Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Matka: Krabice x volně ??? - Klikni zde pro originální téma
ziki
Čus, potřeboval bych trošičku poradit. Moje situace: Chtěl bych v hlíně rozjet matky, stačila by jedna - dvě. Na svícení mám koupený dvě 18W 60 cm zářivky, nějakej časovač a tak. A teď: řeším dilema kam tu matku dát. Je jasný, že to budu mit v pokoji, ale rodiče tyhle pokusy moc neradi viděj, takže nějaká dřevěná skříň ani jiný náročnější konstrukce nepřipadaj moc v úvahu. Tak sem si sehnal lepenkovou krabici 70x45x50 a vylepil jí bílou čtvrtkou. No jenže ty tlumivky prej dost hřejou a tak se bojim, jestli by se nemohlo něco stát a jestli by teda nebylo lepší mít tu kytku normálně jen tak na polici v rohu pokoje (bílý stěny) a zeshora na ní svítit tou zářivkou. Říkám si, že kdybych dal tu lampu dost blízko nad kytku, tak by ani nemusela bejt taková stráta světla, navíc by se vyřešilo větrání a rodiče by neměli kecy jako že "ve skříni ti to nemůže růst" a "žádnou skříň tady ničit nebudeš" a tak.

Tak kdybyste mi mohli napsat jestli je možný držet matku jen tak mimo skříň (s tím že na ní budu svítit 2x18W Philips TLD). Pak až z ní začnu brát řízky tak to už určitě vemu sodík a nějakou skříň ale to bude za dlouho a do tý doby snad rodiče nějak zpracuju.

BTW: Nemáte někdo zkušenost s indoor pěstováním na vysokoškolský koleji ? Jestli by mohl bejt nějakej průser kdyby to našli a nebo jestli se třeba stává, že by mi to spolubydlící vyčóroval ?

Mockrát dík za každou radu
sunset
Ja mam 2x30W zarivky a bez problemu na nich udrzim i v nejteplejsim miste (tam je tlumivka) ruce. A to jsem hooodne haklivej na teplo ;) Takze tepla bych se nebal, papir to urcite nezapali, zvlast kdyz to bude nekolik cm nad a slabsi wattaz.
Ale z hlediska bezpecnosti bych to radsi skutecne dal do poradny skrine a na noc zakryval, abys mohl usnout. Teda aspon predpokladam, ze ti rodice nedali na pestovani obyvak ;)
BTW: Ja provizorni sklenicek a motherroom umistil do panelakovyho spajzu a slape to ;)



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma