Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
kosení kytiček - Klikni zde pro originální téma
frogo
Nevím,jestli už tady podobnej thread byl,ale nic jsem nenašel. Zajímalo by mě v kolik hodin kosíte své kytičky. Se svoji jedinou kytku,kterou jsem vypěstoval a neukradli mi jí mám docela zajímavý zážitek se sklizně. Někdy ve půl třetí ráno v říjnu minulého roku jsem se z báglem vypravil pokosit mou kytičku s kámošem se kterým pěstuju. Jeli jsme na kole 20km do jedné vesnice u prahy kde jsme kytku měli. Bohužel se mi asi po 15 km cestou tam posralo kolo(ruztrh se mi řetěz. Kolo jsem nechal v příkopě a sednul si na rám kamarádova kola,takže jsme vypadali jako páreček bukvic. Poté co jsme dojeli na místo a sklidili náš durbánek,vydali jsme se cestou domu. Jenže před houštím na nás čekal místní vesnickej fízl,kterýmu se nelíbilo že ve 4 ráno se hrabeme v křoví. Začal nás otravovat a najednou se mu zachtělo vidět obsah našeho báglu. Kámoš si vkidu ujel na kole ale já jsem musel běžet po svých. Bystrý strážník se mezitím rozeběh za mnou plnit svou služební povinnost "chytáním nebezpečného zločince" . Nevím kde jsem nabral tu rychlost ale připadal jsem si jak mourice green a nakonec se mi povedlo mu utéci. Běžel jsem celých dvacet kilometrů domu i když jsem tušil že to strážník vzdal asi po 2 kilometrech. V hlavě mi pořád probíhal myšlenka co kdyby vzal policejní káru a začal mě hledat. Hned po návratu domu,asi v 7 ráno jsem si mocně oddychl ale ještě tejden jsem byl docela vyklepanej.Dobrý story,co.
Tak co vy a sklízení?
zike
jojo, to je dobra storka :satan: meli jste docela stesti...no a s toho krasne vypliva ze lepsi je si pestovat doma...tam to neni nikmu na ocich a nepotkaj vas takovy stress a hlavne vidite svoje milacky kazdej den :smoker:
Schinus
NO sklizen nevim ale pred dvema roky sem mel docela hardocore :punk: zásení out. Mel sem predpestovanou peknou vdovecku koupil sem si vse potrebne hlinu velkej kybl--presadim a jako ze jeste doma pekne provlhcim substrat, tak to soupnu sdo vany a kropim no dopadlo to tak ze sem zasvinil nejen celou koupelnu hlinou ale kompletne celej byt a vyrazil sem na místo cinu nedaleno na jednom nejmenovanym prazskym sidlisti. Predstavte si typka kerej de po sidlisti s velkou igelitkou ze ktery kape a pak zalejza do krovi 20metru! od policejni stanice:D nojo fakt sem mel kytku 20m od policejni stanice :D Vdovicka stihla dokonce dozrát a bylo to vynikající:jumper:
HALUZAK
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14869

Niečo podobné


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma