Dude |
mam defaultne IE :-/
a dela mi se to az tenhle tyden bych rekl... |
|
|
carlos |
Interval refreshe jsem pro jistotu někdy před týdnem prodloužil na 16 sekund. Původně bylo cca 10 sekund. Žádné problémy jsem nezaznamenal... zkuste mi prosím napsat přesný postup a verzi prohlížeče, abych mohl chybu replikovat.... Díky. |
|
|
chell |
chyba na mozille.. kdyz neco napisu tak to tam zustane a musim mazat rucne... |
|
|
Konopnik |
uz de ten minichat |
|
|
Tayem de Tox |
citace: |
Původní příspěvek od Konopnik
uz de ten minichat |
pokud je to otázka, pak odpověď zní ANO.
(klikni na Fórum a uplně dole ;) ) |
|
|
Lupus |
musim jak jinak nez souhlasit s DJMaxem podle me je 20 radku dost malo na to aby se dala vest diskuze ve vice nez 4 a mnohdy je na minichatu vice nez tito 4 lide :D
ZADAM O ZVETSENI MINICHATU :)
nebo alespon oduvodneni zmenseni minichatu :) |
|
|
|
Panove tak vyuzivejte Chat a ne minichat |
|
|
Machoman |
Původní příspěvek od Disaster:-)
Myslíš ten co vypadá jak z doby komunismu?:D |
|
|
Hanyz |
Koncept Chatu se na groweru nikdy neujal. Narozdíl od minichatu (dnes miniminichatu), který si získal velkou popularitu a pro mnohé lidi je lákadlem na grower, je tou věcí, proč na grower chodí a vrací se, a nyní je omezován a postupně rušen jen proto, že se carlos není schopen vypořádat s jedním protivným kverulantem. :rolleyes: |
|
|
Tayem de Tox |
Původní příspěvek od Hanyz
Koncept Chatu se na groweru nikdy neujal. Narozdíl od minichatu (dnes miniminichatu), který si získal velkou popularitu a pro mnohé lidi je lákadlem na grower, je tou věcí, proč na grower chodí a vrací se, a nyní je omezován a postupně rušen.. |
souhlas.
Vraťte nám prosím zpět celej minichat. |
|
|
|
velkej chat stojí za prd pivovarskýho valacha!
ano, má všechny ty bezpečnostní featury... nedostane se na něj neregistovaný (aspoň myslim), můžete šeptat a zvát si nejen do soukromých místností další členy
ale...
po kliknutí na ono "CHAT" tam kdesi nahoře se dostanu na adresu http://grower.cz/forum/poc.php? a dobrou minutu trvá, než se vůbec dostanu na vstupní stránku
a co pak dál?
místnosti... indoor, outdoor, jakási moderovaná verze (?) a cosi, co má být asi všeobecná debata, ale bohužel se mi to v roletkovém menu zobrazuje jako Ku?árna (takto s otazníkem) a po potvrzení se mi dostává chybové hlášky: Channel doesn't exists!
mno.. ale aspoň nejaká akce, protože pokud vyberu jednu z ostatních voleb (indoor, outdoor, moderated), můžu klikat na tlačítko Jdi! až se z myši kouří, ale do žádné místnosti se nedostanu (i když, abych to tolik nedramatizoval, tak jednou se mi to povedlo ;))
a nějaké resume?
pokud se zamyslím nad tím, kolik lidí využívalo minichat, příjde mi, že nějaké místnosti in a out jsou vcelku zbytečné.. to za prvé
a za druhé... mi příjde lehce zbytečné omezovat jednu službu, když ta, co ji má nahrazovat, je dosti nefunkční
výsledkem je, že oněch osudných 20 řádků je plných testosteronových výlevů toho či onoho a ten, kdo si přijde klasicky pro radu, má smůlu, protože jeho dotaz zmizí do černé díry dříve, než stačí někdo zareagovat :(
chápu, že tato změna má své důvody, ale kdo ví jaké... já ne... ty víš?.... tak se pochlub ;)
P.S. : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1 - Build ID: 2008070208 |
|
|
|