Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Karma - Klikni zde pro originální téma
Dude
Ahoj lidi, jenom se chtěl poprosit ty, který mi daj vobčas negativní karmu, jestli by mi nemohli třeba připsat za co jsem jí dostal, takhle mi to nechává v hlavě emocionální chaos:)

Nebojte se, mstít se nebudu:), spíš jsem člověk zvídavý... A třeba upřímnost odměním a rád si vyslechnu polemiku.

PS: Wallhalo, klidně to hoď do kanálu...
Walhalla2000
no, do kanalu to zatim hazet nebudu, protoze mas naprostou pravdu.

Je tu zvlastni lidska vlastnost... kdyz nekdo dava K+, tak to rad vykrikuje do sveta... ale ten, kdo dava K- se schovava za anonymitou... Cim to je? ze by se bal, aby nedostal "zaodmenu" taky jednu? nebo cim to je??? naprosto te chapu... taky se mi stava, ze dostavam sem tam K- u nejake odpovedi na nejakou odpoved. A taky se k tomu jeste nikdy nikdo neprihlasil. Sice mi to zase takovy emocionalni maglajz nedela, ale ... proc se nepriznat, ze se mi neco nelibi? to jsou vsichni takovi straspytlove? a neni preci hned treba psat odpoved, ale je moznost poslat PM... neco jako "hele wale, pises podle mne blbosti... myslis to vazne? ta tvoje odpoved mi nedala spat a fakt mne pekne rozcilila. musel jsem ti tu K- proste dat...."...

ale to mi Cesi takovy nejsme co? radsi pekne z povzdali hazet kameny a nepriznat se k tomu, nevystupovat z rady, radsi zustat v davu...
maestro_007
co kdyby nebylo davani karmy anonymni? Aspon uziatel kteremu karma byla pridelena by o tom vedel...

...ale tohle asi neprojde, navic se to uz urcite resilo...
Piskot
to maestro_007

Nahodou to neni spatnej napad.
Kdyby clovek po kliknuti na svou vlastni karmu videl kdo vsechno mu "nandal".At uz zlou nebo dobrou.Proc ne?
Aspon by zmizela ta spousta prispevku:"Hele tak to je super K+" .....coz ja delam taky a docela rad :D:D:D
smokiee
Přidal sem ti karmu, ale positive, protože máš naprostou pravdu. Lidi radši zůstavaj radši v anonymitě a netýká se to jenom dávání negativní karmy. Lidi se asi "styděj" za svý názory, nebo se bojej možnejch negativních reakcí. Myslim, že třeba není moc lidí který by se podepsali pod větu "Podporuju legalizaci". Já se snažim bejt upřímnej a za svejma názorama si stát i když se setkávam s kritikou. Doufam že nepatřim mezi menšinu. Kdyby bylo takovejch lidí víc třeba bysme se s tou legalizací posunuli kus dál.
Al-Ban
jo jo, taky se přidávám, už jsem na to taky párkrát upozorňoval. I když u té negativní karmy je stejně jedno, když víte od koho jí máte, protože pořád nevíte proč. Leda, že byste pak "dárce" bombardovali PMkama a páčily z něj důvod :D. Už taky kašlu na to, abych K- hledal, protože ať mám jakkoli blbý příspěvky u něktrých byla dána prostě nesmyslně (pochvala, odpověď na téma). Z toho jsem usoudil, že když se k tomu nikdo nepřihlásí a nezdůvodní své ohodnocení, tak si z toho nemám dělat hlavu a radím to i tobě, Dude (i ostatním).
weedpolis
Jo, já sem pro, aby se po kliknutí na Karmu zobrazilo, kdo všechno mi ji změnil, ať už negativně, či pozitivně.Asi jedině takhle se odnaučí lidi bát se za svůj názor.
maestro_007
jenom pro informaci: dostal jsem negativni karmu za ten prispevek, nechapu proc....

je mi jedno jestli budu mit jeden ctverecek nebo deset.

jak uz se tady psalo: kdyz nekdo da plus, tak se s astatnima hned podeli JOJO K4U super prispevek atd...

negativni karmu tady nekdo dava taky rad, ale proc to uz nikdo nevi....

proto znovu pisu: Je tezke aby uzivatel videl kdo mu pridelil karmu? (at + / -)
Avitas
Já jsem ještě negativ karmu nikomu nedal. Neříkám, jestli je to dobře nebo špatně. Když se mi příspěvek líbí tak dám plus, a to docela často, ovzlášť v poslední době. A když se mi nelíbí tak nedám nic. Dal jsem i K+ za příspěvek, se kterým jsem nesouhlasil, protože mi jinak připadal dobrý a věcný.

Spíš mě občas fórum omezuje, když chci dát K+ jednomu a témuž členovi moc brzo. Pak si dělám poznámku na papírek :) a vracím se k tomu později. To by se mohlo nějak vylepšit. Někdo prostě může mít plodné období a zasloužil by si opakovaně uznání, tak proč nemít tu možnost ?

maslox
jo taky si myslim ze by bylo asi lepsi gdyby udelovani karmy nebylo anonymni. celkem rad bych vedel gdo me dal nejaky to plusko a minusko urcite taky.
Nebo by stacilo v okynku u karmy jenom pridat anonymni PM...:bandit:...
Ant
Jo asi bych se taky připojil k tomu aby karma nebyla anonimní ale určitě by se našli nějací členové kteří gdyž by nevěděly proč maj K- tak by se mohly mstít....... :( => určitě by tam měly bejt ty soukromí vzkazi aby vše bylo jasný !
jjja
ten karmovej sistém se mi líbí, ale u někoho by to mohlo přerůstat v nezdravý sport, získávání co největsího počtu karem, a tudíš by kolem sebe dável samé mínus k. Taky karma je "výplodem" budhizmu a ten ríká že eqo nás tíží atd... atd... karmoví sistém na groveru eqo spíše posiluje. Ale celkem paradox, že lidé kteří mají puntíků hodně, ríkají že jim je jedno kolich maj.(mozná že sou sečtělejší, a do určité míry se od eqa odpoutali) naopak nově příchozí( neřikam že všichni) chtějí mít karem co nejvíce.

NEvim co je lepší jestli karmi nebo ne. Ale pokud ano tak v žádném případě anonymní. HÁPETE MĚ NE???
maestro_007
to jjja: presne tak, neni co dodat :-)

K4U (uz zase, proc se nepochlubit, ze?!)


samozrejme ze by karma nemela byt anonymni...
Lemarc
..

[Edited by Lemarc on 30-08-2002 at 05:17 PM]
maslox
mozna by jenom stacilo aby chodily mailem nebo tag neco informace o pridani nebo ubrani karmy. A zaroven by ti to napsalo kterej prispevek toto oceneni dostal...
4C3
Karmu udeluju casto a rad ;). Kdyby ale dejme tomu do jednoho tematu kazdej psal komu, za co a jakou karmu pridelil, asi by z toho byla neprehledna kupa prispevku, takze bych urcite spis taky uvital moznost, kdy se jejimu "vlastnikovi" zobrazi historie jeji zmeny. Ale tenhle napad tu uz padnul a byl mnoha hlasy schvalen, takze ted to je uz jen asi na tvurci webovyho rozhrani. Otazka je, jestli bude skutecne tak operativni ;).
K+/- udeluju, podle svyho nejlepsiho svedomi a vedomi ;). Tu zapornou davam skutecne jen vyjimecne, ale vzdy, jedna-li se o prispevek nabouravajici treba zakladni pravidla slusnosti, etiky apod. Jako vubec nejhorsi povazuju treba lhostejnost (ktera muze, nebo primo zapricini ujmu: ) vuci prirode, zviratum apod.
Maggie
Ahoj, no, jednou jste dali možnost karmovat anonymně, tak co se divíte? Nechci prudit, ale všemněte si, že tahle debata se rozpoutala až kvůli negativní karmě, v případě pozitivních to nikoho moc nezajímalo, odkud je dosává... Myslím si, že je lidskou přirozeností přijímat "chválu" samozřejmě a vlastně je celkem jedno od koho, ale běda, když si někdo dovolí nesouhlasit a projevit to tím, že třeba dá negativní karmu. Možná by bylo řešením opravdu přidat do toho systémku možnost poznámky - ano, dala jsem ti negativní karmu a to proto že:...., Toť vše z mě strany:-)

oton
no já bych byl klidně pro aby bylo jasný od koho a za co je jaká karma, ale to je spíš pro webmastra

spíš by bylo dobrý, aby se dalo zjistit, za jaký příspěvky dostávám karmu, jestli to nějak jde tak sorráč sem mimo mísu, a napište mi to :-)
maestro_007
Mas svym zpusobem pravdu. (nikomu nevadi kdy dostane +)

Jenze pozitivni karma neni anonymni. Kazdy rekne ze dava + (vetsinou)

Za minus se nikdo "neprizna" :-)
Maggie
No, podle mě se to takhle nedá říct. Pozitivní karma je stejně jako negativní anonymní - nepoznáš kdo ti ji dal. To, že někdo napíše K2U je projev jeho svobodné vůle, nikdo ho k tomu nenutí. Nerada bych, aby to byla jak za komančů, svobodně se vyjádřete, ale přesně chceme vědět, kdo a jak odpověděl a podle toho taky vyvodíme důsledky... Vím, že je to přehnané, ale fakt nejsem ráda, když někdo někoho do něčeho nutí. Pak to přesně dopadne tak, že se radši nikdo k ničemu negativně nevyjádří. Aby bylo jasno, neobhajuju nikoho, kdo si neumí stát za svým názorem, ale taky nechci pokaždé rozepisovat, proč jsem komu dala jakou karmu. Negativní karmu nezneužívám a za celou dobu své přítomnosti jsem dala snad jenom dvě a to navíc v případě, kdy jsem to považovala opravdu za nutné a klidně si to ustojím. Navíc mě spíš zajímá hodnocení mých příspěvků celkově a ne kdo jak hlasoval, to vědět nepotřebuji ( k čemu taky?). Jak říkám, přidala bych tam možnost napsat poznámku, ale jinak bych to nechala takové, jaké to je.












marc
To maggie k+:

Presne tohle sem sem chtel uz vcera napsat. Pak by vyznam karmy klesl hodne dolu a misto problemu by se tady resilo, jakto ze dal nekdo nekomu nekdy nejakou karmu, atd ..
Dude
hm, debata se nám maličko rozproudila:), což je jenom dobře, jenom znovu podotýkám, že nemám problém s negativní karmou jako takovou, byl to jenom takovej muj osobní apel těm, který mi K- občas daj, ať se nebojí napsat kvůli čemu, že jim uši neutrhnu:)

A myslim si, že asi nikdo na growera nechodí kvůli tomu, aby měl co nejvíc zelenejh bobků, lidi sem chodí KOMUNIKOVAT, tak v poho...
Ondrash
co tady řešíte ???
Nechápu... :D

asi moc hulíte..
carlos
Díky za vaše připomínky, beru všechny v úvahu. Karma v novém Groweru zůstane anonymní (což možná spoustu z vás nepotěší), nicméně přibude možnost komentáře. Člen tedy bude moci sdělit "za co" karmu dává a také se částečně omezí příspěvky typu "K+" (já osobně proti nim nic nemám :)).

>Spíš mě občas fórum omezuje, když chci dát K+ jednomu a témuž členovi moc brzo.

Avitasi, to je pochopitelná ochrana proti cíleným kampaním - Karma by pozbyla smyslu, kdybyse dala jednoduše podvést.

>takze ted to je uz jen asi na tvurci webovyho rozhrani. Otazka je, jestli bude skutecne tak operativni .

Dočkejte času, hoši... Pracuje se na tom :) Výpis historie karmy bude.
oton
to carlos: jo klidně ať to zůstane anonimní ale určitě by bylo dobrý aby jsme si mohli zjistit za jaké příspěvky dostáváme karmu, podle toho poznám jak se lidem muj příspěvek líbil a naopak co se lidem nelíbilo, myslim že tohle by bylo dobrý!
rezonance
Domnívám se, že dá-li někdo K-, podvědomě předpokládá možnou slovní potyčku s tím, komu tu K- dá, a navíc neočekává, že se s tím druhým shodne - a proto necítí potřebu na to upozorňovat. Ale je to škoda, o opačných názorech je dobré přemýšlet, případně porozprávět, a ne se shlížet ve vlastní neomylnosti.
teabooster
čaute lidi
psal jsem otom jinde,tak nato mrkněte
nebudu to sem zbytečně házet at to zbytečně nezabírá místo :)

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3596
maslox
jak by jste se zachovali kdyby jste dostali negativni karmu a vedeli od koho prilítla .... ?
cityman
Precetl bych si, za co jsem ji dostal a vzal si z toho nejake pouceni. Co bych mel udelat?
Dub-teaser: Proc by anonymni karmu posilali ubozaci? Je to kazdyho pravo.
Dude
jukni semka - http://grower.cz/forum/showthre...8&threadid=3439 - sme neco takovyho pred casem rozebirali...jinac negativni dycky davam s komentarem, aby clovek aspon vedel proc mu ji davam...
cityman
jeste dotaz. da se nekde zjistit kolik mi kdo pripsal karmy? ne vzdy to je jeden bod.
No, tak duvod proc jsu pro anonymni karmu je ten, ze nekdo nemusi citit potrebu se s nekym o svym rozhodnuti hadat a pripadne od neho treba neopravnene schytat cervenej ctverecek. Podle me existuji useri, kteri jsou schopni tohle delat, zvlast ti, kterym bych tu k- dal. Ja osobne sem dal k- maximalne 3x a tusim ze vzdycky anonymne.

cityman: no podle me se tohle zjistit neda, ale obecne plati, ze cim ma danej user vic pozitivni karmy a cim je na tomhle servru dyl registrovanej, tim ma jeho karma vetsi hodnotu (nevim jestli to ale plati i pro negativni karmu). Kdybych se mylil, tak mne pls. opravte.
Dude
jo neg. karma kterou muzes dat narusta s tou karmou kerou mas v zelenejch kostickach, ale asi polovicnim tempem nez u pozitivni:)
WirusH
No ja k- dal zatim jen jednou a to u cloveka kterej krmil fakt nehoraznejma vecma furt menil kolik toho vubec sklidil az nakonec se ukazalo ze to nejsou ani jeho fotky tak sem mu to napsal a vzapeti sem mel hned taky k- nacez dlouho netrvalo a mel sem dalsi karmu asi mela bejt zaporna (zalozil si novej nick) jenze je to nastesti vosefovany tak,ze new clen nemuze davat K- resp. me to zadnou karmu neodecetlo
jo jeste neco, jak casto se muze davat K+? Zrovna ted sem chtel jednu dat a napsalo mne to, ze se mam podelit z vice lidmi, ale ja dal pred tim karmu uplne nekomu jinymu. je to divny.
Dub-Teaser
Pokud dáš karmu jednomu uživately,musíš se o ní poděli s pěti dalšímy uživately,než ji dáš znovu tomu samému!
pildo
citace:
Původní příspěvek od jjja
Ale celkem paradox, že lidé kteří mají puntíků hodně, ríkají že jim je jedno kolich maj.(mozná že sou sečtělejší, a do určité míry se od eqa odpoutali) naopak nově příchozí( neřikam že všichni) chtějí mít karem co nejvíce.



ono ide o to, ze novy clenovia chcu ziskat mozno uctu, respekt strarsich clenov.starsi celnovia, ktori maju viac karmy tu uz maju urcity respekt takze im uz tak na tom nezalezi ci dostanu niaky bodik navise
No jo, ale jak pisu, dal sem ju pred tim uplne nekomu jinymu. Ted uz sem zapomneel komu jsem ju chtel dat :(
WirusH
Vsak pise ze se musis podelit s PETI uzivateli nez ji das tomu samemu
Taker
Vše o karmě z FAQu

Pravidla jsou následující:

* Registrovaní členové můžou ke tvému příspěvku přidělit buď positivní nebo negativní karmu kliknutím na Karma ikonku vpravo dole u každého příspěvku. Body udělené za jedno udělení Karmy závisí na datu registrace a karmě autora. Takže nováček může změnit tvou Karmu pouze o 1 bod, kdežto starší uznávaný člen třeba o 7 bodů.
* Ke každému příspěvku můžeš Karmu udělit jen jednou.
* Karmu můžeš rozdat pouze 10x během 24 hodin.
* Nemůžeš Karmu opětovně dávat jednomu členovi, dokud ji nedáš dalším pěti lidem.
* Karmu u svého příspěvku zjistíš kliknutím na Karma ikonu u tvého příspěvku.


Citát z diskuse o Karmě:
citace:
citace:
Smyslem karmy je možnost orientovat se především v pěstitelském know-how, které vám jednotliví členové v tématech nabízí. Karma není za souhlas nebo nesouhlas, karma je za kvalitní informativní příspěvky a výborné nápady. Měla by nováčkům pomoci odhadnout, jak je kdo zkušený pěstitel a nakolik se na jeho rady může spolehnout.


Takže tak no :bandit:

PS1: futeW - pokuď myslíš že je pořád něco v rozporu s pravidlama nejlepší asi bude obrátit se na carlose (mimochodem díky za tvoje díky :D)

PS2: myslim že by vůbec nebylo na škodu kdyby každej člen měl možnost někde vyčíst jakej vůbec má ten karma-key, neboli o kolik bodů vlastně zvyšuje/snižuje karmu obdarovanýho :wink:
carlos
citace:
Původní příspěvek od Taker
PS2: myslim že by vůbec nebylo na škodu kdyby každej člen měl možnost někde vyčíst jakej vůbec má ten karma-key, neboli o kolik bodů vlastně zvyšuje/snižuje karmu obdarovanýho :wink:

Tato "nevědomost" výrazně snižuje možnost podvodů s Karmou ;).
koles
myslim, že to je něco kolem... hahaha :)
psilos
já bych se na karmu vys..l !! Nikomu karmu + ani - nedávám a jestli mi jí někdo pošle, ať už anonymně nebo s podpisem stejně nezjistim, protože si svojí karmu nekontroluju, neboť je mi to u pr...e
Karma stejně nikomu nepomůže k tomu, aby vypěstoval lepší kytky...
Hyena
Na druhou stranu... kdyz sem tu byl novej a na neco (co tady samozrejme nebylo:)) sem se zeptal, nejdriv sem premejslel nad radou clena s vetsim poctem kostek... je jasny, ze to neni jednoznacny, ale v zacatcich ti to aspon pomuze... pocet prispevku sice take napovi, ale sam urcite znas spoustu lidi, co pisou, pisou, pisou a pisou a nic... treba jako ja :)
Ja bych nic nemenil...
vlček
no psal sem to uz u chorise w kanale mam stejnou prozbu jako dude ale s tim ze bych to rozsiril i na pozitiwni karmu
jaman
vlček súhlasím, ked tu niekto uverejní fotky , kocky sa mu zbieraju často len za snahu , je to objektívene hodnotenie jeho pestitelskych kvalít ? aj tak si prebehnem jeho tredy a viem ,že za čo to má ....podla neho sa riadiť v pestovaní nebudem..., ale môže mať niekto kocky aj bez fotiek...možná za rady , za prístup ,za ochotu....toho si zas rád prečítam , problem by to nemal byť...
Dežo
pardon,mam dotaz Sefove,karma muze bejt anonymni??? me se vzdy ukaze o koho jsem ji dostal...
expiry_date1
No,to možno platilo ešte za Napoleona:D:D:D:D:D
Mne sa tiež ukazuje od koho,aj keď nie vždy.S negatívnou skúsenosti nemám(asi som poslušný chlapček):angel:
Taker
záleží na komentáři - když do něj něco napíšete jako byste se podepsali ;)
když tam nenapíšete nic, karma zůstane anonymní - platí pro pozitivní i negativní
omnihash:takove cernobile kolecko(jingjang :D )
expiry_date1
to Omnihash:Nie vo všetkých fórach sa dá udeliť karma.Napríklad tu sa udeliť tiež nedá:)
Taker
jojo karma může bejt udělena jenom ve všech pěstitelských fórech, galérkách, v síni slávy, pěstitelským FAQu a v léčitelství...:wink:
Dude
hehe muj thread po osmi letech :teef:

vite co by se mi libilo?
kdyby se karma objevovala primo u hodnoceneho prispevku - nejak indikacne alespon - kdyz bych projizdel thread o plisni a v 60 prispevcich a podle nejakyho semaforku dole u prispevku bych rovnou videl, ze tenhle nazor prisel kvalitni 20lidem ;) tak bych nemusel cist kazdej elaborat, kde si nejakej teoretik zkousi vymasturbovat logiku :D

jako karma u uzivatele je fajn, ale hodnotu konkretniho prispevku z ni az tak uplne nevyctu..
vono po X-letech se nasbira skoro kazdymu zewlovi zejo :p:
citace:
Původní příspěvek od Dude
hehe muj thread po osmi letech :teef:

vite co by se mi libilo?
kdyby se karma objevovala primo u hodnoceneho prispevku - nejak indikacne alespon - kdyz bych projizdel thread o plisni a v 60 prispevcich a podle nejakyho semaforku dole u prispevku bych rovnou videl, ze tenhle nazor prisel kvalitni 20lidem ;) tak bych nemusel cist kazdej elaborat, kde si nejakej teoretik zkousi vymasturbovat logiku :D

jako karma u uzivatele je fajn, ale hodnotu konkretniho prispevku z ni az tak uplne nevyctu..
vono po X-letech se nasbira skoro kazdymu zewlovi zejo :p:
neco jako libise mi na shitbooku. To by bylo i realne podle me
Dude
citace:
Původní příspěvek od Kus hoven
neco jako libise mi na shitbooku. To by bylo i realne podle me


asi jo, fizlbuk nemam, ale je pravda, ze uz sem neco takovyho sem u kolegyn videl :)
citace:
Původní příspěvek od Dude


asi jo, fizlbuk nemam, ale je pravda, ze uz sem neco takovyho sem u kolegyn videl :)


nekoukas po netu? uz to snad ma kazdy druhy web :D na youtube uz to fakci taky pekne dlouho :D
Dude
citace:
Původní příspěvek od Kus hoven


nekoukas po netu? uz to snad ma kazdy druhy web :D na youtube uz to fakci taky pekne dlouho :D



jo, mas samozrejme pravdu - vono uz to bude i u pecka asi :D
mne de primarne v o to tu karmu zviditelnit v souvislosti s konkretnim prispevkem..
lidi jsou různí ale
když už mám názor ať negativ nebo positiv tak by měl mít komentář a kdo ho dal.
Nejde o mstu ale o slušné jednání a pokud jsou oba solidní mohou si to dořešit přes PMko s možností napravit chybu .(chybovat je lidské i v dávání +- bodíků)
citace:
Původní příspěvek od Dude



jo, mas samozrejme pravdu - vono uz to bude i u pecka asi :D
mne de primarne v o to tu karmu zviditelnit v souvislosti s konkretnim prispevkem..


jooo jako napr karma : 20
no jasně
dát tlačítko hodnocení příspěvku + - , k tomu někam do příspěvku kolonku tohle je ten příspěvek kterej nestojí ani za povšimnutí / tohle je to co hledáš

myslim že by tohle nebo něco podobnýho přispělo velkou měrou k přehlednosti groweru. ale to by musel někdo chtít mít praktický :teef:
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
no jasně
dát tlačítko hodnocení příspěvku + - , k tomu někam do příspěvku kolonku tohle je ten příspěvek kterej nestojí ani za povšimnutí / tohle je to co hledáš

myslim že by tohle nebo něco podobnýho přispělo velkou měrou k přehlednosti groweru. ale to by musel někdo chtít mít praktický :teef:


VÝBORNÝ NÁPAD KLUCI :)
Mr.Nobody
Zdarec ... teďka se mi stalo , že sem dostal 3x k+ a od těch procent na kostkách se mi odečetlo -8 ... je to normální?:D díkec
N.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Mr.Nobody
Zdarec ... teďka se mi stalo , že sem dostal 3x k+ a od těch procent na kostkách se mi odečetlo -8 ... je to normální?:D díkec
N.


Jo , podle toho v jakym foru ji dostaneš , ty % je pěstitelska karma , když v kuřárně , procenta klesnou , kdyz v pestováni % jdou nahoru , cau Hlava

Tady trýd , hledat !!! http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
Pflusik
Jojo ta vychytávka s hodnocením konkrétního příspěvku už frčí na naprostý většině serverů. Myslim, že zrovna tady by se to sakra hodilo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma