Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všecky.. Znate to urcite vsichni,kdyz se vratite pozde vecer domu a mate chute.. Vetsinou se nacpem "hmotou" potravin v co nejkratsim case,ale nebudme nevynalezavi a potrapme chutove ustoji dobrymi sousty.. Chtel bych udelat seznam delikakates,ktere jsou nenarocne na vyrobu jak z hlediska času,tak i dostupnosti surovin..
Všichni uz vime o co v tomhle threadu pujde,takze rovnou k veci:
Tatranka s jablkem
(nenechte se zmylit,nahazuji nizkou latku zamerne,a stejne nemam nic na jidlo,je noc..)
A vy vsichni postujte to svoje, FOTO vysledneho produktu vitano
Chell: prosim Te nepresmerovavej mi to prosim do mistnosti typu "co vsechno jste schopni snist" apod. tenhle tryd se ma prave zamerit na opak tohoto..dik
citace:
jsem jednou s kamaradkou zral chleba s gelem na vlasy a ...
Výroba mi netrvala ani 8 minut,schvalne sem si zmacknul stopky.
V krajeni bananu uz mam praxi,vykaslete se na to jak to vypada,staci kolecka at to muzu do ust hazet jak do kotle.. Na krajeni muzu doporucit treba nuz na ryby-ideal.. :
(na ten liker sem poprvy dosel az dnes,a je to uzasny!)
Snist to byla malickost-vetsinou se na to barbarsky vrhnu ihned po pridani posledni ingredience..
kdyz tady mate ty banany a sunku, tak dam tip na jednu moc libovou a nenarocnou prasarnu, kterou me naucila moje mama. prej to za mlada chodily (mama a kamaradky) kamsi pravidelne konzumovat.
tak k veci: obalite banan sunkou, date ho na talir a zalijete tatarkou (mnozstvi zalezi jen na vas, ale doporucuje se primerene )
no tak tuten thread je opravdu labuznickej. Otazkou "Tak co si ted dam dobryho..." se zabejva urcite kazdej clovek po prijemnym pokourenicku. Osobne zkousim vsechny mozny kombinace,ktery najdu v lednicce- sladky,kysely,slany,mastny,palivy... ty chute jsou dycky takovy prohloubenejsi.... :-P
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
ja totiz odjakziva nesnasim kren
a tak vseobecne si myslim, ze zhuleny si vychutnate skoro vsechno a nemusi to byt zadna specialita. To ovoce bych do sebe nasoukal asi zvlast cele )
My vzdycky kdyz sme u nekoho doma tak obvykla kombinace sou chipsy, nejaka coko tycinka, susenky + jeste nejake to ovoce na vyvazenu chuti No a kdyz dojdu domu tak to seberu par rohliku a vsechno mozne co k tomu de a sem spokojeny
vy mi pripadate vsichni hrozne liny, co se jidla tyce
bohuzel vetsina tech opravdu dobrejch jidel nejsou zadny rychlovky, ale cornflakes a müsli rulez!!!