Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Adrenalinové sporty - Klikni zde pro originální téma
Dubinek
Tak nejak jsem tu nenasel nic podobnyho, coz me dost prekvapuje :D Bylo by divny, kdyby se odtud nikdo nicemu takovymu nevenoval :) Tak, ja osobne jezdim na bajku, street trial a sjezdiky, co vy? :)
paintball-nejvetsi adrealin je pri obrane nejake budovy-vsem doporucuju-chodi tam stari,mladi,kluci,holky...........
Dubinek
Znam moc dobre, hraju airsoft :) To je jeste vetsi strach, protoze ta bolest (zejmena v budovach), kterou clovek vetsinou pocituje pri zasahu je dost neprijemna :)
cinzano
SKYDIVING + THC ten pocit se nedá ani vyslovit Green rulessss
citace:
Původní příspěvek od Dubinek
Znam moc dobre, hraju airsoft :) To je jeste vetsi strach, protoze ta bolest (zejmena v budovach), kterou clovek vetsinou pocituje pri zasahu je dost neprijemna :)


hadej proc se na paint delaj tyhle veci:rocket:

http://www.paintballgame.cz/shop/zbozi.php?KID=35

http://www.paintballgame.cz/shop/zbozi.php?KID=5
Dubinek
Jj, je jasny, ze to tou kuli taky dost boli :)
maslox
to je pro amatéry :D
Dubinek
Jak rikam, ja hlavne jezdim na bajku :) Poslal bych nejaky fotky, ale nechce se mi to tu zverejnovat... Tak treba najdu nejakou rozmazanou :D
snark
mmm a co je na tom adrenalinovýho????
Kwjetoň
sice to není adrenalinový, ale miluju LEZENÍ :punk:

jo a bez dangeru to taky není, dneska mi sundali sádru :sun:

:afro:
Aidampower
Snark:Jako na ježdění na kole?Nebo na paintballu?
Na kole záleží taky kde a jak jezdíš.Paintball mě vcelku zaujal ale je to víc takovej adrenalin---newim jak bych to řek, spíš taková sranda.(víš že se ti v podstatě nemůže stát.I když.)
no nemuze stat,kdyz dostanes ranu z moderni zbrane,ktera ma daleky efektivni dostrel,je z toho poradna modrina i na 30metru.A ne vsichni pouzivaji suspenzory.Tak si predstav ze to muzes s te moderni zbrane dostat z dvou metru mezi nohy.To je prome ten pravy adrealin,ze to proste muzes(svym zpusobem) schytat,jen to boli,nezabije te to.
No a vzhledem k tomu,ze uz jsem dostal par zasahu mezi oci,do valky na ostro by se mi fakt nechtelo :-))
Jo,ale ja uz ten suspik poridil,pote co jsem videl modrinu na ptakovi.
Dubinek
Snark: No, kdyz na tom kole skaces dvoumetrovy dropy, tak to docela adrenalin je :D Teda dva metry sem dal nejvic, a to uz byl docela narez :)
leepery
najlepsiavec je si pojazdit na sk8 a popri tom usulat nejakeho spekateho hehe
nekdy je pro me adrenalin i stav,driv jsem kouril vetsinou nonamy
Fredy K.
Já piju absinth:):):)
2Tick
sk8 - ale jen spis tak pro odreagovani, zadna hard core uroven :)

break dance - protoze me to hafo baviii a chtel bych to nekam dotahnout (zatim nejaky beginner triky jako hvezda bez ruk, ruzny salta atd)

le parkuor (takovy to skakani po strechach, behani po zdich atd) - jen pro odragovani obcas s borcem co se specializuje jen na to, ale je to pohoda, protoze mam nejakou tanecni prupravu :)
chell
tak ja sem si tohle leto dala canyoning ve slovinsku a jako fakt narez...
naky fotky...
ta prvni fotka je uplnej konec a melo to 11 metru klouzacka druha nejvetsi mela 7metru a byla pod skalu vyplavat byl docela zazitek a skok nejvyssi mel 6metru do metru vody masakr...
rada bych si dala turecko zni to fakt huste ten typek je ten samej co dela to slovensko a jak o tom mluvil musi to bejt maximalni hustota jen sehnat prachy no
http://www.raftslovenia.cz/leto_tur.htm
Dubinek
Chell: Ty jo, na canyoningu ve slovinsku jsem byl taky, ted o prazdninach to budou tri roky :) Prijde mi to tam nejaky povedomy, nejmenoval se vas pruvodce Filip?
Sabrosa
Takze, uz me nebavilo si jen prohlizet grower a necine prihlizet vasim uzasnym kytickam, tak sem se rozhodl, ze se regnu.Tak sem tu, zacinam v tomto threadu, jelikoz chci zacit hezky z lehka!!!
K tomu threadu- Jezdim uz temer 4 roky na sk8tu a je to proste super, A jako mooooc dobra postupne vybuchujici adrenalinova bomba mi pripada paintball.doufam, ze jsem timto prispevkem neco nepokazil. Pesteni zdar
mushing,znate?
Kwjetoň
Jó, MUSHING - ŽRANÍ HUB, to známe, checheche...:sun:

To je adrenalin jak prase...:D

:afro:
neee,mushing je sport
PsYcHo84
nebo v patek v 16:00 odpoledne nahaty prebihat hlavní namesti ve 20 tisicovem meste... To jsem delal a byl to fuckt adrenalin :D
PsYcHo84
BTW, kdyz uz chell nakousla ty vodopady... Byli jste nekdo na Korsice v kaskadach Du Polischellu? Tam jsou taky drsný hupy... :D
BBVlada
Breakdanceeeeee:-)
Fredy K.
V létě s kámošema skáčeme z 5ti metrových břehů do řeky-je to šílenství když Tvé tělo zajíždí pod hladinu řeky...A nejlepší je to dělat pod parou:bounce:
Kwjetoň
xerthon:
tak co je to ten tvůj MAŠINK, he?
Dubinek
Jo tak na tu corsicu bych zajel :)
Chell: A nevis, jak se to tam nekde jmenovalo? Nejaky nejblizsi mesto, nebo spis reka, my sme tam byli v kempu u reky, ted uz nevim, jak se jmenovala, ale vim, koho se zeptat :)
Hyena
Jezdit zkouřenej a ožralej mezi vagonama metra :D
Hlavně si vyberte soupravu, která neveze lidi... maj potom kecy :rejp:, blbě čuměj :eek: nebo nadávaj (okdyž to k tomu patří :D)
FatherFucker
Krast znacky zakaz zastaveni nebo cisla v trmavaji :devil: ... ale to uz je davno....
Nastyan
Hele fakt kur...skej mazec je sjizdet na kole sjezdovku. Doufam ze v lete zas na nakou vyrazime.
Krishna
...som trochu staromodny,bo kazdy teraz jazdi na boardoch...ale ja som lyziar vcelku kvalitny a milujem co najstrmsie a najtazsie zjazdy.mame tu okolo celkom dost kopcov a vyliezt na nejaky a spustit sa potom dole ako o preteky....tak to je nadhera.Inak by som sa rad zacal aktivnejsie venovat horolezectvu...neviem ci aj to sa rata ako adrenalin...V lete skoky do vody !!!!!!!!!!! ten pocit,ked letis chvilu - to je parada.Raz si urcite skocim aj s padakom :)
Ibuprofen
potápění - ale zkouřenej to nejde - pak člověk zapomíná na cestu zpátky
Dubinek
Tak, někdo se tu ptal, co je na ježdění na kole adrenalinovyho, tak tady to je :-) Jsou samozrejme i drsnější věci, tydle skoky patřej spíš k těm menším, ale ty velky holt nedavam, no :D
Los_Meskalinos
zdolavani komínů a sjizdeni strech to je adros naposled sem si malem polamal pater ale dal sem si ji ve stoje. pripojuju video toho typa neznam ale podobnou strechu sem sjel po nohach akorat koncila u zeme a ne tak vysoko a jeste nad zabradlim ouuuuch!!
snark
ibuprofen - já bych řek že to de
Dicius
nepoznate niekoho kto sa venuje skakaniu po strechach, z kadejakych vysokych murov a podobne??? myslim ze sa to vola street jumping alebo tak nejak... :D
Dubinek
Koukni se o dva příspěvky vejš :D
Dicius
2 dubinek: o 2 prispevky vyssie o tom len pise Los Mescalinos a nic viac... :D fliipy... :D nasiel som to na v starych postoch takze sorry... :D
QTH
Jo komíny sou supr, dal sem fšechny v mim městě co měli nad 20 m .... některý i výckrát : ) (největší měl 120 m myslim)

+MOTOCROSS RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ !!!
to mě teďka baví nejvíc jaxwině hodně. Navrhuju mi koupit 200 litrů blue octan 99 případně novou motorku k tomu jako dáreg : )
coprus
Zdar.Tak ze začátku jsem měl strach,protože nás tady freestyle zas tolik nejezdí,říkal jsem si,abych nebyl snadno identifikovatelnej.Tak se mi sem zkratka nechtelo nic posilat.
Ale lítat dvacetimetrový airy je už dost mazec-pravej adrenalin.
Tak na to mrkněte-ta fotka pro jistotu není moje,ale tenhle trick se jmenuje Jack Hammer a už si ho docela dávám-Hustej néééééé:afro:

For QTH:Jakou jezdíš mašinu.
Já Kawa Kx 125 r.v.2003,zkrácený blatníky,silnější brejle,upravená spojka a motor od Boysena,tvrdý péra
masakr pojezd
d0g
jj a znate nekdo parkour ??? nebo taky se tomu rika free running znate ??? jeste kdyz tak jezdim sk8 ale ten parkour je takovy skokani ze strech vELiKeJCH strech!!!! a vseljaky preskakovani zabradli a behoni po zdi atd atd ... je tam toho proste mrte a je to prdel jak svine !!! urcite to doporucuju !!!! docela by me zajimalo jestli to taky nekdo dela taky !!!
d0g
a urcite si vo tom prohlidnete nejaky stranky a shlidnete nejaky videa ... mrte narez !!!!
Dubinek
A určitě se koukni o pár řádku nahoru, zase... :D Ale už jdu něco hledat, vypadá to zajímavě...
QTH
to coprusss :
Tag tuhle co máš akorát vlastně spíš její prapra babičku sem měl minulej rog.(kx 125 - 1991) Teď mam RM 250 - 1995. Zvažuju zda nepořídit z5 stopjětadwácu novější za tuhle dwěpade , ale uvidim...
Momentálně měnim píst, to už je poslední co sem přez zimu neudělal. Jinak celková GO ...
vzhledem k tomu že vážim 65 a motorka skoro 100, tak to semnou pjěgně lomcuje : ) ) )

Jinak freestajlaaa moc ne, já spíče hard motocross, kudy bys pějšky nešel ....
Kwjetoň
QTH:
a taky jízdy tráboshem pod vlivem kouzelných hub, no néé? :D
to je teprf HardCore :punk:

ALL: je tu ještě nějakej (skálo)lezec, nebo to na celým Groweru provozuju sám? :sun:

:afro:
Dlabi
Cau kvetonu taky lezu:)

Kam jezdis lezt dave prednost vapnu nebo klasice na pisku?

ja mam nejradeji dlouhe vystupy prevazne v zahranici protoze u nas zadne nejsou:) za tejden letim do statu pracovat tak doufam ze si najdu cas na yosemity a red rocky uvidime .

prikladam fotecku je ze silvestra 2004/05 z italskeho finale, cesta se jmenuje WAR a je to urkutnej previs za 7a
QTH
To je nějaká prowokace ??? : ) ale šrumec to byl, houby a hurá dvojitej kotoul přez bok na dýlku .... to byla rána ... brrrrr. A trabant po dopadu stále dělal drrrrrrrrrrdrn drn ... Je pravda že sme ho měli na zničení a trabantcroos ale taghle extremě to nigdo neočekával ani on sám ..
Kwjetoň
Dlabi:

No - já sem klasik jak stehno, na vápně mě neuvidíš...:D
Miluju morál a vosolenej skalák, no...

Lezu v Severních Čechách (Sušky, Skalák, Drábky, Tisá je bomba! )

Woe - to ti dost závidim ten zájezd do US, do Yosemit se chcu mrknout hned jak dostuduju, Red Rocx sou prej taky v pohodě...:love:

Taxi to tam užij a pak podej zprávu jaký to bylo a coste lezli, ať vim...:D

:afro:
Skreko
xerthon: jee, ty si musher? podla mna je to uplne paradny a krasny sport... sice trosku narocny, ale stoji to za to ;)
Mame doma 12 alaskanov a 2 pittov, a je to aj dost roboty, ale urcite to stoji ta to...

pre ostatnych: mushing je jazdenie na psich zaprahoch, neopisatelny pocit, ked frcite cez zasnezenu krajinu na sankach, sami, len so svojimi psikami...
Dlabi
Kwjeton:

Woe to neni zadnej zajezd ale tvrda facha, az kdyz vydelam prachy budou skaly ale tesim se jak malej kluk.

pisky mam taky rad ja lezu po vsem (ale nejradeji lezu po ctyrech z hospy do hospy:) tedka minulej vikend jsme byli na prachove to je kousek od susek, ty susky ale moc nemusim protoze kamos tam hodil tlamu a podrtil si patu a zlomil padovej obratel, vzdy kdyz tam dojedem tak driv nebo pozdeji nas dostihne spatna nalada...

Adr je zatim letos closed tak hrotime zatim vapno:) a navic tydle cesky pisky jsou pro nas moravaky prece jen trocha dal atak tam nejezdime tak casto. pro nas je lepsi zajet treba na sommering nebo holental do reichu

mej se Dlabi:) at to leze, a pravi chlapi konci ve vzduchu znas to ne.
smooth
uplne nej je paintball neni nic lepsiho to naprat do nekoho kulickou ktera poradne stipe ")
eNDy
ja delam viac takychto adrenalinovych sportov, alebo sa o ne aspon pokusam:)
takze street bmx...rozne schody, jumpy, inac nic extra

street vandalism...je to volaco ako vandalismus len pri tom nenicis ziadny cudzi majetok...proste "nicis" seba, rozne jumpy do krikov, premiestnovanie laviciek...atd...(adrenalin je vtedy na maxime, ked su na blizku prislusnici policie:)

a pokusam sa aj o skateboarding, zatial sa naozaj len pokusam, kupil som si dosku, ollie a na rade su nejake flipy...takze musim este vela trenovat!

sem tam nejake zranenie, ale inac v pohode:D a ten street vandalism to neberiem ani ako sport skor pre moju zabavu a pre tie pohlady cudzich ludi....to stoji naozaj za to! a aadrenalin sa naozaj zvysuje:D

tak davajte na seba bacha a zdar..........nd...
Jojchi
BMX - street, semtam dirt
DeathCell
...sk8 :love: a chtěla bych skákat bungee jumping...a taky skočit padákem
Hanulkááá
Pro mě je ted adrenalinovej sport moje práce:D
hudson
Freestyle BMX :pimp: tam mam adrenalinu jak nasran:afro:
Kripix
cavec d0gu: jo parkour je v poho a ten adrenalin tam vubec nechyby! akorat me zarazilo ze ses prvni a posledni kdo se zatim ozval. urcite je nas tady mnohem vic! vlastne nejaky lidi tady z groweru znam, a skaceme spolu. jak rikam do pohody sport kterej je plnej vselijakejch urazu. ale chtelo by to vetsi mesto, nez tam kde vetsinou skacem!!!
Firestarter
Freestyle BMX - SK8 park a hodne prilezitostne dirt, nebo street
a v patek sem si pritahnul nove MTB - Ravo V4, takze zacnu s nakym freeridem + obcas pojezd v parku. Ted za tyden, nebo za 14dni se chystame na Spicak na novou freeridovou trat.
Vochomurka
.....Sk8 is gr8 ......
Dephp
motocross ve všech podobách ;)
citace:
Původní příspěvek od Skreko
xerthon: jee, ty si musher? podla mna je to uplne paradny a krasny sport... sice trosku narocny, ale stoji to za to ;)
Mame doma 12 alaskanov a 2 pittov, a je to aj dost roboty, ale urcite to stoji ta to...

pre ostatnych: mushing je jazdenie na psich zaprahoch, neopisatelny pocit, ked frcite cez zasnezenu krajinu na sankach, sami, len so svojimi psikami...


tak to je megahustota...
co ti pittove pri srovnani s klasickyma psikama do sprezeni? vyhody/nevyhody

ja mam jednoho vetsiho pitta a frcime si jen tak pro sebe.Voda,kolo,lyze.Na kole to ted jde jen na vecer,nebo podel vodnich toku.Bez chlazeni to hold nejde.Primo ve vode je ale neunavitelny.Je to psycho ulet se zhulit a jen tak se nechat tahat napric vodni nadrzi.
skoda,ze jsem si toho prispevku nevsiml o nejaky rok driv :D
P0mpO
Nejlepsi je jezdit zkourenej na snb to sou potom zazitky :D
Matrixx
snažim se jezdit sjezdy na kole viz. http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=29346 ale občas i trial nebo street, ovšem takovej DHstreet :D a nevyhnu se ani systemsurfingnu :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma