Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
O huličích se říká, že jsou v pohodě. Jak jste na tom vy? Já osobně se teda cítím daleko líp, než v době prehistorické, když jsem ještě nehulil. Nemyslím líp po fyzické stránce, ale co se týče duševního rozvoje jsem teda pěkně postoupil. Býval jsem vzteklý neurotik, pil alkohol, neměl zájem o nic a věčně na všechno nadával... a po x letech hulení je všechno naopak. Po několika zážitcích se ze mně stal věřící člověk, klidný, s nadhledem, dokonce jsem se dal na studium filosofie, opřel se do kytary apod. Co vy?
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Cau, no jasne, jen bych se chtel vyjadrit k tomu jak rikas ze se z tebe stal verici. Predtim nez jsem zacal hulit a tak 2 roky behem huleni jsem byl tvrdy materialista, az nahle vse zmenilo to ze zniceho nic jsem si uvedomil ze vsichni jsme casteckami jednoho celku, od te doby ze mne veskera materialni iluze milosti Pana zmizela, a soucasnost vypada tak, ze jsem si poridil japu a denne si chantuju sva "kola", nic stastnejsiho me snad nemohlo potkat nez laska k Bohu, = laska ke vsem zivym bytostem, prestoze vetsina z nich o tom nevi ze jsou Jeho casti a jsou timpadem z hlediska kvality na stejne urovni, Sri Sathya Sai Baba rika ze jediny rozdil mezi Bohem a nami je ten, ze Buh to o sobe vi ze je Buh
Dr.Katzi, tohle vsechno nemusi byt nutne zasluha huleni.. Treba je to tvuj prirozeny vyvoj, ktery mas dany a stalo by se to i bez huleni... treba
Ja myslim, ze jsem byl OK i pred tim... Ale to uz je tak dlouho, ze si moc nevzpominam
Myslim, ze na mem osobnim vyvoji ma nejvetsi zasluhu starnuti a bezne celozivotni ziskavani zkusenosti, pak zkusenosti s drogama, pak vychova rodinou a spolecnosti, ktera se casem ukazala dobrou i spatnou... A ted si ziju, tak nejak jak ja chci, jsem se vsim vyrovnany a smireny, tagze vsechno v poradku
pís
dost v pohodě, boha jsem našel v přírodě, poznal jsem ,že všechno souvisí se vším. Začal jsem mít ještě víc nerad černoprdelníky, komouše a fašouny, prostě všechny, kdo omezují lidskou svobodu,protože jsem o nich do sebe vstřebal víc info-prostě baví mě daleko víc dozvídat se nový věci než předtím. Ale může to být tím, že tenkrát mi bylo 14 a teď je mi 31 ......................................
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Věřícím jsem se stal, pravda, po pár zážitcích s houbičkama, ale k těm jsem se taky dostal přes trávu. U mě ten vývoj skutečně souvisí s hulením, protože jsem to celou dobu pozoroval. Nastartovalo se to téměř okamžitě tím, že jsem se začal zajímat o hippies (protože souviselo s hulením), v šedesátých letech jsem zakotvil i hudebně - poslouchám Jimiho Hendrixe, Pink Floyd apod. a to všechno byli taky huliči, to mě zajímalo, no a s tou dobou vlastně souvisí i ta celková pohoda, uvolněnost, začínal jsem si všímat, v jakých myšlenkových bludných kruzích jsem se do té doby potácel. A taky denně praktikuji meditaci (mohu doporučit) a tohle by mě bez hulení taky sotva kdy napadlo. Peace.
Původní příspěvek od Dr.Katz U mě ten vývoj skutečně souvisí s hulením, protože jsem to celou dobu pozoroval. Nastartovalo se to téměř okamžitě tím, že jsem se začal zajímat o hippies
Udalosti ktere probihaji soubezne, nebo jedna po druhe, nemusi nutne souviset jako pricina a nasledek.