Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jste v pohodě? - Klikni zde pro originální téma
Dr.Katz
O huličích se říká, že jsou v pohodě. Jak jste na tom vy? Já osobně se teda cítím daleko líp, než v době prehistorické, když jsem ještě nehulil. Nemyslím líp po fyzické stránce, ale co se týče duševního rozvoje jsem teda pěkně postoupil. Býval jsem vzteklý neurotik, pil alkohol, neměl zájem o nic a věčně na všechno nadával... a po x letech hulení je všechno naopak. Po několika zážitcích se ze mně stal věřící člověk, klidný, s nadhledem, dokonce jsem se dal na studium filosofie, opřel se do kytary apod. Co vy?
jo tak u me je t ostejny pred i po tom co hulim, protoze jsem 100% flegmatik:crazy: takze vsechno beru z klidem
Krychle
:frog:
leepery
ako som stal som sa kludnejsim dokonca ani niesom roztrzity
Ganjaisgr8
Tonnys
Cau, no jasne, jen bych se chtel vyjadrit k tomu jak rikas ze se z tebe stal verici. Predtim nez jsem zacal hulit a tak 2 roky behem huleni jsem byl tvrdy materialista, az nahle vse zmenilo to ze zniceho nic jsem si uvedomil ze vsichni jsme casteckami jednoho celku, od te doby ze mne veskera materialni iluze milosti Pana zmizela, a soucasnost vypada tak, ze jsem si poridil japu a denne si chantuju sva "kola", nic stastnejsiho me snad nemohlo potkat nez laska k Bohu, = laska ke vsem zivym bytostem, prestoze vetsina z nich o tom nevi ze jsou Jeho casti a jsou timpadem z hlediska kvality na stejne urovni, Sri Sathya Sai Baba rika ze jediny rozdil mezi Bohem a nami je ten, ze Buh to o sobe vi ze je Buh :)

Mejse, TonNy
HALUZAK
No som v poho občas nejaka depka ale inač beriem život dosť flegmaticky:frog:
PsYcHo84
Dr.Katzi, tohle vsechno nemusi byt nutne zasluha huleni.. Treba je to tvuj prirozeny vyvoj, ktery mas dany a stalo by se to i bez huleni... treba :)

Ja myslim, ze jsem byl OK i pred tim... Ale to uz je tak dlouho, ze si moc nevzpominam :D

Myslim, ze na mem osobnim vyvoji ma nejvetsi zasluhu starnuti a bezne celozivotni ziskavani zkusenosti, pak zkusenosti s drogama, pak vychova rodinou a spolecnosti, ktera se casem ukazala dobrou i spatnou... A ted si ziju, tak nejak jak ja chci, jsem se vsim vyrovnany a smireny, tagze vsechno v poradku :)
pís
Dude
velmi v pohode :sun:
psilos
dost v pohodě, boha jsem našel v přírodě, poznal jsem ,že všechno souvisí se vším. Začal jsem mít ještě víc nerad černoprdelníky, komouše a fašouny, prostě všechny, kdo omezují lidskou svobodu,protože jsem o nich do sebe vstřebal víc info-prostě baví mě daleko víc dozvídat se nový věci než předtím. Ale může to být tím, že tenkrát mi bylo 14 a teď je mi 31 ...................................... :)
_Ra_
jo, tuze v pohodě :sun:
ale mám dojem, že s hulenim to nijak nesouvisí
vaava
pohoda jazz, zadnej stress:afro:....akorat skola se mnou vobcas dela naky divny vjeci, svinajedna
Dr.Katz
Věřícím jsem se stal, pravda, po pár zážitcích s houbičkama, ale k těm jsem se taky dostal přes trávu. U mě ten vývoj skutečně souvisí s hulením, protože jsem to celou dobu pozoroval. Nastartovalo se to téměř okamžitě tím, že jsem se začal zajímat o hippies (protože souviselo s hulením), v šedesátých letech jsem zakotvil i hudebně - poslouchám Jimiho Hendrixe, Pink Floyd apod. a to všechno byli taky huliči, to mě zajímalo, no a s tou dobou vlastně souvisí i ta celková pohoda, uvolněnost, začínal jsem si všímat, v jakých myšlenkových bludných kruzích jsem se do té doby potácel. A taky denně praktikuji meditaci (mohu doporučit) a tohle by mě bez hulení taky sotva kdy napadlo. Peace.:smoker:
EVŽEN
jsem v prdeli
Romano
No nic moc, maturita je tu za chvili (hovno umim), takze jsem taky v prdeli
swen
tak tohle je kruté kinder vejce,prostě malá svačinka do školy.:jumper:
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Dr.Katz
U mě ten vývoj skutečně souvisí s hulením, protože jsem to celou dobu pozoroval. Nastartovalo se to téměř okamžitě tím, že jsem se začal zajímat o hippies


Udalosti ktere probihaji soubezne, nebo jedna po druhe, nemusi nutne souviset jako pricina a nasledek.
Dr.Katz
TY-JENŽ-JSI-OSAMĚLÝ : tvá slova jsou jen bzučením mouchy v mých uších. U chrobáka ti říkám, že můj život stál za velbloudí lejno to té doby, než jsem začal obětovat bohu veselého kouře.
herb,mrs. herb
Já osobně si myslim že v pohodě sem-ale to musí posoudit okolí a každej sám za sebe...Takže já sema za sebe:SEM...Ale něco na tom bude že uznávam jiný hodnoty než ty materiální, nesnášim nácky a komunisty a tyhle podobný otrokáře...No nesnášim, nejsem nijak zaujatá proti nikomu...Oni by vživotě nehulili a já bych v životě nehajlovala...Ale ganja změní tvou podstatu....Ale jak u koho řekla bych...z někoho udělá vypatlaný hovado, který nemá zájem o nic jinýho než se prostě zhulit....Já mam zájem se pomocí ganji psychicky rozvíjet, ne upadat do toho kanálu drog....A taky ty konzumní huliči, co prostě jenom hulej, nic okolo je nazajímá, jenom pyskujou na rodiče, učitele, seniory, nadávaj na celej tenhle zkurvenej stát(ikdyž na tom něco bude)...To je škoda týhle byliny pro ně když si jí nevážej, tý její mystiky a podstaty...Hulej jenom aby se chlámali jak kokoti v busu, ne proto aby je to pozvedlo, uvedlo jakejsi směr jejich života,něco novýho poznali,jak svý schopnosti, dovednosti,jiný kultury,vědu....aLE JINAK HULIČI SOU POHODOVÝ LIDIČKY.....mějte se krásně a přeju pěkný čarodejnice....
wad
Sem v pohodě ? nevím, asi jo , ale určitě bych mohl být v pohodě ještě víc :) ne, ne.. dělám si srandu...až díky zelí (ganja, grass...) sem se začal na věci dívat s jistým nadhledem a bez předsudků. dokážu některý věci poodit ale ne odsoudit. Udělalo to ze mě chápavýho člověka co dokáže potad pomocnou ruku čkamarádovi a pokaždé poradit i po té psychycké stránce, na kterou takhle bylina má obrovskej vliv.. sem rád že sem ji poznal a sem rád že sem poznal lidi který sou v pohdě a naučili mě že být zhulenej není jen o tom prudit a chodit jako troska ale usmát se na svět a něco si s něho vzít a něco mu dát... END :)
Veni Vidi Smoke
strašně krásné zamyšlení tu píšete .. je to JENOM další droga .. ano hulím, beru to jako způsob uvolnění pobavení a odreagování .. a to že dokážu zhulenej probrat smítko prachu 2hodinovým monologem odshora dolů ze mě eště nedělá někoho jasně chápajícího oklní svět .) toť můj názor ..
jinak esi sem v pohodě ?? podle toho jaký je počasí a kolik mám cigaret :)))))
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Dr.Katz
TY-JENŽ-JSI-OSAMĚLÝ : tvá slova jsou jen bzučením mouchy v mých uších. U chrobáka ti říkám, že můj život stál za velbloudí lejno to té doby, než jsem začal obětovat bohu veselého kouře.


O tom neni sporu, spor je o tom zda tu zmenu zpusobil ten kour, nebo byl naopak sam tou zmenou zpusoben, nebo to vubec nesouviselo. A z logiky veci vyplyva, ze to nelze zjistit. Vime jen, ze se to delo soucasne.
wad
to: Veni Vidi Smoke... no zase tak pravdu nemáš, přece jne se opravdu na některý věci dívám z víc ůhlů a dokážu se nad něčím zamyslet a teprv potom soudit... Prostě to beru jako jistej "nadhled" na věci.. a tečka...

p.s. jeslti soudíš že seš v pohdě podle cogár tak je to fakt mazec :) (joke)
Dr.Katz
Sinuhete, sinuhete... mě stejně neukecáš:sun:
Beowulf
Těžce.



:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
chell
kdo neni tady ma navod
http://mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf
Veni Vidi Smoke
to wad: teď sem na jiném fóru četl zamyšlení nad slovem "existence" .. dej si prda a popřemýšlej o tom co to vlastně je a jak seš na tom TY .... pak popřemýšlej v jaké sféře se nacházíš zhulenej a věř mi, že to je fakt mazec .. vřele doporučuju :)
není to sice k tématu, jen mě to tak napadlo a zajímá mě, jak se s tím vypořádáš .)
Galen Aldaron
2 Veni Vidi Smoke: myslím, že tímto jsi se spíš k tématu teprve dostal ;) :)

... a s váma ostatníma (a vašimi relativními, neprůkaznými ač stále se opakujícími se příběhy) se můžu stotožnit, a přitom se úplně neztratit :D .... taky tomu věřím ;)
... chápu a občas se i ztotožňujii (či umírněně aplikuji? :D ) se Sinehetovým nepolevujícím relativismem či jak to nazvat

... a ano, vpohodě :sun:
wad
to Veni Vidi Smoke: Určitě to skusím ale až o weekendu... nějak sem přestal hulit přes týden...mám před maturou..no jo no mladej GROWER :)

Velice zajímavé zamyšlení... nemusím být ani spukanej... Ale výsledek toho na co dojdu snad tady nechcete :D
kolumbijec
no ja bych rek ze kazdyho musi poznamenat neco co dela poslednich X let a co poslednich X let omamuje jeho mysl.

ale jinak vyjimecne souhlasim se Sinuhetem.
adihash
2Dr Katz:
"co se týče duševního rozvoje jsem teda pěkně postoupil" - to je dost prázdná věta, která spíš svědčí o tom, že si VŮBEC nikam nepostoupil. Píšeš, že ses stal věřícím - v co vlastně věříš? Píšeš, že ses dal na studium filosofie - s jakou filosofií se ztotožňuješ?
adihash
2DR Katz + jeho přitakávačům
Ještě jednou sem si četl ty příspěvky a ač velice nerad, musim říct, že to jsou nehorázný sračky. 1)Pokud nedokážete svůj život reflektovat bez jointa, tak vás upřímně lituju. 2)Není pravda, že všichni lidi co hulej jointy jsou "pohodový lidičky"(mimochodem dost úsměvný označení, ale dejme tomu). Milí duševní rozvojáři, tušíte vůbec, kolik "pohodovejch lidiček" nehulí? A tušíte jen, kolik je mezi huličema vypatlanejch debilů? Hulení nedělá z člověka "pohodovýho člověka"- to je jen výplod vaší chorý mysli. Snad to někdy pochopíte.
Omlouvám se za útočnost tohoto příspěvku, ale téma "Jste v pohodě?" mě už svým názvem srazilo do kolen.
Přeji ještě hodně duševního rozvoje.
Karakoe
to adihash: to taky neni vo tom ty chobote
adihash
nerozumim
Hudy
Poslední dobou sem vod rána do večera "sick"...Kámoše ve škole z 75% nesnášim...fakt sou to gumy za ty 3 roky to vim...Nemůžu si najít babu (ale to je moje chyba...málo aktivní)...Sem moc línej na to jít vydělat keš...ale všichni říkaj že sem v poho...ha! ty kecaj...
Dr.Katz
to adihash: ty očividně v pohodě nejsi:D Proč jsi tak nasraný? Otázka zněla : jste v pohodě? a ty tady začneš do nás takhle kopat. Proč si myslíš, že tady všichni máme chorou mysl, jak píšeš? Kdes přišel na to, že svůj život nedokážem žít bez jointa? Řekl to tady někdo? Zajímá tě, v co věřím. Já ti to teda řeknu. Věřím v Boha. Překvapilo tě to? A s žádnou filosofii se neztotožňuji, já jsem jenom napsal, že jsem se dal na studium filosofie. Filosofie jako celku. A i nadále trvám na tom, že hulení dělá z lidí pohodáře. Vidím to kolem sebe, ale musím ti dát za pravdu, skutečně ne všichni co hulí jsou pohodoví. Jsi toho příkladem.
Dr.Katz
Ale teď vážně. Za tu dobu co hulím jsem se naučil lidi brát takové, jací prostě jsou. Každý má právo na svůj názor a každý samozřejmě věří tomu, co říká. Jsou lidé v pohodě i bez hulení a jsou lidé v pohodě co hulí. Tak to prostě je. Měl by sis ale uvědomit, adihashi, že to, jak se vyjadřuješ(vaše chorá mysl...apod.) vlastně nic neříká o nás, ale o TOBĚ. Tím jsi nám vlastně naznačil, že tě čeká ještě spousta práce se sebou samým. Takže i já ti musím popřát hodně duševního rozvoje. Drž se.
sesto1
ja som tiež v prdeli, už mám isté, že ma nepustia k maturite...som na to proste sral, musím si vstúpiť do svedomia, bo sa mi život rúca pred očami...predtým som ešte nuikdy neprepadol...ináč vo vzťahu k ľuďom som dosť v poho, okrem učiteľov...
Shrek
Ja si myslím že ganja naša milá mění lidi po duševní stránce,nejen že člověk začne chápat ostatní jinak dokáže se vžít do jejich situace, ale člověk je klidný vyrovnaný Mejte se Krásně
sesto1
2 Shrek: s tým úplne súhlasím!!!
rela
No já myslím, že to zamotá všechno. Jestli k dobrýmu, to musí posoudit každej na sobě. Možná neodpovídám na téma threadu ...
adihash
2Dr Katz
1)Nenapsal jsem o vás, že nedokážete žít bez jointa. Přečti si ten můj předchozí thread radši jestě jednou.
2)Zajímalo by mě vymezení termínu "pohodovej člověk". Rád už bych se konečně dozvěděl, co si pod tim mam představit.
3)Normálně nejsem nasranej-nasere mě jen to když někdo začne hlásat do světa, že díky jointu spolknul všechnu moudrost, dal se na víru, na filosofii a podobný plky. Už jenom fakt, že někam napíšeš, že si teda duševně pěkně postoupil je naprosto komickej. Proč máš potřebu to ventilovat? Toužíš ukázat, že jsi "pohodovej člověk"?Snažíš se jen zalíbit a předpokládáš, že víra v Boha a studium filosofie jsou dostatečné ušlechtilé atributy pro tvé uznání. Ještě zkus třeba finančně podporovat děti v Africe, dělej dobrovolníka v nemocnicích, daruj krev, nesesmilni, nepokraď, nezabij - jo, to všechno udělej a pak se nám tim tady všem hezky pochlub, očekávej virtuální plácání po zádech a užívej si pocit, že o tobě víme, jakej jsi pašák.
Dude
adihash - a co vish o tom co ja delam ve svem volnem case? bych se mel bat napsat ze jsem "v pohode" :eek:
adihash
2Dude
Ale dyk to je něco úplně jinýho. Jasně, že si tady sdělujeme, co děláme ve volným čase. Nemam nic proti tomu diskutovat o filosofii, o Bohu atd. Vždyť jsou to zajímavý témata - rozhodně zajímavější než třeba "kolik špeků jsi nejvíc vyhulil". Jenže Dr Katz tady předvedl jen svojí osobní exhibici - "čtu filosofii, věřím v Boha, sem klaďas, sem pohodář, podívejte!" O to mi šlo.
Mr.Proper
to Adihash: promiň, ale když má Dr.Katz jiný názor nebo ho podal způsobem, který ti je proti srsti, tak proč jsi hned tak sprostej a útočnej? Buď v pohodě, o tom život je. :) My tě máme rádi :)
adihash
2 Mr.Proper
Ale já přece nereaguju na žádnej názor. Žádný názory v úvodním příspěvku Dr Katze mi nevadí, protože tam ani skoro žádný nejsou. Proč reaguju ostře jsem snad dostatečně popsal výše.
Dr.Katz
kdo z nás dvou se tady ventiluje? co ty můžeš vůbec vědět, o co mi šlo? to, že jsem se tady zmínil o tom, že studuji a věřím v Boha ještě přece není žádná exhibice. to jsem dal jenom k dobrému, abych toto téma nějak rozjel, aby se taky někdo přidal. třeba je tady více takových lidí jako já. možná byses divil, kolik huličů se zajímá o filosofii a o Boha. já jsem je chtěl jenom poznat a pokecat. zajímalo mě, jestli hulení takhle působí jenom na mě, nebo je nás více. k tomu pohodovému člověku: tak si teda představ pravý opak sebe a budeš hned vědět, kdo je pohodový člověk.
Sinuhet
Myslim, ze nejrozumnejsi by bylo vasi hadku ukoncit. adihas mi pripada ze reagoval neprimerene a Dr.Katz to zbytecne rozmazava. Nechci vam rikat, co mate delat, jen muj pohled na vas spor.
rela
Hi! Takže zpátky k tématu. Jo, jsem v pohodě :crazy:
Mazz
Jo já asi taky, někdy až moc...
ovšemže v pohodě
MUZsRANAMI
momentalne je to heavy shit
vaava
...pred maturou az moc ted...
Dr.Katz
taky před maturou, taky v pohodě:punk:
katuš
:D:D:D.......:D:D:D
FlickerBird
momentálně je to u ěm střídavě obačno, ale už je to půlrok léčení z depresí a hafo se toho na mě změnilo, pozoruju to podobně jako Dr. Katz.. akorát to spíš bude tím, že už nepřepřemýšlím "proč" ale "jak", nebo se o to aspoň snažím
blownancyblow
pohoda:angel:
blownancyblow
citace:
Původní příspěvek od blownancyblow
pohoda:angel:

a ešte niečo verim že posvatne houbičky vedia urobit z človeka zblazneneho do penazi uplny opak. niekomu sa to moze zdat ako hlupost ale myslim ze je to hlboky zdravy rozum.:crazy:
jaman
od kedy žijem sam a nepodnikam je to super, roky som spal 4 hodiny denne, nahanal som sa ako vtak , čo som zarobil to som ani nevedel minuť...takto to je na nezaplatenie ...veget...ked to nepreženiem s chlastom tak si žijem užasne
Thcmh
Život je pohoda, jen ty některé zkurvené starosti :D Hlavně teď v září tak zasraná maturita :rocket:
matko291
Thcmh
Kamo budu v zivote aj zlozitejsie veci ak matura to mi povedal profak ked som maturoval na to ze som mu povedal ze to nezvladnem...vecsi problem bude ked skoncis skolu a nebude robota a budes takmer bez penazi...klop klop klop mne to zatial vychadza ao som skoncil skolu ani raz som nebol nezamestnany...cus
jaman
kurva ludia ...matura ...o rok mam 25 ročnu maturitnu stretávku ...
Thcmh
Práce je jen ten zkurvený papír
matko291
jaman
Tak to patricne oslav kamo...
jaman
matko291 si sa zblaznil ... nad tym by som zaplakal , keby že nechodím s 22-23 ročnymi babami , však by som bol vykopavka..aspon telesne , každy je ženaty , riešia tam svoju karieru , karieru svojich detí ...tam sa asi nedopracujem a myslím , že ani nechcem ...stal som sa kurevsky pohodlnym človekom , zrejme aj egoistom...vážnu kočku si najdem asi v domove dochodcov ...ak sa toho dožijem....žijem dosť zrychlene ...mimo tvrdych drog robím všetko na doraz...
jaman
ja oslavujem každy den , do rana som tu mal spoločnosť , varili sme , pili a kefovali....moj život je teraz jeden velky žur..
matko291
jaman
tak to je potom tvoj stil zabyvy nevedel som ze to takto beres...ja som tiez taky isty SEX,TRAVA,ROCK n ROLL...
jaman
matko291 život vobec neberiem važne , je to len velka sranda ,ked si ho tak zariadiš...a ja nemam dovod niečo na nom meniť .....
matko291
ja sa tiez nicomu branit zivot treba zit naplno a nerobit si ziadne predsutky ja som toho isteho nazoru odkial si zapad,stred,vychod
jaman
juhozapad
HELLEN
no, myslím si, že záleží na človíčku, co si zahulí...pokud byl v pohodě ještě než odpálil jointa, tak je v pohodě i nadále......ale pokud si odpálí jointa a v pohodě moc není, tak to pak asi nestojí za nic...aspon tak to funguje u mě....
jaman
no...aj ja som vtedy skor zombi....v lepšom prípade , niekedy som nepokojny , niečo hladam , stale rozmyšlam , že čo mam este urobiť....ale to ma asi každy ...
gona
jaman- no mával asi prvý mesiac, keď som začínal huliť teraz mi hulenie nerobí čo nechcem jako kedysi- som si hrozne všímal sucho v hube búšenie srdca a to čo ty uvádzaš to hladanie čohosi a potom som zabudol čo:D, dnes je to o vnímaní zvukov a následné prerábanie v mojej hlave na niečo prekrásne:) viac sa môžem sústrediť na jednu vec nie, ako keď som nezhulený kde myslím na 1 000 000 veci a pritom na každú len okrajovo proste si z toho milóna vyberiem jednu ktorú mám práve na mysli a o nej uvažujem a skúmam ju a v poslednej rade je to zábava čiže smiech a dobrá nálada ktorú trafka prináša takže sa tejto mnohostrane využitelnej byliny dúfam, že nikdy nevzdám,

all- nehnevajte sa viem že som absoultne offtopic ale som riadne zhuený atak som chcel jamanovi čosi povedať:)
jaman
myslím , že to k teme kludne ide ...tiež počujem nejaky zvuk a v hlave sa mi k tomu vytvorí nejaka znama skladba ...ako pekne hraju ten Led Zeppelin. ale asi sme ešte v pohode...zajtra asi nie lebo mi došlo víno a musím si dať šampanské..ano musím..na zdarovje....
Jsem v pohodě a někdy nejsem. A jeslti ze mě hulení udělalo pohodáře? Nevím, spíš jsem si uvědomil, že už bych neměl moc hulit a trochu na něčem pracovat :D
Tráva je pohodářskej opar a dělá z konzumentů po větší a delší intoxikaci flegmatiky. A každej flegmatik je :angel:
crazyben
Nekdy sem v pohode a nekdy zas ne.
Proto si dám špeka aby bylo líp.

Bohužel už si někdy musim dat brcko aby vubec bylo :(
Ondřej
Jsem v pohodě, ale jsem strašně vyčerpanej...
Ferdinand Bongo
Ja som v pohode...ešte výstižnejšie znie v póóhodičke... Pretože v pohode som bol,aj predtým než som začal húliť.. Lenže teraz je to väčšia pohoda, kľud na duši,harmónia s okolím a aj samým so sebou... proste pohoda /niekedy až MOC flegmatická pohoda :frog: /
zvire
Ja jsem v pohode a jsem rad ze jsem v pohode




Vlastne kdyz
zvire
Ja jsem v pohode a jsem rad ze jsem v pohode




Vlastne kdyz nad tim premejlslim tak sem v takovi pomyslny pohode
HA-de-SH
jsem tak v pohodě, až mě to někdy dost nervuje ;) :D
Oralius
:frog: jasne ze som preco by som nemal byt :frog:
jaký si to člověk udělá, takové to bude mít ........
hena
.....aneb kazdy sveho stesti strujce....
Každej kdo kouří trávu, je logicky v pohodě. A ani já nejsem výjimka :D
Softly
Jsem pořád v klídku, ale to jsem byl i před tim a možná proto taky jsem začal hulit, protože je to prostě pohodička.
levap20
Nejsem v pohodě
MadEGGA:()
U me bylo huleni fazi zivota. Dost mi ukaazalo, ale taky i to co bych zrovna 2x vydet nechtel. :) krutost reality. Ikdyz ve zkourenosti je mi to vetsinou jedno, po uvedomneni situace kde se nachazim a tim co nejspis bude nasledovat za par let co se tyka spolecnosti je docela sila. Jinak driv sem byl dost nervozni clovek. Huleni me uklidnilo a naucilo me ovladat se :) mno ale de to i bez huleni.

jinak taky se necitim pohode porad. Ale vetsinou jo :) nebo spis ted uz jo, po tom co sem se zbavil par prebytecnych zaavislosti a zacinaam byt sam svim paanem 8)
DeathCell
už to tu kdosi psal...já sem flegmatik,takže většinou nedělám rozdíly mezi stavem zhulenosti a normálním stavem,takže pohoda...:bong:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma