Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Až příjde žravá/mlsná.. - Klikni zde pro originální téma
Yarreck
Zdravím všecky.. Znate to urcite vsichni,kdyz se vratite pozde vecer domu a mate chute.. Vetsinou se nacpem "hmotou" potravin v co nejkratsim case,ale nebudme nevynalezavi a potrapme chutove ustoji dobrymi sousty.. Chtel bych udelat seznam delikakates,ktere jsou nenarocne na vyrobu jak z hlediska času,tak i dostupnosti surovin..
Všichni uz vime o co v tomhle threadu pujde,takze rovnou k veci:


Tatranka s jablkem :frog:

(nenechte se zmylit,nahazuji nizkou latku zamerne,a stejne nemam nic na jidlo,je noc..)

A vy vsichni postujte to svoje, FOTO vysledneho produktu vitano :)

Off Topic se maze!!
my faultsory,OT se už nemaže
:o
Yarreck
Chell: prosim Te nepresmerovavej mi to prosim do mistnosti typu "co vsechno jste schopni snist" apod. tenhle tryd se ma prave zamerit na opak tohoto..dik :)


citace:


jsem jednou s kamaradkou zral chleba s gelem na vlasy a ...

... nezkousejte to, je to pekne hnusny

Yarreck
uff,tak sem se zase vratil spalenej a mam hlad! Maminka koupila banany,takze neni co resit.. Ostatni prisady jsou tradicni vybaveni kuchyne.

2 banany
slehacka
cokolada
-----------
orisky
skorice
vajecny liker :bravo:
Yarreck
Výroba mi netrvala ani 8 minut,schvalne sem si zmacknul stopky.
V krajeni bananu uz mam praxi,vykaslete se na to jak to vypada,staci kolecka at to muzu do ust hazet jak do kotle.. Na krajeni muzu doporucit treba nuz na ryby-ideal.. ::rolleyes:






(na ten liker sem poprvy dosel az dnes,a je to uzasny!)









Snist to byla malickost-vetsinou se na to barbarsky vrhnu ihned po pridani posledni ingredience..
Yarreck
Mnohé z velikonočních motivů nájezd nepřežily..
Kutas
todle je taky pohodovy mix

jinak ty pernicky sou moc pekne nazdobene, to moje mati nema takovy talent :) ale ma je hrozne dobre
Yarreck
jojo,sunka je dobra volba.. nejvic na ni mivam chut v restauraci pri listovani predkrmem. ale 60kc za 2ks :flick:

Takze prisady:

vepřová šunka
ostrý křen
šlehačka
-----------------
pečivo



Platky šunky (2-6 kousků,podle velikosti očí) :eek::eek:
rozlozim a vyrobim z křenu "lajničku" :D







Přične křen posprejuju šlehačkou a zamotam..







při "něco bych si dal"- bez pečiva,
při "HLADHLAD!"- nepohrdnu ani starsim pecivem,ktere si ale samozřejmě nahřeju bud nad toustovacem nebo v panvi.


čas pod 5 minut zaručen.. a ta chuť-labuž :frog:
biscuit
kdyz tady mate ty banany a sunku, tak dam tip na jednu moc libovou a nenarocnou prasarnu, kterou me naucila moje mama. prej to za mlada chodily (mama a kamaradky) kamsi pravidelne konzumovat.
tak k veci: obalite banan sunkou, date ho na talir a zalijete tatarkou (mnozstvi zalezi jen na vas, ale doporucuje se primerene :))
Kutas
biscuit - ehm, tak to bych si nedal ani zhulakany
Yarreck
V podstate jakykoli ovoce co bude po ruce..

banán
jablko
mandarinka
kiwi
jahody



Vsecko nakrajim a nakonec poliju šťávou z jahod..




výroba 12 minut ale stoji to za to!

serve&enjoy :)
Dr. Timothy
kurfa to sou lukulsky hody kamo tomu rikam munchiens hehe VIVA LA CONSUM!!!!!!!!!!!!!!
biscuit
2 kutas: to rika vetsina co to nevyzkousela. je to fakt moc dobry a myslim, ze az vyzkousis zmenis nazor.
LeTman
no tak tuten thread je opravdu labuznickej. Otazkou "Tak co si ted dam dobryho..." se zabejva urcite kazdej clovek po prijemnym pokourenicku. Osobne zkousim vsechny mozny kombinace,ktery najdu v lednicce- sladky,kysely,slany,mastny,palivy... ty chute jsou dycky takovy prohloubenejsi.... :-P
Kutas
ja totiz odjakziva nesnasim kren :)
a tak vseobecne si myslim, ze zhuleny si vychutnate skoro vsechno a nemusi to byt zadna specialita. To ovoce bych do sebe nasoukal asi zvlast cele :))
My vzdycky kdyz sme u nekoho doma tak obvykla kombinace sou chipsy, nejaka coko tycinka, susenky + jeste nejake to ovoce na vyvazenu chuti :) No a kdyz dojdu domu tak to seberu par rohliku a vsechno mozne co k tomu de a sem spokojeny :)
ptchj
a co tohle?

vezmu bilej jogurt, hodim ho do misky, pridam primerene mnozstvi marmelady(nebo neceho na ten zpusob) a zasypu kukuricnyma lupinkama.

zdrave, chutne, zasyti a hlavne rychle!!!
biscuit
vy mi pripadate vsichni hrozne liny, co se jidla tyce :)
bohuzel vetsina tech opravdu dobrejch jidel nejsou zadny rychlovky, ale cornflakes a müsli rulez!!!
ptchj
biscuit: kdyz na me prijdou munchies, tak se snazim jidlo vyrobit conejrychleji nekdy ale se premuzu a neco uvarim... nekdy to sem napisu az budu mit chvili cas
biscuit
no ja taky zrovna vzdycky neberu zasteru... ale vetsinou si udelame aspon nejaky testoviny - treba italsky rajcata, olivovy olej, cesnek, cerstva bazalka, parmazan. je to hned a je to mooooc dobry.
posledni dobou si ale ulitavam spis na dobrym piti.
psilos
tak tohle není nějak extra super náročný, nejdýl (asi 20 minut ) mi trvají upíct brambory v troubě. Celkově to vyjde asi na 15-20 minut práce, jsem schopnej si to udělal zmaštěnej třeba wo půlnoci.
suroviny: maso na stejk, nejlíp vepř-dělá se rychle
slaninu, nejlíp česnekovej bok
brambory
mraženou pytlik.zeleninu- preferuju hrášek mrkeff, kuřice
tatarku
sojoffku a worchester
pepř a sůl
vegeta
zeleninu čerstvou, co lednice dá..
a třeba i wokurky
nivu, nebo tvrdej sejra
vejce
Postup je jednoduchej :
vyndám z marzáku prasátko a mikrowlnce rozmrazim, mezitim šoupnu do trouby brambory, nebo hranole. Rozmražený maso trošku naklepu (rukou, všichni spěj, tak abych nedělal bordel) a kolem každýho medailonku zakroutim slaninu a sepnu párátkem. Pak dám do mikrovlnky na 7 minut naplno zmraženou pytlikovou zeleninu-(1/4 pytliku, 2 čajový lžičky vegety a cca 1dcl vody) A už žhavim páneff(litinovou, partnerka už většinou chrní :) ) Vrátim se k masu a pokapu ho sojoffkou ,worchestrem, přidám pepř a sůl, ale to je na každym, jaxi to wochutí. Na rozpálenou pánev dám medailonky a hóódně z wostra wosmahávám z každý strany. Mezitím kontroluju troubu s bramborama a krájim čerstvou zeleninu z lednice. I wokurky a třeba tvrdej sejra. Vyndám zebleninu z mikrowlnky a nechám chladnout. Maso taky furt checkuju, nechci uhlí, že jo!?!. A už vyndavám brambory z trouby a hned i maso z pánve(někdy obráceně) . Na masíčko dám ještě trošku sejra, on se krásně rozteče. A to už všechno rvu na talíř, smíchám vychladlou vařenou zeleninu s tatarkou a zdobim. Mezitím se ještě na horký pánvi dodělává wolowo woko. No a výsledek je takovej jako na wobrázku. Indegriencí si připravuju o 50% víc, neb u vaření furt užírám. Postup jsem si časem vychytal ( u masa, nemusí to bejt zrovna tyhle medailonky) tak, abych neměl časový prodlevy a bylo to co nejrychlejc. Chleba ze sejrem a šunkou mám tak za5 minut, ale radši vydržim těch 20 :) Je to záhul, člověk se nezastaví, ale já si to po těch letech už nějak zautomatizoval, tak mi to ani nepřijde.


jo a talíř na fotu je takovej ten velikej, na pizzu, protože žeru hodně a moc
nugeta s rohlikem-cena 10,-kc
Kutas
po speku vas tohle urcite ukoji :) je to zapeceny rohlik (v toustovaci) se sumkou a chilli omackou + nejaka zelenina a oblibene piti :)
hotove za 10min
bounty_killer
Kutas:
K+ za tuhle věcičku, fakt mě to inspirovalo...
FlickerBird
müsli enbo cereálie s jogurtem rulez... dá se to jíst i když člověk nehučí, rychlá a dobrá snídaně co nakopne (pro víc energie přisypte hroznový cukr a práškové kakao :crazy:)
THC-Instruktor
No ja oblubujem napriklad nakladany hermelin. Ale je to narocnejsie na vyrobu, myslim cas. Ale je to pochutka, a zvlast k speku a k pivku no peklo proste :-)

[UPDATE]
Pre kratkost casu som nenapisal recept, tak dopisem:
Kupime certsve hermeliny, prekrojime ich na polovicu a dostatocne okorenime podla vlastneho uvazenia (ja davam aj 5-6 druhov koreni: cierne, papriku palivu, provensalske, vegeta ...). Nakrajame cesnaciky na kusky a polozime ich na hermeliny. Pripavime si uzatvaretelnu nadobu, do ktorej dame dostatocne velke mnozstvo oleja (na 5ks celych hermelinov cca 2L oleja). Do oleja ide zelene cele korenie, bobkovy list, provensalske korenie a dobrovolne mozte pridat rozkrojene feferonky (2-3ks). Hermeliny vlozime do nadoby s olejom tak, aby ziadny netrcal. Nechame 1-2 dni vonku (nebojte sa), a cca 4-10 dni v chladnicke. Pred podavanim to nalozte na tanier a 20 minut cakajte (trosku to este zmekne) ak mate cas :-)
Podavame s baranimi rohmi, feferonkami, pripadne calamadou. K tomu opeceny chlebik v toastovaci.
A este: nikde nepridavame ziadnu cibulu, to je chyba !
THC-Instruktor
Takisto ani prave bifteky nie su nikdy ZLE !

[UPDATE]
Pravu hovedziu svieckovu nakrajame na cca 2-2.5cm platky, jemne pokorenime (biele korenie, provensalske korenie...) a na rozpalenu panvicu ich postupne opecieme z jednej strany (cca 3 min) a z druhej strany (cca 1 min). Vysledne bifteky su upecene MEDIUM az KRVAVE. MNAM ! A k tomu je najlepsie pivecko... :beer:
THC-Instruktor
A toto bola raz moja vecera okolo jedenastej, neviem preco, ale bol som DOST HLADNY ! :)
ThomasK
Tak tadyto je focený na jednom velkym kopci na kterej jsem se vydal s kámošem, nesly jsme si s sebou baťůžek s dobrotaba, - podívejte se na foto, je tam vše, i travička zelená :)
Blow-Ganja
citace:
Původní příspěvek od ThomasK
Tak tadyto je focený na jednom velkym kopci na kterej jsem se vydal s kámošem, nesly jsme si s sebou baťůžek s dobrotaba, - podívejte se na foto, je tam vše, i travička zelená :)


foto tu neni
Happy_Mirec
Když tohle všechno vydím, tak si nemůžu pomoct a du se taky najíst............problém je v tom, že když přijdu domů vyčoudlej, tak snim polovinu lednice a furt mam hlad. Takhle přijdu dvakrát a nic k jídlu doma neni. Jinak docela zajímavej thread.
Lupus
Ozivit toto tema :D

Protoze nemam fotak tak to jen tak popisu ;)

Michany vajca
Potrebujeme
6-8 vajec - podle miry vyhladlosti
1-2 stredne velke cibule
kus slaniny, speku, salamu nebo neceho masiteho ...
nejdriv dame osmazis salam s cibulkou .... restujeme a az je to tak akorat :D (takze dozlatova ale i mirne podusena cibulka je dobra) tak pridame 6 vajec a michame dokud to neni ....

A SPOKOJENE JIME

na vyhulenost tak akorat a clovek se naji dosytosti (kdyz vi ze ne tak dat o 2-4 vejce vic + 1 cibulu navic) normalne je to jidlo pro 2 - 3 osoby :D
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Lupus
Ozivit toto tema :D

Protoze nemam fotak tak to jen tak popisu ;)

Michany vajca
Potrebujeme
6-8 vajec - podle miry vyhladlosti
1-2 stredne velke cibule
kus slaniny, speku, salamu nebo neceho masiteho ...
nejdriv dame osmazis salam s cibulkou .... restujeme a az je to tak akorat :D (takze dozlatova ale i mirne podusena cibulka je dobra) tak pridame 6 vajec a michame dokud to neni ....

A SPOKOJENE JIME

na vyhulenost tak akorat a clovek se naji dosytosti (kdyz vi ze ne tak dat o 2-4 vejce vic + 1 cibulu navic) normalne je to jidlo pro 2 - 3 osoby :D


Taky umíš vejce na tisíc způsobů:D To sou takový ty vaječný rychlovky, jako volský oka, míchaný vejce, knedlík s vejcema, omeleta a dalo by se vymejšlet dál a dál, to co popisuješ je dobrůtka, ale ta cibule s tou šunkou se musí nechat pořádně osmažit, to je pak bašta!!!A hlavně je to rychlovka;)
DEVIATIO
si mi pripomel,kdysi davno tusim tak sesta na zakladce sme obevili s kamikem jablko a vysocinu.rikate si salam a jabko ale je to vazne dobre.doporucuju sladsi jablko,ne takova ta kysela...
DEViANT
Hanizek
Také nedisponuji foťákem, takže jenom popis (doufám, že to není moc OT):

Potřebujeme tvarůžky (ty já moc rád), půlku velké cibule, dobré pivo a kmín (drcený).
Tvarůžky nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli a kmín. Dáme do uzavíratelné krabičky, zalijeme pivem (zbytek možno prolít hrdlem) a umístíme do lednice.
A za několik dní, až vznikne taková smradlavá a mazlavá hmota, konzumujeme! Je to velmi dobré, akorát nedoporučuju několik hodin po aplikaci na kohokoli mluvit...
zubo
müsli alebo kukuricne lupienky s mliekom a grankom si vzdy rad dam
ked mam chut na nieco ine, tak prazenica je jasna volba, da sa tam nahadzat vsetko co je po ruke, moj recept: 4 alebo viac vajicok (podla pazravosti), nakrajat spekacky(parky, slaninku, sunkovu alebo inu salamu), cibulku, pripadne rajciny, papriku, a na koniec nastruhat nejaky syr a okorenit nejakym mix korenim, alebo cervenou paprikou + chleba alebo nejaky elegantne pecivo da sa to pripravit za cca 10-15 min, vazna delikatesa
Lupus
Dalsi recept :D

Vezmite tlacenku
Vezmite chleba
Vezmite cibulu
Vezmite ocet
Vezmite talir
Vezmite vidlicku a nuz

Libovolnym zpusobem zkombinujte :D

MNAM :frog:
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Lupus
Dalsi recept :D

Vezmite tlacenku
Vezmite chleba
Vezmite cibulu
Vezmite ocet
Vezmite talir
Vezmite vidlicku a nuz

Libovolnym zpusobem zkombinujte :D

MNAM :frog:


Tak sem to zkusil a jediný co mi na tom nechutnalo byl ten talíř i vidličku s nožem sem srovnal, ale talíř mi nejel, jinak dobrá bašta;)
SpiderPig
na vecerni zravku je nejlejlepsi 1. nejaky zbytek z obeda (ryze,brambory,testoviny klidne i instantni .........) 2. nahazet tam vsecko co je v lednici (kysele okurky, veskerou zeleninu-nakrajenou, tatarku, kecup, salam , syr,nivu a proste uplne od vseho neco pak to smichat a jen chalovat takovy superzradlo si delam furt a je to basta nikdy vas to neomrzi pac to chutna dycky jinak
:chef: :shots: :shots: :shots: :shots::shots: :shots:
ToncekV
ja ted zkusil drsne kombo :D camembert (hermelin, proste syr) a k tomu mam nutelu a pak jsem pridal i rohlik :D drsne vazne, ale vyborne :D peace :rasta:
tekknou
JJ žravá je žravá:leaf: :drools: :D :D
Tak nějaký fotta pro inspiraci házejte zase né,,:chef: :baseball: :p:??!!
Hy3nA
posledně sme měl pul misky praženejch ?ryžovejch? lupinku s mlíkem, cukrem a skořicej.. dost mi to jelo, tak sem sdi to dal eště jednou
Aidampower
No moje oblibena svacina v posledni dobe je... Jablko zelene(golden delicius), hermelin(kral syru) a 2 cerstve rohlicky nebo jine bile pecivo
Vse rozkrajet na mensi kousky a libovolne si uzivat mix chuti. Je to fakt dobry....
tekknou
Jeden luxusní obídek ,taková huso-kachna s budvárkem je vražedná kombinace:chef: :drools: ,,
Když přijde mlsná?Dej si ganja perník :cool:
rozlozite na alobal nake obyc.maslove susenky,nejl.bebecka-do 3 rad.
rozmichate tvaroh,maslo,cukr.
pak rozmatlat na susenky,dat banan
pak slozit do strisky,uhnapat alobal a nechat v lednicce do druheho dne.Pekne to zmekne.rozbalime,pokypeme pikaem,krajime nozem zakusky a žereme :-)
Müsli s podomácku připraveným kondenzovaným mlékem...
tekknou
Schválně jestli uhodnete co to je:D,,??!!

Náp:,
ýlzrmz ydohaj ýnavoximzor s mývokčuom merkuc ,árbod akzrmz:) !!
outdoorista
No je to tak 10 minut co jsem si luxusně pochutnal na lívancích s jahodama,lívanců bylo osm,ale než jsem zapl foťák,tak byly fuč no:D
outdoorista
dnes mě uchvátila meruňková buchta posypaná hořkym kakaem a moučkovym cukrem(ne koksem:D)
tekknou
Tak dnes mě uchvátila china s oblohou:D
Divoženka
Myslím,že toto je dostatečná inspirace, hehehe http://www.youtube.com/watch?v=4o6I77tmAjs
slanina
No ja nejraci vezmu rohlik muze byt i den dva stary je sice dost suchy ale změkne. Vezmu ten rohlik (teda aspon 5), nakrojim je jako hot-dog svihnu tam parek nebu klobasku, podliju to kecupem nebo nejakou cili omackou, pak na to naukladam platky syru, pak to jemne posypu korenim na grilovani a dam to tak na minutu a pul zapect do mikrovlnky. K tomu nejakou zeleninu treba papriku a okurky. No s pivkem mi to vzdycky jede jedna dve.
VEGAN
Predovšetkým by som chcel pochváliť všetkých registrovaných členov VEGETARIÁNOV, a tym ostatnym čo papaju zvierata ukázať niečo na inšpiráciu

OBR 1 - všemožné ovocie odkôstkované a olúpané ( čerstvé, nie konzervové ) zaliate jogurtom

Obr. 2 - zemiakový šalát z kukuricou, opekanými zemiakmi a olivami

Obr 3 - celozrnná buchta zo všetkým čo vidite na obrazku

Obr 4 - rožky zo všeličím ( konbinácií bez mäsa je predsa spoustu heh =D )
jestedman
citace:
Původní příspěvek od VEGAN
( konbinácií bez mäsa je predsa spoustu heh =D )


a s masem ještě víc heh ≠X

sadlo,skvarky,spek na vsechno jsou lek .... muhehe ti dam vegetariany:-)))
Lupus
vezmeme rohlik nebo chleba, tatarku nebo majonezu a salam, salam dame do mikrovlny na nejvyssi zhavici vykon rozpect na minutu
mezitim vezmeme chleba/rohlik a namazeme jej vrstvou tatarky (rohlik rozrizneme napul aby se to lip mazalo a potreme obe strany ale o trosku min :D:D:D)
salam se nam mezitim rozdodelal v mikrovlnce takze to vytahneme (pozor páli :frog:) a dame jeste horky salam na namazane pecivo :D
posolime a muzeme vesele mlaskat
dobrou chut :chef:
TO jestedman : nádherný,voňavý prasátko ... mlask :D

Gumový bombony,vymleté kopyta

...pozor na to,silně návykový když přijde žravá (teda alespoň já s tím měl problém :) )
Pflusik
Byli sme o vejkendu na chatě a po špeku sme dostali chuť na něco sladkýho. Bohužel už byli naše ingredience dost omezený: voda, pyškoty, vanilkovej cukr a trocha prošlý marmelády :D všechno sme to smíchali do hrnce a rozmačkali. Snězený to bylo během 15 vteřin :D
skioo
TAk sem si to tady pročet a rovnou sem dostal hlad = D jelikož v lednici toho moc není tak si udělam smaženku = D je to rychli a eště to tady nebylo no myslim si že to každej umí ale pro ty co neví tak vysvětlím = D Klasický těsto: vejce,hlakou mouku,mléko,sůl (množství podle velikosti špeka = D) rozmícháte na hustší těsto a na pánvy opečete jako palačinky přehnete přez půl a na chleba z horčicí a cibulí a eště třeba z okurkou to je nejlepší = D vždycky zpořádám 3-4 chlebíky = D
crackonos
Včera jsem si udělal následující: borůvkovej jogurt+vanilkovej cukr+na kostky nakrájený jabko+rozdrcená figurka z velikonoc=to vše smíchaný v misce a bylo to víc než dobrý
band
zaplat pán bůh za přítelkyni když dojdu domů je uvařeno takze ja jen konzumuju nicmene kdyz hotovo není vž
band
zaplat pán bůh za přítelkyni když dojdu domů je uvařeno takze ja jen konzumuju nicmene kdyz hotovo není tak je vždycky v ledničce nejaka ta kravina, nicméně takový palačinky a spol to vede, taky ještě zavolat nejakou donáškovou službu, a když se chce neco na zob vyhrávají piškoty a tradiční český máslo smíchaný s medem

ps: za příspěvek nademnou se omlouvám nejde mi editovat ani smazat
Vepřík
Musím taky přispět se svou troškou do mlýna a říct, že opravdu bestovní je si dát jahody a borůvky + nepředepsané množství cukru (nejlíp,mražené (změklé - mikrovlnka:) ) jahody se zavařenýma borůvkama, ale je to jedno, červsté, zavařené,...)

Toho bych se fakt nedožral...:frog: :beer: :D
marw
Akorát jsem dojedl druhou porci bolonských špaget , spláchnu to dvěma deckama a brčkem a určitě ještě nekončím,dneska je krásný degustační večer.Spektrum pokrmů je velké,tak do toho.
crackonos
Já si dělám často tohle: rozkrojím rohlík na půlky (ne úplně kurva!:-)), namažu ho lehce hořčicí, dám do něj úzkej párek, kterej pokapu chilli omáčkou, kdo má chuť tak trošku cibule, zakryju ten párek pořádně tlustým plátkem eidamu, goudy nebo hermelínu a dám zapíct do mikrovlnky než se sýr rozpustí. Je to rychlý a fakt dobrý
Dan.Bass
Osvědčená ryze zhulenecká pozdně-večerní pochoutka: dáme vařit těstoviny libovolného tvaru. Mezitím si v mikrovlnce rozmrazíme a dalším ohřevem i trochu "povaříme" libovolnou mraženou zeleninu (oblíbený jsou maďarská či čínská, super šťavnatej je zase chřest), tuto pak lehce prosolíme a hodíme na rozpálený olej v hluboké teflonové pánvi (stačí asi půl decky na porci), trochu orestujeme a přihodíme přeceděné těstoviny. Smažíme zprudka tak, aby se i těstoviny samotné jakoby trochu připekly (zhnědly), ale dáváme pozor, abychom nespálili zeleninu.. :) Vypneme plotnu a do celé směsi zamícháme spoustu sojovky a důkladně promícháme.
Tento pokrm má mnoho nespornejch výhod: poměrně zdravej, chutná snad každýmu (vyzkoušeno) a nemusíme chodit k Číňanovi...:)
.:INDI:.
Doporucujem Ovsenne vlocky s medom a mliekom precisti creva vdaka vlaknine a aj super chuti ....
Deathsport
Proříznout rohlík, namazat máslem na to šunka, plátkový sýr a zapéct do trouby. Uplně to miluju:D
saytam
Nejlepší rozpíct chleba na chleba česnek, máslo a nastrouhat sír nebo dát plátkovej to je pak žrádlo paráda..
ween
stačí málo - mé oblíbené toasty: toastový chleba, pomazánkové máslo, plátkový sýr, plátkový salám (dle chuti), ketchup, hořčice.
vezmeme dva toasty, na oba mázneme máslo. na jeden položíme plátek sýra, na druhý plátek uzeniny. jeden pomažeme hořčicí, druhý ketchupem. přiložíme k sobě, zapečeme v tastru... a orgie můžou započít :))
prashiwa
tak sem si rikal ze ukazu fotku zmrzlinoveho poharu ,nejlepsi vec po brku zvlast kdyz mate terasu a venku je 30 stupnu ve stinu.
woytishek
Dnešní večeři jsem pojal vskutku svátečně.
Jsou vánoce a dnes mi ježíšek nadělil možnost pokosit první 2 kytky ze skříně :D (Critical +)
Nezbylo nic jiného než to oslavit a nejlépe nějakým dobrým jídlem :)
Nelenil jsem a nakoupil vybranné suroviny na přípravu tohoto výborného mealu.
Recept uvádět nebudu, můžete se na něj podívat sami. Stačí se podívat na první díl Šéfa na Grillu se Zdendou Pohlreichem, kde je to asi 3 recept. Grilovaný hovězí steak marinovaný na červeném víně.
Nemám doma sice grill ale recept se dá jednoduše připravit na pánvi a zelenina v troubě. :)
Vřele doporučuji! Po dvou jointech to jistě oceníte :D
jelikoz jsem rybar tak jsem na ty ryby :) zavinace a salaty to je moje :) vecer kdyz prijdu z hospy hulihlad jak prace tak to rybka jisti :) a co teprve na kocovinku takova kysela rybycka :) mmmm :)
woytishek
Koukám, že nikdo nemá hlad. :D Tak snad vám ho udělám ;-)
woytishek
Ještě nic?
woytishek
Tak naposledy :D
woytishek
Tak naposledy :D
Zn. Vyzrálé hovězí
miravlak
kámoš dneska kuchtil nějaké "buchtičky" :D bude se pěkně spat :banana:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma