Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vyhlášení Reflex Cannabis Cupu 2004 - Klikni zde pro originální téma
carlos
Celá akce se nesla v komorním ovšem velice příjemném duchu. Opravdu vtipně ji uváděla Ester Kočičková a hlavní projev Veverky Huli tlumočil z veverčiny Jiří X. Doležal. Přítomen byl i návrhář veverky a na poslední chvíli dorazili i zástupci Ringieru (šéf divize Reflex a šéf marketingu), aby alespoň symbolicky podpořili akci.

Vernisáž je velice zajímavá a hádám, že si ji budete moci prohlédnout i v dalších dnech v klubu Rybanaruby. Elektronickou část Cupu nalezenete na http://huli.biz. Anebo samozřejmě kupte zítřejší Reflex :).

Zážitky z akce možná ještě přetlumočí někdo další, mne naprosto dostaly Ester přednášené básně Veverky. Opravdu jedinečné!
carlos
Osobně se velmi těším na příští ročník. :pimp: Jsem zvědav jestli někdo z vás najde své fotografie a't už v Reflexu nebo na stránkách...
seng
Nevíte někdo, proč dneska Reflex nevyšel? Těšil jsem se na něj, zvlášť poté, co mi veverka nalákala obrázkem titulní stránky s hezkou kytí....
Dude
protože celej reflex zavřeli:p:
hm, zvlastni mi nejde ani reflex.cz :confused:
dude: klídek, reflex běží, ale nic moc o CC tam zatim není (resp. nenašel jsem to)
Sinuhet
www.reflex.cz mi funguje.
cityman
Me reflex.cz jede a dokonce je tam i nahled na obal. ze by policie ci narodni strana zasahli proti vydani? no snad ne, jdu sednout do auta a objet nejake mista, treba nekde bude :)

http://www.reflex.cz/images/imgdb/i...13php9VWsdI.jpg
Dude
hej uz mi taky funguje:) sou veci...
seng
cityman: kdybys byl uspesny, tak napis, budu te nasledovat. Zkousel jsem to na cca 5 mistech v okruhu 30km (cesta do prace :-)) a vsude rekli: zejtra...
Šťovík
nějak mi pořád uniká smysl téhle akce, proč to vyhlašování výsledků, když to vlastně není žádná soutěž, jen anonymní sbírka obrázků?

marihuana byla v Reflexu jednim z mnoha donekonecna omilanych temat, ktera me uz zacinala nudit
seng
No, smyslem akce je, že se udělá výstava hezkejch fotek. To že některé fotky jsou označeny jako zvlášť pozornosti hodné (čti vítěz v kategorii) je podle mýho fajn. No a to že vernisáži téhle výstavy říkají vyhlášení výsledků jim snad můžeme odpustit... Jinak samozřejmě výstav je spousta, ale když ji uvedeš jako soutěž (i když s anonymními vítězi) tak víc lidí zbystří a třeba i zajde - takže trochu reklamní trik...

Jinak já mám v reflexu neustále omílanou marihuanu rád a jsem rád, že takový články můžou stále vycházet. Tj. to že se takový mírně či více propagující článek (objektivní hodnocení pozitivní věci je vždycky trochu propagující...) objeví mi dodá na klidu, že to u nás ještě není tak hrozný... Navíc myslím, že ty články vedou k tomu, že se situace nezhoršuje (když už nechceme jejich přínos přeceňovat a říkat rovnou,. že situaci zlepšují...)

Nějak jsem se rozplkal. Sorry všem, ale je to kuřárna, tak snad to nebude tak vadit.
Šťovík
no parta clanku o konopi tam stala za to ale casem mi prislo ze je to dokola to same :rejp:

osobne si myslim, ze RxCC nas nespasi, navic mi nepripada moc rozumne takhle propagovat konopi v dobe kdy se stava problemem rostouci konzumace marihuany mezi stredoskolaky.

na každý pád se na fotky rád kouknu :)
Yennefer
Šťovík : Stale omilane tema? Muzeme byt radi, ze u nas existuje alespon jeden z casopisu, co se techto temat neboji, jinak marihuanu jako tema omilaji ve spouste novin ci casopisu, ovsem kupodivu s uplne jinym postojem a tim spise bysme si Reflexu za jeho nestranost a odvahu meli vazit. A ze je ona soutez anonymni, to da rozum, jak bys v tomto state vysvetloval, kde jsi k takove fotografii prisel...... A soutez? Proc ne, zajdes na vyhlaseni, dojmes se nad tim, ze treba prave tvuj obrazek byl vybran jako za pozornosti hodny a jdes zase vesele domu. Fotograf jiste takove pohnutky pochopi, nejde o ceny, ale o to, ze jsi udelal neco kvalitniho.
Dude
tak nejnovejsi fama (?) - dnesnimu reflexu byla zatrhnuta distribuce, protoze na obalce byl vitezny snimek RxCC - negdo vi neco?????
Kuchta
Včerejší akci jsem navštívil a byl jsem mile potěšen.Atmosféra ideální.Moderátorský výkon Ester Kočičkové byl jako vždy bezchybný a k rázu akce zcela odpovídající.Nálada byla jak se sluší veselá.Víc soutěží tohoto formátu,které svou výpovědí poukazují na to,že společnost "feťáků"není jen stádo tupích a stupidních jedinců.Ba právě naopak!!!
Celou akci poněkud narušíla přítomnost TV kamery,která některé znás dost vystíhovala viď Carlos.
Každopádně jen tak dál,jen víc a jen houšť.
Wery Thanks to Carlos,SmouK a dajším jedincům za skvělou společnost. :frog:
Za Katcha Grow Team-Kuchta.
Kuchta
To:Hlava,nevím jak Ty ale já mám pocit že praví "cannabis cup",zacal az na Chill Outu.Každopádně Jiří,Dík za perfektní akci,která by měla mít své opakování,neřkuly že by se měla stát tradycí.Ještě jednou Dík všem přítomným za perfektní atmošku.

To:2Šťovík,nevím jak Ty ale já mám pocit že toto téma nepřestane být zvhledem k pokračujícím represáliím!!!, nikdy dost "omílané"!!!Že,Hlavo.
Já sem ho taky nemoch dostat, asi ve 4 trafikách mi řekli, že nepřišel. Naopak v knihovně byl (asi že ho maj předplacenej). Každopádně respect všem, nádherný fotky
Peace Jilm
kafevar
Já mam Reflex předplacenej, takže naštěstí bez problémů. Ale to, že byl dnes špatně k sehnání v trafikách mi trochu připomíná fil Lid verzus Lary Flint. Že by se z reflexu stával trávovej Hustler? :)
WirusH
Jo dost zajimave ja dneska jako kazde ctvrtecni rano zamiril do me trafiky a reflex pry nemaji obehal jsem jeste cca. 5 stanku a nic no nedalo me to a jeste sem td jel na benzinku a taky nic...jeste to asi bude zajimave :)
cityman
Ja reflex nesehnal, ale za to jsem si fotky prohlidl (predplatitelum evidentne prisel :-) A musim rict, ze fotka zalesnovani tater je the best :)

Snad bude reflex zitra. Nevysel treba ve vyssim nakladu? :) myslim, ze zmizi z puldu temer dnes. Snad zitra prijde.
carlos
citace:
Původní příspěvek od Hlava
...no nevim , že by Rx zavírali , včera se tam docela slavilo , že Jiří ??:p: :p: :jumper:

Ty bys měl taky, ti šťastnější, co nové číslo mají, vědí, že v něm máš pěkný citát :).
Dude
jo a bubik je taky slawnej:p:
bubik
jak slavnej..??? nechápu... s touhle akcí sem neměl nic společnýho!!! :eek:
snark
btw. ty popisky k těm fotkám v reflexu sou pěkný bláboly
bubik
sorry
snark
ale teda musim uznat že mezi těma nesmyslnejma blábolama vysoce ční věta o vlivu rozšiřování malopěstitelství na snižování obratu mafií - to je tak jediná moudrá věc na celym projektu
Dude
from reflex:
citace:
...reakce účastníků na nejrůznějších konopných serverech na reklamní kampaň našeho Cupu byly rozporuplné: "To jsem zvědavej, co to bude za hovadinu ... ale alespoň slušnej PR, že, Jiří? No - taky hezký vánoce..., píše bubik"
vapor
Hi growers
Tak už mám inkriminované číslo. Vážně parádní obálka, článeček pět stran a dvacet poměrně podařených fotografií, zvlášť „obnova Tater“ je impozantní záležitost. :)
Bohužel jsem nemohl osobně navštívit tuhle určitě podařenou akcičku která jak pevně doufám přispěje k rozvíření seriozní diskuze o konopí u nás.
Tiše závidím všem účastníkům středečního vyhlášení neboť Éster je bohyně a její lyrický :eek: :D přednes nesnese srovnání.
Bohužel vyhlášení e-cupu bude až v dubnu proč tak pozdě Jiří.? Ve svém článku píšeš že
„nejsou započteny fotografie vyloučené pro důvodné podezření z podvodu (několik desítek)“
z 765. Co bylo kritériem pro vyloučení. Dost dobře si to nedokážu představit časovou namáhavost této operace (ověřování pravosti).
Dál by mě zajímalo jak dopadly zástupci společenstva? :wink: Kolik z členů se zúčastnilo klání a jaké byli výsledky? Tahle otázka je sice hypotetická, přesto kdo prokazatelně zabodoval?
Můj poslední dotaz je na „fotky jednoho autora, který kytky fotí tak, že vypadají jako do módního katalogu.“ To jako tohle je early skunk v růžovém župánku a tohle Bogglegum v tyrkysovém bolé nebo jak.:p: Kde bych mohl vidět tuhle přehlídku ?
Díky za odpovědi na mé všetečné otázky které snad budou zajímat nejen mně.
Držím palce
Šťovík
citace:
Původní příspěvek od Yennefer
Šťovík : Stale omilane tema? Muzeme byt radi, ze u nas existuje alespon jeden z casopisu, co se techto temat neboji, jinak marihuanu jako tema omilaji ve spouste novin ci casopisu, ovsem kupodivu s uplne jinym postojem a tim spise bysme si Reflexu za jeho nestranost a odvahu meli vazit. A ze je ona soutez anonymni, to da rozum, jak bys v tomto state vysvetloval, kde jsi k takove fotografii prisel...... A soutez? Proc ne, zajdes na vyhlaseni, dojmes se nad tim, ze treba prave tvuj obrazek byl vybran jako za pozornosti hodny a jdes zase vesele domu. Fotograf jiste takove pohnutky pochopi, nejde o ceny, ale o to, ze jsi udelal neco kvalitniho.


Mam pocit, ze v dobe, kdy v Cechach narusta pocet nactiletych (nebo chcete-li nezletilych) konzumentu konopi to zrovna nemusí zpusobit ten zadouci efekt, spis to vypada ze casopis pro mlade v tom ty mlade jeste podporuje. Ale nebudu soudit, jeste jsem to necetl.

(iHned 26.11.2004: Děti v Česku nejvíce z EU přivykají marihuaně
Z módního jednorázového kouření marihuany mezi velmi mladými lidmi se stává pravidelný zvyk. Konstatuje to zpráva Evropského monitorovacího centra pro drogy, zveřejněná včera v Bruselu. Česko je v ní uvedeno jako varovný příklad. Ze států EU totiž právě mladí Češi mají nejvíce zkušeností s marihuanou - mezi patnácti- až šestnáctiletými ji zkusil každý třetí. Jenže zpráva nyní přináší zjištění, že stále více mladých tuto drogu kouří pravidelně. Blanka Korčišová z Národního monitorovacího střediska pro drogy předpokládá, že tak se chová každý dvacátý....,
iHNed.cz 25. 11. 2004: Mladé Čechy vábí experimenty s lehkými a tanečními drogami
Každý třetí patnáctiletý student alespoň jednou vyzkoušel marihuanu. Počet uživatelů pervitinu a heroinu u nás naopak klesá. Vyplývá to ze zprávy o drogové problematice v EU. . )
...a to jsem zvolil jedny z těch našich serióznějších novin.

Bral jsem to z pohledu lidi kteri konopi nekonzumuji a ani se s zadnymi uzivateli nestykaji anebo to (ze huli) o nich nevi. Tihle lidi stejne vic uveri clankum z ostatnich periodik - jak ty pises - a tim ze v Reflexu vyjde prehled nejkrasnejsich lonskych fotek, tim se podle meho zase tolik nezmeni.

Pozitivum prezentace konopi RxCC vidim v tom, ze se tu prezentuje, jak si ty drogy umime sami vypestovat a ze, nevim jestli zrovna vetsina, ale rozhodne urcita cast hulicu, ziskavanim ganji nepodporujeme kriminalitu, tzn. ze nepodporujeme dealery.

Jinak nevim jak vypada Reflex ted, ale po ctyrech letech jeho pravidelneho odebirani uz mi jeho cteni pripadalo ponekud stereotypni. Ale par let uz zase ubehlo. Treba se mylim a je to ted jinak. Uvidime, dneska si ho koupim a podstrcim ten clanek rodicum...
Kwjetoň
taxem si neska koupil v prague REFLEXáka a byl jsem mile překvapen :) (ackorát ten RAUL je čim dál tim větší porno :()
Ke-Guglimugli
Je fakt, ze text a popis fotek mohli byt kapku jinaci (Chybej´ jen nazvy odrud a davkovani hnojiv a je to jak z Rocenky zahradkare ´04 :) ), ale myslim, ze je to tak akorat. Reflex ctou lidi nejruuznejsiho razeni..

Pictures jsou doslova K SEZRANI :)
Ale Obnova Tater asi kapku kontroverzni, rek´bych ;)

Opravdu pekna prace.. :bravo:
(Čo asi raňajkuje taká veverička?)

A taky BEZVADNY vyber rubriky!!! (Ten Magicky kout.. je jak u nas :) )
Hold on!
Hullto
To Jxd: Nejsem profesionální fotograf, zdání někdy klame.... :-)
Disponuju pouze nadstandartní technikou, která to za mě skoro všechno "udělá". Jen ty "modélky" si musim vypěstovat sám... teda až na tu pekelnou wdowici, ta je z laborky mýho kolegy, kterej ovšem s účastí v RCC04 souhlasil.

Jinak pozdravuju a fandim.

To All: Pěstujte, ale neprodávejte, foťte, zúčastněte se RCC05, hulte.....a chovejte se slušně.... :-)

P.S. Když jsem při koupi Reflexu uviděl na obálce svůj Bubble Gum, málem mě trefil šlak, a to doslova... Viva Olympus C-4000....
Šťovík
Měl jsem trošku připomínky k tomu nápadu, ale výsledek mě moc příjemně překvapil.
Příští rok už snad budu mít co poslat!
Hlava
...nazdar , djx :D hodis sem nekam link na eRcc2004 ??

Dík Hlava
teacher
...adposlední reflex - docela zajímavá specifikace týhle stránky, hehehe
Ta fialová kytka na modrém pozadí s podtitulkem "Výstavní outdoor z finále" je 100% Purple#1.
Letos jsem ji pěstoval (http://sweb.cz/sites/Outdoor2004/Outdoor2004.html) a vypadala úplně stejně :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma