Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Drahý Carlosi,Drahá Yennefer
S hlubokou pokorou se na vás obracím,zda by jste zvážily znovu zařazení panelu malý chat. Je narozdíl od velkého chatu více po ruce,je diskrétnější.
Rád bych tímto také udělal anketu,kdo jste pro znowu zařazení malého chatu. Předem děkuji za všechny malochataře
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Jsem pro obnovení, wobčas si zachatuju v práci, když je wolnějš, s malym chatem se líp zacházelo, bylo to diskrétnější a přehlednější, rychlejší, neodpojoval...
Navíc se člověk okamžitě mohl dostat do jakéhokoli fóra, aniž by musel procházet procedůrou opuštění a o5ownýho přihlášení na chat... No - třeba dělám něco složitě, ale nemám čas to nějak studowat...
Mini chat byl fakt taková třešnička na dortu na groweru...
Fotr woe!
05-05-2005 v 13:57 PM
Taker Dead Man Walkin'
kdybyste chodili na velkej tak se to nestalo... :-)
No je to všechno nějak narychlo ani nevim proč zmizel takhle brzo
Ale zrušení mini-chatu se plánovalo jednak kvůli tomu aby ste se naučili používat novej chat, osvojili si ho a pomohli vychytávat mouchy a druhak právě hlavně kvůli tomu že se nedal nijak moderovat...
To je asi tak všechno co vim.
Jinak sem navrhoval že zrušení mini-chatu by mohlo bejt jen dočasný a že by se zase mohl třeba v obměněný verzi pozdějš vrátit
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
No dal sem bežet anketu na 20 dní,během kterejch by mohlo bejt vyjádření Adminů a hlasů taky batoh Carlos- enjoy your time for thinking about it
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT, MI NI CHAT ... skandujme vsichni!!!;-) fakt sem pro obnoveni
zardavim all,
tak musim rici ze nejsem vubec nadsenej s tim ze nam vzali malej chat dnes pridu a co vidim tedy spise nevidim kam se podel chat tak sem si rikal ze to bude jen nenactena stranka a vono houby, jestli muzu apelovat na ti co tu prispeli tak musim konstatovat ze malej chat na neco co se potrebovalo domluvit rychle jak uz pm,adresa, atd. byl na to udelanej na miru a ted prosim vratte nam ho pro me byl takovy rychly usta na groweru ... myslim si ze nas pribude a doufam ze nas nekdo vyslysi .....
s pozdravem pro Carlose a Yennefer jumpp.
ps.: moderatori z nasich rad pritlacte na Carlose , von poli
jj, jedu jo beru to ale ja myslim napises nekomu mas tam ode mne pm a je to takovy rychlejsi na strucnou komunikaci asi tak to maslim... jinak zmena je zivot tak proc neco nemenit ale ten malej mi fakt chybi.... si tak