Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

Stránky: 1 2 [3] 
Fórum Elektronika a Technika - Klikni zde pro originální téma
nikolajmorozov
zdravim.. prosimvas, vadilo by nebo delalo by casem nejakej problem kdybych mel furt nastaveno 250 nebo 400w jak rust i kvet na kompletu LUMii Black 600w kde si na predradniku muzu nastavit 250,400,600 a 660w?? mam omezenej prostor na max 80x80, tak bych to naplno nepoustel a po tom co sem se dozvedel ze magnetickej se rozpali tak, ze dokaze roztavit kabel co je na nem polozenej, nechci riskovat.. kor kdyz bych to mel v pokoji kde spim. diky za odpoved, preju peknej zacatek vikendu! )
Solitar
ahojte. viete mi prosím poradiť ako mám zapojiť externý vypínač/prepínač výkonu pri ventilátore TT 125 S. Nemá prepínanie tak ako niektoré staršie ich typy. Schému zapojenia mám pri ventilátore, ale mne to nič nehovorí. Potrebujem návod pre lamy. Ďakujem.
spachal
Ahoj, na krytce u ventilátoru je schéma, jak to zapojit. Pokud netušíš, jak a kam který drát, raději to někomu svěř. Střídavý proud může lehce zabíjet nebo způsobit třeba požár ..

V podstatě je to velmi jednoduché, na ventilátoru je svorkovnice ('čokoláda') na tři dráty, nulák (modrý, N) je vždy napevno a buď se zapojí fáze (L, hnědý drát) na L1 nebo L2, podle toho se řídí rychlost. Ventilátor není uzamněný, takže 'žlutozelený drát' se nezapojuje.
https://www.elektro-paloucek.cz/fil...s-tt-_navod.pdf

Kup jednoduchý třípolový přepínač (např. https://arduino-shop.cz/arduino/3189-.html, první odkaz co mi na google vylezl, ale alespoň těch 6A, ideálně podle jističe, takže třeba 16A). Většinou je zapojený tak, že na středový kolík se přivede fáze 'ze zásuvky' a z těch dvou bočních se zapojí kabely na L1 nebo L2. Pokud je přepínač ve vodorovné poloze, nevede proud do žádného výstupního kabelu, přepínáním vlevo nebo vpravo se sepne proud do do svorkovnice a tím se řídí rychlost.
CBDzacatecnik22
Příspěvek č. 78
Zdravím chci si zaridit cbd indoor místnost ve sklepě a nevím jestli mam použit klasicky například malapa rozvadec a každý komponent napojit do zásuvky prez digitální casovac
Nebo pořídit malapa mdz3 digitální rozvodnici
Omlouvám se jsem uplny lajk ale zkusím popsat co bych potreboval vědět

Jde mi o to ze u té mdz3 nejsou asi všechny zásuvky spinane.
A já potřebuji mít dvě zásuvky na světla dvě na přívod a odvod vzduchu jednu na topení jednu stálou na cirkulaci
Potom dvě zásuvky na zvlhcovac a odlvhcovac to vše se na TKM dá nastavit ? nebo co to tedy vůbec umí ?

Pro mě asi lepsi koupit rozvadec gse nebo ten malapa a do zásuvek dat digitalni casovac a vše pak nastavit a vychytat teplotu a větrání

Komponenty mám zatím lumatek attis 300w pro 2x….
Zavlahu chci řešit prez nádobu a kapilarky s čerpadlem takže čerpadlo do casovace ?
Dale je to ve sklepě takže budu kupovat tubove topení 80w nápojim do casovace ?
Velikost prostoru mám 2.3m2 ale bohužel ve sklepě takže chci vychytat poměr topení a větrání jak při svícení tak při noci
Je to správná možnost nebo se neobejdu bez těch sond jako je hygrostat a termostat ?

Prosím o jakoukoliv radu

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma