Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Moja skrina!!!(lednica)prvni pokus. - Klikni zde pro originální téma
Hovoja
Moje skrin je udelana z nefunkcni lednice kterou mam v pokoji od jakziva no a tak mne napadlo proc ji neviuzit!!!

Semenka:moc dobra domaci ganja od kamose!

osvetleni:zatim usporka 16w.

spinaci hodiny mechanicke

samozavlazovaci truhlik.

kyticky jsou stare 12 dni a maj se k svetu...pripominam ze je to moje prvni pestovani takze urcite tam bude hodne much ale mne to bavi
:smoker:

Fotozky dodam tak zatim zdarek.....
Wladimir518
Nápad dobrej, ale nevim jak dlouho tem kyti vystačí úsporná žárovka, chce to něco silnějšího....... , ale jinkak taký pokusy sem taky dělal :pimp:
bardel
Ja si teraz robim tiez skrinku a mam ziarivku 18w nejaka z akvarka, chcel by som sa spytat ci svetla mozem rozne pokombinovat. napr ziarivka + sodik+ LED ... co si o tom myslite. vyrastie mi pod tym nieco?
Sinuhet
Svetla muzes kombinovat libovolne. Neco ti vyroste vzdycky.
hawk.cz
chlapci, znám týpky, který pod jednou(!) 18W usporkou maj 20 kytek...fakt bomba, ale nedavam tomu ZADNOU naději...pod tim jim nevyroste ani PRD...
já mám 7 kytek pod 3x22W usporka achce to ještě víc (viz indoor pěstování/osvětlení) ...16W i 18W je sakra málo...poroste to, ale na kvetení...no nevim...
četl jsem že LEDky nejsou nic moc-pokud jich nemáš 10 000 ;-)
Hovoja
zdary pozitry dam fotky....jo to je jasny ze je to mala wataz ale na rust staci ne?:baby: a postupem tchasu to rozmakam tak zatim :bandit:
bardel
ja praveze davam ledkam velku sancu ako doplnok ku normalnemu osvetleniu. napriklad po bocnych stenach skrinky, nie ako hlavna lampa.
Hovoja
Jo ojdou hodne do vysky schanim sodik jestly nekdo mate tak nabidnete dikes...
Hovoja
dnes jsem si pujcil fotak tak jeste sezenu ten sodik a hodim fotoz.nevim ale pod usporkou 16w se mi zda ze to vali lip nez venku .jakej mate nazor?da se pod tim neco vypestit?:devil:
Hovoja
jak sem dostat foto?
Hovoja
tak tady je prozatim rychle foto co rikate?
Sinuhet
16W usporka? Vyrostou ti vysoke hubene rostliny. Za chvili budou u stropu a budou mit tenke stonky, ktere se jim budou lamat. Ale pokud to nejak zvladnes, budes je strihat a a ohybat, tak z toho par gramu bude, ale opravdu jen par gramu ridounkych palic. Tot ma vestba. :-)
Hovoja
jo toho jsem si take vsiml a co vice usporek???
expert
dej tu úsporku bliže k rostlinám
walkinginspace
1. Ak chces pouzivat taketo ziarovky, treba ich o dost viac.
2. Usporky treba davat velmi blizko k rastlinam a treba davat pozor, aby sa ich konce nedotkli ziarovky (lebo sa trosku spalia, aj ked sa to asi prezije, hlavne ked su rastliny vacsie).
3. Spektrum klasickych usporiek ale nebude dobre na kvitnutie, mohlo by to ale stacit na vegetativnu fazu a aspon aku taku urodu ked uz nic ine nepojde (ak je ich viac! ja by som isiel minimalne 125W). Na kvitnutie ale treba cerveno-oranzove spektrum, a nie biele. S dobrym spektrom sa da, napr. envirolite 125W ziarovky s cervenym spektrom by boli v pohode na taketo priestory na kvitnutie (alebo dual spectrum ak na obe fazy).

S malo svetlom sa rastliny budu natahovat a nebude to stat za vela. To uz vidiet na fotkach co su tu.
Hyena
Mám prostor 50*50*50 a svítim 2x18W cool white zářifkama. rostou malý stromečky se stonkama, který je udržej i s palicema...
Hyena
Na kvet jedine sodik. Na mych 50*50 mi staci 150W. Pokusim se o V-srog, takze by to mohlo dat vic nez u jungle :)
Jinak pod zarifkama sem pestil taky, ale da to hroznyho casu, fura kabelu, hromada starteru a tlumivek a vysledek te jenom nase** :mad:
Matkarna a rizkarna je od pestirny oddelena, takze po sklizni tam muzes prdnout dalsi zavodniky a pritom si zrovna delas zasobu genetiky na dalsi vrh
Na ty matky a rizky je lepsi svitit cool white (v idealnim pripade rtutova vybojka nebo modra zarivka)
Ale abych se vratil k tomu svetlu na kvet - JEDINE SODIK!!!
J-Jackob
SODIK jedine SODIK rikas Hyeno...ale kdyz to tak sectes tak sodik nepotrebujes... no je jasny ze pod sodikem ti to vykvete nejlip,ale kdyz si chtrej tak to jde i levneji...co jsem to tu nedavno procital, tak jsem nasel plno pestitelu co pestuji pod usporkama...jde to i dokonce nejaky palicky myslim...ale usporka do zacatku staci...Ale kdyz si to tak uvedomim tak by zadny pestitel nemel pestovat na polovinu->proste dat do toho co nejvic...takze v jistem slova smyslu souhlasim s hyenou ze sodik je pro nase vase kiticky JEDINY nejlepsi zdroj svetla...
Hovoja
okay za tri dny hodimfotoz
walkinginspace
Ja mam nahodou velmi dobre vysledky pod usporkami Envirolite, ktore su na tento ucel robene. Pokial sa na kvitnutie pouziva cervene spektrum, tak to ide fajn. Je dost fotiek aj na overgrow.com a inde, cize sa da aj inak ako s HPS.
Hovoja
hele ma to cenu?
Hovoja
tak jsem nakoupil a budeme se divit!!!
Hovoja
uz na to mrdam chciplo to koupil sem sodika a supr osivo a chytam skrin uz mam pekny kiti hodim fotozky aajjje!
canabis-for-man
je to docela dobre ja to valim ve skrini zatim nic moc ale uvidime
Mr. Manson
To valkinginspace: helle ty Envirolite to jsou klasika úsporky nebo něco spešl někdy v threadu jsi psal že tam máš 125W envirolite ??? tak nějak nevim jestli existuje tak silná spořivka nebo tam máš 3-4 spořivky ????
mcsow
Jak poznám rozdíl mezi warmwhite a cool white
na žárovce jediný co je napsaný je :
mcsow
OSRAM DULUX EL ECONOMY
21W / 827
220-240V 170mA
50/60Hz


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma