koles
teknokrat
|
Test anonymity |
Příspěvek č. 1 |
tak mě napadlo...
hodně uživatelů Sítě podléhá iluzi o jejich anonymitě ve virtuálním prostoru. na toto téma bylu již napsáno mnoho, proto nemá cenu rozebírat to obecně. zaměřme se tedy na jednu partikulární část Sítě - náš grower.
o co mi jde? pokud máte čas a chuť (amatérší nadšenci) nebo třeba máte na háku informační technologie (a máte trochu času a chuť), zkuste o mě zjistit maximum informací, které můžete jakkoliv získat - s tím, že začnete právě zde (logicky). v mých příspěvcích jsem toho na sebe prozradil, myslím, dost, ale nejspíš ne tolik, aby to vedlo k jednoznačné identifikaci mé osoby.
pokud se tedy do pátrání pustíte, prosím vás o to, aby jste si své kroky pečlivě dokumentovali (zdroje informací), protože celou akci jsem nevymyslel samoúčelně, nýbrž z jejích potenciálních výsledků mám v plánu formulovat něco jako "bezpečnostní politiku" pro grower...
své výsledky mi posílejte jako PM!
good luck
|
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
|