Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Už žádná tolerance pro marihuanu - Klikni zde pro originální téma
psilos
09.12.2004 01:00 - Stát se rozhodl přitvrdit v boji proti marihuaně a dalším lehkým drogám. Nelíbí se mu, že Česko patří k zemím, kde se tyto drogy užívají nejvíc v celé Evropské unii. Chcete být zaměstnancem státu? Pak kromě čistého trestního rejstříku doneste i potvrzení od lékaře, že neberete drogy.
více na : http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r...1201_domaci_pav
S NIMA mluvit je jako mluvit do zdi, nebo do televize - pořád melou svojí a odmítají jakoejkoliv jinej názor, jelikož mají jenom tu svojí, jedinou pravdu. Snad by měli bejt rádi, že u nás lidi nemají zájem o tvrdý, ale přeorientovali se na měkký. A pokud nechce rozlišovat drogy na tvrdý a měkký, tak ať zakážou cigarety, kafe a alkáč a plno dalších návykových věcí. Vždyť to taky sou drogy, a mnohem tvrdší než ganja. Prostě už mě sere tenhle přístup odoborníků ve stylu: novinář:"Takže vy jste proti rozlišování drog na měkké a tvrdé?" 'odborník':"Ano, jednou jsou to drogy a jako takové je nemůžeme rozlišovat." novinář:"A co alkohol a cigarety?" 'odborník':"Podívejte se, to nemůžete takhle brát...bla bla bla"
Prostě kecy
lordWilliam
Pokud už to berou takhle tak by to měli vzít z gruntu. Když zákaz tak pořádnej. Proč nezakážou používání alkoholu, když má státní úředník kocovinu tak státu taky nedělá dobrou reklamu, ...
Furt to je káčo kolem. :-°(
janicka.22
Vyhazov kvůli marihuaně a extázi
Nápad se zalíbil lidoveckému předsedovi Miroslavu Kalouskovi, který už na jaře oficiálně vyhlásil válku drogám. "Je to zajímavá myšlenka, kterou bychom se měli zabývat," řekl Kalousek, který od sdružení dostal ve středu titul "Frajer roku" za tvrdý postoj vůči drogám.

:rolleyes: :confused:
God_mars
Je to banda kokotu. Volte Zeleny. Mohl by cechy napadnout nejakej vir kterej by vyhubil stavajici politiky.:)
Brunco
Budte radi u nas je to horsie, a preto tu vela ludi namiesto toho aby v klude hulily ,fukaju piko a preto to tu aj tak vyzera, pici,
a za jointka mozes kludne dostat 3 roky basy, fajne vsak?
ale nevadi, fetaci ked su spolu tak maju vecsinou v sebe ale chudaci hulici skor PRI sebe
nespravodlivy swet
ale mohlo by byt aj horsie :D:):D
SJ | Ivanhoe
no zatim to jsou jen plky dabelske organizace RPD, zadny zakon se neprojednava... tak snad rozum zvitezi (nad lzi a nenavisti ;)) a nic se timto smerem dit nebude...
UdL
SJ/Ivanhoe: bych to tak růžově neviděl... Černoprdelníci si podle mě prosaděj, co budou potřebovat. Ty jsou schopný se spojit s kýmkoliv, aby si prosadili svou...

A jestli narychlo udělaj nějakou změnu v tý protidrogový strategii na 2005 - 200X, tak to bude pěkně v prdeli.

Radimecký je odvolán a představ si, že tam dohoděj Vacka. :eek: Se budem všichni houpat na konopných lanech!!! :D
ať jdou do prdele čuráci jedni. v takovýmhle zpátečnickým státě, kde jsou u moci lidi s IQ tykve, nechcu žít. Co si o sobě vůbec myslí? Debillní křesťanskej Kalousek, frajer roku, chce přitvrdit! Panebože! takhle nasranej jsem z novin nebyl hodně dlouho. Předčasný volby a výhazet ty zčervivělý pokrytce, kteří si na drogový odborníky jen hrajou. Je mně z nich nablítí! chtělo by to demonstraci a dát najevo co si myslíme!
KLKOV
2All
Je určitě zajímavý a pohodlný tady na netíku si zanadávat, člověku se uleví, dá si brčko a je v pohodě! A všechno je při starym.
2FuteW
Hele kámo, píšeš, že by to chtělo předčasný volby! Byl jsem letos ve volební komisi a řeknu ti, že "huliči" volit nechoděj a nemyslim, že by to v jinejch okrskách bylo lepší!!! A dokud nebudou chodit volit, tak tam budou sedět furt ty (cituju) "zčervivělý pokrytci, kteří si na drogový odborníky jen hrajou" K volbám jdou jen ("slušný")lidi, který věřej, že můžou něco změnit a pak důchodci. A tihleti VOLIČI souhlasej s těma "sráčema" na který jseš tak nasranej! Zajímalo by mě, kdo z Vás, pohodový komunitky na Groweru, zvednul prdel a šel vyjádřit svůj názor, když měl na to zákonný právo? A demonstraci? Oni vědí, co si myslíme, ale oni na to serou, protože pro ně je důležitej názor voličů a néé lidí! Doufám, že Vás můj příspěvek přivede aspoň k zamyšlení.
Taker
Jojo, kdyby to nenapsal futeW tak bych něco takovýho asi napsal taky. Vybíhám ráno z baráku, kouknu letmo do novin (MF) jestli se náhodou něco neděje a vidim tenhle titulek. Hmm celej den hned fpiči kvůli dvoum čuráckým Frajerům roku :grrr:

Ale - zase mě potěšil pan Douda, tim jak říká že kdyby si dneska "mrtvá" strana US dala před příštíma volbama do programu librální přístup k MJ že by tim mohla získat i 3% voličůů :eek: (sice nevim kolik by jich ztratila, ale z těch 5-ti věrných to asi moc nebude :))
A ještě víc mě potěšil svojí vizí: až "tam" jednou budou dnešní mladí tak je něco takovýho téměř jistý. (no jó jenže to už třeba budu 10 let bručet :()
Deda Mraz
citace:
Původní příspěvek od KLKOV
... Zajímalo by mě, kdo z Vás, pohodový komunitky na Groweru, zvednul prdel a šel vyjádřit svůj názor, když měl na to zákonný právo?


Já jsem teda od 18ti nevynechal jediné volby (pravda, daly by se spočítat na prstech jedné ruky) a to ani ty do senátu, ač ho považuji za zcela zbytečný. Dělám to proto, že jedině tak můžu něco změnit. Jaká škoda, že si to neuvědomují i ostatní :( Nejvíc mě serou lidé, kteří volit nechodí a pak nadávají na poměry, taky jim to většinou hned vpálím. Kdo nechodí k volbám, nemá právo na cokoliv volbami ovlivnitelného nadávat! Výmluvy typu "nemá to cenu, stejně jsou to všechno stejný chuji" neberu, to je jen záminka, jak si omluvit lenost...
Tonnys
osobne si myslim ze ten zakon neprojde [spoleham na to :)], jinak kdyby prosel tak by to bylo velmi negativni + souhlasim s tim aby vice "pohodovych":) lidi slo volit; mimoto: chce strana zelenych delat neco s tou legalizaci? neni to jen nejake politicke zneuzuti hulicu aby meli jen vic hlasu? -> nezalozime novou politickou stranu GROWERS ? :D
co si budeme nalhávat, v očíme "obyčejných" lidí jsme jenom banda feťáků, která by si zasloužila kriminál. A jako takový moc šancí nemáme. Chtělo by jim to předložit asi tak, že pokud by byla ganja legální, tak by se z ní odváděly daně jako z alkáče a všem by to prospělo, a státu zvlášť
Tajné
Taky sem to čet. Takovou snůšku dezinformací, demagogie, hnoje a duševní onanie sem už dlouho nečet.
wandrej
Přes daně se lidi nechaj přesvědčit.Bude to sice Konzum,ale to je normálka,bohužel... A bude v pohodě outdoor i indoor.Bude tu toho hodně.Češi sou zahrádkaři. :)
KLKOV: bohužel jsem se zatím žádně demonstrace nezúčastnil, ještě nikdy k tomu nebyl důvod, ještě nikdy se mně totiž nic výrazně netýkalo. tahle věc se mě ale týká myslím dostatečně na to, abych svůj názor případně vyjádřil a myslím, že nejsu sám. Tohle už totiž přesahuje meze!
Děda Mráz: no podle mě je senát docela důležitej, další část ze systému brzd a rovnováh, který jsou pro rozdělení moci ve společnosti hodně důležitý.
futeW: pro nás je senát zbytečněj. Všimni si, že máme zbytečně moc státních úředníků (třeba New York má asi stejně jako máme v Praze)
cilum
Ten Bureš s Kalouskem jsou fakt KOKOTI :grrr: Nechápu jak se tohle může dít, budu jen doufat že tento stát není natolik debilní aby se to uchytilo.

Nápad pochází od členů občanského sdružení Rodiče proti drogám, které včera zorganizovalo v Senátu konferenci o užívání drog. "Inspirovali jsme se v USA.
Rodiče proti drogám :rocket: co jako ku*wa je?! To musí být hodně debilní sdružení a ještě to "Inspirovali jsme se v USA" ta Amerika mě začíná čím dál tím víc srát

Četl jsem si to zrovna jak sem došel dom značně posilněn vdovou a z tohoto se mě teda chtělo blít: "Děti se musí dozvědět, že dlouhodobé užívání i malého množství marihuany škodí zdraví. To je realistický pohled, který v Česku chybí". Jak může někdo vypustit takovou sračku a ještě k tomu být ve vládě.:mad:
Sinuhet
cilum: No ale dlouhodobe uzivani marihuany opravdu skodi zdravi. Pokud mluvime o koureni.
Tajné
Rodiče proti dětem:
http://zpravy.idnes.cz/nazory.asp?r...3330_nazory_stp
To je jak boj s větrnými mlýny...
Kristl
to je fakt super, místo aby byli rádi, že klesá užívání heraku a jinejch sraček, to, že si človek rači dá špeka, než si pustí žilou, tag delaj takovyhle pičoviny, kdyby místo toho delali neco pořádnějšího
nejlepší bylo, jak nemaj peníze, pak chteli přidat cajtům a nakonec si přidali sobě :(
Hyena
Za 20 let nas stejne zavrou vsechny... :D Ze zdejsi komunity zbydou jen trosky a na server bude jen tise sedat prach.
Kazdeho sigra, jako je treba Kalousek bude nasledovat jiny, nedej boze mocnejsi vemeno, ktery se o nas postara :( Prece to takle nenechaj > meli by poradne zatocit s tema hnusnejma fasistickejma fetakama ;) Poveste ho vejs :angel:
Tak tohle videni me jako nocni mura bude pronasledovat zbytek zivota a pan Bures si bude mnout ruce, TAK TO TEDA NE!
Ja vim, hovno zmuzu, ale po nas prijdou dalsi... pocet registrovanych groweru roste geometrickou radou. Graf v kanalu je exponenciala a zatim (tomu se divim nejvic), neklesa.
Treba se moje vnouce dozije dekriminalizace... nebo se bozi mlyny zastavily. :mutant:
Setth
Ja se na to vyseru. Prostě někam emigruju a bude. Proč se mám furt přetahovat s těma vylízanejma a mocichtivejma blbama. Nikam to nevede, tak ať mi políběj šos.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma