Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kolik kytek pestujete najednou? - Klikni zde pro originální téma
cityman
Chci udelat jen takovou malou anketku, jak jste na tom s kytkama. Zatim jeste odhaduju, kolik toho musim vypestit, abych mel do dalsi sklizne v klidku zasobu :)

Takze, jak to vidite vy? Kolik kytek je idealni pro vlastni potrebu? tj. ze obcas zahulite s kamarady
TheKeptn
ja jedu teda v 60x90x60 (VxSxH) 8 kytek pod 150W vsechny už sou v kvetu.. Podle me je lepsi mi spis vic kytek ve skrini s tim ze v rustu sice se to bude zdat moc ale jak budou formovat palice poznate ze i pres husty rust muže byt vynos slaby..
t+t
Ja jedu zatim jenom outdoor a delam asi 15 kytek. Vzhledem k tomu ze mam semena no-name tak se z toho nakonec vyklubou tak dve az tri vynikajici a to pro mou potrebu bohate staci.
MFT
taky jedu zatim jen out.a mam vzdycky tak 4 kytky v kvetu...takovy optimalni mnozstvi.i kdyz letos z toho nic nebylo,protoze mi vsechno ocorovali:-((svine!!
loweNature
ja pestim 2 kitky ročne(pre vlastnu spotrebu + ponukanie kamošov bohate stačí)-niesom naročny:frog: ;) :D jo skoro som zabudol -idem len outdoor

sice som už všetko zhulil a rozdal ale na jar som si zakopal to najlepšie:D -pollytrovy pohar čisto len vršky.-bude to taky jarny bonus:p:
Bulb
No já indoor dávám přibližně 5 kytek a outdoor dávám docela hafo protože mi stejně polovinu vočorujou i na bezpečných místech... a pořád hulím s kamarády tak i pro to :)
elis :-i
hmm anketa zatím dopadá celkem překvapivě... jsem čekala že tady má každej tak kolem těch 20ti, to je podle mě ideální. ale nesmí to bejt stejnej model, to už se pak člověk přesytí.
UdL
Asi 25! 12 v hydru (2x simple bowl po 6 kyti) + zbytek v hlíně v truhlíku. Zkouším mini bush. Půdorys skříně je asi 100x60... ;)

Svítím 250W v růstu MH, v qětu taky 250W, ale sodík a na poslední měsíc 400W.

Je to fakt džungle, bude dost pracný je "vychovat", ale zatím se daří zhruba dle mých představ... ;)
HALUZAK
Myslite že ked mam v lese pole na ktorom bude 15 rastlin že to maju šancu zbadať floidi z helikoptery?
cityman
Je pravda, ze indooristi budou mit asi tak do 10 kytek (az na vyjimky) a outdooristi sadi 20 a vice :) Chtelo by to jeste vice vyspecifikovat tu anketu.

Haluzak: je to sice OT, ale myslim, ze ne.
Landrover
Ja som mal pod lampou 70w osram vialox 10 kitiek ale nejako nerastli (iba stonka) tak som sa na to.... Cakam uz len na jar a planujem co najviac 20 mozno 30 ale treba pocitat ze vela kitiek sa nedozije dospelosti (no dufam ze tento rok to bude najlepsie) tak takych 15 som happy.
Landrover
Urcite nie ak ich nejako velmi nezviditelnis a predsa ich nemusis mat vsetky na kope ...Dako ich popremiestnuj a pohoda.:smoker:
smaho
na tu anketu citymene záleží co myslíš pěstuju zatím jen venku kytek kolem 80sazeniček zůstane tak jak kdy někdy nic sklidí jiní ale rekord je 40krásnej samiček ale většinou nesklidím vše takže tak 25to je ok ale dá to pěkně zabrat ale už mě to baví aktivně6rok ale doma0 zato tyvenku0za tím oknem to beru na půl Jo ale na tu obnovu tater to nemá!!!!
cityman
tim pestuju jsem myslel tedy spis vysledek, takze u tebe 25 rostlin.
Slim
Outdoor
No ja mam dycky tak 20 orig. seminek.Tak 10-15 se dostane az ven na policko.Pocitam tak 3-5 Samcu.3 - 5 neco sezere(mame tu nenasytny srnky,zajice,mravence,slimaky,myslivce,córkare,a.t.d.).No a dycky tak 2-5 kytek mi zustane...
PEACE :bandit:
Joe
Ja chci letos prvne sadit out s kamosem a rozhodli sme se to udelat stylem kolik semen tolik nasazeno takze nevite nekdo jak to s tim kilovym balenim semen ze zverimexu?:wink: preci jen musim pocitat s tim ze bych rad venoval slusne mnozstvi vsem dobrym lidem kteri me kdy podporili kdyz sem byl zrovna na suchu.:)
Taker
já rozhodně 20 kytek a víc :) Ňáký samci, navíc zichr je zichr no a když to náhodou vyjde všechno tak se nějak moc nezlobim :D

PS: zverimex nebrat!!!!!!
cityman
taker: vyhoda outdooru. ja si muzu dovolit max 8 kytek do skrine. Kdyz vyjde 6, je to uz moc. Lepsi jsou pro indoor asi rizky. Je to aspon jistota.
MANHUNTT
jedu pod šesti kilem 15 kytek,jenom řízky tak že jistota.................
M0lot0w
Minulej rok sem na test zasadil 3rostliny outdoor.Letos mam ale asi 150seminek no name tak toho bude vic.hlavně chci skusit pěstovat v kukuřici......
Vladbur
Ja jedu už jen outdoor,indoor mě tolik nebavil,každej rok jedu tak kolem 5-15 kytek a mám vždyhulení na půl roku:D
Ježíš
indoor te nebavil? tak to si delas srandu! me naopak nebavi outdoor, chodit zalejvat a hnojit skrz kere pichavy jak kokot aby to pak zhulil nejakej zlodej. indoor je jistota a mas to doma, nemusis nikam jezdit.

abych nebyl ot:mam 5 kytek, ale to jsou ty nejlepcejci, ktery prezily kruty darwinisticky vyber


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma