Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Skříň od Coca-Coly - Klikni zde pro originální téma
DAWEX
:death: Chodím často ke kámošovi nakupovat do obchodu, většinou si nakouřím pěšinku a vykecáváme se, a tak se stalo že jak sem tam zevloval zatímco se věnoval zákazníkům, pořádně sem si prohlížel chladící skříň od coly a něco mě napadlo. Asi každý ví jakou skříň myslím, ale pro úplnost jedná se asi o dvou metrovou skřín v barvách coly, s předníma celeprosklenýma dveřma. Myslím se, že se jedná o dobrou skříň na lampu, skříň má zavedenou elektroinstalaci je ideálně utěsněná a má klimatizaci, samozřejmě s možností i chladit i topit :flamer: :grrr: . Nová skříň je docela dost drahá ale doufám že se dá sehnat něco jetýho levněji už jsem rozhodil sítě na síti a inzeráty doufám, že něco uvízne. Pokud někdo máte informace, které by mi pomohli, ať už ohledně vhodnosti této skříně nebo kde ji sehnat rád uvítám. Díky. :smoker: :bounce:
fR3edom-X
To je docela dobrej nápad,ale podle mě to bude dost drahý aji ta ojetá,jestli se dá vůbec sehnat. ale hodně štěstí v hledání... :)
Zewl
myslim si ze je to hustej napad a myslim si ze to nemusi bejt nutne od coca coly(nebudme konzumni - srk ze cherry coke :jumper:) sou i od jinejch znacek...ale je husty ze se na kyti muzete divat ale ma to nevyhodu..jak vyresis to s tima prosklenejma dverma v dobe tmy??:rejp:
MaO
na ty dvere se da nalepit treba alobal nebo prestrikat sprejem
Zewl
jj ale to se mi tam potom zdaj zbytecny..to uz rovnou lednicku :jumper:
cerwiq
heh, kdyby se ta bedna od cocacoly treba triskla za 5 litru, tak to by nebylo spatny, poradne zmrazit kytky :)) mno byla by to fakt libova skrin oo :)
DAWEX
no právě že to nemusí být nutně od coly, to jen prostě první skříň kterou jsem takto zkoumal, ale ty dveře určitě zalepit zatěsnit aby se do skříně nedostalo světlo (mám doma ještě z bývalé skříně zasouvací okýnko jako na dveří u vězeňské cely - dalo by se připevnit a mít kukaň na šmírování ;)

a když člověk dopěstuje - pokud teda nechce další kytky pod lampu tak to tam rovnou usuší a usušené zamrazí (vychladí) aby zásoby vydržely - a vlezou tam i pivka :D
DAWEX
Jednu podobnou skříň ale bez klimačky bych mohl koupit za 1500,- což není moc, ale já bych rád s tou klimačkou, pokud neseženu jinou asi vezmu tady tu levnou.
cerwiq
ja chci takyyyyyyyyyyyyy , to na to pifko se to hodi , hh


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma