Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Pruser kvuli mlade :-( - Klikni zde pro originální téma
BaBiBo
Cau!
Dlouho sem se tady neobjevil, ale ted mam problem, tak budu otravovat.

Jak se veci maji? Zacnu od zacatku: Moje draha polovicka me zacala uhanet o speka, ze prej zhuli kamosky ve skole. Nechtel jsem ji ho dat, asi tyden jsem to odkladal a premlouval ju, ale nakonec udelala bububu, smutny ocicka... (urcite to znate) no tak jsem ji ho teda smotnul.
Dneska dojela, ze kamoska je na jednotce intenzivni pece a ona ma problem-ze ji dala to konopi. Hrozi ji vyhazov, ma dvojku z chovani no a navic me jeji rodice asi zabijou, protoze je jim jasny, ze to ma ode mne (vedi, ze jsem kouril/kourim konopi, jejimu otcovi jsem daval par listku na nejakej spiritus...), i kdyz rekla, ze to od kohosi ciziho dostala.
No a ja mam strach z jejiho otce, z policajtu... Nestalo se vam nekomu neco podobnyho? Jak by se z toho dalo vybruslit? Jenom mi pls nenadavejte ze sem pi**a, to uz jsem si vynadal sam, zer jsem ji nesmotnul nejakyho nezhula, nebo ze jsem se nechal premluvit.

Dimy moc!
Sinuhet
Kdyz to zapres tak ji nijak nepritizis.
gunman
a kvôli čomu je tá kamoška na JIP??? S niečím to dievčence kombinovali? Alebo odpadla a rozbila si šišku?
Dusann
zatloukat, co se ji stalo?!
Dan.Bass
To je šílený. Já dával darem špeka našim dvoum profesorkám, a představa, že by se potom složily, mně ani ve snu nenapadla. Teď koukám, že je to docela možný...
BaBiBo
hmm, ona ma prej neco z jatrama, nebo co...
cityman
No kamo, me se stalo neco podobneho. Neskoncilo to sice v nemocnici, ale ta zena mela snad 15 (coz jsem netusil) a tak jsme zakourili, pokecali. A dalsi den byla jeji mati ve skole zjistovat, kde se den predtim tak zkourila (hystericka matka, ze bere pry drogy a kdesi cosi). Nastesti kamaradka zapirala, co se dalo, ale doneslo se ke me, ze ji zabavila mati telefon, nesmi se stykat skoro s nikym, jen se ucit doma. Jak to ve finale dopadlo nevim. Zkousel jsem ji nekolikrat kontaktovat, ale marne. A to mi verte, to jsem taky byl jak na trni, jak tohle dopadne. Asi tyden se mi spatne jedlo :) Takze ted uz si jooo davam pozor aspon na vek lidi, se kteryma hulim a neco jako ubalene jointy jsem ochoten dat max tatikovi (jejich vyberova rizeni v podniku musi byt zabavne, hlavne kdyz je vede otec :))
cityman
btw: jestli mela problemy s jatrama, tak to je pruser. Zvlast jestli to sama nevedela. To je jako jit na party s clovekem, ktery chce zkusit extazi a nevi, ze ma problem se srdcem :(

Ja rikam, ze veskere drogy by se meli zkouset se sitterem, aspon prvnich par seanci. Respektive s nekym zkusenym. Ja jsem rad tomu, ze jsem veskere drogy (a nebylo jich malo) takhle vyzkousel a nemel jsem extra "badtripy" nebo neco, na co nerad vzpominam. A ted se to dostalo do stadia, kdy uz na ecko, tripy ani jine sracky vubec nemam pomysleni a o to vice me mozna bavi kutit na huleni. S hulenim se da rozumne fungovat, je to relax atd... ale to uz je offtopic :)

Snad ti to dobre dopadne! Zatloukat je dobra rada, horsi je, ze v tom jede i tva pritelkyne :( To se spatne zatlouka, kdyz je to ted na ni...
Dude
hm, kočka tvoje to musí nasměrovat na nějakýho neidentifikovatelnýho entitu ---- ještě kdyby domákly tvojí pěstírnu, tak to je o hubu jak blázen:( holkám nebylo 18?asi co? (ne kvůli moralizování, ale kvůli posunu v závažnosti průseru)...
good luck anyway
na_pohodu
kazdopadne,ale to uzs urcite udelal zjisti presne,co se delo kdyz holky testovaly... Jestli to z tebe ta tva dostala az moc velkym premlouvanim,tak ted muze trochu mlzit co se delo v obave z tvych reakci na to... Treba do toho chlastaly a znas to kdyz se to moc micha.A jestli do toho chlastaly slo by mozna teziste problemu prenest do trochu legalnejsich mezi...
no,asi je to blbost,co sem napsal,ale to rozvaz ty
blockhead
na gymplu sem mel podobnej pruser jako tvoje mlada, jenze to bylo ze sem daval brko s jednou holkou a ona se potom slozila...mela epilepsii....a dostala epileptickej zachvat....
Jeji kamaradky co byly pobliz ji zkouseli nejak ozivovat, ale meli o ni strach tak zavolali zachranku...
Doktori ji hned jako prvni davali test na drogy no a zjistili ze mela travu, tak to dali policajtum a uz to bylo....
Nastesti to statni zastupce zastavil takze se to nedostalo ani k soudu,, byl by to dost pech....

tak hodne stesti!
cityman
uff, s tema zenama jsou ale trable (ja malem volal zachranku po mliku sice i kamosovi). Kazdopadne z mych pozorovani a zkusenosti vetsina zen at huli sebevice, jednou definitivne prestanou a pak jsou bud tolerantni nebo absolutne proti. Tech tolerantnich je myslim min. Je to zvlastni. Je to v zenach? Nebo to maji i muzi?
Pan_Ho
Sorry za offtopic,ale jeden kamos kamose hulil proto, ze mel neco s jatrama a nemohl chlastat.Vi tu nekdo neco o ucincich ganji na jatra?

Jinak hodne stesti.
Káámo, máš průser jak brno (sorry Brňákům). Už Vláďa Leninů to říkal - zatloukat, zatloukat a když se to provalí tak zatloukat. Pokud se bude tvoje mladá držet toho, že to dostala od neznámý entity, tak bys z toho nic neměl mít (myslim právně).
Kristl
100% zatloukat, zvlášť jsou-li holky nezletilý
Sinuhet
chell: Ja si myslim, ze koureni nezpusobuje rakovinu. Znam spoustu lidi co kouri a rakovinu nemaji. :-)
Kristl
2babibo : tag jag ti to dopadlo??
walkinginspace
pravidlo pestovania cislo 1: nikomu nehovor, ze pestujes. ani svojej babe. Hovori sa, ze pravdepodobnost neprichytenia pri pestovani sa rovna 100/(pocet ludi co o tom vedia). Ked si sam, tak je to istota. Ked dvaja, tak je to 50%... Ani najlepsi kamarati by nemali vediet, naco?
jak chell řekla, ona to měla od NĚJ, což je problém, protože podle našeho zákona je to distribuce a za to může dostat až pět let
KaproUN
S játrama? Nejedli k tomu náhodou Lisny???
KaproUN
No a co ty si ji ktomu přece nenutil ona nutila tebe...
Žádnej stres!!!
KaproUN - jestli si myslíš, že je to takhle jednoduchý, taxi HODNĚ naivní
Vencino
Už sem to tu jednou psal: hulit ve škole muže akorát debil!
Vencino
Čoek nikdy neví, jestli to je vobyčejná venkovka, nebo ňáký šílený skéro nebo bůh ví co a to je jako bych se chtěl třeba nahulit skankem do pohodičky a šel uplně nasračky do práce..
Vencino: no snad rozeznáš skunk od venku, nebo ne?
Vencino
Jó skéro, to už sem neviděl pár měsíců :).
Ramon_Dexter: některý lidi to vyhulej jenom proto, že to je tráva a dou do školy a paxe divěj :).
bubik
..tak chlapec už je asi v báni...;)
Huš, nestraš...
hena
Ty vole, držim pěsti ať ti to dobře dopadne. Každopádně zatloukej!!!!!!
God_mars
Pan_ho: nikde jsem o tom nic nevidel ale myslim si ze jestli to jatrum skodi tak jen malo
drinker hulič
skoda ze v krimu neni net, nebo tam maj grower zabanovanej... tahle nevime kdy se tady zase objevi.
vic ale nez o to co se muze stat babibovi je to co se muze stat jeho mlady. ta jakozto drogu sirila a chytili ji ma docela pruser... i kdyz zas... prece kdyz se holka slozila, tak se speky schovaj a uhraje se to na neco jinyho, ne? sakra, zensky, myslete nekdy ;) ale ne, todlenc neni sranda..
http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=403 například
cityman
V ocekavani vzdycky kliknu na tenhle thred, ze se dozvim nejaky vysledek. Takze nikdo nic nevi? No snad je to v pohode... V televizi jsem to jeste nezahlidl :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma