Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se dneska nudil u jednoho <I>velmi</I> dlouhého downloadu, tak jsem si udělal takový grafík v Excelu - vývoj počtu členů zdejšího fóra v čase. Je to úplně na nic, ale já mám holt statistiky rád...
Zajímalo by mě jestli jsou ve fóru i nějaký holky.Nebo se to tu řídí starým dobrým pravidlem- Kluci mají rádi trávu a holky mají rády kluky (kluci kouří trávu a holky kouří klukům). :-)))))
S těma holkama by mě to taky zajímalo, ale spíš si nyslím, že tu žádný nejsou. Je to vědecky dokázaný fakt, že ženy necítí potřebu vytvářet umělá prostředí. Velice málo žen je mezi akvaristy a tvorba umělého prostředí pro růst našich berušek (myslím Indoor) je velice podobná. Prostě to nemaj v genech a basta.
Proto by mě velice překvapilo, kdyby tu nějaké dámy byly...
znám pár pěstitelek,ale asi se tady neoběví-ale možná jo,až jim o tom někdo poví
a tady jsou aspoň nějaký z časopisu
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Taky znam nemálo farmářek (se dvěma dokonce pěstuju) = takže stop mužskýmu šovinismu! To jestli maj holky chuť tlachat na netu je jiná věc - taky by mě to zajímalo.
Zdravím všechny zelináře atd... No a k těm ženskejm.. Znám jednu pěstitelku a dokonce i pálí, ale je to asi jediná zástupkyně něžnného pohlaví o které vím že podstatu te látky v krvi pochopila. No a pár jiných (hlavně takové o kterých sem jen slyšel) Tak ty ten materiál vůbec nebral...
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Jo je pravda, že holky hulej (i když mnohem míň), ale taky pěstujou. Moje holka dokonce minulou sezónu pěstovala. Bohužel se z nepochopitelných příčin od hulení odvrátila a není příliš šťastná že hulim.
Je to divný, ale zdá se mi, že ženský hulej jenom krátkodobě, znám už dost holek, který hulili a dneska by si nedali ani práska.
Ale taky už jsem hulil dost dobrý modeli vypěstovaný ženskou rukou. Jo holky to uměj s každejma kytkama...
Jo a tenhle vobrázek je z jednoho dobrýho sajtu, jehož adresu si bohužel nepamatuju, takže omluvte tohle porušování copyrightu
Tak abych vám to objasnila- holky hulí, alespoň rozhodně ty, co znám.
Já jsem možná vyjímka...? Ale nezdá se mi.
Možná, to, že jich tu moc není pramení jednoduše z toho, že holky prostě do počítačů moc nedělaj.
A taky jednoduše o fóru neví - já se o něm dozvěděla před třemi dny od jednoho týpka na chatu.
Hned jsem se mrkla - a... -v pohodě!
Já pěstím docela zarputile - což se ale o mých kámoškách fakt říct nedá. Jo, holky jsou mršky a říkaj, že to vlastně nemaj zapotřebí a je to vlastně pravda. Pokud si hezká holka chce zahulit, nemá nejmenší nouzi.
Mně se tohle ale docela příčí...
a vůbev...
Vlastní, krásný, voňavý kytičky a samotná radost z toho,jak rostou se prostě nedá ničím oddiskutovat.