Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Grower party-pohľad s odstupom času - Klikni zde pro originální téma
evergreen
Zdraví evergreen,

s odstupom času som sa rozhodol opísať svoje dojmy z Grower party. No ako by som začal...mierne povedané, zanechalo to vo mne trocha rozpačité pocity. Vážil som cestu až z ďalekého Slovenska s tým, že možno stretnem pár zaujímavých ľudí, možno sa zabavím, možno nazbieram nové informácie, možno príde aj kúzelník....ale nestalo sa tak. Aby som to zhrnul, nebol som spokojný, môžem zodpovedne povedať, že tá cesta mi za to určite nestála (zhuliť som sa mohol aj doma na dvore a pozerať na rybník s tým, že okolie ma ignoruje-ja viem, že každý mal prísť sám za seba, ale nebolo to s tým "sám za seba" trochu prehnané?) Ďalšia vec, očakával som aspoň o trocha väčšiu návštevnosť, otvorenosť, jednoducho som čakal, že to bude lepšie. Možno to je len moja paranoja, ale pripadal som si tam ako nie veľmi vítaný návštevník....myslím, že nemá zmysel vymenúvať všetky dôvody môjho sklamania, veď v podstate za svoje naivné predstavy si môžem sám.
Ďalej by som chcel zdôrazniť, že v žiadnom prípade nehádžem vinu na organizátorov-páni z vašej strany to bolo aj keď nie 100-percentné, tak 90-percentné určite a vašu snahu si veľmi cením, po technickej stránke to bolo OK, hudba-dajme tomu, videoprojekcia-...Myslím si, že vy ste si svoju úlohu splnili tak ako ste sľúbili. Podľa tých ohlasov som čakal, že tam bude aspoň 100-200 ľudí, ale tamto bolo vyložene na zaplakanie :( .

Malý dodatok na záver: ak by ste sa Vážení páni organizátori rozhodli už nikdy žiadnu party v živote neorganizovať, tak sa vám v žiadnom prípade nečudujem, pretože som na vlastnej koži okúsil, že to absolútne nemá zmysel :O(

..toť vše, čo sa týka mojích pocitov z Grower party...

PS: ešte by som chcel poďakovať záhadnému neznámemu za požičanie mobilného telefónu-ďakujem a pozdraviť chlapcov z Opavy (pánové ten ping pong-no hm)




Deu
Hmm, díky za uznání, dělali jsme co jsme mohli. Nepřišlo moc lidí, ale večer tu byl hlouček docela známejch členů, co si hodně rozuměli, a atmosféra byla skvělá. Vše záleží jen na tom, zda přijdou pohodový lidi, což se splnilo.
Nevěšte hlavy a chystejte se na Cannabis Cup !
Hlava
Zdravim evergreen ....

Tak pár řádek od neznámého /to je dobrý:sun:/ s černostříbným mobilem Nokia :) .

Taky jsem si párty představoval trochu jinak . Ale nakonec myslím že bylo celkem povedené . Ty jsi tam seděl / pokud si pamatuji když jsem ti půjčoval mobil / nahoře u baru / ping - pongu / zatím co většina komunity seděla dole . Měl jsi se připojit hned jak jsi přišel . Mohl si se ozvat že jsi jel takovou dálku a pak si tě nikdo nevšimne . Já taky musel přijít a na všechny zahoukat "Zdar já jsem Hlava co jste zač Vy?" Pak už tam nebylo kam sednou a v tom byl malý problém . To že jsi jel takovou dálku je obdivuhodné a ty dva z Opavy tam přijely stopem , což je taky výkon .

Přište přijed zas , postarám se ti o nějaký pekelný zážitky :smoker:

Zdar záhadný a neznámý Hlava
evergreen
Nazdárek Hlavičko,
keď si mi teda slúbil tie pekelné zážitky, tak ja sa nabudúce určite dostavím. Možno že nájdem aj dostatok odvahy (ako ty) a "zahoukám" na pozdrav.

Maj sa krásne a jedna Karma pre teba

evergreen :)


Hlava
Jo dikes za karmu :sun: jen přijeď bude sranda ,akorát by mě zajímalo jak to Deu myslel s tím věšením Hlav :sun: ......


Zatím :smoker:
Taker
Tak takový setkání se konalo jo? Pročet sem si i 1000 členů - Grower PARTY a zajímalo by mě jestli ste se někdy setkali znova nebo to bylo jenom jednou?
A co bude se někdy konat něco podobnýho? Teda né že bych něco sliboval, ale musí to bejt docela úchylárna potkat tady ty lidi co znám jenom podle nicků a jejich příspěvků...:)
deno
dopytlééé - co to byla za akci - proč mi nikdo nic neřek :( :(
bych chtěl poznat nějaký pražský growery.. zatr... :(
Idea
heheh jak vsichni pisou byla to fakt feeer kalba na kterou nikdy nezapomenu ,seslo se nas tam docela hojnej pocet asi takovej jakej sme vsichni chteli tzn. asi 40 lidi ...takze si nemyslim ,ze by ucast byla naka miziva :-))

hele bohouši , ta fotka me prozradila .. prece sedim u toho vohně hehe :D

přidám taky jednu která snad nikoho neprozradí :D
deno
2 E_D : to naprosto chápu... sem taky extrem paranoik.. - tak snad na 2nd session už tam budu no... :D
deno
2 E_D : já už kdysi cosi zahlíd tady něco o Z ... - no když se mě nebudete bat, tak to bude fuckt pohoda... teda zas budu psycho já no.. je to na vás kucí, já se moc rád zučastnim nějaký grower seance :D
PS : grower t-shirt mám :D
Womitor
to all:
Do prdele ja vam tak zavidim, ze mozete spolu pokecat, zahulit, poopekat spekaciky no proste taku pohodku si urobit.
Ta luka s tym kreslom vyzera fakt stavnato, a tie zelene sudy este lepsie :)
Taker
No to by byla teprf pecka... :D (4 Bambulion)

Já tu zatim osobně nikoho neznám ale zjistit že se tu s někým bavim a on se mnou chodil třeba na základku by byl docela masakr

Jo a jinak se to tu dobře rozjelo ta diskuze :wink:
Taker
4 Bambulion
Ehm, tak vo mě to víš, a jinak co sem vysledoval tak se mi zdá že i pan clothinguntero, jinak nikoho jinýho sem zatim nevyslídil, ale je nás tu určitě banda :mutant:
Idea
kluci od domlouvaní srazu pro pražský tu jeden thread je ..stačí hledat :-)
http://grower.cz/forum/showthre...50&pagenumber=2
Idea
muhehe jeste naky fotecky :wink:
Idea
dík asi si dam jinyho ,pac tenhle mi prijde nakej moc drastickej hehe
jo jinak sou tu i kluby pro mimo prazsky staci trochu hledat treba neco najdete.. :-)
TheKeptn
hehe uz si vzpominam , tenkrat to byla tezka zewlovacka s brkama hehe ,doufam ze esthe budou nejaky srazky v praze jako minulej rok , rad bych zase s vama pokecal idea , bohour ,ed ....atd

ta cus


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma