Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
hulení a učení... - Klikni zde pro originální téma
Dr.Katz
Zajímalo by mně, jestli používáte (ti z vás, kteří chodí do školy) hulení jako prostředek k biflování. Já osobně si to nemůžu vynachválit např. u matematiky, kdy po zahulení dokážu dokonale pochopit co se po mně chce a jsem schopen každý vzoreček rozebrat až k základům a tak jej pochopit. Taky ve spojení s angličtinou mi to celkem funguje. Co vy na to?
loeX
já když se na učení vypálím tak u toho usnu...
Firestarter
Ja kdyz se vypalim, tak mam hlavne hlad a pak se me chce spat -> Uceni jde automaticky stranou. Teda pokud nejsem v naky spolecnosti, tam jde zase spanek stranou :) . Jinak se priklanim k tomu co rikal "High Flyer", ze je nejlepsi zhulenej se venovat umeni. To muzu sam potvrdit.
THCjahoda
Já když se vykouřim,tak mi asi den nejde matika,na kterou jsem vcelku dobrej.
Dále se třeba něco naučim a pak se skouřim a musim se učit znova :)
Ale na gráfa je to úlet
Tak zdar :)
HALUZAK
Poznaá ludí čo si zahúlia a učia sa uplne v pohode.Ale u mna to nieje možne.ja ked si zahúlim tak sa sústredím na všetko možné len nie na učenie.Proste sa nedikážem učiť.:popcorn:
Špičnik
mno ucit se zpuklej dokazu, ale horsi je donutit se k tomu.. ale kdyz uz se k tomu dokopu tak se kousnu a celkem to i pochopim..
Abandonn
Přesně tak nejhorší je se k tomu učení dokopat.Když se mi to povede tak do toho krásně zapeču a pochopim to a mám z toho radost.
Pipan
souhlasim svama(abandonn,špičnik)ucit se da ale dokopat se k tomu je moc tezke!!v mem pripade katastrofa
lordWilliam
Já jsem se třeba zkouřenej učil na zkoužku z ekologie, zoologie a informatiky. A nemohl jsem si to vynachválit. Nejtěžší je dokopat se k tomu a pokud to je předmět kteje se nemusí chápat ale jen umět tak já osobně nic neřeším. Ale zkouřenej bych se asi nemohl učit třeba matiku
Dr.Katz
Já jsem totiž zjistil, že když zahulím, tak jdou stranou všechny předsudky, takže jestliže mě k smrti nebaví právo a já se před učením práva vyhulím, tak jakoby tu nechuť vystřídala jakási zvědavost a touha tomu konečně přijít na kloub a navíc mě to začne i bavit. Obrovský problém ale je, že když zahulím, tak se mi chce nejvíc hrát na kytaru, takže ta nakonec dostane přednost:punk:
Crusty-vyhul
Mate recht protože zhulenej sem furt tak se taky furt zhulenej ucim a nejhorsi znamka na vizo: 3
molik
Scorchi, to ti sice verim, ale to by tady nekdo (ja) pri hodine musel poslouchat. Ja toto jeste nezkousel, ale hrozne by me to zajimalo, jak by mi to slo...Jednou to ale zkusim, treba za 3 mesice pred maturitou:)))FUJ!
vrbic
Me to moc nejde, ja vykourenej pomalu ani neumim cist natoz abych se neco ucil.
nervi
záleží na modelu, ale většinou o hulení nemůže bejt ani řeč...dělám vejšku a že bych zhulenej pochopil ty zkurwený integrály atd.. to se zrowna říct nedá a s programováním to je zrovna tak...musím mít čistou hlavu....
Accipiter
Tak ty integraly, ty bych jeste dal-dokazu spis do neceho zabrednout a prijt tomu na kloub nez se ucit neco, co si musim pamatovat-tam jsem v ... Prectu jednu vetu a u konce nevim jak zacinala. Skourenej nemuzu cist ani knizku casak nic-okamzite zapominam co jsem precet, takze text je pro me vetsinou sbirka nijak nesouvisejicich hlodu.
DrZ
Naprosto souhlasim, taky nejsem schopnej cist. Nekdy ani mluvit. Jsem na to hrozne citlivej, kdyz zahulim, tak to kolikrat cejtim i den potom. Nejhorsi na tom je, ze si po huleni uvedomuju, jak je to uceni vlastne nicotny a zbytecny v porovnani s vesmirem, energii, prirodou, sexem...
nervi
drz::: no hlavně s tím sexem-))
Landrover
Ja ked som zpeceny tak na ucenie nemyslim tento rok koncim tak sa budem ucit len na skusky,ale k tematu kdyz sa zhulim a ucim tak cumim do knihy a myslienky mam niekde uplne inde
Beowulf
WOW, obdivuju ty z vas, kdo se dakazou po hulu ucit... me se chce delat 1.000.000 ruznejch veci, jen k tomu uceni se ne a ne prinutit... :frog:
HizballaH
je to mozno cudne ale ja vzdy ked sa ucim(vecinou je to v noci) tak musim do toho kalit.. ja mam taky cudny system.. ze sa proste ucim a nieco sa naucim viac a nieco menej.. ale aby som to ako celok chapal v suvislostiach..

sranda je potom to.. ze vzdy si vytiahnem otazku ktora mi fakt sadne.. a potom je to ok.. akokeby mi ganjah ukaze co je dolezite a co nie.. :D
Split
Nejde to
Neson
... a proto je nejlepší dělat uměleckou školu, to je pak (nejen) hulení vlastně taková školní pomůcka :)
elis :-i
Já se po hulení učit nedokážu... respektive dokážu, a něco se i naučim, problém ovšem je u toho vydržet... vždyť se dá dělat tolik mnohem zajímavějších věcí...:) Jednou jsem se zasekla na programování a něco stvořila, ovšem zkompilovat to nešlo:/ Druhej den jsem se na to podívala, a vůbec jsem nevěděla, o co v tom kódu jde... proměnný se jmenovaly jednooky_uprchlik apod.:D Nakonec po mně kámoš ten kód rozluštil a říkal, že stačí poupravit pár řádků, a bude to fungovat! Takže ta základní myšlenka tam byla... ale zhulit se na programování určitě není úplně ideální:) Ovšem takovej Photoshop, to už je jiný kafe... ten si dávám úplně moc a vznikají zajímavy věcičky:)
BADBITER
já jsem se tak strašně odpaloval při učení,až mně z toho nepustili k maturitě......takže zazářím v září........a pak už jen zbývá sklízet
ja kdyz se vypalim tak nemislim na nic jineho nez jestli zas nabiju bongo :-)
outdoorista
no já ted poslední dobou nemyslim na nic jinýho,než na to až pojedu outdoor,protože se fuck těšim;),takže učení mám někde mimo,bejt k tomu ještě vyhulenej,tak jen otevřu pár knih a už nevim o čem je řeč,tak si uválim další brko no:rolleyes:
ale třeba psát seminárku nebo výkresy v AutoCadu,nebo něco takovýho,tak to je v pohodě,nebo i něco z Češtiny či Angliny,ale věci typu ,matika,elektro,tak to už nevim,jen přemejšlim jestli k maturitě zhulenej:smoker:
Ve škole hulim snad jen na soustruhu,fréze,nebo ohejbačce,dá se to i na CNCčku soustruhu,ale s čistou hlavou to jde přeci jen líp ne?:)
jude
ja ked si zahulim, tak sa nedokazem biflit.
a pri logickych ulohach to zavisi od viacerych faktorov. nikedy to ide vyborne, niekedyt vobec :)
Wevi
Jude: Přesně tak....mám s tím podobné zkušenosti...někdy jsem opravdu zkouřen tak, že mi to všechno jde, vše zapadá...

Ale jindy..To se prostě přistihnu, že čumím do blba, nebo to čtu a všechno chápu, jen né to učení....

Hulení a učení...kdo ví...Někdy to doufám vyšperkuju tak, že to bude 100% "učeníbudič"...
Zlosin*
Podle mýho hulení a učení o k sobě nejde, málokdy se stane, že se mi pak učí líp.

zvlast pri matice nejsem vypalenej schopnej nejak zapojit mozek a vypočítat přiklad :P a to nasere - hlavně při písemce
jude
hehe.....matice mi ani nespominaj....vcera som mal skusku z pascalu, kde dva priklady boli o maticiach(dvojrozmerne pole) :D uz mi z toho sibe :D
rus
Da sa, ale len na logicke veci a aspon pol hodku po huleni. Pocitanie matiky a pod. Ak sa mam ucit nejake definicie napr. typu ekonomika, tak docitam vetu a uz si nepamatam jej prvu polku a nieto si ju este zapamatat :D Da sa, ale mi to sakra dlho trva.
jude
hehe....co by nie :)

skontroluj si PM :D
Rastr.cz
Toto tema je velice zajimave............ja kdyz se zpuknu, tak matematiku vuuuuubec nedavam. Vlastne zkoro nic.........vetsinou sem tak zhulenej ze ani nevim kde sem a proc.
:micro: PEACE:punk:
400w
zdravím,
zkouřenej se učit nemůžu....prostě mi to neleze do hlavy ale spíš z hlavy...no co...:) to je vše....

čááu
rus
A tiez sa mi zda, ze ked si dam az po uceni, tak to funguje ako Shift+Del :D :D
yvory
Čuss
Já vo prázdninách měl dělat reparát z Angliny, jediný dni kdy sem se učil byly tři dny před reparátem, a probíhalo to tak že sem sed na motorku sešel sem se s kámošem dali sme si špeka a já se šel učit nikdy bych nevěřil že to dám a dal sem. Masakr. Vod tý doby když se mám něco důležitýho učit tak jedině zkouřenej. Peace
lysina
nekdy to je v pohode..pac sem do toho uplne zažranej a všechno vnimam..ale nekdy zas nevnimam vubec nic
jude
citace:
Původní příspěvek od yvory
Čuss
Já vo prázdninách měl dělat reparát z Angliny, jediný dni kdy sem se učil byly tři dny před reparátem, a probíhalo to tak že sem sed na motorku sešel sem se s kámošem dali sme si špeka a já se šel učit nikdy bych nevěřil že to dám a dal sem. Masakr. Vod tý doby když se mám něco důležitýho učit tak jedině zkouřenej. Peace


no na to by som sa moc nespoliehal. na anglinu to mozno zabralo, ale skus matiku. alebo skus nieco co ta nebavi :D
Soul Rebel
Jednou mi matika fakt sla a dokonce i bavila. Ucil jsem se treba literaturu, ale stejne to clovek musi precist vicekrat:)
jude
no pokial ta to zacne bavit, tak mas to najhorsie zasebou :)
horsie je to s predmetmy ktore ta vobec nebavia a aj keby si si dal Hydrobiopuvodneindoormutovanejbandoutrpaslikunaoutdoorholandskero-cosenormalnesellizačtyřišéďo tak ta bavit nezacnu :D :D
yvory
Matiku, sem se nikdy neučil a asi ani nebudu. U angliny nešlo vo to že mě to bavilo, nebo nebavilo, prostě sem se to chtěl naučit(musel sem) a bez menších problémů to šlo. Ráno když sem se probudil, tak sem ani nevěřil co všechno si pamatuju. A taky dyž sem se to učil tak sem se na to dokázal dokonale soustředit. Vod tý doby nemám ani trochu problém. Peace.
m4uL
Učení a hulení nejde dohromady, ale to není nic proti tomu chodit každý den zčazený do školy. :rasta: To už to vůbec neleze do hlavy, navíc nejsem celý den schopen se nic naučit, ani když jsem pálil třeba ráno.
Peace
*SMOKETHATSHIT*
jj mezi hulem a ucenim sem si vybral to hulo :D a do skoly ? tam se chodim jen zcuzovat... :rasta: :bong:
Jaby
mne huleni k uceni teda nedokope, ja si zcadenej ve skole dycky akorat uvedomim ze se ucim totalne nepotrebny veci tak na to seru a radsi si kreslim nebo spim. kazdopadne nezkourenej do skoly moc casto nechodim, kdyz neni co hulit tak sem radsi doma
Na střední jsem hulil, odmaturoval jsem se samejma. Hulení mě nikdy neomezovalo. Dycky jsem se dokázal přinutit... pak přišla vejška, tam to bylo dost liberální a to jsem se zhuloval v baru každý večer. Jednou jsme se s kemou zhulili na přednášku a bylo to psycho. Všici to z nás cejtili... takže tisíce nepříjemných pohledů. Pak už jsem to ani nezkoušel, co bych taky z toho měl. No zaplať pánbůh Vš jsem udělal taky se samejma, nepodcenil jsem přípravu, a tak mi štěstí přálo. Co si ale pamatuju, tak tam bylo dost looserů a to ani nic nepožívali a po prvním semestru skončili. Myslím, že přístup ke studiu je hlavně o osobnosti a že tráva je to sekundární...
lajbrik
skúšal som sa pár krát učiť po sklenke, ale ked som sa prichitil ako prvú vetu už čítam pol hodinu zabalil som to. Ale keď mám písať neaqy sloh to je úplná paráda. Učiteľka ma nevie vynachváliť.. 8DD
camisole
Hoši zjistil jsem, že to je o vůli, já když vím, že to učení prostě na zítra nespěchá a že jsem schopný se to naučit o přestávkách tak to neřeším, neučím se skoro vůbec, a když si dám par prdů kolem 7 tak mě baví se učit slovíčka do Angličtiny a Němčiny to sem schopný naučIT se tak dvakrát rychleji a snadněji než normálně, naposledy to bylo na Orange buddy, ale prostě podle mně to není o tom, že hulíte nebo ne, protože byse vám nechtělo stejně tak či tak a né že to je ganjou.
Vivec
Jde o to, že od přírody líného člověka to brzdí ještě víc. Určité předměty, nebo konkrétní případy (jako třeba ty slovíčka, nebo věci na vš kterou si vybereš a tedy tě zajímá se o nich dozvědět něco víc) to asi může i podpořit, ale jinak si myslím, že by se mělo trávě holdovat až po učení :) Někdo to třeba zvládá, ale nám lenochům přináší odkládání a nedodělávání spojené s ganjou jen nepříjemnosti. A mít ten návyk naučit se - a pak zábava od začátku je podle mě k nezaplacení. Sám s tím bojuju. Tak hodně zdaru, školou povinní ;)
Frankey
Zdarec já když se vypalim takse to naučim druhej den to vim a pak zas ne!!:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma