Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
jak udelat vetsi palice - Klikni zde pro originální téma
fire.ent
Takze bych se s vama chtel podelit o to co sme skusili s kamosem a docela nam to vyslo.1.jeden korenovej bal nikdy nesebere tolik zivin co 2 korenovy baly kdys budete hnojit tak akorat tak stejnak nikdy nevezme vsechno . takze navod na vetsi palice newim skuste to u nas to byl pokus ale vyslo to takze zasadte 2 kytky vedle sebe klidne do 2 kvetinacu a tu 1 po par patrech uriznete a nechte par vetvicek smerujicich k ty 2 kytce pote naruste necim nejlepe sterilnim stonek ty neurizly kytky a zavedte ty vetvicky na konci urizly do tech direk ve stonku ty druhy kytky a hnojte obe stejne nemeli by se vam spalit a meli by rust vetsi palice!!!!!!!!
jestli se mejlim tak me opravte pls ale nam to s kamosem vyslo
fire.ent
tak to by meli bet obrazky delal sem to v malovani a moc mi to nevyslo
fire.ent
napiste co byste na tom zmenily nebo co se vam na tom libi nebo jestli uz ste neco podobneho skusili a tak podobne
Venerable
no popravde sem tak nejak moc nepochopil co mas presne na mysli. Pomohla by fotka nebo to popsat nejak vic do detailu ;)
olda
trochu mi to připadá jak z receptáře zhulený veverky , ještě udělat pár uzlů :)
fire.ent
vsichni neumim predelat priponu u toho obrazku takze napiste mail ja vam ho poslu predelejte ho a dejte ho sem fakt to neumim
BRAINDEAD
Hlasoval sem za ad)3 protoze to fakt nemuze vyjit,ale jestli je nekdo takovej dr.Mengele ze do toho chce jit tak prosim.Osobne me to spis pobavilo,jak rika Olda- jeste zauzlovat,vyfotit a poslat veverce šuli-huli
Aleš
Jestli jsem to dobře pochopil,tak ta neuřízlá kytka má nasávat živiny z toho kořenovýho balu tý uřízlý ?
Netvrdim,že to nejde,nikdy jsem to nezkoušel,ale příjde mi to tak trochu zbytečně složitý.Podle mýho je lepší dát tý kytce větší místo na vlastní kořeny a podpořit nějakym kořenovym boostrem......
fire.ent
pocopil si to tak napul pac to ma bejt tak ze 2 korenovy baly nasavajy 2 krat vic zivin 1 kytce tu urizluo totiz porad zastrihavas
Pan_Mlha
Fakt si nejsem jistej jestli by z těch dvou kytek nebyl větší výnos ač v menších palicích.

A co takhle naříznout stonek řízku podélně tak aby pustil kořínky z obou polovin, pak by se dal zasadit do dvou nádob najednou. Nebyl by to tak mocnej zásah do života kytky, jako uříznout pár pater a pak doufat, že se to chytí.
MANHUNTT
zdárec:bounce:


co ty fotky???:confused::confused::confused:
snark
SMAZAT - CELÝ - HNED - DEZINFORMACE
BRAINDEAD
Presne tak policejni dezinformace za ucelem snizeni vynosu malopestitelu,taky hlasuju pro smazani-nebo to jeste nekdo zacne zkouset:)
Mamba
loool :D
extracoolboy
:D :D :D Dodej foto pls :D :D :D
Janxu
tak ted uz to vubec nechapu. to co pise pan mlha, co by si z toho mel?? by si mel kytku ve dvou qetinacich, tot vse. korenovej system by se rozjel snad stejne jako u jednoho a i kdyby ne, co z toho?? kytka by tolik zivin neunesla, uz takhle se pri jednom korenovym systemu pali.
peace
Pan_Mlha
Janxu: Já??.... nic... chtěl jsem fire.entovi poradit jak si ušetřit práci s roubováním, nebo jak to nazvat. =) Pro mě je to zbytečnost. A to co jsem napsal mi přijde asi tak hloupé jako původní článek tohohle threadu. Vo ničom :-)
Anubis-hack
Tak to fakt nevim,ale foto bych rad viděl...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma