Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

Stránky: 1 [2] 
Vraťte nám prosím zpět malej chat:( - Klikni zde pro originální téma
Dude
mam defaultne IE :-/
a dela mi se to az tenhle tyden bych rekl...
carlos
Interval refreshe jsem pro jistotu někdy před týdnem prodloužil na 16 sekund. Původně bylo cca 10 sekund. Žádné problémy jsem nezaznamenal... zkuste mi prosím napsat přesný postup a verzi prohlížeče, abych mohl chybu replikovat.... Díky.
chell
chyba na mozille.. kdyz neco napisu tak to tam zustane a musim mazat rucne...
Konopnik
uz de ten minichat
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od Konopnik
uz de ten minichat

pokud je to otázka, pak odpověď zní ANO.

(klikni na Fórum a uplně dole ;) )
Lupus
musim jak jinak nez souhlasit s DJMaxem podle me je 20 radku dost malo na to aby se dala vest diskuze ve vice nez 4 a mnohdy je na minichatu vice nez tito 4 lide :D
ZADAM O ZVETSENI MINICHATU :)
nebo alespon oduvodneni zmenseni minichatu :)
Panove tak vyuzivejte Chat a ne minichat
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Disaster:-)

Myslíš ten co vypadá jak z doby komunismu?:D
Hanyz
citace:

Koncept Chatu se na groweru nikdy neujal. Narozdíl od minichatu (dnes miniminichatu), který si získal velkou popularitu a pro mnohé lidi je lákadlem na grower, je tou věcí, proč na grower chodí a vrací se, a nyní je omezován a postupně rušen jen proto, že se carlos není schopen vypořádat s jedním protivným kverulantem. :rolleyes:
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od Hanyz

Koncept Chatu se na groweru nikdy neujal. Narozdíl od minichatu (dnes miniminichatu), který si získal velkou popularitu a pro mnohé lidi je lákadlem na grower, je tou věcí, proč na grower chodí a vrací se, a nyní je omezován a postupně rušen..

souhlas.

Vraťte nám prosím zpět celej minichat.
citace:

velkej chat stojí za prd pivovarskýho valacha!

ano, má všechny ty bezpečnostní featury... nedostane se na něj neregistovaný (aspoň myslim), můžete šeptat a zvát si nejen do soukromých místností další členy

ale...

po kliknutí na ono "CHAT" tam kdesi nahoře se dostanu na adresu http://grower.cz/forum/poc.php? a dobrou minutu trvá, než se vůbec dostanu na vstupní stránku

a co pak dál?

místnosti... indoor, outdoor, jakási moderovaná verze (?) a cosi, co má být asi všeobecná debata, ale bohužel se mi to v roletkovém menu zobrazuje jako Ku?árna (takto s otazníkem) a po potvrzení se mi dostává chybové hlášky: Channel doesn't exists!

mno.. ale aspoň nejaká akce, protože pokud vyberu jednu z ostatních voleb (indoor, outdoor, moderated), můžu klikat na tlačítko Jdi! až se z myši kouří, ale do žádné místnosti se nedostanu (i když, abych to tolik nedramatizoval, tak jednou se mi to povedlo ;))

a nějaké resume?

pokud se zamyslím nad tím, kolik lidí využívalo minichat, příjde mi, že nějaké místnosti in a out jsou vcelku zbytečné.. to za prvé

a za druhé... mi příjde lehce zbytečné omezovat jednu službu, když ta, co ji má nahrazovat, je dosti nefunkční

výsledkem je, že oněch osudných 20 řádků je plných testosteronových výlevů toho či onoho a ten, kdo si přijde klasicky pro radu, má smůlu, protože jeho dotaz zmizí do černé díry dříve, než stačí někdo zareagovat :(

chápu, že tato změna má své důvody, ale kdo ví jaké... já ne... ty víš?.... tak se pochlub ;)

P.S. : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1 - Build ID: 2008070208

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma