Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
250w-round-1 - Klikni zde pro originální téma
ZA-1:
Sehnal jsem si skřín nic extra (60x60 půdorys) x150 !zdarma!
Světlo 250W sodík od známého zdarma + objímka + startér! vše zdarma! tlumivky 470,-kč
Udělal jsme takové bednění z sololitu a natřel na bílo rozhodně to nebudí
takovou pozornost jako ta původní skřín!
3xpc-větráček 12V trafo jsme našel doma od vláčků :) 2xodtah 1xpřítah! pouze jeden jsem kupoval jinak jsem měl doma takže +110,-kč
Elekriku jsme dal ven vše zabalil do azbestových rukavic kůli bezpečnosti!
ZA-2:
Vnitřek skříně natřel na bílo Aquachromem jedna z nejbělejších odstínů! 220,-kč
zbytečné peníze ! od známého jsem dostal divadelní fólii neřeknu vám k čemu ji požívají sám to nevím
ale odráží dobře co si myslim po porovnání s alobalem a white color!
vnitřek skříně jsem nejprve vylepil igelitem a poté použil folii (nadherně se s ní pracuje!)
samolepíci těsnící páskou jsem utěsnil dveře aby neprosvítalo světlo a zbytečně na sebe skřín neupozorňovala!
po zapojení a 5hod svíceni teplota 28 stupňů!OK:beer:
Do skříně jsem dal plexisklo ktere jsem po stranách utěsnil!
ale pod plexisklem jse mi zdálo málo světla tak jsem donešené řízky dal na plexisklo!
(pokud si všimnete řízky byli po napadení sviluškou)
3x řízek Bubble GUM
1x řízek už přeplej BlueBerry!
plexisklo jsem vyndal a umistil 2 kadinky s perlit+voda a jednu nadobku jen s vodou
na vlhkost a požil trochu dusíku v granulích!
zatim bez změn kyti trochu nabrali na zeleň tak jsme ostříhal špatné napadené listy a preventivně stříknul
roztokem na svilušky !
tady fotečka Blue Berry udělala si hodně novejch lístků aby mohla dopovat šíšárky ! :) čekám že mě na vánoce obdaruje !
Všechny nádobky jsme vyměnil za tác! voda se odpařuje a zároveň si kytí berou vody kolik potřebujou
další fotky odpoledne musím je převést na menší formát aby nebyli tak velke a nemusel jsem je ořezávat !
Hyena
Nazdar Osvine, tak vyhrala folie ?
Nechces prejit na hydro? Je to trosku rychlejsi a nenadela to takovej bordel... a co ta parabola?
Hodne stesti :)
JardaXXL takže ty rukavice to je jen taková malá ochrana proti požáru celou elektriku jsme zabalil do dvou azbestovejch rukavic ani nevím kde jsem je vzal!nekdo dává kachličku nekdo azbestove dečky ja měl rukavice :) J a ten dusík v granulích snad to nepletu to jsem dostal od zkušenějšího kámoše má to bejt něco na kořínky to možná bude vědět nějakej GROWERALCHYMISTA! jinak se ti zeptám a řeknu !(takové modré granule)
Hyena parabolu jsem věnoval zkušenějším místo skříně zvolili místnost tam se hodí víc ! Na oplátku mám slíbené hnojivo na květ SENSI FLOWER! (jsem zvědav klik toho bude )
začalí nějaké změny: hlína se celkem rychle vysoušela tak jsme zkusil dát takové foliiové clony!
ta převrácená miska je tam pro ten kvetoucí řízek aby byl vejš momentálně je schovanej ve tmě mimo skřín!
kytky se už začali dát ohejbat tak jsem nezahálel ! lampu dal o něco vejš aby se kytky začali tahnout za světlem !
nějaké další foto :)
taky vám to příjde stejné ? :)
Z původních květináčků začali bejt vidět kořínky na povrchu hlíny hned jsem přesadil
a tvářili se lépe :)
Kytí už jedou jak o život! lampu jsme ještě o něco zvedl a proto tma mám tu plechovku do ní jsem nalil vodu a řízek si taky bere kolik potřebuje z
odpařené vody!
Kytí začali trochu zavánět ale hlavně je cejtit ten malej zmetek !
Je to teda ještě snesitelné ale už se chystám postavit filtr asi tak jak je to nakreslené na obrázku představuju si že odfuk bude ve vrchní části a trubkou to povedu až na zem za skřín a nebo nechám na skříni ! Filtr by se mel skládat z 2 částí nejlépe umělohmotné trubky kde prostor mezi malou a velkou bude vyplněn a-uhlím a nějakou filtrační vatou aby uhlí nevypadávalo ! ??? jakej je názor ???
asper
podobnej pachovej filtr tady už někde je, tak se na něj kdyžtak mrkni, moc nechápu , proč to chceš mít trubkou až na zem. lepší je úplně bez trubky - má to pak větší sílu
OK mrknu! asi to tak udělám filtr posadim přímo na ten vetrák!
jojo chechtáky to určitě stát bude ale chodí dost známejch co hulej i nehulej a tak i smrad(vůně)bude muj problem!
takže nějaké fotečky ! jo a filtr už co nevidět bude uhlí už je objednáno z Hydroponieplus.cz
loeX
Hmm pěkná skříň...mám jeden dotaz ted taky trošku řeším nápadnost te podivně vyhlížející a ještě k tomu svitící skříně a všiml sem si tady že píšeš o nějaký izolepě bo co to bylo??? jinak jak ty květináče máš v těch granulích nehnijou ti kořínky když je tam neustálá vlhkost??kořínky měli před dodáním vody proschnout alespon co já vím..jo taková rada...všiml sem si že na kytky asi stříkáš rozprašovačem...to dělej jen když je tma...já je taky stříkal voda zafungovala jako lupa a mám ted fleky na listech:-/
ta izolepa je normální samolepící těsnící páska prodávaj různě široké a vysoké! nepřežeň to s vejškou nemusíš tu pásku pak stlačit natolik aby si zavřel dveře! Ty granule je perlit a celej ten tác vyschne tak za 12hod takže když to naplnim kytky hned půlku vcucnou a ta druhá se odpaří tak za 6hod! tác plnim jednou jednou deně takže asi tak ! a co se týče stříkání s rozprašovačem tak v průběhu svícení je to tak jednou dvakrát a žádné fleky zatím neregistruju ! a co je tma se snažím co nejčastějc ! :-.)
loeX
no tak to je oki...ta páska kde se to kupuje???de to použít na zašopupávací dveře?
tak tady jen foto uhlí z Hydroponieplus krom toho že asi kalej rum jsem překvapen že toho je celkem dost ! jo a ten filtr bych vyřešil rád podle obrázku 3 slyšel jsem že se tu využíje vice efektivnejc to uhlí ! cuzz a dalsi foto az pri prepnuti brzo :)
no tak nejak jsme to nevydrzel do prepnuti tak tady je dalsi foto na objednavce je hnojka SENSI FLOWER!!! a od BIO NOVA PK 13+14 0,5L určené až pro poslední 3-4 týdny květu! ale dokud jsou peníze tak radši kupuju :) Jinak udělal jsme si pár řízků s tím že dole pod kytkama bude světla akorát ale vršky se začali kroutit a usichat takže jsme tam dal nad ně ten igelit! a u velkejch kytí jsme postřehl že vrchní listky nejsou už tak tmavé a světlají takže zkusim ještě trochu dusíku v granulích ale nevím jestli to pomůže teplotou to nemůže bejt ne ??? cuzz zatim!
Crat
Je to pohodová skříňka. Ale udělal bych to trochu jinak. (Je to jen můj názor) Ten ventilátor, kterej máš na přívod do skříně bych dal na víření vzduchu vevnitř a na přítah bych nechal jen díru. Tam neni ventilátor skoro potřeba. Možná ti to může i brzdit.
ahoj dnes jsem dělal takové menší ůpravy tak se mrkněte sami co na to říkáte ?
tady ještě filtr hotovej !!! a pár řízků některé se mi páááčí ale některé chcu emigrovat :)

1- tenhle zmetek jde dnes pod kudlu!
2- tak dnes první den 12/12 !
mury
čau,hele ten filtr si někde okoukal,nebo vlastní nápad?se mi zdá ,že to bude nehorázně snižovat výkon ventilátoru(jestli to bude vůbec fungovat.měj se zatim.M.
poslední modelové foto BB ! ( koukam že stejně se na to těší i pes)
mury ohledně toho filtru j takhle jsem to vykoumal já možná už to takhle nekdo má ale nevím ! ůčinnost větráku bude určitě menší protože to musí jít přes celej sloupec uhlí (kdo si to umí představit) takže zas ten filtr je účinější !!! proto scháním nějakej dobrej větron s velkým Q a malý hluk ! máte někdo představu co za větrák EURO nechci už jsme slyšel víc než málo stížností?
mury
no euro je v poho ,ale na tenhle filtr fakt málo,a nepřemejšlels udělat
díry do pláště těch trubek a foukat to normálně přes uhlí tím pláštěm-jak je to u klasickejch filtrů.
edit:ještě sem si vzpoměl-to umístění filtru je prej účinější když přes filtr nasáváš než když do něj foukáš.
no jo ale tím se sníží účinnost toho uhlí protože to určitě nebude foukat rovnoměrně z všech direk takže někde bude foukat hodně předpokládam tam kde se vzduch přivádí a u dna by byl využit třebas 50% ale jestli mi nikdo neporadí jakej větrák sehnat tak mi nic nezbyde než podle toho prvního navrhu :( :)
vlček
do pachacu delanyho treba podle g-mana by sel treba umistit kuzel kerej by wytlacowal wzduch rownomernejc tim by se melo uhli wyuzit takrka dokonale
jÉÉÉÉÉÉ to si takhle odjedu užít Silvestr na hory přijedu a tam tohle ! Asi jsem bratroj nezdůraznil "moooc zalejvat" jelikoz mezi tim co ja jsme bumbal ve Špindlu! kyti asi nedostali ani kapku musel jsem otrhat dost suchejch listu ale jinak snad v poho !
některé listí není tak tmavé jako to ostatní ! to bude z toho sucha a tepla které se tam udělalo kuli nedostatku vlhkosti né??? neznáte něco co pomůže na ztmavnutí listů ? jinak jestli nekdo pomejšlí na přehnojení tka omyl zatim jsem nehnojil zejtra snad koupim do začátku kristalon květ a obědnané mám SENSI FLOWER!!! a od BIO NOVA PK 13+14 0,5L ale zatim nepřišlo
vlček
na kristalon w dobe qetu se wy*er protoze ma na qet prilis dusiku z lewejsich hnojiw se na qet hodi treba obm o sensi floweru nic newim a pekacko by melo byt to nejlepsi na qet
$$$tak tohle zkusim pro začátek!
N tak jsme v středu použil na zahnojení OBM a na tomoje vybledlé listí hořkou sůl! doufam že kombinace neudělala nějaké smrtelné sérum ale rozhodně se to listí nijak nelepší mám ještě počkat ? za jak dlouho se dostane hořčík do oběhu kytky ? no nic mrkněte na ty kurvy!
můžu vyloučit svilušku a přehnojení snad!!! ve středu byla první dávka OBM! teplota 30.C postřik vodou jen při tmě ! mám zkusit ještě hořčík v postřikové formě na listy ?
vlček
na te posledni fotce to wypada na plisen zkus polywersum nebo prewicur ale spis bych zacal ti polywersem
postrik na listy urcite pusoby rychleji proto pridawani pri krytyckem nedostatku neceho
tak nejake NEW foto !!
(sami reknete co si myslite:-me se rozhodne nezdaj ty male lístky((ty u vrchních palic...obrázek.č.2)) jsou takové splihlé nezdaj se mi zdravě nebo to nemám řešit ?) ((ty žluté velké listy zkoušim vyrešit hořkou solí nejradši bych všechny zažloutlé otrhal ale někdy to je zrovna list co dopuje centimetr velkou větvičku s paličkou a růst se pozastaví tak dokud je trochu zelenej tak ho tam nechavám nebo dělám chybu ??? )) diky Osvin
...
N3oM
cuz mas to moc hezky snad vyresis ty problemy
vlček
esi nechces pouziwat zadnou chemku tak wsechny ty napadeny listy a tim se castecne te plisne zbawis
Ahoj od minula moc RAD!nepřišlo. Kromě vlčka vlastne nic!!- dík Vlček!
už je to 5 dnu co jsem nasadil hořkou sůl ! be změn a jestli nějake k horšímu stale více listů strácí postupně barvu s roustoucími hnědými fleky! !!!!!!Zjistil jsem jak to začíná nejdříve se udělaj malé světlé puntíky!!! Zespod je videt jak prosvicuje světlo prosím jak kdo řešil tento problem pokud mu je povědomí ? dííííííky Osvin moc pls rychle už se mi zdá světlé všechno listí HELPPPPPP.......
nějaké foto!!! Odruda : .. Žlutá pampeliška!
tady jsou ty tečky ale je to blbě videt ale někdo s dobrejma čočkama třeba :) ....
hlavně by mě zajímalo čím to je jestli to je tím hořčíkem ? a pokud ano tak co spusobilo jeho nedostatek ? nebo máte jinou představu co by to mělo bejt ? prosim poradte někdo cuzzz Osvin
Sinuhet
Ta posledni fotka vypada jako plisen. Kup si treba kuprikol, nebo jiny fungicid a zkus to strikat. Kuprikol se da pouzivati preventivne, takze pokud to plisen neni, nemel by uskodit. Malymi teckami ktere schnou a rozsiruji se se projevuji i svilusky. Dukladne prohledni spodni stranu listu a hledej malinkate pavoucky. Opravdu velmi male. Jen takove svetle tecky, ktere se pomalu hybou. Pokud opakuji co tu bylo, tak sorry, necetl jsem to moc dozadu. Jo a jeste mas-li moznost zkontroluj pH pudy a pokud hnojis, zkus ted radeji nejakou dobu zalevat jen cistou vodou bez hnojiva at vyloucis zdroj problemu odtud.
tak jsem koupil Kuprikol ! 10g za 18,- ! 10g na litr je dávka co je tam napsaná třeba na rajčata nebo brambory! takže budu ted dělat postřik tím jedním litrem a pokud nic tak nevím a pokud se to začne lepšit tak dokoupim! taky jsem přestal dolejvat vodu dolů do tácu pod všema květináčema protože kořeny nemuseli stíhat proschnout toho se bojím nejvíc že uhnivaj kořeny kolik dáváte a jak často zalejváte ???!!!
Hyena
Ta fotka je desne tmava, jestli to vypada jako kdyby to bylo posypany moukou - maly bily fleky, ktery pozdejc dostanou takovej okrovej odstin, tak je to houba, mam ji doma taky, ale staci to lehce posypat obycejnou sirou a do tejdne zmizi...
Tak tady to je celkem slušně vidět takže přijímam rady, informace, spekulace! diky Osvin --myslíte že ty tečky, hnědý fleky a žluté listí bude jeden a ten samej problém ???
heh tak tady lépe
Hyena
tak to vypada jinak... ty fleky, co mam ja, sou uplne bily. Mel sem je na klonech, na vetsi kytky se to ikdyz sou v kontaktu nedostalo...
no nic Kuprikol postřik 3dny po sobě NIC! hořčík v podobě hořké soli NIC! A žádná jiná rada od obstříleného GROWERA nepřišla! sem kuva nasranej ale nenechám se přece odradit prvním neuspěchem!
tady zřejmě už nezastavitelná nemoc !!! je možné aby to dojelo s takto poškozenejma listama???
Odpoví mi někdo na předešlou otázku ? jo a tady je foto filtru! kyti začali vonět tak jsem dnes dodělal tenhle ! co na něj říkáte ?
filtr
tak nejake new foto radu ani nečekám !!
satanyslaf- hoj 1)Listy otrhavám ale říkáš 1/3 a ta už je asi dávno fuč! takže musim rozhodovat jakej list kyktku zatěžuje a jakej ji ještě vyživuje! ohledne toho postřiku ještě dnes to nakoupim a začnu s postřikem ale ???jak často ???? 2) aktiv odtah od vybojky nemam ale v stropě jsem udělal díru kam zapojim ten filtr jak můžeš vidět na předešlé stránce! !!!!Jenže kyti ještě nesmrděli tolik abych ho tam dával tak jsem tam postavil větrák kterej foukal do skřině přímo na výbojku a teplo teda šlo na kytky :( to mě vubec nedošlo myslím že to bude jedna z radikálních chyb! A co se týče toho že mám dlouhé stonky bylo to tak nějak záměrně nechal jsem je vytáhnout s tím že je naohejbám podel stěn skříně a vertikálně zavěšenou lampu spustim až mezi ty stěny zeleně!! (chápete aspoň trochu jak to myslím nebo mám udělat nákres ???)jenže když jsem potřeboval na tejden zmizet tak mi to zalejval bratr a bohužel to zalejváni bylo no řekněme v menším než malém množství a nevím jestli to je nějaka obrana kytek proti vysušení ale stonky se hrozně vytáhli a hlavně zdřevnatěli takže můj ohejbací proces bylo nemožný uskutečnit! jinak dnes teda změním to proudění vzduchu aby šel teplej vzduch nahoru od vybojky a ne na kytky zatim cuzzz Osvin diky za rady
Schinus
CO mas prosimte za vetraq v tom uhlikovym filtru? a on je na 220V?:baby:
jo je to EUROŠ na takovej filtr už potřebuješ nějakej fučák zároveň to bude jako odtah ze skříně proč zdá se ti to moc ?
se to blíží !!!!
vlček
docela solidni jen bych zustal u toho myho rejpalstwi a dowolim si jednu pripominku kytky sou docela wytahly tak zkus dat lampu niz a i palice budou wetsi a twrdsi
vlček pročti můj příspěvek č.66 a je ti jasne proč to mám tak záměrně vytáhlééé!
MUHEHE... no 60g co dodat asi to že aspoň potence byla vysoká nezdálo se to jen mne ale všem ochutnávačům! Co se týče chuti tak byla jemná dobrá ale už jsem pálil Lampu s lepší chutí asi tak !!! ps: už skoro nic není ale stavím new BOX tak mi pls držte palce ať se t o zas neposere!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma