Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nejak jsem tu nenasel nic podobnyho, coz me dost prekvapuje Bylo by divny, kdyby se odtud nikdo nicemu takovymu nevenoval Tak, ja osobne jezdim na bajku, street trial a sjezdiky, co vy?
Znam moc dobre, hraju airsoft To je jeste vetsi strach, protoze ta bolest (zejmena v budovach), kterou clovek vetsinou pocituje pri zasahu je dost neprijemna
Původní příspěvek od Dubinek Znam moc dobre, hraju airsoft To je jeste vetsi strach, protoze ta bolest (zejmena v budovach), kterou clovek vetsinou pocituje pri zasahu je dost neprijemna
jo a bez dangeru to taky není, dneska mi sundali sádru
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Snark:Jako na ježdění na kole?Nebo na paintballu?
Na kole záleží taky kde a jak jezdíš.Paintball mě vcelku zaujal ale je to víc takovej adrenalin---newim jak bych to řek, spíš taková sranda.(víš že se ti v podstatě nemůže stát.I když.)
no nemuze stat,kdyz dostanes ranu z moderni zbrane,ktera ma daleky efektivni dostrel,je z toho poradna modrina i na 30metru.A ne vsichni pouzivaji suspenzory.Tak si predstav ze to muzes s te moderni zbrane dostat z dvou metru mezi nohy.To je prome ten pravy adrealin,ze to proste muzes(svym zpusobem) schytat,jen to boli,nezabije te to.
No a vzhledem k tomu,ze uz jsem dostal par zasahu mezi oci,do valky na ostro by se mi fakt nechtelo :-))
Jo,ale ja uz ten suspik poridil,pote co jsem videl modrinu na ptakovi.