Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jiri Vacek ..nema maturitu:D - Klikni zde pro originální téma
MFT
jasny...taky sem se pobavil:D :pimp:
to je trapny, o mne ma rozhodovat nekdo, kdo nema maturitu. JOjo, zijeme v kocourkove. Jak za komunismu ( jeste ze si ho nepamatuju)
_the_wolf_
citace:
Původní příspěvek od Dr. Smokalot
co kdybych byl po Vackowi poradce ja??? maturitu mam a dokonce i nejakej ten titul ...[/B]


No a to te prave diskvalifikuje :D
ytsim
Tohle fakt asi musí hnout žlučí každýmu, máme ve vládě lidi bez střední školy. Já dřu jak blbec abych měl co nejlepší vzdělání a na druhou stranu vidim, že ho vubec nepotřebuju. Vackovi strhnou pár stovek z platu a furt si bude hřát svoje místečko. A ještě ho někdo bude omlouvat, že není relevantní vzdělání ale praktický znalosti a zkušenosti. No tohle snad už ani neni možný... :(
Sinuhet
Clanek jsem necetl, ale myslim si, ze samotny fakt, ze nekdo nema vysokou z nej jeste necini nekoho kdo by nemohl byt ve vlade. Resil bych zda tam je schopny clovek a ne zda ma maturitu.
Maggie
Sinuhet: no mozna bys mel resit, ze ten pan Ing. bezmaturitni Vacek kapanek okradl, jako kazdeho z nas, vis? Protoze mu na ministerstvu dali plat jako nekomu, kdo skolu ma (tabulkovej), jenze on ji jaxi nema a tudiz se neopravnene obohatil. A ja to jako danovej poplatnik pekne zacalnu... a kdyz bych si mela vybrat, jestli pujdou prachy z mejch dani na plat bejvaly kedry Vacka, nebo na neco uzitecnejsiho, tak hadej co vyberu.
Mozna by toho sulina mel nekdo dat k soudu :)
cityman
Vacek je hnup a jedine, co ho dostalo na post mistopredsedy pro drog. problematiku, ci co to zastava, tak je 2 roky na heroinu. Z toho se dostal a pak tvrdi, ze marihuana je startovni droga a s tim vydrzel 10 let (je to vyvraceno uz 1000x). A ve svem zivotopise tvrdi, ze ziskal titul ing. Takovy clovek, co lze sam sobe do kapsy, nebude rikat pravdu, i kdyby ji znal. Pruser je, ze o drogach vi uplne hovno, ale pro KDU-CSL je dulezite, ze to hovno prezentuje a je proti drogam. S Vackem pryc! To Severa ma aspon vzdelani...
cityman
Sinuhet: tvuj prispevek by se hodil kamkoliv, jen ne k Vackovi. Pokud toho cloveka neznas, zemuz extra neverim, zkus si neco precist, co rekl ci nekde napsal. Takovy clovek by nejen nemel brat plat vysokoskolaka, ale vubec by nemel zastavat tak vysoky post. Kam jsme dali rozum? Nejcitlivejsi tema a sice prevenci a osvetu dame do rukou narkomana bez matury, ktery tak akorat vsechno zakaze a zadne vedecke argumenty pro nebudou treba.
Dude
ted jsem koukal na jeho stranku pred volbama, kde pisou, ze se v zahranici vypracoval na protidrogoveeho experta - newite negdo kde najit, co PRESNE je jeho kvalifikace???? teda krome toho, ze kouril pera za hero...na min. vnitra ani na kdu sem nic moc nenasel....

jinac dost smutny:rolleyes: treba v porovnani s radimeckym...
bubik
sinuhete, někdy je možná lepší nepsat nic...jsi chronický oponent...
Sinuhet
Ale muj prispevek prece vubec neni o Vackovi, je o tom, ze hodnotit nekoho podle toho jestli ma maturitu, nebo ne, je blbost. Nepsal jsem tam nic o tom ze Vacek je ok. Reagoval jsem na predchozi prispevky, ktere shodne jen operovali s tim ze haha nema maturitu.
Hellboy
Místopředseda ODS a stínový ministr vnitra Ivan Langer prohlásil, že se obává, že Vacek nemá odborné znalosti ani vzdělání.

Tak to na to maame podobny nazor, ja se z toho snad uz poseru....navrhuji dat KDU na seznam zakazanych stran.....po fanatikovi Karasovi, ktery by chtel teplousum nardidit povinou ustavni lecbu....,po navrhu hlasovacihi prava za deti a dalsi hromade blabolu jeste takovadle pecka.........to ja se fukt dam k Al-Kajde, ty v tom maj alespon jasno :)

super postreh Smouku, sorry, ze sem se tak dlouho neozyval, ale byl sem ponekud out.... brzo to hodlam napravit...zatjal cus
Mr.Proper
Ták fy budete chulít, fý choloto! Já byla tycky toprá inšenýr, já fám to spošítat, safřít fás aš fy sšernat!
Masai_Mara
:-)
..ja wohl !!!
ytsim
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Clanek jsem necetl, ale myslim si, ze samotny fakt, ze nekdo nema vysokou z nej jeste necini nekoho kdo by nemohl byt ve vlade. Resil bych zda tam je schopny clovek a ne zda ma maturitu.

Ale pozor, tady nepadlo ani slovo o tom, že by neměl vysokou... on nemá ani střední školu a to je velkej rozdíl!!!
Navíc já bych se nikomu takovýmu nevysmíval, to že někdo nemá středoškolské vzdělání z něj ještě nedělá blbce. Osobně znám víc takových lidí a stejně si jich dokážu vážit, protože něco dokázali. Jenže nikdo z nich se nikdy, narozdíl od pana Vacka, nevydával za něco co nebyl a už vůbec ne za účelem osobního prospěchu a obohacení. Jenže to by v naší státní zprávě musel začít vládnout pořádek a ne taková anarchie, kde vládne korupce a úředníci se kryjou navzájem. Ať mi nikdo netvrdí, že to co vylezlo včera na světlo nevěděl nikdo z jeho okolí už předtim. A pak má bejt nějaká spravedlnost. Fuj!!!
cityman
bubik: to jsi sinuheta presne vystihl :)

sinuhet: oni s tim operovali mozna proto, ze uz o Vackovi neco cetli. A vzhledem k tomu, ze je tento thred o Vackovi, obecne se k tomu vyjadrit neda, zvlast, kdyz sis ten clanek ani neprecetl. Souhlas, ze tva veta je pravdiva a ze je spousta lidi bez matury, kteri jsou inteligentni a rozumni lide. Tohle je kazdopadne uplne jiny pripad a tva poznamka je tudiz OT.
BRAINDEAD
no mezi nama "ing" Vacek se snazi delat karieru na drogove problematice alespon 10let prevazne celou dobu se nasiral na mista kam nepatri a choval se jak curak- treba soucasnej prazskej primator
kteryho si vazim za jeho byvalou praci v oblasti drogove problematiky
by o tom mohl vypravet.-vubec nechapu ze tohohle chudaka Vacka zacli prudit az ted-o tomhle cloveku uz ani radsi nechci slyset
osobne si taky myslim ze neni podstatny jestli ma titul nebo ne podstatny je ze je to spina ktera nema co delat na miste kde je
drinker hulič
mr proper: :D

presne, vacek je loser, spina, smejd, ksicht, gay a troska.
Nemá cenu se mu vysmívat a zesměšnovat ho i když je to v podstatě nepřítel.

Jo nemá ani titul a na střední byl jenom 4 měsíce. Zajímavý je jak ho lidi obhajujou, že nezáleží na vzdělání, ale na odbornosti, což je sice pravda nýbrž je to jen zastření toho, že v podstatě lhal.

Peace
Kmenet
Tak pan Vacek nemá ani maturitu !!!!!!!!!!!!!!!! A to se před lety vydával za inženýra !!!!!!!!!!!!!!! To snad není pravda !!!!!!!! Mimochodem toto jeho jednání je podle našeho právního řádu trestné. Paragraf neznám, ale někde jsem ho kdysi četl. Ten člověk může jít v pohodě sedět. Zvlášť, když získal výhodný post na základě falšování vzdělání !!!!!!!!!!!!!!!! Teď jde jenom o to, kdo na něj podá trestní oznámení !!!!!!!!!!!! Neni někdo mezi přítomnými právník ? Bylo by dobré vidět takové zločince, lháře a hlupáky za mřížemi !!!! Ne pro pomstu, ale pro spravedlnost ! Takoví lidé jsou škůdci společnosti !!!!!!!!!!!!!!! :rocket:
sorethroat
Hlava :bravo::bravo::bravo:

Konečně to tady někdo Sinhuetovi alespoň trochu osvětlil...
Vždy když od něj čtu takovýhle přízpěvky tak jenom kroutim hlavou...:rolleyes:
Už jenom to..."Článek jsem nečetl ale myslim si" I cannot see the sense of it...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sKopheK
:D ... btw podle toho co je v tom clanku napsany, tak asi to neni uplnej dmnt... papir je sice dobrej, ale kdyz nic neumis, je to spatny
Dude
no jak sem psal predtim, nigde sem nenasel, v cem spociva jeho kvalifikace...jako porovnejte s radimeckym - politickej handl nejvetsiho kalibru:grrr:
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Hlava



Ty woe , Sinuhet už se PROBER :slizoun:

Tohle vlakno zacina tim ze je nápis Jiri Vacek nema maturitu , pak je tam odkaz a pokracuje se "u čteni tohoto članku jsem se" ....atd Tvoje první věta ... Clanek jsem necetl ... k tomu nemam co bych:confused: další věta taky perla "ale myslim si...." Ty woe většina lidi ve vladě, poslanci NEMÁ ani vysokou a hlavně neřeš jak schopný lidi tam jsou , jsou TOTIŽ VŠEHOSCHOPNÝ PRO UDRŽENÍ SVÉHO KORYTA ZA KAZDOU CENU COZ PREDVADEJ POSLEDNICH TUSIM 14LET :confused:

.. jsem se rozčilil , jdu na brko , sory za OT


Reagoval jsem na prispevky, nikoliv na nadpis klubu. Tak jako ty reagujes na muj, ja jsem reagoval na prispevky mych predchudcu. Mas neco proti memu tvrzeni, ze nezalezi na vzdelani? S nicim vic polemizovat nemuzes. Nebo snad popiras ze jsem clanek necetl, nebo snad chces tvrdit ze myslet si mohu neco jen kdyz prectu nejaky clanek? Vetou clanek jsem necetl, ale myslim si, jsem se prave snazil poukazat na to ze reaguji na prispevky a nikoliv na clanek.
Hellboy
Citace : Navíc já bych se nikomu takovýmu nevysmíval, to že někdo nemá středoškolské vzdělání z něj ještě nedělá blbce. Osobně znám víc takových lidí a stejně si jich dokážu vážit, protože něco dokázali. Jenže A TADY BYCH SI DOVOLIL DOPLNIT SAM on je proste blbec z maturitou i bez ni :)
citace 2: btw podle toho co je v tom clanku napsany, tak asi to neni uplnej dmnt, OK SOUHLASIM, CUUR.. JE ASI PRESNEJSI heheheh :)

V tom bych videl jadro pudla ja ....
peace
ytsim
[QUOTE="Hellboy"]Jenže A TADY BYCH SI DOVOLIL DOPLNIT SAM on je proste blbec z maturitou i bez ni [/QUOTE]
A to byl vlastně smysl mýho přízpěvku ;)
sKopheK
se to zvrhlo :p
Masai_Mara
skophku: ale to si zvykej!! víš, netolerance je čecháčkům vlastní, některé huliče nevyjímaje. Něgdy přemýšlim, estli bych neměl přestat hulit :-((
sKopheK
quli necemu? huli quli sobe ;)
Maggie
Sinuhet: no ano, mam neco proti tvemu tvrzeni, ze nezalezi na vzdelani. Nicmene pletes hrusky s jablkama. Zastavas se Vacka, jako by byl buhvijaky expert a provinil se pouze tim, ze se prokazoval titulem, ktery nemel (kdyz teda pominu, ze nema ani tu maturu). Vackovo jedina kvalifikace je, ze bral herak, Radimecky mel jak to "zprofanovane" vzdelani, tak zejmena zkusenosti a dobry pristup a ZEJMENA VYSLEDKY, nezlob se na me, Vacek mu nesaha ani po kolena, skola neskola. A ja nevim jak ty, ale od nekoho, kdo nevystudoval lekarskou fakultu (nebo veterinu :D) bych si slepak teda fakt vyriznout nenechala - tolik k tomu vzdelani.
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Maggie
Sinuhet: no ano, mam neco proti tvemu tvrzeni, ze nezalezi na vzdelani. Nicmene pletes hrusky s jablkama. Zastavas se Vacka, jako by byl buhvijaky expert a provinil se pouze tim, ze se prokazoval titulem, ktery nemel (kdyz teda pominu, ze nema ani tu maturu).


Spatne ctes, nezastavam se Vacka.
Dude
woe, proc skoro kazdej thread, kde se objevis sklouzne od tematu k metodologickej OT diskuzi...kasletete na to slovickareni:rolleyes:
Sinuhet
Dude: Kdyz diskutuji cekam ze mi nekdo bude odporovat. Kvuli prikyvovani tu nechodim.
..no vono de spíš o to, že pan sinuhet má zvláštní dar od Boha zvrhnout každou diskuzi do totálního OT....

.no a musí samozřejmě dokázat, že je vzdělanej, do všeho vidí, všemu rozumí.....protože v reálu na něj asi lidi kašlou:D..protože jestli takhle mele i v hospě u piva.........no tak to sbohem:D
cityman
a sakra: je pravda, ze to lehce k OT sklouzava, ale spis bych to nazval volnymi asociacemi v ramci mantinelu thredu. Se sinuhetem se da dcela v pohode pohadat, ale u piva tezko :) to ho asi vazne neznate :)

U nej prece nejde, ze by do vseho videl, vsemu rozumnel (i kdyz tak mozna pusobi), ale proste se snazi skoro za kazdou cenu oponovat, i kdyz nutne nemusi s tim, co rika souhlasit. S tim vackem to lehce prestrelil, ale jinak je Sinuhet vyhledavana osoba. Skoro bych rekl popularni :) A spis on kasle na lidi nez lidi na nej.

A s tou vzdelanosti. Jsem vzdelany, kdyz mam maturitu? nebo vysokou? kdy uz jsem vzdelany?
Jsi vzdělaný, když se tak chováš :)
cityman
pavlik: nekteri lide se chovaji vzdelane a kdyz promluvi, radeji meli mlcet :)
Mr.Proper
Promiň Hlavo, ale nikde, opravdu nikde, jsem se nedočet, že se Sinuhet zastává Vacka. Budeš tak hodný a ocituješ mi to? Díky.
sKopheK
omg moc cadis hlavo
Dude
ty we, tady se resi vic sinuhet nez Vacek - zalozim nejaky argumentacni OT auditko asi...
tim padem, ze to pisu sem take OT a sypu si popel do dredu...
poslední OT k Sinuhetovi....
kdyby pan Sinuhet věnoval tolik energie, kolik věnuje mlácení prázdný slámy a tzv."diskuzím" v nepěstitelských foréch, přínosným debatam v pěstitelských částech, tak bych neřek půl slova......
Leč bohužel, musím konstatovat, že distribuce vynakládaného usilí je ve velmi velkém nepoměru...asi tak 100:1......
cityman
a sakra: musim oponovat. Sinuhet je stale vice prinosem pro tento server nez ruzni jini. Nechali jste se vyprovokovat sami, Sinuhet nikomu svuj nazor nenutil...

Mozna byste si tu diskuzi meli precist znovu a min se nasirat.
Jó Sinuhet :)
Ale já ho chápu,
tomu, co dělá on, se říká kritické myšlení,
totiž, že k názoru, se kterým i souhlasím,
se pokouším vytvářet i protinázor.
Ono se pak občas ukáže, že ten původní názor
nebyl až tak OK.
A vo to de, ne? :)
seng
Celkem zajimavy pozorovat, co se deje u tolerantnich groweru :-)

Sinuhet podle myho chtel jenom poukazat na to, ze posuzovat nekompetentnost cloveka na zaklade nejakeho papiru nemusi vest k dobremu vysledku. Tahle snaha se dala poznat, tak proc se rozcilovat, ze vsichni vime, ze v tomhle pripade slo o Vacka a thread, kde jsme si chteli vsichni navzajem potvrdit, ze je to proste skoda, ze nekdo takovy ma rozhodovaci pravo o nas vsech, ze...

Nastesti se Vacek projevuje mnoha jinymi zpusoby, ktere jednoznacne prokazuji, ze to, ze ten papir nema, je jen kapkou v jeho mori nekompetentnosti... No, proc chodit obklikou, je to proste vul ;-)

2Hlava: tvoji radou k ignorovani Sinuheta se nemuzu ridit, protoze mi dost jeho veci prijde k veci a zajimavy, zvlast jeho thread o skrini od zacatku mi prisel hodne dobre zpracovanej (jsem zacatecnik, takze mi to bodlo - pro zkusenyho growera to treba nebylo az tak super...)
Haló, Sinuhete, ještě ti nezvoní v uších? :)
BRAINDEAD
spis uz mu tam musi houkat lodni sirena:) hehe
Maggie
No, jenze tu neresime obecne, jestli nejakej glejt znamena patent na rozum, ale konkretne, za pan namestek ministra Vacek lze, nebot se ohani vzdelanim, ktere nedosahl. Nasledkem toho dostal jinej plat (jak sem uz psala, tabulkovy platy jsou zavisly i na dosazenem vzdelani) a tom padem je podvodnik a zlodej. Konstatovani "vzdelani nerovna se kompetence" je teda sice hezky, nicmene v tomhle foru irelevantni, rekla bych. Asi jako prispevek "nikomu nic nedam" v jinem foru, kde se rozebirali moznosti pomoci Asii.
Sinuhet
Maggie: V onom foru ses ty sama myslim ptala at napiseme zda jsme dali pripadne zda dame. A dle tveho popisu je i samotny tvuj prispevek mimo tema. :-)
Sinuhet
Uz jsme na ctvrte strance a muj prispevek, ktery tu tak vsechny vytocil je nekde na zacatku prvni stranky. :-) Omlouvam se vsem, ze jsem svou pripominku nezformuloval presneji. Bohuzel z ni asi nebylo jasne patrne ze se netyka osobne Vacka. Muzeme to uz ulozit k ledu, prosim?
Maggie
Jo, psala ve smyslu pridejte se. Rozhodne ne proto, abych si cetla, kdo vsechno nehodla dat ani kacku. Nicmene to porad nic nemeni, ze mi tve odpovedi prijdou mozna zajimavy, ale v tomhle foru rohodne ne k veci.
A ještě já k tomu něco přidám :)
Dude
citace:
Pan Vacek se předvádí pouze jako militantní ideolog a já neznám nikoho z branže - a to znám opravdu hodně lidí - kdo by s ním v oblasti drog souhlasil," shrnuje převládající názor psycholog Ivan Douda, jeden z odborníků, kteří se tady už léta věnují pomoci a léčbě lidí závislých na drogách.


citace:
"Pan Vacek je odborník," zní odpověď všech oslovených lidoveckých politiků na otázku, proč zvolili do rezortu vnitra právě svého libereckého samuraje.


cely clanek - here
Dude
a jeste tenhle clanek me potesil - http://www.drogy-info.cz/article/ar...719/1/49/#34450
cityman
Je to proste klasicky politicky demagog. Placa kolem sebe silnyma vetama, ktere v konecnem dusledku nedavaji smysl a zasveceny si klepe na celo jaky je to holy nesmysl. pruser je, ze zasvecenych je v politice malo, respektive proste nemaji pojem o drogach. Nekteri mlhave tusi nejake rozdeleni, ale vsichni maximalne chlastaji, takze jiny raus nez spit se do nemoty vlastne neznaji.

Z Vackovy vety je docela patrne, ze bud tu vetu myslel zamerne a chce postihovat vsechny vcetne drzitelu gramu, nebo je to neschopny kokot, co neumi poskladat ani poradne vetu s tim, co vlastne zamyslel.
yjaa
cityman: Jsem si jistej ze myslel postihovat vsechny vcetne drzitele gramu. Vacek je prave znamej tim, ze dusledne odmita jakykoliv rozdeleni drog na tvrdy/mekky.
Jeho slovy: "Prostě jednou je marihuana na seznamu zakázaných látek, to se nedá tolerovat.Nelze lidem říkat, s tímhle můžete experimentovat a s tímhle už ne. Když se to někomu nelíbí, ať bojuje za její legalizaci." viz. Respekt 4/05.
Nelze než souhlasit, že nelze lidem říkat s čím mohou experimentovat a s čím ne,
tak proč chce kriminalizovat každýho, kdo sebe má ilegální látku? To je na palici :-/
gr@wer
IDNES - Vacek ztraci podporu i u lidovcu
cityman
tak snad to vacka semele... ale dostane casem nejaky teply post, stejne jako Pribyl...
cityman
ČT: Vacek zvažuje rezignaci, pokud nenajde důkazy svého vzdělání

PRAHA - Jiří Vacek zvažuje odchod z místa náměstka ministra vnitra, pokud se mu v Německu nepodaří dohledat doklady o svém vzdělání. Informovala o tom Česká televize. Jako odborníka na drogovou problematiku ho do funkce nominovali lidovci, aniž věděli, že nemá dokončenou střední školu. Vacek přitom zřejmě neoprávněně užíval vysokoškolský titul.
Vacek v roce 1968 emigroval do Německa, kde strávil dvacet let. Tam si údajně vzdělání doplnil.

"Já nevylučuji v případě, že ty doklady nebudou dostačující, že budu rezignovat. To pro mě není problém," sdělil Vacek ČT. Otázkou jeho vzdělání se na svém zasedání 17. února zřejmě bude zabývat celostátní výbor KDU-ČSL. "Moje doporučení je, aby Jiří Vacek zvážil své setrvání ve funkci," řekl televizi místopředseda strany Cyril Svoboda.

Podporu zřejmě Vacek ztrácí i u předsedy KDU-ČSL Miroslava Kalouska. "Pan Vacek je odborník na sociálně-patologické jevy a ve své práci má moji podporu. Způsob, jakým interpretuje svůj vlastní životopis, ale chápat nemohu," řekl nedávno Mladé frontě Dnes.

Pokud bude přijat zákon o státní službě, nemohl by Vacek zřejmě místo náměstka kvůli nízkému vzdělání zastávat. Další komplikace může Vackovi způsobit bezpečnostní prověrka. Podle nejnovějšího vydání časopisu Týden požádal Národní bezpečnostní úřad o prověrku na stupeň utajení důvěrné. Její udělení však může negativně ovlivnit skutečnost, že neuváděl vždy pravdivé informace o své minulosti a vzdělání.

Vacek je znám jako hlavní tvůrce tvrdé politiky lidovců vůči drogám. Jmenování bylo výsledkem koaliční dohody mezi ČSSD, KDU- ČSL a US-DEU z loňského léta. Podle ní mají vládní strany možnost nominovat svého náměstka na ministerstva, která neřídí jejich člověk.

Autor: ČTK
Dude
JE to férovej chlap :wink:
cityman
hlavne by me zajimalo, kde chce v zahranici dohledat ty doklady o studiu :) Mel jsem pocit, ze docela jasne vyplynulo, ze skolu zadnou nema. Ze by tajne studoval v nemecku? :)
Těžko říct, co studoval.
Ale v Německu mám pocit
slovo "inženýr" je ekvivalentem
našemu "technikovi".
Ale jinak je fajn, že to zváží,
esli se základkou bude dál na ministerstvu,
už jsem se bál, že to nezváží. :)
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od cityman
hlavne by me zajimalo, kde chce v zahranici dohledat ty doklady o studiu :) Mel jsem pocit, ze docela jasne vyplynulo, ze skolu zadnou nema. Ze by tajne studoval v nemecku? :)


Kde bys hledal dukazy o sve maturite? Asi na skole kde jsi maturoval, ne?
Jasne vyplynulo, ze nema? Prece vis ze neexistence cehokoliv se neda dokazat.
No ale když jsi ve stavu,
že nevíš, jaká která škola
končí jakým kterým titulem,
tak je možné, že si nepamatuješ
adresu ani název školy, kde jsi studoval, ne?
On si prostě jen musí vzpomenout,
a pak to dohledat.
To jako s tím Stáňovým bytem.
Taky asi honem nevěděl,
když na něj zčistajasna vybafli novináři,
od koho má ten milion půjčený.
To víš, když toho máš víc,
tak ti takové ty podružnější věci
z tvého života začnou vypadávat z paměti. :)
cilum
2 Mr. Proper: to si mě fakt pobavil :frog:
No a co napsat k tomu vackovi je to prostě kokot kt. si celou kariéru vybudoval na lži a sračkách, kt. valí do lidí co sou tak tupý že mu věří :(

Myslím že by v ČR měli být zakázány minimálně tři stranová zaměření (nebo jak to nazvat):
1)náckové fašouni a jim podobní
2)komunisté
3)toto je speciální skupina kt. si říká KDU-ČSL

btw mohli byste mě někdo vysvětlit to s tím herákem a skopčáckýma ptákama :confused: co s tím má vacek společného?

EDIT: ten debil je eště k temu fetna, ale ty ptáky sem nikde nenašel :)
cityman
sinuhet: na stredni u nas, na ktere studoval, to nedostudoval. Ale ted prohlasil, ze vyslal sve pravniky do zahranici, kde mu maji dohledat doklady o jeho vzdelani. vic medii neprobehlo.

btw: dokazat se da vse, i kdyz to neexistuje. Viz prachy premiera, ktere taky nikdo nevi, kde vzal...
...aneb vaši píču jsem taky neviděl,
ale věřím, že ji máte...
Aidampower
:girl: :girl: :girl: :girl: sPřátelé konečně zpráva která mi aspoń trošku zvedla náladu(náročnej den)http://www.novinky.cz/04/99/60.html
:frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog:
cilum
-tak to je super eště by mohli dat z5 Radimeckého...
tohle se mě ale líbí:
"Drogový expert KDU-ČSL Jiří Vacek v úterý rezignoval na funkci náměstka ministra vnitra." (15.2)
"Dobrovolně odstoupit nehodlám, předal jsem celou věc právníkům a jsem přesvědčený, že se na celostátní konferenci (17. 2.) obhájím," tvrdil Vacek na počátku února.
:frog: :frog: :frog:
drinker hulič
cilum: zpatky ho nedaji, dnes nebo vcera na jeho misto nastoupil jisty pan Kacaba, tak uvidime...
Dude
no prej odchazi i z aktivni politiky, tim padem i z KDU-CSL :bravo::bravo:
Dude
může bojovat třeba proti maturitám :p:
Hašišák
Jo jo satan se vrátí!Jen co si sežene falešný papíru o vzdělání...
Který, ale samozřejmě náhodou najde při vyklízení půdy...
Moriaty
Dyš sem se dozvěděl, lehce vypreparovenej, že dostane fleka a chce se pustit do lehkých drog, řek sem si, že aby mi to sebrali, tak to všechno zlikviduju.Takže sem motal a hulil a hulil. teď sem procit a čumim na noviny, nevim ze kdy, píšou, že maturitní vysvědčení nanašel, takže to balí.....Já vůl všechno vyhulil, co se mnou bude?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma