Seedbanky - zajimave nabidky - Klikni zde pro originální téma |
frek |
citace: |
Původní příspěvek od hmozdinka
má někdo zkušenosti s MAZAREM, má perfektně zpracovany stranky, ohromnej výběr s paradnim popisem produktu a někdy i pro mě neuveřitelně nizky ceny, jeden z příkladu :
http://seeds.mazar.cz/cs/produkt/681-special-kush-1/
dik za odpoved |
To je normální cena....Tenhle model je levnej sám o sobě :) |
|
|
Hlava |
Hele ješte jednou sem nacpeš tenhle odkaz a poznáš hořkou zkušenost se mnou , jestli že se ptáš co je rockwool http://grower.cz/forum/showthread....984#post1020984 tak je uplne jedno co a kde si koupiš za semínka , navic tohle jsou jen reseleři , nakupuj u vyrobce a maš klid, Hlava |
|
|
FeSTeR |
http://www.royalqueenseeds.com -
-------------------------------------------------
- SPECIAL QUEEN 1 - 10ks 25e fem
- SPECIAL KUSH 1 - 10ks 23e fem
-------------------------------------------------
.
.
. |
|
|
MagiCman |
4aute ,scháním pro kámoše semena PURPUREA TICINENSIS neví někdo kde se daj koupit? |
|
|
NORM |
Původní příspěvek od MagiCman
Hojan growers
mam zalusk na c99 F2 od Gypsiho https://www.seedboutique.com/Produc...-C99-F2&Type=PD
bohuzel cena je 150$,neslozi se nekdo ve trech aspon a za 3 mesice dostane ode me rezy te nejlepsi mamas a ampulku pylu z nejlepsiho tatas ,kdyztak pm |
nebo si kup o něco levnější Cannalope Haze od DNA hajzlů, což je taky F2 C99 od Gypsiho, jen přejmenovaná.. |
|
|
MagiCman |
Od gypsiho je to origo F2 od Soula,to je neco uplne jineho od DNAcek,je to posledni pakl ,dalsi uz asi nikdz nebudou. |
|
|
NORM |
Gypsiho byvali zamestnanec, ukradl hromadu F2 a pak je prodal DNA zmrdum.. Sam gypsi po tom jak kouril jejich CH, tak si byl na stoprocent jist, ze je to jeho popelka.. To je taky hlavni duvod proc jsou zakazani na ICmagu..
Takze ano, není to přímo org. F2 od Gypse, ale spise F3 |
|
|
MagiCman |
Tak diky za vyzsvetleni,pro me je cennejsi F2 generace nez F3 generace,proto co hledam potrebuju F2.Zajimave ze kazde semena jsou skoro opredena corkama no hnus toto. |
|
|
skewlers |
Magic - no diamanty se vzdycky kradli nejlip nebo jak se to rika |
|
|
MagiCman |
V tomto bude podle mě převahovat blockhead phenotypy,já byhc raději něco ovocného ,osypaného a výnosného:) |
|
|
petis__ |
Nevím co si myslet o tomhle letáku od Paradise seeds. Na úplně poslední straně je objednávkový formulář a jsou tam nějak extra levné ceny, nebo 90,- znamená 90euro? |
|
|
mumuk |
Vice čti maš to tam napsane v pravo je to v eurech.... |
|
|
skewlers |
A toje kurevsky dobra akce !!! |
|
|
mysak |
cest ,dival jsem se na tuhle stranku,konkretně od(Nirvana)a chteji tam za 5ks kolem 38e
Odkaz vyše od jatra přimo na Nirvanu, prumer 25e(5ks) 2baleni(stejne modely) -10%sleva + ti daji ještě zdarma nejake gratis jako pozornost
poštovne 8e :dance: :bravo: |
|
|
Časlove |
Původní příspěvek od mysak
cest ,dival jsem se na tuhle stranku,konkretně od(Nirvana)a chteji tam za 5ks kolem 38e
Odkaz vyše od jatra přimo na Nirvanu, prumer 25e(5ks) 2baleni(stejne modely) -10%sleva + ti daji ještě zdarma nejake gratis jako pozornost
poštovne 8e :dance: :bravo: |
No jo, ale Nirvana a Gypsy nirvana je dost něco rozdílnýho. G.n. jsou reseleři+ teda maj něco svýho...
A zrovna ta C99 (Dutch grown) je F2 z originálních balení od Brothers Grimm, takže to se s Nirvana seeds nedá moc dobře srovnávat.
A stojí 60dolarů a i kdyby věci od nirvany byly za 10, tak tohle se mi zdá furt lepší nabídka...
Edit: Je to čistá C99: Original Brothers Grimm DTC99 (female) x Original Brothers Grimm DTC99 (male)
A já objednávat nebudu, už toho mám doma až nad hlavu, možná na příští vánoce! :)
|
|
|
|
Původní příspěvek od Časlove
No jo, ale Nirvana a Gypsy nirvana je dost něco rozdílnýho. G.n. jsou reseleři+ teda maj něco svýho...
A zrovna ta C99 (Dutch grown) je F2 z originálních balení od Brothers Grimm, takže to se s Nirvana seeds nedá moc dobře srovnávat.
A stojí 60dolarů a i kdyby věci od nirvany byly za 10, tak tohle se mi zdá furt lepší nabídka... |
Není to ale čistá "cindy", je to kříženec ( Thailand x Durban ) s C99.. Ještě o víkendu jsem přímo na tohle koukal a měli to v akci.., 2 balení za cenu jednoho..a vycházelo to kolem 70-80,- EUR za balení.. Budeš to objednávat? Mohli bychom třeba udělat "Vánoční" hromadnou objednávku a zahrnout i tohle do ní.. |
|
|
Zdenda89 |
DJ SHORT F13 regular 10 ks
DJ Short F13 je svatý grál dokonalosti. Vynikající kvalita konečného produktu je pozoruhodná. Dokonalá rozjasňující sativa. DJ `s osobní favorit.
Slozit se tak v 3 lidech...nesel by nekdo do toho? |
|
|
spekulant |
A CO naky český obchody maj neco zajímavýho ?? |
|
|
funec |
Zdarec, dnes som lietal po nete a zablúdil som na stránku Mr. Nice, od ktorého som mal posledne Shark Shock, ktorý sa mi zapáčil a čo nevidím, Mr. Nice má v ponuke limited edition!! Neville a Shantibaba (H. Marks) vypustili sériu crossov starých genetík, hodne afghanu a hazeov, skunkov, skrátka všetky staré, vlajkové lode v novom tuningu.
Ak niekto už niečo vyskúšal, sem s informáciami, ale mne je jasné, že si od pánov do ďalšieho kola niečo vyberiem.
Ešte rovno hodím link na Mr. Nice Seedbank. Snáď to niekoho nadchne tak, ako mňa a prípadne urobíme spoločnú objednávku...PM |
|
|
NORM |
Původní příspěvek od funec
Zdarec, dnes som lietal po nete a zablúdil som na stránku Mr. Nice, od ktorého som mal posledne Shark Shock, ktorý sa mi zapáčil a čo nevidím, Mr. Nice má v ponuke limited edition!! Neville a Shantibaba (H. Marks) vypustili sériu crossov starých genetík, hodne afghanu a hazeov, skunkov, skrátka všetky staré, vlajkové lode v novom tuningu.
Ak niekto už niečo vyskúšal, sem s informáciami, ale mne je jasné, že si od pánov do ďalšieho kola niečo vyberiem.
Ešte rovno hodím link na Mr. Nice Seedbank. Snáď to niekoho nadchne tak, ako mňa a prípadne urobíme spoločnú objednávku...PM |
tu nabídku mají už minimálně rok.. to si trochu zaspal.. navíc nevil už u MR. Nice nedělá.. |
|
|
funec |
Původní příspěvek od NORM
tu nabídku mají už minimálně rok.. to si trochu zaspal.. navíc nevil už u MR. Nice nedělá.. |
možné to je, že som zaspal, preto to tam aj píšem :D Neville u nich už nie je, ale genetiky tam nechal, vačšina jeho práce je u Mr. Nice, takže by som ho nevylučoval, kým to neprecrossia aspoň 2-3x :) |
|
|
nasavajtendym |
Vzhledem k tomu, že jsem dobrá duše a chci se podělit o moji radost.... Možná to sem nepatří, ale při procházení stránky 5semen jsem narazil na hejz od bulldogseeds po jednom semínku zadamo..v objednávce mi vyskočilo u položky AKCE.. jediné co to po mě chtělo bylo objednávka za stovku. Pražáci si můžou vyzvednout na pobočce, ostatní mají poštu za kilo. Objednávku jsem dělal dnes, tak až mi dojde od chlapců vyjádření, ihned sem napíšu :).. snad se z toho nevykroutěj. Link pro líné zde:)
http://www.5semen.cz/shop/detail/13...r-#.VPAosKVNwSw |
|
|
fedousek |
Původní příspěvek od nasavajtendym
Vzhledem k tomu, že jsem dobrá duše a chci se podělit o moji radost.... Možná to sem nepatří, ale při procházení stránky 5semen jsem narazil na hejz od bulldogseeds po jednom semínku zadamo..v objednávce mi vyskočilo u položky AKCE.. jediné co to po mě chtělo bylo objednávka za stovku. Pražáci si můžou vyzvednout na pobočce, ostatní mají poštu za kilo. Objednávku jsem dělal dnes, tak až mi dojde od chlapců vyjádření, ihned sem napíšu :).. snad se z toho nevykroutěj. Link pro líné zde:)
http://www.5semen.cz/shop/detail/13...r-#.VPAosKVNwSw |
je to klasická akce...když koupíš balení, tak dostaneš semínko zdarma...mají tu akci i u dinafemu, sweetweeds a tao seeds... |
|
|
jackhoror |
Mr nice uz je v praxi davno vyloucenej pokud nechces hledat mezi padesati seminkama. Serte na nevilla na zahr. Forech ctu jeden podel za druhym lolloll. Dinafem no comment tohle jsou banky pro mene narocne . Abych nebyl ot tak ace seeds breeders pack. a cannabiogen má poprvé auto odrůdu, založenou na privátní selekci destroyer
https://www.cannabiogen.com/en/Auto-CBG-90.html |
|
|
Papshad |
Čaute, mailem mi přišel promo kód od Sensi seeds. Třeba se někomu bude hodit ;)
To use your 20% discount, enter the code: 6FWNJVXYYF during the checkout process. This code is valid until 10/04/2015.
Pozn: týká se Early Pearl. |
|
|
Časlove |
Ahoj,
na THC farmeru je akce 2 balení semen za cenu 1, když se zaplatí bitcoinem. Pokud by někdo chtěl udělat společnou objednávku a mohl zaplatit touhle měnou, tak PM. |
|
|
M@gic |
V nový Legalizaci je freebie od Nirvany... ;) |
|
|
Mard |
Původní příspěvek od M@gic
V nový Legalizaci je freebie od Nirvany... ;) |
Já z tý Haze #13 asi udělám matku. Má někdo tu Auroru? |
|
|
houkan |
Zdravím, zimní slevy se týkají i semen koukám :-D :) Tady www.happycannaseeds.cz mají teď slevy i na semena v rámci vánoc, je tam i osobní vyzvednutí na prodejně pro neodvážné :-D :)
Ice od Nirvany v legalizaci byla fajn :) |
|
|
houkan |
Možná by někoho zajímala tato akce z FB, 2x semínko Amnesia Auto od WOS k libovolné objednávce zdarma, ale platí pouze dnes :)
ZDE |
|
|
Balon |
na www.spliffseeds.nl maj při zadání kodu "Legalizace" slevu 25%. platí do konce ledna!!! |
|
|
MagiCman |
Doufám že v takovém shopu nikdo nekupuje semena... |
|
|
Mard |
Původní příspěvek od MagiCman
Doufám že v takovém shopu nikdo nekupuje semena... |
Šurikaty se ti nelíběj? |
|
|
houkan |
Možná jsou cítit jako v zoo i z netu. ZDE je akce 25 procent na Automaty kdyby se někomu hodilo ;) |
|
|
kubok |
https://sensiseeds.com/en má do 25.3. akciu 30% na všetky seeds (aj keď tá cena ich Jack Herera sa mi javí nezmenená :( ) |
|
|
krobak |
Původní příspěvek od kubok
https://sensiseeds.com/en má do 25.3. akciu 30% na všetky seeds (aj keď tá cena ich Jack Herera sa mi javí nezmenená :( ) |
Čus, super akcia. Cena sa Ti upraví až v košíku, dovtedy sa zobrazuje pôvodná. Dík za tip. |
|
|
bruno.kudrna |
Zdravím
Seedbank.cz k nákupu kterýhokoliv balení od sensi seeds vám pošlou tričko od sensi seeds zdarma.
Zadáte jen barvu a velikost.....Akce platí celej duben a nebo dokud budou trička......
Zdárek:sun: |
|
|
Whiskey_777 |
www.TopSeeds.cz
dubnova sleva 15%
slevový kód: GRWBZ01604
máte s něma někdo zkušenost? slušný výběr...... |
|
|
Maxeaux |
Whiskey, shipping maju Mephisto zadara :) Pri kolonke kupon potom natukaj "afnmemberdiscount10" pre 10% zlavu.
edit - vzdy ked vidim tvoj nick, musim si naliat slzicku single-malt :D |
|
|
!ZAU! |
Zdravim te..
Ja bych do toho sel.Koukal jsem na ne uz driv a vypada to luxusne.Koukal jsi na jeho vlakno na icmagu?Ma to asi 32 stran.Ale hodne zajimave cteni.Ten clovek umi. |
|
|
Maxeaux |
Aj na autoflower.net maju svoju sekciu. Pekne rozpisane vsetko okolo krizenia a hlavne nerobia tajnosti okolo puvodu genov. Ja som sa uz zasobil - Triangle Kush, S.O.D.K., Sour Blues, Heisenberg Special :sun: |
|
|
!ZAU! |
Prave proto me to zaujalo.Dela to poctive.Ale zasobenej jses moc pekne :) udelas nejakej tread? To bude zajimave. |
|
|
Maxeaux |
Jasne, thread bude. Ale az to troska poporoste, nechcem sem hadzat fotky 5cm sazenic :)
Chystam 2 kola, uvidime jak to dopadne. |
|
|
Whiskey_777 |
Já jsem taky zvědavý...... teď už se jen rozhodnout který.......
Instagram mají super :D |
|
|
miravlak |
Zdarec,došel mi 10 € VOUCHER na Dutchfem.com kdyby někdo měl zájem :) |
|
|
Samulele |
http://hybridsfromhell.net/
Super genetiky na out za hubičku...
Už ku mne letí:
amnesiaXhash plant2
SSSDHxhash plant2
Lebanese V2
Edit: už sú doma..za 4 pracovné dni, krásne fazuľky a bonus 13 ks Wild 1
klobúk dole esbe.. |
|
|
thx1138 |
Royal queen Seeds bank: nabizim kod na slevu 20% na 3 strainy:Femin SOUR DIESEL, AF BLUE CHEESE, MEDI: MEDICAL MASS, kod je JUNE20. |
|
|
Pupiset |
Kdysi jsem od nich bral a no problem ;) |
|
|
Maxeaux |
Vidim ze chimera chytil druhy dych, alebo som zaspal dobu? :) |
|
|
houkan |
Posezonní výprodej až do konce listopadu až 30% na feminizovaná semena vybraných bank jako MOC, Delicious seeeds, DNA Genetics a něco málo dalšího.
http://www.happycannaseeds.com/ |
|
|
houkan |
Na happy seeds teď nějaké předsezonní slevy ZDE |
|
|
Maxeaux |
Akcia 1+1 Fastbuds
From today 00:00 hour till 24:00h of the Sunday 23rd…
… 2x1 on all our purchases!!!! Buy one pack, get another one for free!!!
https://2fast4buds.com/catalog |
|
|
Rappa |
Dnes slevy na semena v rámci Black Friday - na Sensi seed vše 50%, Sumoseeds 40%, Sweetseeds 15%, Spliff seeds - 30%, určitě budou i na dalších zajímavé nabídky :) |
|
|
Maxeaux |
Jj, vsade akcie a ja mam picu na ucte kua. Ale na druhu stranu, budu este vanoce, 20. april... |
|
|
DrGrinspoon |
Royal Queen Seeds - akcia black friday 1+1 na všetky semiačka |
|
|
deadahead |
Chcel by som Vas upozornit na prebiehajuce akcie TH Seeds + po novom nad 50euro postovne zdarma: https://thgifts.com/
Kupil som dva balicky po 5 semenien, dostal 6 semien k tomu zdarma. Zdarma davaju Burmese Kush a DarkStar Kush. |
|
|
Maxeaux |
Na TH Seeds tejs pocut nadavky. Sem-tam to hermi, zakaznicky servis arogantny. Btw na ten Burmese Kush udavaju kratku dobu kvetu, pritom lezu z toho nekonecne sativy..
Skusil som od nich aj nejake to auto, co kytka to original bez potencie. |
|
|
deadahead |
@maxeaux no maaria, bol som vtom ze TH Seeds su jedni z tych lepsich a tak som impulzne nakupil (dufam ze nie macku vo vreci k*rva). dakujem za upozornenie. |
|
|
NT guerilla |
swiss seeds. mal som od nich erdbeer a swiss nepali... erdbeer sa ako tak dal.. klicivost dobra.. ale nepal od nich z 10 semien nevyklicilo ani jedno.. takze tak.. |
|
|
Maxeaux |
panove netreba zabudat ze v patek je 20/4, budu vsade akcie, zlavy |
|
|
Loyd |
Dik za pripomenuti.
Jinak zajimavej model pro me zustava uk cheese ale musi to byt matka selekce z uk.
To ostatni nedosahuje takovych kvalit a zatuchlosti. |
|
|
centurion |
na 5semen.cz mají akci 3+3 a 7+7 zadara na autoWW, automazar a think difrent, tak nakupujte než vám to vyberou. Já už mám nakoupíno :D |
|
|
DrGrinspoon |
Royal Queen Seeds má taktiež akciu -20% ;) |
|
|
Maxeaux |
Bomb Seeds 25% off pri zadani kodu 420BOMB |
|
|
Green johny |
...not actual, nejde smazat...cože :D |
|
|
Rappa |
Akce Black Friday slevy:
Sensi Seeds - 50%
Spliff seeds - 30%
Royal Queen seeds - 50%
Humboldt - 1+1 zdarma
Sumo Seeds - akce na vybraný semena
určitě přibudou nebo jsou na dalších stránkách vybraných seedbank, tak jukněte, já sem postřehl tyto. |
|
|
Rappa |
V rámci Valentýna dnes na Paradise seeds akce 1+1 zdarma, Sensi seeds 30% na semena skunk no1 (code: skunklove), spliff seeds 30%, Dutch passion 20% na vybrané odrůdy. Asi budou slevy i v dalších bankách, to už si ale musíte zjistit :) |
|
|
|
|