Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Grafy - Klikni zde pro originální téma
Aaron Lightner
Tak jsem se dneska nudil u jednoho <I>velmi</I> dlouhého downloadu, tak jsem si udělal takový grafík v Excelu - vývoj počtu členů zdejšího fóra v čase. Je to úplně na nic, ale já mám holt statistiky rád...

Skunk.....
Víc hlav víc ví:)........
Aaron Lightner
Mě na tom především potěšilo, že se to evidentně zatím nijak extra nezpomaluje.
xmz
Zajímalo by mě jestli jsou ve fóru i nějaký holky.Nebo se to tu řídí starým dobrým pravidlem- Kluci mají rádi trávu a holky mají rády kluky (kluci kouří trávu a holky kouří klukům). :-)))))
Ropak
S těma holkama by mě to taky zajímalo, ale spíš si nyslím, že tu žádný nejsou. Je to vědecky dokázaný fakt, že ženy necítí potřebu vytvářet umělá prostředí. Velice málo žen je mezi akvaristy a tvorba umělého prostředí pro růst našich berušek (myslím Indoor) je velice podobná. Prostě to nemaj v genech a basta.
Proto by mě velice překvapilo, kdyby tu nějaké dámy byly...
phmh
znám pár pěstitelek,ale asi se tady neoběví-ale možná jo,až jim o tom někdo poví
a tady jsou aspoň nějaký z časopisu

Lexa
ja jednu znam , je to moje teta, je ji pres 40 let, a ma doma peknou pestirnu......
Ganjaman
Taky znam nemálo farmářek (se dvěma dokonce pěstuju) = takže stop mužskýmu šovinismu! To jestli maj holky chuť tlachat na netu je jiná věc - taky by mě to zajímalo.
Neo_3Dfx
Zdravím všechny zelináře atd... No a k těm ženskejm.. Znám jednu pěstitelku a dokonce i pálí, ale je to asi jediná zástupkyně něžnného pohlaví o které vím že podstatu te látky v krvi pochopila. No a pár jiných (hlavně takové o kterých sem jen slyšel) Tak ty ten materiál vůbec nebral...
phmh
škoda jenom že už je to starý :)

Hašiš
Jo je pravda, že holky hulej (i když mnohem míň), ale taky pěstujou. Moje holka dokonce minulou sezónu pěstovala. Bohužel se z nepochopitelných příčin od hulení odvrátila a není příliš šťastná že hulim.

Je to divný, ale zdá se mi, že ženský hulej jenom krátkodobě, znám už dost holek, který hulili a dneska by si nedali ani práska.

Ale taky už jsem hulil dost dobrý modeli vypěstovaný ženskou rukou. Jo holky to uměj s každejma kytkama...

Jo a tenhle vobrázek je z jednoho dobrýho sajtu, jehož adresu si bohužel nepamatuju, takže omluvte tohle porušování copyrightu

Aaron Lightner
A ještě jednou, po měsíci...

Víla
Tak abych vám to objasnila- holky hulí, alespoň rozhodně ty, co znám.

Já jsem možná vyjímka...? Ale nezdá se mi.

Možná, to, že jich tu moc není pramení jednoduše z toho, že holky prostě do počítačů moc nedělaj.
A taky jednoduše o fóru neví - já se o něm dozvěděla před třemi dny od jednoho týpka na chatu.
Hned jsem se mrkla - a... -v pohodě!

Já pěstím docela zarputile - což se ale o mých kámoškách fakt říct nedá. Jo, holky jsou mršky a říkaj, že to vlastně nemaj zapotřebí a je to vlastně pravda. Pokud si hezká holka chce zahulit, nemá nejmenší nouzi.
Mně se tohle ale docela příčí...
a vůbev...
Vlastní, krásný, voňavý kytičky a samotná radost z toho,jak rostou se prostě nedá ničím oddiskutovat.
petrus
Kdy si zahulíme spolu?
Aaron Lightner
Tak tady máte zase po čase jeden, když je o to zájem...

TommyBoy
K+, Arone tohle potesi oko i mysl.
Lackyfree
na ja arone...... pěkný pěkný K4U, sice jsem toho názoru že růst v roce 2002 trošku přibrzdí (dostupnost internetu a jeho provoz je pořád nic moc), ale roste to a to je důležité. Eště před rokem bych byl shopen klidně pěstit pod žárovkou a dnes....... jsem zase o kus dál!
Walhalla2000
nemam tuseni, jak jsi to delal, zda jsi prochazel "cleny" a datum jejich prihlaseni, ale s poctem clenu co tu je, by to zabralo asi peknou chvilku... at tak ci tak, ta prace zaslouzi oceneni...

K+
weeno
woman

Peterix
Muzes me tam pridat :-)
Marigator
hele lidi to je fakt husty...jak ten graf pekne roste....skoda ze v nem nejsem i ja....chce to jeste jeden grafik:-)
Aloo
graf


je to fakt dobrý, že to de nahoru...
Líbí se mi to a můj tip je, že se to v žádným případě nezastaví na 5000.

co NASDAQ ?
Oscar111
Tak to by mě taky zajímalo, kolik je tady lidí,,, mohlo by se to on-line ukazovat přímo na všech stránkách,,,
Chtělo by to udělat celostátní sraz,, takovejch pár tisíc huličů,,, to by byla paráááda :D
Aaron Lightner
Ahoj lidi! Když má tedy Grower to výročí, připravil jsem zase pár grafíků. Asi to k ničemu není, ale holt lidská přirozenost je už taková, že kdykoli někde vidíme názorný obrázek, hned máme pocit, že se tak nějak lépe orientujeme a jsme víc v obraze, i když je to mnohdy úplná blbost.

Takže: nejprve známý graf počtu uživatelů podle data registrace. Kromě klasického počtu registrovaných uživatelů jsou tu nově další tři křivky odstupňované podle aktivity uživatelů: křivka uživatelů s alespoň jedním, alespoň 10 a alespoň 100 příspěvky.

Aaron Lightner
Tohle je poměr počtu aktivních uživatelů (s alespoň 1 příspěvkem) vůči celkovému počtu přihlášených uživatelů v závislosti na čase. Je to spočítané až od 100. uživatele, protože pro malé počty to hrozně lítá. Všimněte si mírného poklesu; podle mého názoru jej lze přičíst jednak tomu, že čím víc lidí o Groweru ví, tím více se sem přihlásí lidí i jen tak (lze předpokládat, že na začátku to bylo spíš o nadšencích, kteří mají asi i větší sklon k aktivitě), jednak tomu, že lidé přihlášení později měli (zatím) méně času napsat svůj první příspěvek.

Aaron Lightner
Počty příspěvků jednotlivých uživatelů, seřazené zleva od nejméně aktivních doprava po nejaktivnější. Aktuální žebříček 11 největších spisovatelů je:


  1. 647: Walhalla2000
  2. 516: Carlos
  3. 412: breeder
  4. 363: phmh
  5. 350: sativa
  6. 344: Butch
  7. 344: TommyBoy
  8. 333: Hlava
  9. 321: sunset
  10. 300: oton
  11. 297: Deu


(Jedenáct jsem jich uvedl proto, že na jedenáctém místě je právě Deu, který si, řekl bych, zaslouží zvláštní pozornost :D ).

Aaron Lightner
Poslední kousek je možná o něco kryptičtější: jedná se o aditivní počet příspěvků, tedy víceméně integrál předchozího grafu. Osa y vyznačuje všechny napsané příspěvky, na ose x jsou uživatelé opět podle aktivity. Každý bod na křivce určuje na ose y počet příspěvků, který napsali všichni uživatelé stejně nebo méně aktivní než uživatel na ose x. Všimněte si, že nějakých 50 nejaktivnějších uživatelů plodí celou polovinu příspěvků fóra. Graf začíná až od 800, protože 809 přihlášených uživatelů je neaktivních (nemá žádný příspěvek).

Marigator
chlape kam ty na to chodis ja ti snad poslu karmu:-)
(jen co zjistim jak na to:D
Tim
Tos vypada to skvele. Jen jsem nevedel, ze tady je nejake graffovani. Docela jsem se tou myslenkou zabyval sam, ale jsem docela lenoch, tak by mi to trvalo dlooouho. No zkratka, jsem rad ze to zmak nekdo za me! k4u~>bro Tim
Aaron Lightner
Tim> Však jsem se s tím taky včera sral přes hodinu. Nenávidím Excel 2000, hlavně automatické opravy a automatické scrollování při natahování oblasti myší!
Oscar111
Hele,, vono by to fakt nebylo složitý dát sem někde počítadlo, který by počítalo nový členy (v aktuálním měsíci,,)
Upozorněte někdo administrátora na tenhle příspěvek,, třeba to vezme vážně :D
Nebo s tím bude chtít pomoct ?? :D:D



[Edited by Oscar111 on 06-01-2002 at 10:24 PM]
Aaron Lightner
No já nevím; možná ti přesně nerozumím, ale není náhodou počítadlo členů taková ta věc napravo nahoře na hlavní stránce http://grower.cz/forum :confused: ?
Oscar111
Aha,, to jsem si fakt nefšim :D:D ,, no ale ten počet v tomto měsíci by taky nebyl na škodu,,
maslox
to:Aaron Lightner za takovou praci ti fuck K musim nasadit!!:eek:!!
Jo a k tomu pocitadlu! vůbec by to nebylo na skodu a ty on-line uzivatele videt fsude bych bral též...:D:D:D...

CorWin
Dnes jsem zahlíd na počitadle členů číselko 1976, vypadá to že hodně brzo nás bude rovných 2 000 :). To už je pěknech pár lidiček :smoker: Je to vlastně takové jubileum, které by se mělo patřičně oslavit:satan:
A tak mě napadlo Aerone jestli by byl možný opět aktuální graf k tomuto číslu, aby jsme měli přehled. Pokud čas a chuť dovolí.



Hojec...
zmrskank
jooo ..........
Mr.Proper
... a je nas 2000!
Gratuluju, DJood!
Aaron Lightner
V poslední době jsem se nějak zabýval úplně jinými věcmi, než growerem, za což se vám omlouvám. Každopádně dnes je také pěkný den, protože jsem náhodou zachytil chvíli, kdy je nás přesně 2500. Při té příležitosti přidávám opět drobnou sérii grafíků pro grafomany :D . Nejprve již tradiční počet členů s různou mírou aktivity (všichni přihlášení, členové s alespoň 1 příspěvkem, s alespoň 10, 100 příspěvky) v závislosti na čase:

Aaron Lightner
Aktivita (poměr počtu členů s alespoň 1 příspěvkem vůči celkovému počtu členů) vykazuje stále mírně klesající trend, což je zřejmě pochopitelné; mé vysvětlení tohoto jevu se neliší od předchozího.

Aaron Lightner
Tentokrát jsem to vzal s logaritmickým měřítkem, aby tam bylo alespoň něco vidět; doufám, že se s tím vyrovnáte. Končí to z čistě praktických důvodů už u 1000. uživatele, jinak aktivních bylo doposud 1333 (1000. uživatel má dva příspěvky, jak lze snadno spočítat podle zubů v pravé dolní části grafu).

Nejaktivnější spisovatelé jsou:

1. Walhalla2000 (1370)
2. breeder (591)
3. Carlos (530)
4. hh-top (523)
5. TommyBoy (498)
6. sativa (469)
7. mott (443)
8. sunset (418)
9. Hlava (386)
10. oton (372)

Těchto 10 členů vyprodukovalo skoro šestinu příspěvků fóra (5228 z 35665).

Al-Ban
Hernajs, chlape, moc hezký. To asi muselo dát práci. Sice se v tom moc nevyznám (asi by to chtělo koláče :D), ale až se do toho zakousnu, tak určitě prozřu :). Na karmu seš zapsán v pořadníku :) a abys neřekl, tak tě dávám na první místo :D. Fakt, dobrá práce.
Ant
To: Aaron Lightner

Ty máš asi fack rád grafy co????? :) :D :D
Dude
dobrý, K+, ale třeba by ještě bylo zajímavý, kolik ze všech zaregistrovnejch bylo třeba za poslední měsíc na groweru, myslim jestli se lidi ještě vrací nebo se kdysi zaregistrovali a teď tu visí mrtvý duše - možná je nás ve skutečnosti mnohem míň:(
Aaron Lightner
Ahoj Dude!

Já bych dokázal z hlavy vymyslet sto dalších (a možná mnohem smysluplnějších) statistik, než jsem tady předvedl. Problém je v tom, že nejsem žádný hacker, který by vykrádal Deu & spol. jejich databázi a z té prováděl nějaký data mining; všechny údaje, které zde prezentuji, vycházejí z oficiální stránky groweru Členové, kde je bohužel uvedeno jen několik málo údajů o jednotlivých uživatelích (jméno, textový komentář, datum registrace, počet článků, nějaké linky; zapomněl jsem na něco?). Z tohoto zdroje se bohužel prostě víc vyčíst nedá (resp. něco jistě dá, ale třeba statistika připojování určitě ne). Buď bych se musel domluvit s Deu nebo někým jiným okolo toho serveru, aby mi poskytl nějaké údaje navíc, které pak rád zpracuji do libovolné statistické podoby, nebo musíme počkat, jestli webmasteři nějakou takovou funkčnost do toho web-enginu zavedou sami.
Dude
taq jak to vypadá Arone, bude zase něco novýho pro milovníky "zbytečných" čísel???
breeder
- tak dneska je nás 3023

to je už docela hustý číslo
oton
co takhle udělit Aronovi funkci grafolog a dát mu možnost oficiálně tvořit s databází, myslim že by to nebylo na škodu :)

to aron: dobrá práce K+
Dude
jo, byl bych pro...
Lemarc
chtělo by to pokračování :)
V den editace je nás: 3333

[Edited by Lemarc on 04-09-2002 at 06:17 PM]
Al-Ban
Zaznamenal jsem vám jednu ministatistiku ;).

První den po přečíslování klesl počet přístupů na Grower skoro o 70% :eek:, takže je vidět, že to nějakým lidem dělá trochu potíže. Nechci z toho dělat vědu, protože neděle občas bývaj slabší, ale takhle jsem to ještě nezažil.

A je to na týhle stránce: http://www.toplist.cz/cgi-bin/toplist.asp?kat=11

Je docela zajímavý to sledovat a Grower už byl i šestej (a teď si nejsem jistej, jestli né pátej, ale nechci vás mystifikovat :D).
Pravidla hry jsou jednoduchá, musíte se hodně připojovat (samozřejmě na Grower :)), ať trochu doženem ty měkkýše nad náma :wink:.
gizmo
No jo, ale přece jenom sedmý místo je celkem cool, ne??? Jo a jinak s tím přečíslováním.... to se časem spraví :-))) Teď už ale asi fakt za chvilku vytuhnu. Je 0:57 (což ostatně vidíte podle času tohodle příspěvku) a mě se tady totálně zavíraj oči. Dneska sme s kámošema zůstali na vejšce, protože máme zítra přednášku ráno od osmi a nechce se nám pádit domů když už zítra potom jinou nemám.... takže tady sedíme na netu a čekáme do osmi, až budeme moct valit do školy a pak hurá domůůůůů!!!!
oton
no když tak vidim tu návštěvnost, tak je mi z toho trochu divně, koukám, že stránky jsou už docela hodně známý, a tak se divim, že už fízlové nevyvíjej nějakou aktivitu aby tyto stránky zmařily, což je dost divný

nebo mě napadá druhá věc, a to, že nás bedlivě sledujou a stopujou, a zjišťujou vod kuď se připojujem a kdo vůbec jsme, a pak nás všechny sejmou... :(

ale snad zatim nikoho z groweru nesejmuli, nebo o někom víte???
Al-Ban
to gizmo:
Návštěvnost už je od včerejška zase v cajku a hází to denně slušných 700 připojení +-, což je velmi pěkné číslo, když vezmu v úvahu, že to ještě nedávno bylo kolem pětiseti připojení :bounce:. A pevně věřím, že to bude už jen lepší a lepší ;)

to oton:
Jsem netušil, že taky patříš mezi stíhaře :wink:. Uznej sám, že všechny si nás do parády určitě vzít nemůžou a pochybuju, že maj vůbec prostředky na to, aby ve dne v noci sledovali nějakej server o pěstění. Možná to chvíli šmírovali, ale když zjistili, že se v bazaru neprodává marihuana, ale lampy, tak to zabalili :).

P.S. Já se stejně jednou naseru a hodím do galerky fotku, kde pózuju vedle svýho hermouše, abych vám dokázal, že se tady stresujete zbytečně :wink:. Minule jsem o tom dlouho přemýšlel, ale vy byste si určitě mysleli, že to dělám, abych nahrabal karmu :D.

Krom toho psilos se taky nějak zvlášť nezakrýval a ještě furt přispívá (teda jestli bengům neprozradil svoje heslo :p: ).
virus
tak tohle je vazne dost husta prace!!!K+
necim by ho to chtelo ocenit:):):)Co myslite??
Graetar
Bez zajímavosti není ani BPM indikátor v Reflexu č.40: "Podle služby Navrcholu.cz, zaměřující se na měření a vyhodnocování návštěvnosti internetových stránek, vévodil v letních měsících kategorii Zemědělství server Grower.cz, tedy magazín o pěstování konopí. Zdravíme všechny zemědělce!" Indikátor má pochopitelně hodnotu + ;)

To se na to podívejte - http://navrcholu.cz/den/zemedelstvi/

Je to slušný - Grower je celkově zhruba na 300. místě, za tenhle rok měl cca 443.000 přístupů, a to je teprv říjen...


[Edited by Graetar on 09-10-2002 at 12:11 PM]
GreenBalls
Tak jsem se dneska zaregistroval a koukam, ze mam kliku - jsem 3600 uzivatel :sun:
Aaron Lightner
Tak vás tu zase po čase zdravím; s překvapením kvituji, že grafíky ještě pořád někoho zajímají, a tak i jako symbolický pozdrav svému kamarádovi GreenBalls přidávám novou sérii. Takže jako obvykle nejprve počet členů s různou mírou aktivity (celkový počet, počet členů s alespoň 1, 10, 100 příspěvky):

Aaron Lightner
A sakra, udělal jsem je tentokrát nějaké velké. No, nedá se svítit. Takže opět vývoj aktivity - počet členů s alespoň jedním příspěvkem dělený celkovým počtem členů:

Aaron Lightner
A na závěr opět logaritmický graf počtu příspěvků oproti indexu členů seřazených podle klesající aktivity. Top ten je tentokrát následující:

1. Walhalla2000 (1650)
2. oton (1052)
3. breeder (750)
4. Al-Ban (737)
5. TommyBoy (668)
6. viridis (581)
7. carlos (569)
8. hh-top (548)
9. sativa (505)
10. Dude (504)


kralicek
Dobra prace :) ALE chyby mi graf - pocet registrovanych clenu za den (vlastne by mel vypadat jedna strana grafu - cislo kolik se za den prihlasilo novych registrovanych clenu,druha stranu grafu - den napr. 2.7.2002 zatim 3.7. pak 4.7 od zacatku mesice do konce mesice ) !!!

[Edited by kralicek on 17-10-2002 at 05:03 PM]
azbest
mozna by sem nekdo s tech co to umej s grafama mohl zase neco soupnout.posledni dobou se nam to tady rozrusta dost dobrym tempem.radost pohledet.co vy na to????
koles
ten první grafík ukazuje krásný příklad exponenciály...

z toho dalšího grafu jem nějakej tumpachopvej: asi 55% členů má nula příspěvků... celkem překvápko, ikdyž na druhou stranu je pravda, že těch aktivních členů (aktivních přispívatelů) taky moc neni. a to neberu z toho grafu, ale jak se mění jména u příspěvků
Taker
Jistě je zajímavý vidět jak se to tu vyvýjí...
Ale úplně nejvíc by mě zajímal graf s počtem opravdu aktivních členů (přecejen sme fórum, takže nejenom číst ale občas i nějakej ten příspěveček přihodit neni na škodu :))
Tipnu si, a možná ani nebudu tolik přehánět, že nás není víc než 500 aktivních. A těch opravdu aktivních tak do 200.
Hodně hrubej odhad, beru to spíš podle toho jaký vidim nicky se tu v diskusích opakovat.
Kdyžtak nahoďte jiný čísla jestli myslíte že se pletu opravdu hodně moc :)

Klidně bych takovej graf i vytvořil a přidal ho sem ale zaboha mě nenapadá kde pro něj vyčíst informace. :eek:
Wladimir518
jo, jen tak dál, sem rád že se o to tady nekdo stará, třeba se vám zdá, že kecám, že sem tu teprv krátce, ale já už jakou dobu chodil na grower, hlavně předčítat a pro rady, ale zaregistroval sem se až nedavno, nezlobte se že to sem píšu, ale já se momentálně neovládám páč sem z******j jak k***a , a nejsem schopnej najít jinej thread:girl: :sun: :wink: :crazy: :death: :) :angel: :cool: :devil: :D
punkejt
Docela zajímavý... :)
Hyena
No, drif sem si myslel, ze do 1 mesice se tu ukaze kolem 1000 lidi, vidim ze jsem se slusne milil :D
carlos
Chcete přesná čísla? Když nahlédnu do Administračního panelu a vypíšu si členy, co se objevili online nejpozději před měsícem tj. od 26.10. dostanu číslo 1474. :afro: (to je samozřejmě údaj o registrovaných členech, neregistrovaní nejsou nijak statisticky sledováni)

Pokud vás zajímá v čem je v současné době opravdový nárůst, pak jsou to příspěvky. Od spuštění nové verze domovské stránky míváme alespoň 2.000 příspěvků týdně, což je opravdu solidní :sun: a v historii Groweru to nemá obdoby.
Jirka P.
2carlos: takove mnozstvi prispevku je sice hezke ale posledni dobou mi prijde ze sou to z 80% sr*cky o nicem, duplicitni dredy atd . . . moderatori by meli byt prisnejsi, tot muj nazor . . .
loeX
no a myslím že to bude furt stoupat...
GODOT
velmi zaujimave aspon clovek ziska predstavu ako to tu funguje
wandrej
kuron:sorry ale mám pocit že statistika je uplně o ničem.Zvlášť jesli se nesleduji zaregistrovaní.Podívej jak dlouho sem zaregistrovanej ja a ted pisu poprvy. :-)
punkejt
Já si myslim, že je to v pohodě. ;) Přišlo mi to docela zajímavý...
Dude
hele mě se to líbí:) - zdá se mi to, nebo v době sázení duben/květen máme dycky nejvíc novejch registrací?
wandrej
kuron: promin,v urcitych mezich ano.Urcite to sem patri, jen sem chtel upozornit. :-)
punkejt
Dude: Ono je to přeci logický. ;) Spousta lidí potřebuje radit, jak na to, tak se registrujou a ptaj. :D A trochu to stoupá během sklizně, ale to neni tak výrazný. :)
delilah
hm, fakt zajímavý grafíky, zajímavá informacija
Taker
Mementore a ty si teď bejvalej kuron? :eek:
Nebo proč se smazal? :confused:
Tohle všechno bylo v tom jeho/tvojem threadu - takže ten šel taky do kytek jo? :(
elis :-i
Čau! Nechtělo se mi to pročítat celý, ale musím vám vyvrátit názor, že žádný holky nehulej, nepěstujou a nechoděj na grower:) Holek který hulej je celkem dost, holek který pěstujou sice už míň, ale taky by se našly. No a já se občas na grower podívám, i když toho času moc není. A samozřejmě sem asi chodí i pár dalších holek, které jsem zatím bohužel neměla tu čest poznat.
Dude
elis - dyk:) http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=6241
elis :-i
Dude: a hele, toho jsem si nějak nevšimla předtím. díky!:)
green tree
Cool barvy, docela jsi se v tom grafování vypracoval!
post srackys: Kuř víc
Kwjetoň
No je nás mrtě - 10,724 členů je fuck dost, jenže je to přesně jak řikal užnevimgdo - aktivních je tak 500 a really častých přispěvatelů bude kolem 200. No, možná víc...
Dude
jj, koukam ze sem dobrej grafoman:D i kdyz pri tejhle rychlosti to vidim na vitestvi sinuheta tak do dvou tejdnu:D:D
btw - kanal se nezapocitava, takze realna cisla budou jeste malinko vetsi...
koles
hmm, z toho je jasně vidět, že opravdu aktivních growerů je slabá tisícofka...
Hyena
Nejlepší je, že víc než polovina nemá ani 1 příspěvek :D
Kwjetoň
á, hyena právě načal novou 4stovku...:)

congratulations my friend :p:

já jedu slabejch 350, budu se muset ještě snažit (nebo smažit? :D)

:afro:
Kwjetoň
koukám, že Dude bude první přes 2 tisíce...

vivat nový millénium!!! :punk:
Webstr
Hmm už je más parta. =O)
Kwjetoň
Co se to s Growerem děje? :confused:

Furt nějaký novoty a kdo se v tom má vyznat? :rolleyes:

Taky nechápu proč zmizel odkaz na členy, že by to bylo provarující?

No nic, nechci do toho carlosovi kecat, ale nejdříf minichat (ten mě dost mrzí - byl super jednoduchej a rychlej... :() a teď todle...

Co vymažete přístě, diskuzní fórum?

:afro:
Dude
kwetounne - cti zde
Kwjetoň
Dude: dík woe, rači budu víc hledat a míň buzíkovat :sun:

:afro:
CHOURIS
No podle mně jak koukám každej den kdo tu je a není sem nechodí víc jak 700 jmen
Spíš bych řškl tak ty 300 co sem choděj(registrovyný)
Je to tu slabý
pjsky
A jak je to dnes? kolik clenu celkem a kolik aktivnich?
Hyde
Registrovaných Členů: 20,208 | Celkově Příspěvků: 443,745
Vítáme našeho nejčerstvějšího člena, musa Aktuální čas-- je právě 17:17 PM
... z toho 100% psychoaktivních... miluju oldredy... :rip:
pjsky
no a jsme u toho :D
pokud dobre cteme a graf a usoudime, ze kazdy kdo neco pestoval a je clenem grower.cz a rad se pochlubil alespon par fotkama, pak aktivnich pestitelu je neco mezi 100-600 na 20,000 cumilu-kecalu :D

to za policejni razii nestoji.
Popravde receno, ani tech par jointu, co dokazeme vyprodukovat.
A jestli jo, stehuju se do Svycarska.
Hyde
citace:
Původní příspěvek od pjsky
to za policejni razii nestoji.
Popravde receno, ani tech par jointu, co dokazeme vyprodukovat.


...proto nejsem žádný megaloman. jedno brčko a dost! :rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma