Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZA-1:
Sehnal jsem si skřín nic extra (60x60 půdorys) x150 !zdarma!
Světlo 250W sodík od známého zdarma + objímka + startér! vše zdarma! tlumivky 470,-kč
Udělal jsme takové bednění z sololitu a natřel na bílo rozhodně to nebudí
takovou pozornost jako ta původní skřín!
3xpc-větráček 12V trafo jsme našel doma od vláčků 2xodtah 1xpřítah! pouze jeden jsem kupoval jinak jsem měl doma takže +110,-kč
Elekriku jsme dal ven vše zabalil do azbestových rukavic kůli bezpečnosti!
ZA-2:
Vnitřek skříně natřel na bílo Aquachromem jedna z nejbělejších odstínů! 220,-kč
zbytečné peníze ! od známého jsem dostal divadelní fólii neřeknu vám k čemu ji požívají sám to nevím
ale odráží dobře co si myslim po porovnání s alobalem a white color!
vnitřek skříně jsem nejprve vylepil igelitem a poté použil folii (nadherně se s ní pracuje!)
samolepíci těsnící páskou jsem utěsnil dveře aby neprosvítalo světlo a zbytečně na sebe skřín neupozorňovala!
po zapojení a 5hod svíceni teplota 28 stupňů!OK
Do skříně jsem dal plexisklo ktere jsem po stranách utěsnil!
ale pod plexisklem jse mi zdálo málo světla tak jsem donešené řízky dal na plexisklo!
(pokud si všimnete řízky byli po napadení sviluškou)
3x řízek Bubble GUM
1x řízek už přeplej BlueBerry!
Nazdar Osvine, tak vyhrala folie ?
Nechces prejit na hydro? Je to trosku rychlejsi a nenadela to takovej bordel... a co ta parabola?
Hodne stesti
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
JardaXXL takže ty rukavice to je jen taková malá ochrana proti požáru celou elektriku jsme zabalil do dvou azbestovejch rukavic ani nevím kde jsem je vzal!nekdo dává kachličku nekdo azbestove dečky ja měl rukavice J a ten dusík v granulích snad to nepletu to jsem dostal od zkušenějšího kámoše má to bejt něco na kořínky to možná bude vědět nějakej GROWERALCHYMISTA! jinak se ti zeptám a řeknu !(takové modré granule)
Hyena parabolu jsem věnoval zkušenějším místo skříně zvolili místnost tam se hodí víc ! Na oplátku mám slíbené hnojivo na květ SENSI FLOWER! (jsem zvědav klik toho bude )
začalí nějaké změny: hlína se celkem rychle vysoušela tak jsme zkusil dát takové foliiové clony!
ta převrácená miska je tam pro ten kvetoucí řízek aby byl vejš momentálně je schovanej ve tmě mimo skřín!
kytky se už začali dát ohejbat tak jsem nezahálel ! lampu dal o něco vejš aby se kytky začali tahnout za světlem !
Kytí už jedou jak o život! lampu jsme ještě o něco zvedl a proto tma mám tu plechovku do ní jsem nalil vodu a řízek si taky bere kolik potřebuje z
odpařené vody!
Kytí začali trochu zavánět ale hlavně je cejtit ten malej zmetek !
Je to teda ještě snesitelné ale už se chystám postavit filtr asi tak jak je to nakreslené na obrázku představuju si že odfuk bude ve vrchní části a trubkou to povedu až na zem za skřín a nebo nechám na skříni ! Filtr by se mel skládat z 2 částí nejlépe umělohmotné trubky kde prostor mezi malou a velkou bude vyplněn a-uhlím a nějakou filtrační vatou aby uhlí nevypadávalo ! ??? jakej je názor ???