Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Katcha Grow Team - Klikni zde pro originální téma
Kuchta
Tak,je to tu.Po přestávce v mé pěstitelské kariéře jsem se opět vrátil abych poprvé podal report.
Tak nějaké technologické údaje pro pány a dámy technology(žky).
Hardware je základ;) .
Světlo:250W HPS Philips
Pěstební plocha:60,60,190 (š.d.v)
Ventilátor:98m/h
Digit.Teploměr a Vlhkoměr

Ke konstrukci byl použit výklenek ve zdi(původní:crazy: ),který jsem uzavřel.Na vnější stranu dveří alobal,vnitřek výklenku primalex polar.Následná instalace poličky,na ní taky alobal (hlavně hodně světla;) ).

Po důkladné poradě s dalšímy členy KGT byla zvolena jako pěstební médium hlína (tajemství šéfkuchaře).
Genetika byla zajištěna a vybrána.Volba padla na 100% Orig.California OrangeBud.Miminka byla dondána bez větších problémů a v perfektní kondici.Zasazená,pokřtěná jak je ve správné křesťanské rodině zvykem a ubytovaná ve svém malém ale luxusním pokojíčku.
Živiny při světle12/12 byly v rukou Katchy(mé lepší polovičky),byl aplikován Krystalon start a řada dalších chem.substancí.
Miminka byla řádně žravá a proto kořeny po 15-ti dnech prorostly květináče(15,15,20).
Jelikož rodina konvertovala k judaismu,musely být miminka náležitě"obřezána".A jelikož můj otec vždy říkal"ohýbej stromek dokud je mladý",byly tedy slečny ohýbány.
Růst apsolutně nezadržitelny a neovladatelný.Žravost děsivá!!!
A abychom neskončily s neproduktyvní džunglí poslaly jsme slečny k holyči,který jim pravydelně dělá velice vzdušné a světlé sestřihy.
No,po 18-ti dnech nasadily do květu což mě šokovalo ale když už tak už.Na řadu přišel tužící postřik Phi-Tamin a lahůdkové papání od B'cuzz plus opět nějaké další pochoutky (Guano,MnSO4 atd.).
Co se bude dít dále?Neháme se překvapit.
Kuchta
Tak tady další foto.Zároveň chci poděkovat mé přítelkyni,mému guruovy Thanks to Dr.Smokolat a celému KGT.No a taky Vám všem za ocenění.
Kuchta
Tak a je tu další seda foto.Holčičky dostala spršku Phi-Tamínku který jí udělal ohromně dobře(bude se ještě opakovat nebojte,protože nejsme maceští ke Svím dětem).K papání se začal Podávat BýčíKus(sice opozděně ale přeci,Dík všem ze SpaceTech Grow Shop.Jmenovitě Pipák,Dr.Davidson Wery Thaks To You Boys!!!)no a budeme hamat aby jsme byly veliké a hezké.Budliky ,budliky.
A tady již zmiňované rodiné album.
Rage
Ma to pekne ze hehe :D
Kuchta
Tak po nepřítomnosti(návštěva v Bratislavě za ůčelem přátelského přivítání toho kozojeba Bušáskýho)na mě doma čekala samá pěkná překvapení.Palice pjekně narostly a ty malé paličky na stoncích(viz.foto víše.)se začaly pěkně srůstat do jednoho velkýho bambála.TAkže uvidíme jak to bude pokračovat.Zatím se mějte a uvidíme jak to pořeším s fotkama.Zdar a growingu sílu.
Kuchta
Tak,je to tu,dnes naposledy vyzivna krme od Bcuzzu.Phi-Tamin byl nastrikan naposledy vcera.Jdeme do finale.A jelikoz ja a mi pratele neradi kourime chemii,budeme Flushovatttt.Prestaneme rosit a mozna kdyz panbuh da zacneme holky opalovat UVAckem.
No jinak foto s mnoha detaily "kundicek chlupaticek" dodam zitra.Po nasteve pana Murphyho.Teda pokud se na to zitra po srazu dostanu.
Zatim peace za KGT Vas Kuchtej Nesmrtelny
Kuchta
No a slibovaná foto.Prohlidněte si co se dá a nedá udělat za necelé dva měsice.Fotky fotil Murphy,za což mu Děkujeme.No a já si jdu dát trošku mlíčka z toho přebytečnýho listíčka co jsem nastříhal.Takže se mějte krásně a pamatujte,že k solidním výkonům netřeba megalomanských Watáží.
Pěkné pokoukáníčko Vám za KGT přeje Váš Kuchtěj Nesmrtelný.
gona
Ahoj kuchta mám na teba takú otázočku:D je síce dosť nezdvorilá :), ale myslím , že odpoveď by pomohla nejednému začiatočníkovy, takže : Z čoho všetkého(+ pomer) si namiešal pestební médium? a nechcem počuť, že to je tajomstvo:D!!!!
Rage
Zdar mas to skvele ale ako je mozne ze to mas az tak husty a mohutny paldy ? :D
Rage
jj mas ulpnu pravdu kuchta je pestitel ktory podla mna pestuje z laskou a nie len preto aby mal love tak to ma byt ;) ja som zaciatocnik ale kuchta je pre mna idol a chcem ist v jeho slapajach ale treba mat trpezlivost a vazne pestovat z laskou a potom to ide :D KUCHTA is RuleZZZZZZZZZZ ;)
Kuchta
Tak tedy byl jsem nucen poněkud vystřízlivět.Abych mohl Víc než dostatečně odpovědět na otázku substrátu.Samozřejmě Vám také všem děkuji za ohlasi a chválu.Budeme i nadále dělat Vše pro Vaši spokojenost.Zdar a skoukněte zbytek photoz.

Všichni Víme,že u substrátu je několik základních komplikací:
1.Kvalita a množství zálivky.
2.Problémy s pH a zasolováním kořenů.
3.Množství života,který se zároveň s rostlinami probudí (Svilušky,Háďátko Kořenové…).

A právem Tedy nezkušení tvrdí,že v „hlíně“ nelze pěstovat.Ale přesto bych si dovolil odporovat.Musíme rozdělit jedná li se o velkoproducenta s vlastní laboratoří a výkonem x tisíců W.Který jistě bez diskuze bude preferovat Hydroponii.A pro sebe pěstiteli,s výkonem maximálně několika stovek W.Kteří nepotřebují Hydroponický systém a vystačí si s tím substrátem.A právě těm jsou věnovány následující řádky.

Substrát ala „Tajemství Šéf Kuchaře“:
1.*Substrát pro pokojové rostliny* 2x10l
2.Lignoce (drcený a lisovaný kokos) 1ks lisované kostky
3.Perlit 5l
4.Keramzit 5l
5.Vermikompost 2x1,5l
*-nekupujte výrobky fy.AGROcz (jsou infikovány
Sviluškami)!!!!!!
Pokud uvedené substance dostatečně promícháme,vznikne dle mě a mých pokusů nejideálnější substrát.Který nebude zbytečně rychle vysychat.Bude neustále kyprý a tím pádem vzdušným.Má ideální pH.A co víc obsahuje ideální poměr živin na první 3-6 dní života klonu po přesazení.Kdy není potřeba uměle přihnojovat.
Výsledný obsah substancí mi postačuje na dvojí naplnění 9ks květináčů TEKU,o rozměrech 16x16x15.Květináče jsem absolutně proděravěl,což se mi osvědčilo,neboť solidní kořenový systém prorostl až do odkapávacích vaniček.Na dno květináče jsme nasypaly asi 3cm keramzitu,aby nedošlo k ucpání drenážních otvorů a navrch nasypaly namíchaný vlhký!!! (ne mokrý) substrát.Do připraveného otvoru jsme zasadili klon i s RockWoolovou kostičkou,jemně umáčkli.Dosypali až povrch a zalili.
Doporučujeme substrát prolívat až bude spodní mistička plná (U velkých kytek je možné pozorovat jak jim voda poměrně rychle z misek ubývá).A zalívat až poté co substrát bude opět jen lehce vlhký.Zásadou úspěchu pěstování v půdě je to,že Nám substrát nesmí vyschnout absolutně (vypéct se jak cihla)!!!Neboť dochází k narušení jemného kořenového systému,což kytku automaticky zpomalí.

Všechny substance byly koupeny v běžném kutilském obchodě stylu:Bauhaus,Obi,Hornbach..
Vše stálo zhruba 294Kč,což není ani tolik,takže proč ho nevyzkoušet!
Přeji Vám mnoho úspěchu a s Pozdravem „growingu zdar“
za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný.
Kuchta
Zdravím odbornou společnost,jelikož se den kosení nezadržitelně blíží,postuji další photo.Omlouvám se,za ten sodík ale bez něj to máte o kousek na začátek.Mno co jinak dodat,kytičkám jsme srazily EC a pH, protože trochu zlobilo.Jinak jsme do zálivky opět přidaly MnSO4 pro lepší příjem živin!!!
A jelikož jsou Naše slečinky už jenom pročisťovány,doufáme že MnSO4 by jim mohlo pomoct efektivně vytáhnout ze substrátu veškeré zbytky živin.
No tak milí přátelé,pokochejte se fotkamy a další už budou zřejmě po kosení :D!!!!!
za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Kuchta
No a zbyteček foteček pro potěchu očka.
hexamin
ahoj Kuchta velmy pekne to mas:)
kolko hlavnych sisiek tam mas na tych 60x60?
Kuchta
Takže po návštěvě Mistra Hlavy,která byla jako vždy přínosná a plodná,jsem došel k následujícímu rozřešení kosit či nekosit.
Domluvili jsme se na půdě KGT a došli k závěru část skosit a část jěště týden až dva ponechat.Alespoň budeme mít možnost chuťového testu.:D
Čili je už nás jen 6 z 11ti no samozřejmě,že jsme ponechali favority.
Takže uvidíme,jak to nakonec dopadne.

za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Ke-Guglimugli
Čumím jako bacil na lékárničku, kolikže analogie s mým first grow! Faktže jo :) Nebudu se tady u tebe moc o tom rozepisovat, ale nedá mi nezmínit se o tom tvým substrátovým tajemství, páč mám tam ty samé ingredience až na tohle:
1. sub. pro pok. rostliny i s GUANEM
2. keramzit i ten menší
3. navíc 5l sub. pro kaktusy a sukulenty
4. plnění po vrstvách různých poměrů (třeba perlit šel jen do 3/4 objemu)
5. a o agro.cz jsem předtím nevěděl, ale už jsem se divil, jaktože mám pokoj od parazytů a jiných živočichů ;)

Čili fakt by mě zajímalo, kdy si ten mix připravoval, možná to nejni až tak úplně náhoda.. ;) Jinak se plně stotožňuji s tvým přístupem k půdě. Vidět, že si dáváš záležet.

Možná je to pro někoho přehnané puntičkářství, ale docela jsem si na tom míchání ulít a mám tak aspoň dobrej pocit, že jsem do tý "hlíny" dal všechno, co potřebuje. A jak dobře se s ní teď pracuje! :)
Kuchta
to Ke-Guglimugli:Předem děkoji za chválu ale je třeba si uvědomit že growing beru jako koníček kterému obětuji prakticky vše!!!
Pokud se věc dělá s láskou a má člověk alespoň základní informace (které není problém na Groweru sehnat od opravdových odborníků viz.Hlava,Dr.Smokalot,Dude,Viridis a mnoha dalších),dílo se zdaří!!!
No a jinak substrát jsem míchal někdy ve 2/3 Ledna takže nevím jestli Ti to pomůže.Ale malí Tip si neodpustím.Neplň po jednotlivých vrstvách ale zkus veškeré substance zamíchat dohromady dle poměru (kromě keramzitu který nasyp na dno aby substrát neucpal díry v květináči)b a vše dohromady nasyp do květníkú!!!Bude to ještě lepší!!!Věř mi!!!
Jinak jsem rád že se množí vaše kladné reakce k mému Threadu.Jakékoliv otázky a ohlasy přivítám a těším se na ně.
za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Ke-Guglimugli
Věřím ;) Ale fakt jsem na tom ulít, nejdříf v tom krámě, kde jsem chtěl koupit skoro všechno a pak při míchání, kde jsem se snažil zohledňovat i nezohlednitelné, znáš to.. :D
S těma vrstvama to u mně nebylo zas tak horké, prostě na dno jen keramťák (hrubej), pak vrstva pokoják+kaktusák+perlit+keramťák (jemnější), pak ta samá vrstva bez keramzitu a s vermáčem a to bylo už do 3/4 objemu, kam jsem pak přesázel z asi litrovejch kyblíků už takovej kořenovej bal asi 15cm vysokej a ten jsem dosypal pokojákem+vermáčem+kokosem+kaktusákem no a na samej vrch už pouze pokoják a kaktusák. Éto fsjo :) Ale příště určitě zkusím i tebou doporučený "klasický" přístup, stejně na "fintičky" už nebude tolik času :(
=Wiga=K1ng
:grrr: cista krasa
toonco
krásne! takhzhe s láskou...jde to aj bez nej??
:frog: drsne si to narval 9ks na plochu 60x60!
ja s plochou 80x40 som nebol taki radikál, ale spoň vidím že to de!
aby ma zaujmalo aku výšku využívaš, keď sa to tak vezme, bostým
som trocha eliminovaný, môj 1m ma totiž tlačí k zemi...
a ináč dobrúú chuť :pimp: k++
rixo
joo vyzera to nadherne.....ja som zid ale K+ dostanes...toto sa nevidi kazdy den:-))
Kuchta
Je to tu!!!!!
Dnes jsme to spočítaly s maestrem Hlavou pod 250W bylo 190,2 suchého:eek::eek:
Ano ano je to tak!!!!Je to neuvěřitelné ale i s malou vatáží se dají dělat velké věci:D:D:D:D:D:D:D:D
Zatím Peace a těšte se na připravovaný report KuchtasGrowImperiumStrikesBack
Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Šťovík
ajajaj no tak to si to tu budu muset prostudovat jeste jednou, taky jedu 250W, vysledek jsem nevazil, ale 20 deka toho zdaleka nebylo :)
Kuchta
Tak se vracíme zpět po malé přestávce která byla způsobena věnováním se většímu roomu pro Naše miláčky.:D
Je to tu,opět absolutně stejné podmínky,jen jsme tentokrát do roomu nainstalovaly 3xMendobog a 6xOB :D:D:D:D!!!
A jelikož bychom si rádi zkusily za jak dlouhou dobu se to v nejkratší možné míře dá zvládnout,rovnou jsme nastolili 12/12 a uvidíme:D:D.
Já tipuji tak 5-7 týdnů tak uvidíme:D:D:D.Má někdo z Vás chuť si hodit tip??????Tak sem s tím:D:D:D!!!!!!!
A když už jsme u toho tak i budu tipovat vínos.Takže bych řekl že z toho vymáčknu minimálně !!!170g!!! a to bez vegetace není zrovna nízká laťka:D:D:D.
O všem budete včas informováni,zatím peace za KGT
Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
sorethroat
Přeju hodně štěstí More ;) Ten Mendobog je výbornej a určitě se vsadim že bude hotov dřív než to ÓBéčko :D takže hodně zdaru a nezapoměň se pochlubit nějakejma fotečkama až budou ;)

peace...:smoker:
Šťovík
no a jak to prosím tě vážíš? hádám že ještě pred sušením...
Kuchta
to Sorethroat/ Dík moc more:D!!Neboj vím že je rychlej a smrtící:D:D!!!!
to Šťovík/No asi si ze mě děláš prdel voe ne????:DViděl jsi Ty fotky kde jsou palice v porovnání s lahvý litrového Bcuzzu??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
More co Ti na to mám říct?????Když jsem já takovýhle palice vážil tak Ty jsi hovnu říkal papu:D:D!!!!
Jinak dík fandům a bídnou smrt závistivcům a navěřícím:D:D:D
Peace za KGTS Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
sorethroat
kyselímu Štovíkovi: Čeče, vypěstoval jsi někdy nějakej indoor a vážil jsi to potom??? jestli ne, tak se tady prosimtě zbytečně neztrapňuj a nepokoušej se vyvracet Kuchtovo fakta...:rolleyes:...myslim že 190g na 250W nejni nic co by nešlo udělat...kór pro ostříleného hlínaře indooráře kuchtěje nesmtelného :D hehe...;)
Osobně jsem viděl na vlastní bulvy pod upocenou dvěstěpadinou šišky skoro jak na šetikilu a výnos byl dokonce 220g krásně proschlého curringem prošlého materiálu...víš Štovíku ??? Takže asi TAK :eek:

Peace...:smoker:
wad
no jakože přidám se k vám, a stačí když se podíváte na sroogu...250W a 213g sušenýho / 6 kytek ... taky trošku kouzelník ale když umí tak umí a nebudu mu to závidět..jen respektovat a přát ať má každej moooře...a ti závistiví nic :) jinak pěkný kýtíz... ty paliczky sou mooc pěkný... tak aŤ fachá... hlína rulezz...
Murphy
Hlava uz to nacal,takze ja si taky zkusim nejakej odhad...tipuju, ze ti z toho vyleze ..204g sucheho :bravo: Tak at to roste more :D :flick: :D
prenda
Parádní válečky.Závist+karma letí ;).Kutrník snad se taky dočkam :).
Rage
221sucheho ;) hehe Kuchto drzim ti palce ukaz im to jak se ma pestovat pod 250w :D natrhni im vsetkym prdele :)
Kuchta
Vidím pánové že mi vesměs velice důvěřujete:D!!!
Udělám vše co je v mích silách abych nezklamal Vaše očekávání:D:D!!
Pravda je že některé tipi mě zavazují vydat ze sebe maximum.Ale věřte že ho vydám :D:D:D!!!!
Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
TheKeptn
i já věřím v tvé schopnosti ;) a myslím že to dopadne na výbornou ... jinak má tipovačka rovných 200 gé

peace...:sun:
sorethroat
I já zkusim tipnout :) 205g suchoty ;) hehe...
Kwjetoň
Pche, vsaďte se, že víc jak 195 gramů prostě nedá :D
Ať sou tu taky nějaký přízemníci... (jako ty, co se držej při zemi :jumper: )

:afro:
prenda
1 ku 1 sem optimista ;)
Šťovík
ty vole lidi, člověk si jen trošku rejpne a vy ho div neukamenujete

a nevěřil bych že mi dokonce ňákej zbabělej anonym bude dávat K-, to se ani neumíš podepsat srabe? no snad ti to udělalo dobře :)

sám pěstuju pod 100W růst a 250W květ a přes všechny kiksy co jsem s prvním pěstěním měl, jsem sklidil krásný tvrdý palice, i když zdaleka ne tak tlustý jako vy, to klobouk dolů
výnos jsem nevážil, proč taky? i tak je toho víc než bych chtěl zhulit

jinak teď jedu druhou sklizeň, zkouším reveging těch samejch kytek a po měsíci 7/24 už se to krásně zelená. Jestli vás to zajímá, tak bych snad moh podat ňáký fotodůkazy... heh

jinak si to můžem vyřikat v létě na nějakym tom srazu, dát si spolu do nosu a tak :D

a to je vše, tádydádydáááááááá
s láskou kyseláč a rejpal :rejp:
ory
Čest Kuchto, moc pěkná práce a ty kytičky taky podle toho vypadaj jak vypadaj. K+. Chci se tě zeptat jestli si využil celou výšku škříně (těch 190) nebo by ti stačila i nižší. Dík za odpověď a přeju hodně dalších pěstitelskejch úspěchů. a věřim že dáš přes 200 gé.
Kuchta
Díky Všem za obdiv a K+!!!!!!!!!!Jsme tu jen pro Vás!!!!!

Ano,je to tak,vracíme se po malé úpravě Našeho zázemí,abychom Vám přinesli nejnovější info z našeho rooomu přímo ze dna Gheta :vampire:!!!
Vše zůstalo při starém,jen jsme změnili pro pokus substrát a použili jsme GrowMix od fy Plagron.
Osazení 9 kusů 6xOrangeBud+3xSweethMendobog.
A jelikož Vám chceme ukázat,jak to může dopadnout,když se něco podcení,tak jsme Vše podcenili,přehlídli i svilušky a zůstalo Nám pouze 5 kousků :(:(:(!!!!!!!
OPRAVDU DÁVEJTE NA SVÉ MILÁČKY POZOR!!!!!!!!!
Takže na fotkách s černým pozadím jsou zbylé chudinky:(.
Ale to i přesto neznamená,že by jsme se polekali Naší-Vaší výzvy.Ba naopak stimulovalo Nás to ještě k většímu nasazení na poli studia a experimentů a já věřím,že se k 200 gramové hranici přiblížíme :vampire:.

!!!!!POZOR POSLEDNÍ TŘI FOTA!!!!!
Jako bonus přikládáme horké fotaz nových svěřenců z Našeho nového roomu!!!!Miláčci jsou 10dní po zasazení do substrátu a dodnes bez umělé výživy :eek:!!!Jsou v perfektní kondici a už se těší,až Nás budou lechtat na mozku :D:D:D:D:D.
Všichni zřejmě ví,že se jedná o !!!2x600W!!!,což zde doposavaď nebylo:eek::eek::eek:!!!!!
Takže těšte se na nový připravovaný seriál,kde se dozvíte absolutně vyčerpávající informace:D.

za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
sorethroat
:bravo::bravo::bravo:

jen tak dál ;) ten SweetMendoBog bude excelentní kámo :D těš se! ;) hehe...
wad
toé ty woe tak to jo... 2x 600 W to máš asi ten grass dost rád co ? A co ten odběr el. na to ? to už musí hodinama docela točit... jinak ti přeju ať ti z toho něco vyroste (asi zbytečný přání co ?) :)
gona
ty kokso to s tymi chirurgickými rukavicami vyzerá fakt drsne jako pravý velkopestovatelia:) som zvedavý jak to dopadne, tiež ma zaujíma to s tým el. odberom
Kuchta
Děkujeme Vám za chválu a K+:D:D:D:D
Slyšte,že rukavice by měli být automatickou součástí Vaší výbavy a zárověň by jste bez nich neměli pracovat s rostlinami!!!!
Vaše pokožka je pokryta potem,nečistotami,solemi etc. a to opravdu rostlinkám neprospívá!!!!!Rukavice nestojí tolik,aby si je každý znás nemohl koupit:D:D:D!!!
No a co se týče el.odběru.Promiňte,ale nechce se mi to počítat znovu, takže Vám nejsem schopen říct odběr kW/h,ale vím,že za celý cyklus budu platit asi 3500Kč na účet energetických závodů:D:D:D:D.
A upozorňuji že je to počítáno dle normálního bytového taryfu!!!!!Takže si myslím,že to není tolik:D:D:D:D:D!!!!!A už se těším,jak si pak dopřejeme do plic :vampire:

za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
geny
toš to je fasa
Murphy
:D :D :D

Vítej, ve jménu jeho císařské výsosti,
císaře Haile Selassieho I.,
Jaha Rastafariho, Pána Pánů, Krále Králů,
225. následníka trůnu Šalamounova,
vítězného Lva Judejského!

:D :D :D

Ty kytky na fotkach jsou vazne hezky, ale ve skutecnosti jsou stokrat mocnejsi :eek:.... za super praci a rukavice K++++ moreee :bravo: :bravo: :bravo:
Kuchta
Dík Všem kteří nám drží palce.
Velký Jah Rastafari,nechť stojí při Vás a drží ochranou ruku nad Vámi i Vašimy rostlinamy:D!!!!!
Pěstěte a slyšte,že se zalíbýte Jahu Rastafarimu i jeho prorokům!!!!
Takové jest slovo prorokovo!!!!
Těšte se možná že uvolníme ještě nějaké Hyper fotoz jako třeba toto na které je moje láska v 2 dni květu čily je 15 dní stará:D:D:D:D:D:D!!!!!
za KGT Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
ory
měl bych dotaz ohledně stínítka. viděl sem ho už na jinejch fotkách skříní tak mě zajímá jestli je to kupovaný. předem thanx za odpověd
geny
hmmm nice
lubo
nazdar priatelu!!!
tak konečne som našiel to tvoje umenie v priamom prenose a poviem ti,je to káva .to naozaj má ten list len 15-násť dní? neuveritelné:-)) a pod tou 250W -len čumím a hlava sa mi trepe z boka na bok od úžasu.
teším sa na dalšie foto pan master
mcsow
menší dotaz, možná trochu mimo mísu ale ješte sem na to nikde nenarazil, jak dávát karmy ?? předem dixs za odpověd ať rostou
lubo
nazdar mscow
pozri si svoj príspevok a napravo dole je také koliesko a za ním napísané karma:-)) klikni na to a uvidíš čo sa udeje:-))
mcsow
lubo : dixs moc si mi pomoch za to ti tu jednu karmičku dám :o) peace
snark
mmm možná by to chtělo nějaký bližší údaje o teplotě vlhkosti a tak - fotečky komplet prostoru - údaje o tom kolik dává jedna kapilára za minutu ....
good luck
Snarky
Kuchta
Tak tedy abyjste neřekli že jsem krkoun tajemnej :D:D:D:Dtak Vám teda ukážu zase nějaký fotečky no???Ale jako prostě Vám k tomu nic neřeknu až to bude komplet po sklizni tak dodám novej thread kde to bude komplet seriál:vampire:jinak dodávám že fotky nejsou aktuální dneska je vše již trochu jinak:D
Takže voala......
Za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
TheKeptn
i ty jeden tajnůstkáři ;) :rejp: :smoker:
Kwjetoň
hehe, tak koukám, že bude zase co hulit...:frog:
a z čeho vařit...:)

no jsem zvědavej na final product...

btw. to jedeš pod těma dvouma 600w ?

Kwjetoň
:afro:
Ke-Guglimugli
To su mi furt dajake sladke motuziky popod nos.. :D

Ale nas, male dvestepadesatkare zajima, co se deje prave v tom druhym roomu.. :p:
Kuchta
No ono abych přiznal pravdu...
Člověk dospívá a jeho potřeby jsou neustále větší:frog::frog:,takže už to 200pádlo nestačilo a tak jsem přišel k většímu.:D:D:D:D:D
No ale malá tam jako tak uplně nezahálí ona se zní stala taková ordinace doktora Mengeleho:vampire:.
Rozuměj to že se tam chystáme něco opylit a tak různě:frog::frog:.
Jinak jsou tam takový tři nic moc SM :D:D:D:D:D:D:D viď Hyeno???:vampire:
Za KGT situaci upřesnil Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Hyena
No, o takovym menšim roomu, ve kterym bych kytky trošku podusil :satan: sem taky přemejšlel. Stačí malinká krabice :) Aspoň bych zjistil, co ty bestie vydržej :) Nicméně ho asi nepotřewbuju, protože SM se dá provozovat i v pěstboxu. A věřte mi, že wm, wo čem mluvim :D
Nebo pro náročnější 250 :D, že Fanatiku?
TheKeptn
och kuchtějiv velký , díka za tvá konopná potěšení mé mysli já trochu nestíhat, ale vy pochopit mě...
Šťovík
ó Kuchtěji převeliký, nebuď labuť a zas na nás vytáhni nějaký ty barevný wobrázky ať nás krapet potěšíš...
Kuchta
Máte to mít vy kun*y lesní :D:D:D
Nevím sice,jestli je lepší má žena nebo mé konopné květy,ale každopádně si myslím,že tak na tři měsíce máme resprktive moje žena má,co hulit,neboť má ráda hodně kvalitního SMB.
Thanks to GenetixKeeper for small "children".:D:D:D:D:D
Thanks to "FISH" Boy for Technical Support.:D:D:D:D
Thanks to My Wife for Idea.:D:D:D
Thanks to MADHEAD for help and patiency.:D:D
Thanks to GOD JAH for blessed flower.:D
A tady máte zatím jenom jednu ale zase jako tu nejlepší fotku!!!
Dík za podporu a omlouvám se za svojí dočasnou nedostupnost ale i to snad bude brzy vyřešeno:D
Za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Rage
COOOOOOOO? vipadnou mi oci to je to pod tim 2x 600w ? kolko toho bolo ?
luckyBOB
jezisi co se ti stalo?.ajoooo to jsou kytky..:D
fakt pekne..az se v tom clovek muze utopit co.?..
peace
Kwjetoň
Woe Kuchtěji postni eště nějaký foto - co sem koukal, tax fotil solidní kusy :D
Ať ostatní viděj, zač je toho loket :punk:

:afro:
MANHUNTT
FOR Kuchta:bounce:

čus chlape,neni to špatný,ale chybí mi ty fotky:eek:docela dost jsi toho přeskočil:rolleyes:proč??byl jsem na to zvědavej jak to pojede pod 2*600W:(.jestli to máš nafocené tak to jsem určitě hod,nebudu sám kterej to chce vidět:wink:už jsi to vážil:confused:nebo ještě sušíš:flamer:
rozjedeš to znova?nebo budeš vychutnávat ůrodu:sun:

Jen tak dál krajane:bravo::bravo::bravo:
Kuchta
JJ rozumím Vám mojí drazí ale jsem velice vytížen prací a ochutnáváním takže celý seriál přijde později ale mohu Vám ukázat ještě nějaké fotky.:D:D:D:D
Jinak zváženo je,ale zde to nemohu napsat neboť je to dost "sprosté":D:D!!!!!!!!
No ale jako kdo si počká ten se dočká a možná že se i něco dozví:D!!!
Za zcela zhulený a vytížený KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:

PS: Dík psovitá šelmo s nefunkčním penisem :D:D:D:D!!!
Era
To teda gratuluju :)
Skromný dotaz: specifikuj, prosím, ještě jednou rozměry těch pěstebních nádob - na začátku píšeš 15×15×20 cm3, ale vypadá to spíš kubicky a teď ty truhlíky - buď jsi ty rozměry nepsal, nebo jsem to přehlídl - mám to rozměrově podobný, a nevím, není-li to malý.
Dík
AwS
kmon
update
a nedelej ze nic nedelas
AwS
To nemas stinidlo?
:rejp:
nemas zajem o hobby obyc? Asi ti ho vnutim :)))))
Kuchta
Ještě jsme neřekly uplně poslední slovo a možná že brzy znovu ukážeme jak se daří.Máte se nač těšit plantážníci:D:D:D:D!!!
to AwS/stínítek mám hnedle několik.Kdyby jsi měl zájem ty o nějaké lepší než Hobby tak dej vědět:D.
Takže zatím peace plantážníci:D.
Za KGT Váš Kuchtěj opravdu Nesmrtelný :vampire:
Kuchta
Tak poslední sklizeň zhulena a je načase rozjet další:vampire:.
Prostor je zvětšen na 140x180x185.
Odešli jsme od hlíny a zkusíme hydro:D:D:D:D:D.Práce bude dle Nás lepší a lépe kontrolovatelná.
Taktéž víživa dodávaná Našim miláčkům (celý program Bcuuz)!!!
Osvětlení zvoleno ze začátku 1x600W Osram Plantastar později přidáno druhé 600W lumendělo :vampire:.
Odtah zajišťuje 1200m3 šnek v odhlučněné bedně s regulátorem otáček+relevantní pachoví filtr:D.
Zavlažování kalovím čerpadlem přes Apump kapilárami k jednotlivím kostkám.
Médium:rockwoolová rohož plus kostky 10x10 v Libra truhlíkách.
O vlkost se stará pěti membránová zvlhčovačka Seliger a vzduch rozmíchává standartní ciklický ventilátor na kuří noze;).
O pH/EC se stará Hanna ComboCkeckMeter.
(vše na přiložených foto)

Rostliné osazení:vampire: :7xOrange Bud
9xA11xMTF
6xG13xDW
Thanks for pheno Mrchožrout;)
A následují serie vždy dvě fotografie:Po přesazení a devátý den režimu 18/6.

Při přesazení zálivka pH 5,6 EC 1,3 aplikován Bcuzz BioAbwher/Key
Devátý den zálivka pH 5,5 EC 1,57.

Přeji hezký pokoukání a Peace Plantážníci.
Za KGTVáš Kuchtěj UPLNĚ nesmrtelný :vampire:
Kuchta
Tak a zbytek fotek s rostlinstvem;)......
luckyBOB
konecne zase pestirna na urovni.paradicka..:):)
a to osazenstvo jsi vybyral proc tak ruzne?..neni lepsi jet vzdycky jeden model?..bo ti to je jedno..:)
brada
pekny , skoro dokonaly , pral bych si mit sklizne jako v KGT :D:D.hale a to ti ty 2x600w neosvitilo kyti?? nebo proc jsi tam dal min kloniku , mel jsi jich tam predtim neco kolem 30 a tedka20???vysvetli plz dikes. urcite si zaskousil k++ za takhle odvedenou praci, ale celkem flakas updatovani threadu a to me mrzi .
PS:nevim jeslti se mi to zda bo ne , ale ty kyti jsou vytahly ne?? jak vysoko mas vybojku nad kytka??? dit tam masjen par pater a tak 20cm ne?? PEACE!!
MANHUNTT
Ahoj Kolego :girl:,super :crazy: duper :crazy: jsem hrozně rád že jsi tento kráte rozjel systémek jako jedu já :beer: a tudíž můžu porovnat výsledky a celkový průběh dripu :punk:.Máš to hezké,ale zdá se mi že je to docela blízko sebe,do jaké výšky si je chceš nechat narůst?Bude jim asi hodně ousko:eek:moc kytek na malej prostor
UdL
brada: tenhle panáček to má fakt vychytaný ;) a co se týče těch kytek - jestli se Ti zdaj natažený, tak jsou. To je genetikou. Ten OB i A11xMTF jsou hodně vigorózní odrůdy a růstem se spíš přiklánějí k sativovské straně cannabis! :D Prostě ať děláš co děláš, natahujou se, asi to maj v genech! :D :D :D Přesně ty samý mršky jsem totiž pěstoval... :D

more: OB nenech vylítnout nebo se z něj posereš! :D A11xMTF udělá po přepnutí maximálně 100 %, OB 300!!! :eek: Mysli na to! ;) G13BWxBlueW by jim moc stačit neměla. :(
Kuchta
Peace all:D zdravíme Vás a děkujeme za ohlasy.
to Brada/No trochu jsme to nepochytali,absolutně Nás ohromil nástup a vigoróznost těch malejch mršek
a teď skoro nevíme co stím :eek::eek:.No a míň kytišek protože jsme si řekli že necháme najet pořádny křoviska a nakonec to tak dopadne.
A nejhorší je to že jich tam už teď je moc:eek::eek: jak píše Manhuntt(no další bolestné okušení na vlastní kůži).

to MANHUNTT/ Co Ti na to říct sám víš jaká je pravda:o:o :D.Ale jinak jsi Nás na tenhle El Setupo navnaďil víceméně Ty;).

to Udl/Díky more že si odpověděl za Nas;).No jinak co Ti povědět...Vyhrabal jsem kolínka a tradá do nich.
Počítám že když se na to včas vyseru tak tam bude pěknejch pár doutníčků jak u Písečáku;):D:D:D!!!

No a teď něco pro Vás aktuální foto 5tý den po přepnutí.Jak bylo již napsáno Oranž letí a tak jsem ho začal trochu trápit:vampire:!
Ale myslíme si že mu to jenom prospěje:D.
Série fotek která asi vypoví vše.
Jinak k dalším důležitým údajům:Při přepnutí průplach;)rohoží.
Momentální zálivka dosahuje hodnot 5,56pH a 1,76.Naposledy aplikován Phitamin.
Jinak Teplota ve dne max 22 (ale umí ta mrcha uchladit i na teplotu venkovního vzduchu:D:D:D) v noci min. 9 musím přitápět:eek::eek: momentálně 16:D.
Vlkost relativně stálá (snažíme se co to asi jde) 55% +/- 5%.
Jinak ještě malé upřesnění,různost genetiky jsme zvolili kvůli tomu že Nás nebaví s kámarády a přáteli hulit furt jeden model:D.
A tak jak je to nakombinovaný tak je to záměrně;).G13 na kraji nad ně příde pacháč;),na druhým kraji Apola taky relativně nízký.
A veprostřed se mezi lampionama budou opékat OranžBudky:vampire:!!Teda alespoň doufáme:D.
Přejeme pěkné pokoukání a za KGT Vás zdraví Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
matko291
Tak toto sa mi paci 2x600W zverinka to bude urodicky
Kuchta si ozaj Grower Fanatic...K+
MANHUNTT
Jsem potěšen :) že jsem ti inspirací,ale musím tě upozornit že budeš mít velikánské :eek: problémy :(.I když jsi přepnul v takové to výšce,prostor ti nebude stačit :(.Mrkni na můj čtvrtý indoor a přečti si ho od začátku.Jedu NLxH a musel jsem jednu celou rohož zlikvidovat kvůli nedostatku místa :mad:.Srdce mi krvácelo,ale věděl jsem že je to jediná možnost a že se nedá nic dělat :mad:.A to jsem tam měl více prostoru než máš ty :eek:.Vím jedu jinej model,ale také mám větší mezery mezi jednotlivýma truhlíkama.Dokud nejsou kytky pořádně v květu tak ti doporučuji minimálně jednu rohož zlikvidovat :rocket:.Později to bude horší a z nedostatku světla se ti budou dělat palice hlavně na vrcholcích :rolleyes:.Nepomůže ti ani nasazení druhé lampy.A ještě k těm modelům:budeš mít také problémy se sklizní.V tomto systému se musí nebo spíše by se mělo dávat pouze jeden model.A to z důvodu že každý model jinak dozrává a pokud budeš zalévat kapilárami napojenýma na jeden sud s hnojivem tak nebudeš moc flushingovat.První indoor jsem měl také tři druhy a celá jedna třetina úrody byla s hnojivem,protože jeden model dozrál moc brzy a nemohl jsem to dát na čistou vodu,protože ostatní nebyly ještě zralé:(.Od té doby používám pouze jeden druh a je to v pohodě.Nevím,třeba máš už své řešení :wink: a velice rád se přiučím.Jinak to Ec máš skoro stejně jako já mívám v této době já.Zatím pic a držím ti palce.I když vím že nejsi žádný amatér:beer:.
Pokud budeš mít zájem,velice rád poradím.
UdL
Jen takovej dotázek - byl by problém udělat tohle hydro tak, aby byly oddělený 2 systémy? Já bych v tom problém neviděl! :D

Stačilo by snad jen přidat novou nádrž na roztok a odtok z truhlíků neudělat centrál, ale rozdělenej do dvou okruhů (a dále z5 třeba do nádrží nebo do společnýho odpadu)... ;) Nebo ne? Ani by to nemuselo bejt nákladný + náročný na provedení. Tím by se pak jednoduše vyřešil problém různé délky fotoperiod u jednotlivých modelů... ;) Prostě by se daly jet 2 úplně rozličný roztoky...

Souhlasim s Kuchtějem, že hulit porád dokola jeden model je vopruz. Jsem velmi rád, že jsem při posledním growingu jel 8 modelů. Mám z toho teď pěkně rozmlsanou držku! :D
Apofiss
Udl: samo že to nemůže být problém.Jde jen o to nebejt línej :rejp: :vampire:

Kuchta: by mě zajímalo čím že to přitápíš, když je ten šnek tak agresivní :D:D:D
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od UdL
Jen takovej dotázek - byl by problém udělat tohle hydro tak, aby byly oddělený 2 systémy? Já bych v tom problém neviděl! :D


Já také ne :D ale je to zbytečně pracnější a nákladnější.
sorethroat
Kuchta voe, co to máš za aváče ??? :eek: seš normal ??? :confused:
Taky sem si toho všiml. Mno, třeba to je pouze Kuchty nadsázka... Každopádně zajímavej avatar, na groweru není tohle téma zrovna moc v kurzu :D :D :D Ale jinak pěknej grow, držím palce.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma