Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Slimáci ve skříni - Klikni zde pro originální téma
swannie
Čauky lidi, mam problém, nedávno se mi ve skříni pod 600W sodíkem objevili maličkatý slimáčci, během asi týdne vyrostli tak na cca 5 cm velikosti a sou modrý, liqiduju je tak že je sbírám do kyblíčku ale pořád se tam objevujou další maličký, stalo se vám to už někomu, co mám dělat??
asper
No asi si koupil špatnou hlínu.
hulani
Jednou jsem mněl na zahradě něco podobnýho a koupil jsem na ty svině takoví granulky a ty zkurvi potom chcípali jak zběsilí a kytkám to nevadí.A koupil jsem ty granule v zahradnictví.
hena
jj ty granule sou mooc good, pravidelne je pouzivam outdoor. Stojej asi 150 a je to na mrte dlouho Doporucuju
xtraa
No pardón, ale stádo slimáků pod 600W se mi zdá trošku divný, a jestli za tejden vyrostou na 5 cm tak to může bejt jen invaze z marsu nebo něco od KDU-ČSL, takže granule nevim nevim, i když se mi venku taky perfektně osvědčily, zkusil bych zavolat kapitána Picárda a nebo honem rychle ke zpovědi a kdyby ani tohle nepomohlo, tak zkusit aspoň tejden nehulit.
DjMeo
To jsem nevěřil že se ve skříni můžou oběvit takový šmoulové. Každopadně zničit a né manuálně ale chemicky.... jinak hodně štěstí... ať ti ty kytí dorostou....
swannie
No nevim, teď už se tam občas objeví i 15 cm velké obludy a kakaj velký lepkavý hov*a a lezou i ven (i když netuším kudy, jedině snad větráčkem) a máma říkala, že jestli najde ještě jednoho tak se stěhujou do popelnice i s kytkama a skříní :-(
Nawy
ha ha ,tak to je hard core, aby me doma vsude lezli modry lepkavy kurvy!!! no fuj, stoho se me chce zvracet!
loeX
mám napád: slimáci nelítaj takže by je stačilo sesbírat z rostlin a dolu ke stonkům dát na stonek igeliták(přidělat gumičkou) a na ten igeliťák dát kapesník od octu nebo silného alkoholu...po tom ty zmrdi nevylezou- tudíž nebudou mít co žrát- tudíž všichni pochcípou-tudíž budeš mít hezké kytí:-)bacha ať se ti ti zmrdi nepřelezou ven ze skříně..
PsYcHo84
Ja bych na chvili vyhazel vsechny vesele kvetiny ven a celou tu skrin vydezinfikoval, umyl a vystrikal nakym sajrajtem a zase to nastehovat zurrück, protoze vajicka muzou byt klido na stenach. Ale pokud sou ti slimaci kulišáci, tak nakladli vajicka do hliny a uz se jich nezbavis.

Nemas tam treba moc vlhko?
420kotliik
granule jsem zkousel jenom outdoor, doma si kupuj primo smes nebo tu hlinu prevar nez ji tam budes davat...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma