Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Kouření vás může ochránit před rakovinou plic - Klikni zde pro originální téma
neuvedeno
http://www.mwm.cz/CD/c1225.htm
Je to asi tak pravdepodobny jako ze cert pojede na bruslich do prace ale kdo vi. Na me se nekoukejte, ja sem to nevymyslel :D
Creed
Je to blbost.Ale dik za odkaz.Pořád mě překvapuje jaký pičoviny sou lidi schopný vymyslet.
VeselaKopriva
O tom už sem něco slyšel. Úplná blbost to neni, ale ta pravděpodobnost co napsal neuvedeno sedí.
Zanahorias
Abyste si nemysleli, kamaradovi se potom co zacal hulit velmi vyrazne zlepsilo astma! :cool:
Akorat kdyby se to dozvedela jeho doktorka tak by ji asi jeblo :vampire:
Sinuhet
THC je bronchodilatator, takze ano paradoxne to pomaha pri astma. Roztahuje prudusky.

Magazim MWM je takovy vedecky se tvarici Blesk. UFOni, komety co znici zemi. Auta na vodu, perpetum mobile, vladni spiknuti. To je jejich obor.
VeselaKopriva
THC taky zrychluje pohyb řasinkovýho epitelu, tak se pak líp vodkašlává. Ale v tom článku se nebaví o hulení, ale o kouření. A zakládaj si na tom, že máš vod cigaret zadělaný plíce tak, že jiný ehm.. nepořádek se tam už nevejde. je to vytloukání klínu klínem.
Taker
:confused:
citace:
Jestliže někde na pláži na vaší pleti náhodou přistane jediná mikroskopická částečka radioaktivního spadu, dostanete rakovinu pokožky. Po vdechnutí jediné částečky téhož smrtícího svinstva vás nevyhnutelně očekává úmrtí na rakovinu plic. Pokud totiž náhodou výjimečně nejste šťastný kuřák cigaret, zaryje se pevná mikroskopická radioaktivní částečka hluboko do plicní tkáně, naprosto udolá omezené tělesné zásoby vitamínu B17, a vyvolá nekontrolovatelné buněčné bujení.


...to už je trochu moc ne? :D

Hele fakt se mi tomu článku nechce moc věřit, kdyby aspoň dole bylo datum vydání 1.4. :D

Tyvoe nakonec ještě začnu pálit cíga, abych si zachránil svý šetrný zdraví, tak to mě poser :frog:
Dežo
jo tak to je pytlovina jo a vzpomel sem si ze mi kamarad rikal ze by se marihuana nemela michat s mentolovyma cigarama,protoze ten mentol v tom tabaku vam toztahne ty dychaci cesty atd....a marihuana Vam je zasvini .........no vcelku logicky no ale treba nekdo to nevedel-jako ja do ty doby sem to tam cpal porad a bylo to dobry.......
Atominator
WM magazin je tupovina, ale co rikate na tohle?

http://www.mapinc.org/drugnews/v05/n1065/a03.html?1042
Engaren
No sice to asi není pravda, ale někde jsem četl, že z hulení nehrozí rakovina plic, protože tu způsobuje tabák, keterej obsahuje nějaký 2 radioaktivní izotopy. Je to jen teorie, zato však z rukou seriózních vědců.
engaren: jsem to vylovila někdy předtím, je to v http://grower.cz/forum/showthread.p...3591#post283591
usoudila jsem, že to, že marihuana je více karcinogenní než tabák, pochází zřejmě právě z toho, že obsahuje asi 4x víc dehtu, jenže tohle to ukazuje v ouplně jiným světle :)
inf3cti
touto temou je skoda sa zaoberat, je to nehorazny vymysel. Pre istotu som to preposlal mojej znamej do zdruzenia 'Stop fajceniu'. Davno o tom vedeli, nebol som prvy ani jediny, kto ich na to upozornil. Kedze maju kontakty na rozne lekarske vyskumne strediska, bolo im zo vsetkych oslovenych potvrdene, ze ten clanok sa absolutne nezaklada na pravde.

tazko povedat, ci je na pluca skodlivejsia marihuana alebo tabak. ako prve by som si tipol, ze marihuana, prave kvoli tomu vysokemu obsahu dechtu, ale malokto zhuli napriklad 20 jointov denne. Pri rovnakom mnozstve splodin si fakt neviem ani tipnut: Marihuanovy dym este nebol preskumany tak detailne ako cigaretovy a do bezneho cigaretoveho tabaku zase mozu pridavat kadejake sracky - mam na to silne podozrenie ked porovnam ako priserne smrdia 'hotove cigariety' oproti fajkovemu alebo cigaretovemy tabaku.
gona
tak to je veľmi zaujímavé, myslím že to je dosť reálna vec, ale fajčiť nezačnem;
Hanyz
click on my signature;)
gona
Hanyz prečítal si si ten článol celý? jak hej veríš ešte furt že je to pravda čo maš v podpise?
r-man
Ten clanek je lez jako vez, ale dobre jsem se zasmal...:-)))
Hanyz
A teď se přiznejte vy, co jste tomuhle uvěřili. Vy už ty konspirační teorie vlád celého světa vydíte všude. Po desítkách let, kdy naši známí, kuřáci, umírali na rakoviny plic, se dozvíme, že v jugošce kopli do písku a z toho to všechno mají:rolleyes: Tenhle článek považuji, krom toho, že je to hromádka nesmyslů, za obyčejné lobby některého z tabákových koncernů, které si koupily článek na objednávku. Všechno to pro kuřáky vypadá moc růžově a na seriózní vědecký článek tam je příliš emocí.

citace:
Původní příspěvek od gona
Hanyz prečítal si si ten článol celý? jak hej veríš ešte furt že je to pravda čo maš v podpise?

Ano, přečetl a stále tomu věřím minimálně stejně moc, jako předtím.

A jestli tomu věříte i vy, tak doufám, že už nosíte roušku jako Michael Jackson:frog:
Já můžu pouze souhlasit se Stoned raiderem, neb moje konspirační teorie hovoří tak, že prostě NEVĚŘÍM tomu, že kdyby tohle byla tak úžasná, podložená a bůhvíco kdesicosi PRAVDA, že by se toho už dáááááávno dááááávno nechytil některý z tabákových koncernů :p:. Toť pro změnu moje konspirační teorie :p:.
BTW možná jsem něco přehlídla - jsou tam nějaké odkazy na relevantní zdroje? Jako třeba přiznání někoho, že se furt k rakovině dávají fotky plic horníků? Nebo prostě tak něco, aby to nebylo jen o tom, že je to agentura JPP?

edit: a vzhledem k tomu, že tento odkaz už se v jednom tématu probíral, propojila jsem to
masoquista
Zase nove poznatky.

http://www.osel.cz/index.php?clanek=1954


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma