kam chodite na netu kdyz ste zhuleny - Klikni zde pro originální téma |
Bandita |
brutal...len fakt skoda tej hudby tam :D |
|
|
desertwolf |
to je úchylárna, zásek jak hovado |
|
|
Bandita |
citace: |
Původní příspěvek od chuck53
Hoja. Já sem to objevil až nedávno a kvalitně sem se pobavil. Potřebujete webkameru a zapnětě si mikrofon a zvuk.
http://www.chatroulette.com/
Má to něco do sebe si dát bong s náhodným spoluhuličem někde z celého světa. Akorát si tam dost lidí honí péra a podobné věci,tak se nenechte odradit. Nakonec najdete němky svých snů:D:D |
rofl vcera som 5 hodin kade-komu hral na gitare, niekomu sa pacilo niekomu nie :P
kazdopadne namotavka riadna |
|
|
MagiCman |
Já zaprdím a potom i 3 hodky vybírám semena nových modelů ,jsem na tom uplně závislí :) |
|
|
frek |
citace: |
Původní příspěvek od MagiCman
Já zaprdím a potom i 3 hodky vybírám semena nových modelů ,jsem na tom uplně závislí :) |
Ani si nemusim ke konopí čuchnout a taky dokážu hledat, co si koupim za seeds i třeba 5 hodin v kuse. mám na tom větší závislost, než na pěstovánim, nebo hulenim samotnym :D |
|
|
Micurin |
Tohle je zasek neskutecny |
|
|
|
Chodím na sety.cz nebo si čtu někde v archivu :D |
|
|
Divoženka |
Nemůžu pochopit, proč zrovna tak božská stránka, jako byla forests forever musela jít do kytek. Čas od času se mrknu, jestli si to nerozmysleli, ale nerozmysleli... Dýchalo to tam neskutečně a ten balzám chmm. Utíkala jsem tam ráda. Tož forever - forest forever.. |
|
|
prashiwa |
na grower... to je prece jasny:) |
|
|
Mr.Sordo |
Největší Česko-Slovenská filmová databáze on-line filmů.Najdete tu od majora Zemana až po Pohádka o Honzíkovi a Mařence od Karla Zemana.Původně jsem to tady nechtěl dávat ,říkal jsem si že o ní jistě všichni vědí,ale koukal jsem na návštěvnost no a asi né.Anebo o to není zájem?Jako jedna z mála online stránek přežila bez úhony útok Americké vlády,protože to mají archivované na youtube.Tady si fakt ujíždím!
P.s..Moc pekné to majů chalani.lol
http://www.czfilm.eu/category/filmy/ |
|
|
ribo |
grower.cz, memebase.com, youtube.com |
|
|
Harvepino |
dam si vyhladat gigapixelove fota,a furt cumim a priblizujem :D |
|
|
Skaff |
Doporučuju si na Ytb zadat GGN - best weed moments, GGN- Tommy Chong, GGN - Seth Rogen atd.. Je to Show uváděná SnoopDoggem a zve si do ní snad všechny celebrity co hulej trávu, kdo umí anglicky tak na tom 100% zhulenej bude dostávat takový újeby jako já :D |
|
|
Miksa |
neee, GGN mě teda rozsekává :D |
|
|
ten_hodnej |
navratdoreality.cz ) rozlobeny muze uz kluci prodali a presli na novej web kde maj snad jeste vyssi navstevnost :) |
|
|
RoyalHarvest |
Moje "paleta" navštěvovaných stránek je docela široká - nejdřív kontroluji tři emaily (dva pracovní a jeden osobní), firemní webovky a pak zapínám FB (též především z pracovních důvodů). Když mám na meilu něco k placení po netu, udělám to okamžitě přes stránky banky. Poté začínám brouzdat po tom, co mě zajímá. Takže grower.cz, youtube.com, navratdoreality.cz, legalizace.cz, sem tam lamer.cz, houba.cz, chytej.cz. Vzhledem k jedné z mých zálib - zvířata, strávím i nějakou chvíle na stránkách zaměřených na tuto tématiku:) |
|
|
Jurgiano |
Akurát som šiel napísať to čo seky agar.io :) ale je to žrút času :D |
|
|
MocnyOkurek |
hh agar je ostrej no. Jeste by to chtelo vychytat aby mohl treba hrat nejak kancl dohromady. Bo nas to dycky kazdeho hodi do jiny mapy. |
|
|
Kiddnaped |
Koukám hlavně na streamy profi pc hráču zejména CS:GO které hraju pečený vařený :D jinak kdo to hraje tak klidně můžeme dát :D |
|
|
RoyalHarvest |
Seky: Hele, jak jsem viděl název, čekal jsem, že to bude nějaký virtuální pěstování houbiček, ale rostoucí kolečka mě uchvátily :D Pecka, karma na Tvém účtě |
|
|
Dope420 |
když jsem high (což je skoro denně) :D .. tak jsem na groweru a nebo pařím PS4 + nějaká ta muzička |
|
|
|
|