazit nenechal a taky jsem věřil že až se pot ýdnu vrátim, tak budou holky k nepoznání. Sice to nebylo tak drastický,ale změna byla znatelná. Všech stávajících sedm kytek jsou samice a většina už kwete. Hnojim hnojivem na kwět a to stejně jako loni FLORANem NPK 24-16-24. Dvě pěkný bouuřky přežila i ta nejvyšší a nejhubenější kytka, tak snad přežijou už všechno. Musel jsem udělat drobné opatření proti kolemjdoucím chodcům a hlavně kolemjdoucím ciklistům, kteří už mohli ohrozit soukromí nad stříšku se táhnoucích kytek. Fotky jsou zase z telefonu. Fotky z digiťáku už ani neslibuju, protože to vždycky zkrachuje na nějaké kravině, jako třeba že ho kámošovi kámoši utopili v bazénu a tak podobně. Snad se to ještě letos povede:-)
Tak zatim zdárek a ať svítí, neboť to teď začne bejt dost důležitý.
lipi
Zdravim přátele zeleného údolí:-)
Je to skoro nemožný, ale poprvé od vysazení jsem se dostal k digiťáku a tak konečně můžu nabídnout pořádný fotky. Většina kytek už vesele kuete a uoní:-) Menší problém mám s maskovánim, protože pozorní kolemjdoucí si můžou všimnout jedné větve která jde přes kůlnu. Všechny holky jsou zdravé, akorát jedna měla menší újmu, protože jsem se nedostal domu abych zalil a myslel jsem, že ta už to nerozchodí, jenže opak byl pravdou a deset minmut po zalití se narovnali všechny ohlé větve. Celkem je tam 7 kousků. Tak myslim že řeči bylo dost, tak zdarec
lipi
a tady jsou další
Ou, kytky se ti vytáhly a začly kvést. kde jsem byl já? :) Nějak jsem tvůj thread přehlídl. Kytky jsou moc pěkný, zesílily. Už víš čím budeš hnojit na květ, respektive čím už hnojíš?
p.s. ten keříček se mně hodně líbí.
lipi
futeW:
Zdravim Tě.
Ono nejde ani tak o to kde jsi byl ty,ale kde byl muj thread, protože byl většinou zahrabanej někde na třetí stránce. Nemam moc času, tak sem vždycky přídu, vložim fotky a zase du, když pak přídu za týden tak ho hledam kdesi v dáli:-) Kytky už dělaj radost i mně protože i přes ne moc velkou přízeň počasí se jim vede dost dobře. Co se týče hnojení, tak jim dávam co proto. Když mam náladu tak jim naleju slepictrus a jinak dostávaj jednou a občas i dvakrát týdně FLORAN. Teď dostaly zrovny menší pauzu protože mi dali tktně najevo, že moje hnojící techniky už nestíhaj (zhnědlý okraje listu a některý opadali). Domu jezdim tak jednou za dva nebo tři dny a rozdíl je vždycky dost patrnej. Vždycky se domu hrozně těšim:-) Dneska mně to čeká zase, tak udělam nějakou fotku.
Jak se daří době?
(přiložený fotky jsou z pondělí)
Lipi: Mno mně se daří taky docela dobře, akorát mě trochu štvě že mně ty kytky ještě nějak nekvetou :) dívám se že ty tvoje by mohly být zralý už tak v polovině září, no uvidiíš, nechcu hádat.
Ale to těšení se na kytky taky znám. Já vždycky když jedu na pole, čím víc se blížím, tím víc se bojím a zároveň těším. Po tom, když je tam najdu, je má radost převeliká :) doufám, že se nestane, že bych je tam nenašel.
lipi
Mno ta co je nejrozkvetlejší už kvete přes tři tejdny, tak si myslim, že by to mělo vyjít tak jak jsi řikal, na půlku září. Teď začal kvést i ten keřík a ten k tomu vydává i krásnou vůni (jako ještě žádná moje kytka), tak se těšim:crazy: Teď má navíc bejt pěkně slunečno a teplo, tak se těšim dwojnásob....
Koukal jsem do svý wještecký koule viděl jsem Tě pálit jointa z tvýho modelu, takže si myslim že se ti letos nestane, že bys tam kytky nenašel:jumper:
lipi
Docela už na mně dou depky z toho hnusnýho počasí!!!! Už ani nevim jak vypadá sluníčko..... Z toho kouká akorát tak plíseň. Jediný co mě potešilo bylo, když jsem přijel domu a viděl jak se my zbarvily paldy na jedný kytce do fialova. Snažil jsem se to vyfotit, ale foťák na telefonu neni bohužel schopnej tohle zaostřit a tak je fotka v celku rozmázlá. Snad se to počasí probere! Peace
kotg
No příteli, to budou ukrutný salámy, už teď stojej za K+.
lipi
Díky příteli. Rád bych kdyby byly ale k tomu je zapotřebí přírodní výbojka, která né a né svíti zamakat:-(
lipi
Zdravim přátele zeleného údolí. Nedostal jsem se ke svejm kytkám, ale protože se po měsíci a půl vrátil kámoš z dovolený a volal mi ať se přijdu mrknout na jeho kytky, tak sem hodim alespoň pár fotek jeho rostlinek, nebo spíš stromků. To co je před oknem neni ani zmrček ani jedle - je to konopíčko:-) Jestli se zadaří, tak zítra bych sem vrhnul svoje kytky. Zatim se mějte a nedejte čorkám šanci!!!! PEACE
lipi
Tak jsem se po dlouhé době dostal ke stroji, kterej narozdíl od mobilu umí dělat fotky na kterých je ledacos vidět. Zkoušel jsem si hrát s makrem a myslim že to nedopadlo uplně nejhůř:-)
lipi
nějak mi to tu blbne, tak trochu strpění please
lipi
... a ještě něco málo....
lipi
Zdravím vás přátelé všeho zeleného. Mám závažný problém:-( Včera jsem přišel domu a uviděl jeden uplně zkroucený list, tak jsem se podíval z blízka a zjistil, že se mi na něm pase asi 100 miniaturních zeleno-průhlednejch housenek s černou hlavičkou. Jsou asi tak 2mm dlouhý a už byli i na dalšim listu:-( Nevíte co jsou zač, odkud přišly a jak se jich zbavit? Budu vděčen za každou radu. Dneska se je pokusim vyfotit al ejsou fuckt mini.....
lipi
Tak musim s radostí konstatovat, že housenky už jsou neni:-) Po tom co jsem utrhnul jeden list plně obalenej a spálil, tak zustalo jen pár jedinců a ty odešli Vinohradskou třídou neznámo kam!:-) Pořídil jsem několik aktuálních fotek a tak tady jsou.
lipi
a další......
Panáčku, jak jsou na tom kytky teď? Dlouho nebyl update, polepši se :)
lipi
Omlouvam se, že nestíham, ale práce je moc a času na update málo, pokusim se to co nejdřív napravit.
Peace
lipi
Zdravim přátelé. Jsem z těch svejch kytek volakej čudnej:-( Vypadalo to tak pěkně a teď už se mi tak nelíbí. Jedna už je zklizená a se všech jsem ušťíp jednu větev na zkoušku a včera jsem bělal bramboráčky. Ta co je sklizená celá se skoro nedá kouřit, jak je hnusná (nechápu po tak dobrý péči. Do jedný vkládam dost nadějí, ale ještě jsem neochutil, neb se větvička ještě suší na skříni, tak jsem zvědav. Počasí tu teď stojí za prd a jestli nepříde slnko tak se pomalu začínam bát plísně. No uvidíme. Tady je pár fotek který jsem včera na rychlo pořídil, neb nemám moc času.
lipi
Zdravím všechny a i ty ostatní! Po tom co jsem měl minulý týden nepříjemné problémy, o kterých se mi nechce mluvit, jsem sklidil svou úrodu. Je to téměř po 3 letech co jsem sklidil všechno sám:-) Jeden model by býval chtěl ještě tak týden (tenhle byl zrovna luxuxsní), ale okolnosti byly takové a tak jsem jednal.... Spokojenost je 90-ti procentní, bo až na jednu kytku, která ani nechutná a ani nemaká, je to bezva pokouření. Myslim, že z mýho pohledu je to vydařený outdoorek. Na fotce je posledný snímek zesnulých:-) před uložením do země......
Tož sa všeci majte a s radostí si užívejte svoje výpěstky!!!!!!
lipi
Ještě bych chtěl dodat že mi omylem zustala jedna láhev v báglu, tekže na snímku jedna chybí:-)
Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma