Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Test anonymity - Klikni zde pro originální téma
koles
tak mě napadlo...

hodně uživatelů Sítě podléhá iluzi o jejich anonymitě ve virtuálním prostoru. na toto téma bylu již napsáno mnoho, proto nemá cenu rozebírat to obecně. zaměřme se tedy na jednu partikulární část Sítě - náš grower.

o co mi jde? pokud máte čas a chuť (amatérší nadšenci) nebo třeba máte na háku informační technologie (a máte trochu času a chuť), zkuste o zjistit maximum informací, které můžete jakkoliv získat - s tím, že začnete právě zde (logicky). v mých příspěvcích jsem toho na sebe prozradil, myslím, dost, ale nejspíš ne tolik, aby to vedlo k jednoznačné identifikaci mé osoby.

pokud se tedy do pátrání pustíte, prosím vás o to, aby jste si své kroky pečlivě dokumentovali (zdroje informací), protože celou akci jsem nevymyslel samoúčelně, nýbrž z jejích potenciálních výsledků mám v plánu formulovat něco jako "bezpečnostní politiku" pro grower...

své výsledky mi posílejte jako PM!

good luck
TheKeptn
koles :smoker: no skvělé přivedl si me na dobrou myšlenku... také to zkusím... uvidim k jaké až identifikaci to dojde :eek:
koles
taky jsem zvědav... a díky za snahu!
vaava
koles: docela dobrej napad...doufam ze pak poinformujes co gdo gde zjistil, aspon zhruba....
loeX
no kdyby vás benga chtělo odchytnout tak si prostě zažádaj o výpis ip adres a nebudou tady pročítat vaše příspěvky...ovšem za předpokladu že neměmníte svoji ip přes ty stránky které vás přihlásí pod jejich ipčkem...
koles
samozřejmě, udělám analýzu, jak daleko lidi došli, co zjistili. na kolik se přiblížili k identifikaci mé osoby. doufám tedy, že se mi sejde do PMka tak 5-10 soupisů zjištěných informací od místních sherlocků :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma