Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Nepokradeš ??? - Klikni zde pro originální téma
Limba,CsC
Kdo z nás je členem Rychlých šípů?
Kdo z nás by odolal, kdyby na podzimní procházce narazil na pole nebo políčko, kde vypasené palice by se na Vás smály?
Prošli byste s hrdě vztyčenou hlavou, nebo vzorek by byl nutným desátkem? Už se Vám to stalo, nebo si to JEN myslíte? Netoužíte potom ve skrytu duše?
Co vy na to??!!
konart
No... teď před sklizní nacházím hromadu kytek a políček, přijdu blíž, prohlídnu si kyti, a zase jdu dál. Vždycky přemýšlím nad tím, co kdybych si vzal jednu kytku, nebo co kdybych si jich vzal víc?? Přece by se nic tak hroznýho nestalo, vždyť mu jich tam zbyde ještě dost...
Nikdy jsem to ještě neudělal, a ani neudělám. Vždy si vzpomenu na to, jak mě bylo, když vzali kytky mě. Co když je to jeho jediný políčko, nebo jen jediná, těžce vypěstovaná kytka???
Od té doby co znám Grower.cz, a mám u sebe tužku a papír tak mu na kytky pověsím cedulku s internetovou adresou a pozdravem. Třeba už tady někdo z nich browsí.
sunset
Limba: Me by takova ganja nechutnala. Navic souhlasim s konartem, ten clovek do toho vlozil kus sebe.

A myslim si, ze takova ganja to pozna a sice z ni muzes bejt na slupky, ale nebudes se moct uprimne usmivat.
hh-top
Přiznávám se bez mučení. Já bych asi vzorku neodolal.
Limba,CsC
Klobouk dolů, že jsi měl odvahu "se přiznat"...
Úplně malilinkatýmu vzorku bych taky asi neodolal (ale neměl jsem příležitost-schválně nevyhledávám). Osobně by mi nevadilo, kdyby si někdo ohleduplně (!!!) posloužil vzorkem mojí kytky.
majklovec
Neberu to jako přiznání, ale paličku bych asi taky uříznul - samo šikovně abych nepoškodil zbytek. V případě, že bych si vzpomněl, klíďo bych mu tam zase nechal paličku z mýho.

Kámoš mi vyprávěl, že jednou šel a náhodou narazil na políčko - cca. 15 kytek, tak šmiknul jednu paldu a místo ní tam navázal jednu svoji :)
adihash
Já bych rozhodně ušmiknul jenom tak na vochutnání.A jestli je tady mezi náma někdo, kdo by byl schopnej sklidit cizí pole, tak ten na tomhle serveru nemá co dělat.
majklovec
Jestli tady někdo takovej je, a prozradí se, tak mu půjdeme společně nakopat koule :)
Ondrash
nic naplat, když už tady všichni říkají co by udělali, řeknu to taky:
nikdy se mi nepovedlo narazit na něčí políčko a kdybych zjistil že si někdo uřízl paličku na těch mých kytích, nevadilo by mi to, ale dostal bych strach, že to někdo ví a tudíž potenciální nebezpečí roste.
V červnu nebo červenci kosili louku traktorem a pár decimetrů minuli půlmetrové kyti beze škody, ale to sem nepatří.
Když nad tím tak uvažuju, asi bych si kousek kyti půjčil na vyzkoušení. Ale sklidit cizí úrodu ? To se mi zdá jako kurevstvo nejtěžšího kalibru :rocket: takový člověk není hulič, je to zrůda. Hulení je přeci jenom životní styl a je to něco více než si potáhnout a s angoráckýma očkama mrkat na svět. Hlavně pro pěstitele, že ?
Lidičky, jak já se těším na jaro.......

No nic, trochu jsem se zasnil, mějte se a :smoker:
Shiva
Jelikož jsem z Moravy, nacházím políčka docela často, vždycky si kytičky prohlídnu, ale chovám se na políčku tak, aby mě tam nikdo neviděl a abych ho neprozradil. Varování pro zloděje: "Zkuste se jen špatně podívat na cizí pole a přísahám, že pokud vás u toho chytím, tak příští rok se kytky budou jmenovat po vás, protože z vás porostou :))
Limba,CsC
Že by se TADY někdo shodil a napsal, že sklidil pole nebo v lese kytky z nebes, to asi neočekáváme, že??
Ale k "ochutnávce" je postoj celkem benevolentní.
Vzorek bych taky klidně zanechal na výměnu, ale nedovedu si představit, že na výletě v lese mám u sebe palici.....
majklovec
Já si teda zrovna na výlety do lesa paličku beru :-))

Mimochodem, zrovna včera jsem se bavil s kamarádem a vyprávěl mi jak ještě s jednim volem šli, přelezli přes plot a někomu vybrali úrodu ..... povidal mi o tom, jako kdyby šel do krámu a koupil tam deset rohlíků, vůbec nechápal že to někomu moc ublížilo.

Když jsem mu se zanícením vyprávěl na oplátku já, jak mě nasralo, když nám někdo pomohl s úrodou tak na mě koukal jako puk.
Percepied
Abych se přiznal s tou ochutnávkou bych asi neodolal, ale nedovolil bych si cizí úrodu poškodit, natož ji celou sklidit - pokládám je to prachsprostá krádež - vždyť jenom kolik času a úsilí vypestovat kytku stojí, naoplátku darovat vlastní paličku ¨je docela fér

2KONART:
ten lístek s adresou groweru je docela dobrej nápad
Yaris
Jediný,co bych udělal,kdybych našel políčko, by bylo to,že bych vyrval a zahodil samce,kdyby tam nějakej byl,a vzal si ze dvě paličky na ochutnání:-)Ale to asi každej,ne?


A Tribal sou stejně nejlepčí!
Ondrash
2 Yaris

no možná, kdyby ti samci měli nějaké paličky, tak bych si je asi i vzal a kdyžtak zhulil :smoker:... každého materiálu je škoda :)
hnut
ochutnal bych vzorýšek, možná bych nechal vzkaz ... ale to je opravdu všechno ... ale nikdy se mi nestalo ... tedy, viděl jsem: hej, tamhle v zahradě má někdo pěkný kytí, ale ani jsem se nelez přes plot podívat blíž :)
možná bych se i trochenku vyprudil a nechal vzkaz s radou ... nebo pochvalou ... nebo
nevim
maslox
Jeste jsem negdy nekoho ciziho policko neneasel. Ale jestli na nejake nahodou narazim tak si na ochutnavku asi urcite taky pujcim...
kastan
taky bych dal,ale jen spetku,jeste jsem zadnou cizi kytku nenasel,akurat ty svoje,ale odolat pokuseni---odolal bych,je ale hodne zmrdu co neodola---kurvy!!!!!!!!!!!...
------------------------------
KDO NEHULI AT BULI
Seedmaster
No,co bych to zastiral.Pokud naidu pole a uz sou hotove semena,tak iedno,ci dve vezmu.Jako semenar,vzdy uvitam prilezitost k obohaceni genbanku./Pokud nekdo z vas nasel na svem policku dileracek s prekvapenim,tak vas navstivil Deda Mraz,nebo Seedmaster.Mozna ste ani nevedeli,za co.Tak ted uz to vite./Jinak cizi vzory bez vedomi pestitele zasadne NEOCHUTNAVAM.
Semenu zdar!!!!!!!!!!!
psychedelix
Jednou jsem s kámošem našli na tripu pole s 15 3 a půlmetrovými, palicemi obsypanými kytkami. Nevzali jsme nic, ale šli jsme se tam ještě jednou - za střízliva podívat a fakt že tam byly, ale stejně jsme nevzali nic, i když si myslím, že by nebylo nijak trestuhodné vzít si paličku na otestování......
GARDENER
Ještě jsem cizí outdoor při svých procházkách s čubou po lese nenašel (nepočítám zahrádky - přez ploty nelezu), ale myslím, že bych jako většina neodolal a uštíp bych si ochutnávku. Co vím ale jistě, udělal bych to tak, aby dotyčný mičurinec nepoznal práci člověka (srnky taky rády ochutnávaj) - když si vzpomenu na svoje nervy a zkoumání, jestli chybějící palice byla ufiknutá a příště budou další...:mad:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma