Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co s tělem? - Klikni zde pro originální téma
Belial
Wim, že tu něco podobnýho byllo, ale nejni tam co by ste chtěli aby s wáma po smrti utwořili. Něgdo chce bejt w rakwi jinej spálenej. Já osobně bych chtěl bejt spálenej a můj popel se promíchá do hlíny u kytí co bude pěstovat můj syn nebo dcera :satan: něco jako w Kdo hulí ten umí :angel: byl by to solidní poslední úlet. Ne?
Belial
No pobožnej taky se to tak dá říct, spíš nechci bej jen tak hozenej do země. To má každej. Chci něco jinýho co moc lidí nechce. Je to trochu psyacho, ale moje děti to (snad) pochopí a pěkně se vypálí :o))
Materialista? sem skoroekonom :satan: a ty úspěšný sou materialistický-satanisti a tím chci být i já. A taky chci swobodně hulit we svým státě gde budou fšichni známí a jejich pohodoví známí. Chci prachy hulení a fšechno další. + štěstí
Dude
no kdyby si se nenechal spálit, ale rozemlejt a udělal ze sebe masokostní moučku, tak to dětem poroste mnohem líp :p:
vrrn
belial: pridala jsem do ankety moznost do anatomickeho ustavu,
spoustu lidi se tam necha za cca 30 000,- prodat (muze se az po 60.roce
zivota..). Nedavno jsem byla na pitve prave takoveho jednoho "dobrodince"...
Ja osobne chci byt spalena a rozprasena na svoji zahrade + na to misto
zasadit strom.
Belial
to vrrn: OK
to Dude: asi jo máš pravdu myslíš že to v kafilérce zmáknou :o
Belial
Duše tak ta má buď smulu a nic nebo je to horší než za živa a nebo hulí v království zmaštěných :satan:
Johny Bravo
No nevim, do ústavu...aby mi tam medičky štochaly pinzetama do pimpíka a hihňaly se, jako že nic moc...co je špatnýho na klasický škatuli? Natáhneš se, cimbálka pěkně, kodrcat si to přes náves, pak tě spustěj do jámy......kapesníčky....krajčičky......pak vožíračka.......první hádka příbuznejch vo dědictví......co je špatnýho na klasický idile???
Belial
Nuda a hlawně je to klasika. Příbuzným nasrat to ty prachy dám jen dětem nebo na výzkum aby po hulení neblbla paměť a levný domácí pěstírny pro lidi jako sem teď já. rači ať se skaší moje děti ze mě ať maj aspoň něco ze mě :bong: Jinak rakef sem si už taky vyhlídnul než sem to zavrhnul.
DAWEX
můj popel bych použil ve prospěch té části obyvatel, jimž často vadím, resp. můj vzhled (dlouhý vlasy, dredy, bradka http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=13113 , kérka atd) a oblečení a cokoliv .. totiž důchodcům ;) nechal bych svým popelem posypat v zimě chodník před domovem důchodců
Sinuhet
Nechci aby po me zbylo neco telesneho. Nechci aby nejaci pribuzni ci potomci chodili nekam brecet. Takze na pokusy a pak spalit a popel nekam anonymne vyhodit.
Zewl
ja nechci umriiiiiitttttt!!!!! :jumper::frog: tuhle moznost nebere nikdo v potaz?? teda vic nez smrti se bojim stari az budu starej senilni deda kterej krici na ty mlady ufff
virgill
Sinuhet presne tak jestli to nejdulezitejsi co pome ma zustat bude hrob tak to radci pohodit do pouste.....
Dudu
Urna je v poho, ake u subzget ma recht.
Dudu
Ku..a, jsem zase zhulenej, chtel jsem jen rict, ze i sinuhet ma recht.
Dude
pěkně :D - hele Dudu (skorojmenovče) - vpravo dole každýho příspěfku je edit/delete - tam si můžeš svuj příspěvek opravit/upravit a nemusíš psát další;)

btw - sem si vzpoměl - když jsem žil ve Státech, tak mi tam umřela "house-sestra", staříci postavili na zahradě takovej altánek s besídkou, lavička, vokolo keříčky a tam jí šoupli urnu - mi to přišlo morbidní ze začátku, ale zase lepší rozjímačka než v hrobovym paneláku...
lordWilliam
Já jsem hlasoval anatomický ústav-studijní účely, už pro to že to je potřebná a užitečná věc. Kámoš chodí na medicínu a stěžoval si že je nedostatek mrtvol. A rozpitvání asi nějak někam zakopat, ostatně jako jakoukoliv normální mrtvolu.
Škoda že se nemůžu prodat už teď :-°)
De la Vastierre
Chtěl bych být sněden
Zewl
lordWilliam: znas futuramu??jestli jo tak ten robot Bender byl z titanu a najednou byl titan hrozne drahej a von prodal telo a dostal hroznej balik..jenze mu zbyla hlava a vsem se tlemil ze je v baliku...hups trosku off topic..se omlouvam ale zdalo se mi to ze to k tomu tak trosku patri
DAWEX
to De la Vastierre: chlape to bys musel napřed ostříhat ty dredy ať se to nesekne v žaludku :D :D
jak říká sinuhet nic po sobě nenechávat je to co mi vyhovuje - ale jo nechat dětem chýši kde dožiju, dluhy a starou rikšu jako dědictví :D - ale teď se mluví o tělesné schránce a v tom jsem zajedno s názorem spálit a vyhodit, od malička jsem nechápal hroby a urny na "výstavkách" vystavování mrtvol (chci si své blízké pamatovat jako živé!)
na fotce přikládám něco - expozici, která se nachází u jednoho člena rodiny mé přítelkyně - co mluví za vše - on to má v ložnici ve skřínce u postele a když nic tak jen ta kýčovitost je hrozná
Necham se uložit k ledu, ikdyž to je pěkná kravina.
Ještě větší kravina je ale nechat se sežrat červama.


Kdo poznal od koho je tenhle citát?
-by Timothy Leary
DAWEX
A nebo co takhle důstojný pohřeb do kosmu jako v Červeném trpaslíkovi? A následuje přivítací hostina s novým hologramem. Jen jestli by ten prodloužený život nebyl nuda (na červeném trpalslíkovi asi ne ale tady na Zemi??).:bounce:
Nedávno sme se bavili s kámošem a on nám řek, že jeho popel máme použít ke hnojení, pokud eXne, což se snad nestane.
cannabio
citace:
Původní příspěvek od De la Vastierre
Chtěl bych být sněden


Si děláš prdel, ale jednou sem viděl v cestománii to bylo mám za to dokument o tibetu, nebo nepálu teď fakt nevim, ale tam se vybere ze všech mnichů jeden vyvolenej, a ten pracuje na "hřbitově", kde dřevěnou palicí rozsekává umřelý mnichy na padrť a tu drťku hází na to prostranství hřbitova, kde se na to vrhá hejno supů a ty to sežerou. Zůstávaj jenom dočista ohlodaný kosti. Pro tydle mnichy tělo nemá žádnou cenu, jelikož ho maj tak nějak za trest a teprve po smrti dosahujou nirvány a to je pro ně ten pravej život. Na tendle hřbitov dokonce každej mnich pravidelně dochází a mezi těmadle supama a kostěma je celej den položenej do meditací a představuje si svojí vlastní smrt. Dá se říct že se těší na svojí smrt. Docela morbid co?? Byl tam dokonce tajnej záběr toho mnicha co je rozsekává, jak zrovna drží v ruce neidentifikovatelnou část lidskýho těla a mlátí do ní tou dřevěnou palicí.

Já osobně bych chtěl bejt rozebrán na díly a to použitelný pro čekatele a nepoužitelný na výzkum.
koupala
Nejlepší je tibetský nebeský pohřeb - tělo se obřadně naseká sekyrou a pohodí na pohřebišti, aby ho pak mohli supové snadno a rychle oklovat.Když supi dojedí a vzlétnou,nesou s sebou ducha zemřelého směrem o nebes.
koupala
kua cannabio jsem si teď nevšim že ses už o tom rozepsal,každopádně
ekologicky i ekonomicky je to docela výhodné,ne?
DAWEX
Jenom jestli by nás huličích zůstalo v těch tělech něco použitelnýho (kromě mozku samozřejmě :) ). Nikdy jsem nebyl na pohřbu (ani na svatbě) a doufám že půjdu jen na ten svůj - spálit a do květináče se mnou. Při žehu bych chtěl aby hrály Cypress Hill - album Los Grandes .... . Nějak by se to tam hodilo. :flamer: žehu zdar :flamer:
Belial
Jaxte psali wo těch supech tak to by se mi nelíbilo. Doufal bych že těm supům bude ze mě blbě. Teď bych jednoho supa uwítal mám tak trochu huložrawku a nic k žrádlu :o(:popcorn:
Kristl
no ja určitě popílek, červici mě nelákaj :)
a budou mi hrát exitus od bobíka
nozdra
Já jsem pro, aby mě až vyhasnu, zakopali do země. Nejdřím mě rozežerou červy a všelijací broucí a až budu v dostatečném stupni rozkladu, mé torzo, nebo aspoň to co z něj zbyde trochu prohnojí naší zem a zas bude o trochu toho humusu víc:-) A pak si mě třeba někdo šoupne i do toho květináče:-) aby to rostlo:punk:
abysmal
mne je uplne jedno co s telom, hlavne bude v akom dusevnom stave budem odchadzat v momente smrti. Dufam ze sa dovtedy trochu zdokonalim aby som postupil vyssie, a na dalsie zivoty a uz velmi tesim.
cannabio
Vixl: Jako jak mimo?? Tobě nepříde morbidní nechat se rozsekat na kousky a dát se sežrat supum?? Jako moc si nevysvětlil, proč sem mimo takže nemůžu reagovat. Já prostě viděl partu mnichů, jak meditujou na hřbitově a představujou si svoji smrt. Tak jako co?? Nebo seš jeden z nich??
Dude
2 nabsterman - ty woe, ty bys nepoznal dobrej film ani kdyby si do něj napálil autem na přechodu - proti těm dvou filmům, který si uved jsou Prci prcičky noirový umění, nedejbože srovnávat s Lebowskym ;)
Belial
KURWA sam9 mni3i CO TO JE? NECHCI MNICHY AŤ SI SUP9 JAK SOU TUP9
Sancho
Ja osobne sa staviam k tematu sposobom telo=obal. A potom ked ho raz nebudem potrebovat nech ho nekto zuzitkuje. "Mozno zistia ze chalan si myslel ze takto to funguje, oni zistia ze to je inak a povedia to aspon ostatnym."
TheKeptn
ja chci aby se do me podivali a zjistili co sem mnou udelal tenhle styl zivota co vedu od hlavy až k patě prolezlej THC :D:smoker:
W3m3n0
Já se nechám spálit, ať vim co delam mejm milovanejm kytickam... :)
Kristl
ted sem někde četla (možná v bleksku :D ) že nákej týpek už se nákej čas zabývá natáčením aury člověka (pomocí special kamer) a že mu jde oto zachytit odchod duše z těla---myslim že má smůlu
jinak co se týče ještě tý aury, byli jste někdo nekdy u někoho kdo tu auru umí "číst" ? některý lidi jí prej viděj
Belial
Co gdyž ta duše de rownou dolu tak má asi taky smůlu, co?:satan:
Belial
Dewil is God
HeRB
_tak ia by som bol nairadsei keby ma spopolnili a moi popol rozsypali po jamajke to by sa mi fakt pacilo :)
Belial
Pak by tě měli jamajčani plnou pusu :smoker: :frog:
botanick
popel do urny
Belial
Urnu do skříně
a skříň do země
:angel: :angel:
SaTTaN
mne je to jedno, co urobia s mojim body, ale urcite nechcem, aby ma chodili oplakavat ku kopke hliny.
najviac sa mi pozdava urnicka (ked ma budu palit, tak sa mozno nejake tie vtaky zhulia)
loweNature
určite spaliť a dakde v prirode rosypať-kedže neznašam tych sračov čo maju zo smrti biznis.Už som počul aj take palky že za hrob niekto platí najomne:frog: teda že rodina platí najom hrobu pre dakeho rodinneho člena-no zdieračstvo.Nemienim zaťažovať svojich blizkych aj po smrti:p:
punkejt
Já bych chtěl bejt pohřbenej někde v lese. Bez žádnýho náhrobku nebo podobnejch kravinek... Ono když člověka švihnou do urny, tak se tim vymaní z toho věčnýho cyklu obrody přírody. To je jedinej výsostnej způsob, jak to udělat... Ale já to udělat nechci. Chci aby moje tělo zetlelo a tyrostli z něj stromy, můj hrob aby se pokryl mechem a kapradím...
Duše je stejně věčná, takže k čemu schraňovat něčí ostatky jako upomínku jeho existence?
drinker hulič
tak ja to mam naplanovany takhle:
chci mit velkou rakev, kterou ponesou aspon ctyry chlapi, za tim bude balkanska dechovka a placky ktery si budou rvat vlasy a skrabat kuzi z ksichtu. Pak me daji do zeme, kazdej na rakev neco hodi, zasypou a kazdej den me budou chodit uctivat...
abysmal
loweNature>
Neviem, ci o tom niekto viete, ale s tym zdieractvom za pohreb je to dost brutalne v Barcelone. Akonahle sa tam narodi nove dieta, jeho rodicia mu musia hned zalozit konto na pohreb, a potom cely zivot cvaka az pokym nechcipne. Vraj to je koli tomu, ze nemaju dost miesta na urny.
Belial
Tvuj avatar je zpevak z Cradle of Filth, že?
Viděls Cradle of Fear? co ty na to?
Mě to přišlo jako celkem blbost a gdyby tam nehrál Dani taksi to podruhý snad ani nepustim.
cannabio
citace:
Původní příspěvek od loweNature
určite spaliť a dakde v prirode rosypať-kedže neznašam tych sračov čo maju zo smrti biznis.Už som počul aj take palky že za hrob niekto platí najomne:frog: teda že rodina platí najom hrobu pre dakeho rodinneho člena-no zdieračstvo.Nemienim zaťažovať svojich blizkych aj po smrti:p:


Chlape to je běžná praxe. Lidi co nemaj vlastní protor na hřbitově si ho pronajímaj. Normálně jako parcelu. Je to svobodná volba pozůstalejch. Dostanou tě v urně a pak se rozhodujou co s tebou. Buďto si tě nechaj doma, nebo šoupnou na placený místo na hřbitově pokud nemá tvoje rodina vlastní hrobku. Myslim, že ty velký kostely to skladujou zadara. :punk:
abysmal
>Belial>
cradle of filth som bohuzial nevidel, lebo som ho nevedel zohnat, ale ked hovoris, ze je to blbost, tak mi to moze byt jedno. ale ich hudba je perfektna, black metal + ambient.
>All>
Sorry, ze som odbocil od temy
loweNature
2 cannabio- dokonca aj moji stary rodičia si predplatili fleka ale podla mna je to zbytočne.Po smrti duša uletí a ostane len schranka potom ostane na mojich pozostalich či spravia po mojom alebo moj popol budu z moralnych dovodov skladovať-alebo ak budu total svine nasypu do presýpacich hodin:frog: Snad im stihnem vysvetliť že mi bude stačiť ked si ma uchovaju v spomienkach-viacej ani nemožem chcieť :)
lulugang
Tohle je moc psycho..Nikdy jsem o tomhle neuvazoval a ani moc nechci bo z toho dostavam haldy ze jednou fakt umru a to je maras:)takove tema by meli mit duchodci a ne my!..ale to je fuck a kdyz jsem tak popremyslel tak nejlepsi bude asi fakt ten popel protoze jak se rika Ashes to ashes:)...a pak bych chtel aby se moje duse usadila nekde kde se mastne huli:)
punkejt
lulugang:

Člověk by měl vědět, že umře a bejt na to pipravenej... Musí vědět, že se to může stát, protože když pak bude mít na kahánku a nebude na to připravenej, tka nebude schopnej odejít...
Jestlis viděl film Malý velký muž, tak tam to bylo krásně vidět. Ta scéna s tim náčelníkem, jak ležel na tý posvátný hoře a po jednom dni se zvednul a řekl: "Tak asi ještě ne"
Prost o tom člověk musé vědět a počítat s tim... Jinak ten odchod nezvládne...
lulugang
To je sice pravda,ale připravovat se na to,když je člověk ještě takový mladý?!..ale jinak máš pravdu..a ten film byl psycho
kolumbijec
ja chcu byt spalenej (to vlastne sem.... -:)) a aby muj popel rozprasili na kopci nad zabrehem (rodny mesto) a nebo chci byt mumifikovanej.
spalit, a rozprasit
nelibi se mi predstava byt nekde v necem

cas je nekonecny a ten obal by se stejne jednou rozpadl
Vladbur
Jo spálit,a dát dětem at to daj do hulení,a až budou chtít vidět tátu,tak si zahulej,jak si řikal w tom Kdo hulí,ten umí...to bude hustý...:D:):D:)
trojbodka
...no ja dufam zhebnem niekde v lese cize by som rad v predsmrtnom krci ukazal pripadnemu nalezcovi ci celemu svetu pekny prostrednikovy f.ck off...hhehehe
mi by se vic libilo kdyby me deti zakopaly v okoli baraku a pestovali by nade mnou kytky.Koreny by me vycucavaly,potomci by me skourili a vydechli na svetlo a vzduch.a taky broucci by si me rozebrali,a larvy ze kterych budou treba motyli.Chci byt pomalu rozebran prirodou.Ale asi se nedozvim,jak to dopadlo :-)
Ja jako antropolog budu verny svemu oboru a venuji se anatomickemu ustavu Brno, Kamenice 126/3 zbytky mohou prijit do anatomickeho muzea v Bohunicich(nadheran podivana, doporucuji kazdemu navstivit) a co nepouziji to spalit na prach
Setth
Pokud bych chtěl svým potomkům něco zanechat a to přímo ze sebe chtěl bych se stát DIAMANTEM. Něvěřítě?

http://www.raddar.bloguje.cz/110694_item.php

Když jsem to viděl poprvé v televizi, nevěřil jsem vlastním očím. Nicméně věřím, že by to byl pěkný dárek na rozloučenou. Avšak pokud by to nějakým způsobem nešlo, je tu ještě jedna možnost. Proč se třeba nestát STROMEM:

http://www.osel.cz/index.php?clanek=750

Fakt je však ten, že až mé tělo bude po smrti, bude mi patrně úplně jedno, co se s ním stane. To už budu mít jiné starosti :angel:
Budeh
Tak já v tom mám uplně jasno. Nechám se nabalzámovat a mumifikovat jako lenin, a samozřejmě budu mít mauzoleum. Sice to bude finančně náročný ale tu práci si s tím dám, samozřejmně když nezemřu nějak předčasně náhodně a tak, každopadně to bude na kopci bude nějakej monument , budou tam vezt schody a krásná lipová alej. kolem bude zahrada. po vystoupání do schodů zase budou schody dolů do hrobky kde budu jako sněhurka ve skleněné rakvi , bude tam svítit tlumené světlo a hrát regge a jiné chilloutovky, na stěnách budou fotky mé a mých přátel rodiny a tak, moje oblíbený věcičky a tak. Bude to fungovat tak dlouho dokud ve fondu kterej na to určím prachy. Budu tam potřebovat nejméně 2 zaměstnance, jako ochranku a zahradníka, popřípadě průvodce, vstup bude dobrovolnej, pokud někdo příjde a bude se o mě chtít dozvědět víc. Mno mám to dobře vymyšlený , ještě sehnat ty prachy.
Rasta Dawg
Sakra ta ankteta je pěkně omezená, chybí mi tam možnosti nechat se spálit v kopřivách nebo nechat se recyklovat na mýdlo... Obojí je můj velký sen...
Ferdinand Bongo
telo pochovat,...vlastne kludne aj spalit,splinut s prirodou neni zla predstava......DNA zachovat na neskorsie ozivenie...
trojbodka
Rasta Dawg


...moznosti su na Tebe...
Ježíš
chtel bych honosny pohreb v mohyle jako germansky nacelnik..na vecnost bych si s sebou vzal pohrebni vybavu a spoustu zamrazenyho huleni abych mel co palit onom svete. jj germani umeli odchazet ve velkym stylu! :D
Ježíš
omni voe by pak po hrbitove behaly naspeedovany zombie ze by je nestihali strilet :D
Skřeťák v Sudu
lol Omni ty ses capek :D mno ja to vidim takle krasna rakev pekne do zemne... a smrti? ty se vubec nebojim... Treba at je ten hrob to nejdulezitejsi co pomne zustane to by me as tak nestvalo ale skoda by to urcit byla, me totiz pride proste divny cokoliv jinyho(pravoslavnej, cela rodina z matciny strany pohrbena stejnym zpusobem :D takze da se rict tak trochu rodinna trdice ;)
Ježíš
citace:
Původní příspěvek od Skřeťák v Sudu
a smrti? ty se vubec nebojim...


promin to zni v tvem veku dost smesne. to si povime az ti bude 70 a nebo az budes mit raka :D
BigStickyBud
jednou jsem nad tím uvažoval a přišel jsem na to že bych chtěl být pohřben do země ale bez rakve :devil:
Skřeťák v Sudu
Jezis ja reaguju tak nak nato ze nekdo se boji uz ted :D chapej asi budu mit strach ale jednou tam musi kazdej tak nevim estli je as tak spravny se bat ;) resp tkale mozna se bojim umirani ale rozhodne ne smrti
cosecha
wow, mit tak prachy na kryonizaci...ale mozna by celkem stacilo uchovat DNA a elektronickou kopii informaci z mozku....
nebo nechat se sezrat supama, to me docela laka.
no a kdyz tohle nevyjde tak v lese na sumave do zeme....no a kdyz ani tohle nevyjde tak na nas maly utulny vesnicky hrbituvek, kde lezi uz hromada mych predku a sidli tam jejich duse.
Frisbeeman
2 Belial: Myslim,že hodně wydýmenců má sen nechat sebou pohnojit kytičky :D
btw,zajímalo by mě,koho tohle napadlo jako prwního eště předtím, než natočili Kdo hulí,ten umí
absinthová víla
hlasovala jsem pro urnu. prostě spálit a někam do větru rozsypat... má být hrob tím jediným, co po mě zůstane, pár let, když si na tebe o Dušičkách vzpomenou a přinesou kytku, zapálí svíčku, za 50 let vyhrabou a pohřbí místo tebe někoho jinýho? ne, děkuju...
navíc ta představa konečný svobody těla a duše :)
brink
Rosekat a hodit supum,když už celej život jim zvířátka,tak at taky země něco maj.
kafevar
Taková malá anketka, ještě jsem ji tady nenašel. Kde byste chtěli skončit po smrti?
Lupus
Jsem zastance tradice takze pod zem aby meli cervici neco dobreho k snedku ;)
neco mi tam chybi,
rozptyl, to bych volil ja.
Svahadji
a co mumifikace? :D
Tayem de Tox >
kafevar nic nehoni {no urcite jo, ale kacka ne}
mne to taky zajimalo, nevim proc ne.
kafevar
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox
a hledals vůbec????
( http://grower.cz/forum/showthread....2004#post182004 )

Hledal ale asi málo. Spojit prosím.

citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox
fakt kravina a zbytečný thready§§§
jestli honíš Káčka- tak věz, že u mě máš RED ALERT!!!

Jasně že je to kravina. Od čeho je kanál? A věz, že já si na káčka zas tak nepotrpim. Zvlášť v kanálu ne. :)
Tohle po smrti :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma