Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Matka: Krabice x volně ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Čus, potřeboval bych trošičku poradit. Moje situace: Chtěl bych v hlíně rozjet matky, stačila by jedna - dvě. Na svícení mám koupený dvě 18W 60 cm zářivky, nějakej časovač a tak. A teď: řeším dilema kam tu matku dát. Je jasný, že to budu mit v pokoji, ale rodiče tyhle pokusy moc neradi viděj, takže nějaká dřevěná skříň ani jiný náročnější konstrukce nepřipadaj moc v úvahu. Tak sem si sehnal lepenkovou krabici 70x45x50 a vylepil jí bílou čtvrtkou. No jenže ty tlumivky prej dost hřejou a tak se bojim, jestli by se nemohlo něco stát a jestli by teda nebylo lepší mít tu kytku normálně jen tak na polici v rohu pokoje (bílý stěny) a zeshora na ní svítit tou zářivkou. Říkám si, že kdybych dal tu lampu dost blízko nad kytku, tak by ani nemusela bejt taková stráta světla, navíc by se vyřešilo větrání a rodiče by neměli kecy jako že "ve skříni ti to nemůže růst" a "žádnou skříň tady ničit nebudeš" a tak.

Tak kdybyste mi mohli napsat jestli je možný držet matku jen tak mimo skříň (s tím že na ní budu svítit 2x18W Philips TLD). Pak až z ní začnu brát řízky tak to už určitě vemu sodík a nějakou skříň ale to bude za dlouho a do tý doby snad rodiče nějak zpracuju.

BTW: Nemáte někdo zkušenost s indoor pěstováním na vysokoškolský koleji ? Jestli by mohl bejt nějakej průser kdyby to našli a nebo jestli se třeba stává, že by mi to spolubydlící vyčóroval ?

Mockrát dík za každou radu

ride hard - die free

Old Post 05-09-2001 v 19:46 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ja mam 2x30W zarivky a bez problemu na nich udrzim i v nejteplejsim miste (tam je tlumivka) ruce. A to jsem hooodne haklivej na teplo Takze tepla bych se nebal, papir to urcite nezapali, zvlast kdyz to bude nekolik cm nad a slabsi wattaz.
Ale z hlediska bezpecnosti bych to radsi skutecne dal do poradny skrine a na noc zakryval, abys mohl usnout. Teda aspon predpokladam, ze ti rodice nedali na pestovani obyvak
BTW: Ja provizorni sklenicek a motherroom umistil do panelakovyho spajzu a slape to

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 05-09-2001 v 20:23 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás