Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Dneska Mi Vzali 3kg Pala - Klikni zde pro originální téma
ottosson
DNESKA MI NAKEJ NEMAKAČENKO VYBRAL ZAHRADU KDE SEM MEL PŘIPRAVENO TAK 3KG HULENÍ NACPANÝHO UŽ DO SKLENIC A PŘIPRAVENÝHO PRO ZAKOPÁNÍ KDYBYCH TOHO GRÁZLA CHYTIL TAK BYCH MU UŘÍZL KOULE. CO VY NA TO? CO NEJNI MOJE DO TOHO MI NIC NEJNI!!!! ALE SVINĚ JEŠTĚ NEVIMŘELI NEJHORŠÍ JE ŽE MUSEL JÍT NĚKDO NA JISTO. :grrr:
Zewl
hele mels to fakt vymakly, 3kg je docela hafo neee?? jak velky si mel policko??cos tam mel za genetiku?? aspon k+ kdyz ne 3kg
:cool:
Pipan
to hodne teda nasere!!FAKT bes FLOWERS!!!!!!!!nic ti nezavidim!!!Good luck a taky K+
Bonsai
Hmmm, veřím, že tohle pěkně zamíchá žlučí, člověk se o to celý rok stará, běhá, těší se a pak mu to zhulí nějaké zmrdstvo.
No pokud pro to šel někdo najisto, tak budeš muset zřejmě dlouze popřemýšlet nad svými "kamarády" a lidmi, kterým věříš, kterým ses zmínil nebo ukázal.
Abych pravdu řekl, také jsem pocítil tento podivuhodný obraz "vřelého přátelství" na vlastní kůži v několika podobách, i když těm tvým třem kilům opravdu konkurovat nemohu.
Jednou se mi ztratila množstevně zhruba sedmička hulení, když byl u mě někdo na návštěvě, dodnes nevím, kdo to byl, protože jsem to zjistil až po delší době, takže v podezření jsou všichni, co u mne v té době pobývali, jindy mi někdo zase otrhal část úrody, zrovna když jsem byl na tři dny pryč a všichni to věděli, náhodička?atd. atd. :grrr:
Nejhorší pocit bezmoci nastane, když člověk po něčem obdobném vyselekuje ze svého pohledu pouze spolehlivé lidi, kterým věří a kterým se zmíní nebo ukáže a stane se to znovu. A obviň nebo dokazuj něco komukoliv, když jsi ho nechytil za ruku, zvlášť dobrým kamarádům, člověk se v tomto pohybuje na dost tenkém ledu, nechceš nikomu zbytečně ublížit, obvinit nebo znepřátelit, ale přitom víš, že někdo z nich to udělal, je to hnus, můžeš pouze předpokládat.
Nemá smysl to nějak řešit nebo si tížit mysl, je třeba se smířit s tím, že člověk je tvor chybující a po světě chodí dost zmrdů, kterým není nic svaté, a některé z nich můžeš nevědomky jistou dobu počítat mezi své přátele, nejlépe je nikomu nic neukazovat, neříkat kolik a kde a tím si ušetřit aspoň částečně své zklamání, v opačném případě je nutno počítat s možnými neblahými následky v přímé úměře rovnající se výši jedinců vědoucích o tvých aktivitách, ale vím, že je to těžké, člověk se chce pochlubit a podělit se se svou radostí a úspěchy. Je třeba asi brát lidi takové jací jsou, protože to stejně nezměníš, spíše se zaměřit na bezpečnostní prevenci.
Vždycky říkám, že hulení máš jisté až když to zkouříš.

Jinak mimochodem moc hezké kytečky, o to více to musí mrzet, k+ za snahu a na žal.

PS: Jinak, nemyslete si, že mám za kamarády samé zmrdy, drtivá většina je v poho a nic takového by mi nikdy neprovedla, ale člověk se u někoho občas spálí.
ottosson
to máš recht a mrzí nejvíc to že se mi ten zmrt bude dál vklidu koukat do očí a v duchu se smát. už asi tuším kdo by to mohl bejt ale kyti se mi asi už nevrátí no co život de dál a už se nemůžu dočkat až to zase začne rašit ze země a já se o ty moje prdelky budu moc postarat aspoň že fliček zůstal začínat zase od začátku by byla pekná moročina už mi letos jeden vychytanej flek sklidili myslivci.
pro mě je stejnak největší droga to samotný pěstění a to mi nikdy nikdo neveme..............................................................................doufám
mír a čistou mysl hold musíme žít jako bojovníci a všechno špatné je pro něco dobré
Dan.Bass
Je mi fakt blbý to řikat, ale to tě "Bůh" potrestal za to, že jsi toho měl tolik. Tomu se říká obžerství a je to jeden ze sedmi základních hříchů východní víry (teď nevím přesně který). 3kg je fakt moc.
CAESAR
co k tomu dodat? asi jedine to, ze vyhodou zivotnych neuspechov je, ze stratis falosnych priatelov, inac K+ za fesacke kyticky
gr@wer
hahaha se podivejte poradne na ty fotky .. si vazne myslite, ze jsou jeho? najivky ! A jeste takovy drsne smysleny pribeh jak nechal 3 kg huleni venku jak od nejakyho mimina a vy mu to tu pekne zerete a karmujete ho o coz mu od zacatku vlastne slo hahaha .. pekne sem se pobavil .. K-
Bonsai
To grower
Hmm, to jsou celkem dost silná obvinění, máš pro ně nějaké podložené důkazy, viděl jsi ty fotky jinde, u někoho jiného, když jsem to teď prohlížel, tak krom jedné fotky, která vypadá tak trochu jako fotomontáž jsem nic divného nepozoroval, ale spíš jsem možná slepý a je to dost rozmazané.
Mno prvně jsem si ty fotky vůbec nezvětšoval a chápal jsem to tak, že mu to někdo vzal z chaty ze zahrady, ne že by to tam měl volně položené, no to by byla vážně pěkná kravina.
Abych řekl pravdu, původně mi přišlo trochu divné, že se tu někdo zaregistroval a hned tu píše, že mu čorli 3 kila hůla, ale pak jsem to hodil za hlavu, lidi jsou různí.
No každopádně jsem zvědav na vyjádření ottossona...:rejp:
Jestli je to obvinění pravda, tak je to vážně skutek hodný pěkného kreténa a my jsme blbí, že jsme to tak žrali.

Kolikátý případ podobného charakteru už se tu v poslední době udál, je toho stále víc a víc, hnus, ku*va děcka, serte na pičoviny, nepruďte a běžte si raději tahat kačery. Poslední dobou je to tu čím dál víc přezmrdováno. Mno pěkně jsem si po ránu pokazil páteční náladu...
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od gr@wer
hahaha se podivejte poradne na ty fotky .. si vazne myslite, ze jsou jeho? najivky ! A jeste takovy drsne smysleny pribeh jak nechal 3 kg huleni venku jak od nejakyho mimina a vy mu to tu pekne zerete a karmujete ho o coz mu od zacatku vlastne slo hahaha .. pekne sem se pobavil .. K-

neviem preco by nemali byt jeho ha?:rocket: nepoznas prislovie podla seba sudim teba? falosne fotky asi teda davas ty. nie?
inac kamsovi sa stalo daco podobne . akurat ze mu to vycorovali rovno z
pivnice (sklepa)
bBoOrReE
..TO SU ALE PICOVINY!
Do tych flasiek si vtlacil cele kytky aj s korenom? :) DELAM SI SRANDU.
fajne kytky
k+
ps:kolko flias to bolo?
kernelerror
lol.... :eek:

kdyz si uvedomim, ze se mi neco podobnyho muze kdykoliv klidne stat.... tak se mi krouti nehty na nohou...... :grrr:

kdyby me ted nekdo ty sklenice ukrad, tak bych si to asi hodil.... ;)

nezbejva nez cekat jestli nekdy nekde nenarazis na neco Tobe dost povedome.... :rejp:

...zbylo ti aspon neco???? :mutant:
Marihouba
Bad luck, takovyho smrda bych asi nasel a zapalil
Dan.Bass
to Ukulele : bohem nazvýám celej ten hyperprincip, aby to lidi nejsnáz pochopili...
nlmZz
uz dlho som taku stupiditu o bohu nepocul :frog: kedze ho trestal tak jeho pomocnici mu vykradli policko :) a????:pimp: teraz lezia niekde tancuju po luke nahy :mutant:
Ilek
Celkem zajimaví nazory ale myslim si ale nevim proč by si měl nikdo vyjmešlet takovejdle příběh jenom kvuli tomu aby ho tady lidi oplakavali, domnivam se že to je tak padesat na padesat něco pravda něco lež ale nedivil bych se ničemu lidi jsou čím dal divnějši ja bydlim v takovi malinky vesničce (prdel 5) všude jenom lesy ,louky a tak a i když jsem si myslel že mi vyjdou všechny pole těžce jsem se mílil zbyla mi jenom menšina takže tak za par měsícu se budu muset obrati na kamarady a jedost mozny ze potom vlaste budu kořit moji pracně vypěstovanou urodu a ani o tom nebudu vědět to mě pěkně Sere ale kyti to jsou pěkný
r.o.s.s.i
řek bych že gr@wer to rozštípnul, i podle mě je to nepavděpodobný. K-
CAESAR
inac ma tak napadlo ci ottoson neni nahodou pangel ktory tie kytice nasiel
a supol sem tie fotky s tym ze su akoze jeho a s nadejou ze si ich ktosi spozna a da to aj patricne najavo a v podstate sa tym prizna.
to je fantazia co? normalne sa citim ako kolombo :pimp: :D :pimp:
whatever
a jestli si to dobre pamatuju - kolombo mel dycky pravdu :) liar fuckin liar ...
ale at uz je to pravda nebo ne......snad znate tu pohadku o kohoutkovi a slepicce, ne? :)))
Barta
Tak sem si to procital a musel sem se kvuli tomu zaregistrovat... Ottossona znam, dobre, urcite nejlip z vas vsech co ho tady pomlouvate a neduverujete mu...Byl sem s nim v sobotu na pivku a vyslech sem to jeste obsirnejc nez je to tady popsany.. Nevim co vas k tomu vede, ale zminene "podle sebe soudim tebe" je na miste.. Jako svedek a obcasny pomocnik musim zavazne prohlasit, ze ty desetikilovy kyble se slepicincem co sem tahal urcite nebyly smysleny.. co se tyka toho mnozstvi, tak to takovej odbornik nejsem a neumim to odhadnout, ale byly to napechovany dve velky(nevim co je to za objem,ale delaj se v nich utopenci) okurkovy sklenice a lehky rozhodne nebyly, sam sem cast z jedny strihal...Co se tyce tech pripominek "to musis bejt blbej kdyz to nechas nekde lezet" - bylo to tam v tomhle stavu jen chvili a melo to jit pryc, ale "kamarad" o tom asi vedel..jinak bych te chtel videt, co bys s tim delal?Kdyz to nehces nechat nekde lezet tak musis mit kua velky kapsy.. No uz to tu dal asi nemusim popisovat, zavistivci co mi porad neveri bych to asi stejne nevysvetlil... jinak ty fotky mi Ottosson poslal uz davno, jsou uplne normalni, ten kdo tady psal o fotomontazi me vazne pobavil: ses frajer, urcite si na ostatni udelal dojem velkyho odbornika pres fotografie :)))
Jinak zbytek vam Ota urcite vysvetli sam...reknu mu at sem koukne na ohlasy.Tot vse, je toho skoda, mam jeste kus z teto odrudy a je to sekec mazec livanec... budu pri paleni vzpominat...
mejte se, Barta
Bonsai
to Barta?

Nevím, o co ti go, žádným odborníkem na fotografie nejsem, ani si na něj nehraju a už vůbec nechcu dělat dojmy, ale když tu přišel Gr@wer s obviněním, tak jsem si ty fotky zvětšoval a jen jedna fotka(č.6 v pořadí) vypadala trochu divně, jako by si někdo hrál s efekty v nějakém grafickém editorku, ale je to celé rozmazané, jsem nic skálopevně netvrdil, ba jsem se v první chvíli Ottossona ještě zastal, takže sis mohl ty svoje výplody a výpady nechat třeba pro svou matku. :rolleyes:
Zdá se mi to teď ještě víc divné, své zelí jsem před ani po usušení nikdy nevážil, je mi to fuk, nedýluju, shodou okolností to taky skladuju v těch velkých zavařovačkách od okurek, ale nechce se mi věřit tomu, že bys jen do dvou sklenic tří nebo pětilitrových(nevím, které jsi myslel) narval 3 kg sušeného hulení, možná mokrého, navíc souhlas s Hugilou.
Také mi zrovna nesedí příběh neznámého šlechetného zachránce, který se tu znenadání objeví, všechno vyřeší a uvede na správnou míru. :rejp: :confused: Nicků si můžu nasekat kolik chci.
Jestli je celý tvůj(váš?) příběh pravdivý, o čemž začínám postupem času čím dál více pochybovat, tak se aspoň chytnete za frňák a příště si dáte většího majzla, rozhodně nic nezávidím a už vůbec mi to žíly nerve, já jsem si své hulčo ošéfovat dokázal.
Have a good smoke all :bandit:
virgill
nevim komu verim vic otosonovi se 4ma prispevkama nebo batra-ovi ktrej za neho s jednim prispevkem dava ruku do ohne..... uprime je mi jedno jestli je to pravda nebo ne spsis sem zvedavej jak se to tady vyvrby uz sem chtel otosna litovat ale zase mi to neda a podezreni me rozerira paranoidni kosti..... ale co by tim ziskal karmu? co s nou fakt nevim
k.o.h.o.u.t.
No mě někdo letos vyčořil nejhezčí kytku - byl jsem se na ní podívat a pak se přišel za 2 dny a jenom kořen fakt nahovno
kytka měla tak 1,5.m ale! 1.5m byla široká. Jedna větev bylá velká a obsipaná jak 1 kytka no holt lidi sou svině !:(
Barta
to Bonsai:
Sorry, trochu sem to prehnal, to bylo z toho jak sem byl nas..nej z lkidsky neduverivosti a podeziravosti..
O tom mnozstvi uz sem psal, ja to nedokazu odhadnout, ale ukaz mi nekoho kdo skladuje mokrou trafku :))) to s tim tak mmuze pohnojit pristi rocnik...

A vite co?Ted me napada, ze je mi vlastne jedno co so o otm myslite.. skoda toho huleni, snad tomu hnupovi prinese jen tonejhorsi...
Mejte se a smejte se... trava je korenim zivota.
ottosson
Zdravim tak to se to tu pekně rozjelo fakt mě baví ty názory o vymišleným příběhu nevím proč bych to měl dělat.Zkrátka sem nemohl usnout když sem se to dozvěděl tak sem brouzdal po netu a dostal se až sem na grower. Jen tak sem to sem napsal abych to ze sebe nak vyventyloval ale nikomu by se nemělo veřit. Myslel sem podle článků že by tu mohli bejt samí pohodový lidičky ale paranoja řádí všude. Ktěm 3Kg jenom hrubej odhad ničím sem se nechtěl chlubit co vyrostlo to sem sklidil a že sem měl 95% samic tak to mě "BŮH" asi fakt potrestal na 3KG sem přišel tak že sem zvážil jednu pětilitrovku a ta měla necelí 1KG ty pětilitrovky byly 3 + parta malejch sklenic a různý plechovky a mističky z plastu takže asi o něco víc než 3 KG velká škoda je listáků chtěl sem udělat olej ale to už je jedno díky za důvěru aspoň že to je tak 50 na 50 majte se pěkně PIC

PS: jo a zdravim bartu dik za nazor lidi sou fakt někdy hustý (fotomontáž) to by mi za to sraní stálo

-foťák sem měl půjčenej na dva dny a vůbec sem to snim neuměl co vyšlo vydíte sami

pic a sílu
virgill
at je to jak chce kytky to sou libovy. obzvlast ta druha z hora....
Dan.Bass
Jo a jen taková připomínka : do dvou okurkovek se určitě nevejde 3 kg, ale spíš tak 300g...
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od Dan.Bass
Jo a jen taková připomínka : do dvou okurkovek se určitě nevejde 3 kg, ale spíš tak 300g...

ale aj s tym poharom to kludne moze mat to kg. :mutant:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma