Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
250W je málo?? - Klikni zde pro originální téma
edems
Zdravim, mam pripravenou skrin a jelikoz je to takova nudle (cca 50 x 150 cm) tak jsem zvolil 250W metalhalid na rust a 2 x 250W sodik na kvet. Ted mi kamos radil ze pod 250 nebudou palice prilis potentni, at tam dam radeji 1 x 400 a nejake posouvani ci co... pritom tady vidim na groweru ze lidi pestujou i pod 150W paradni kytky... co myslite?

predem diky za info

edems
W3m3n0
Tady máš a počítej:)
W3m3n0
Vidiš, už i janka si to přečetla :) :) :)
edems
Diky za info, vedel jsem ze na plochu mi to vychazi dobre, jen me kamarad trochu vyschizoval, ze pod 250 nebude takovy obsah thc jako pod 400 ... ?
Sinuhet
Cim vic svetla tim lip. Zalezi jen na tobe kolik chces platit za elektriku a jaky vykon jsi schopen uchladit, apod. Pod 250W se da vypestovat model, ktery ti urcite bude stacit.
gunman
a navyše obsah THC je PREDOVŠETKÝM daný genetikou, silnejšie svetlo ti môže zvýšiť výnos, ale nie koncentráciu...
sOs
edems:
Tu konfiguraciu vybojek mas v poriadku. Mozes mat z toho velmi peknu zahradku a tiez aj dost sucheho. Na tvojom mieste by som osvetlenie uz nemenil, ale urcite by som pestoval v bubbleri, tie vynosy su o dost vyssie ako v hline. Ak chces zacat bubblat je tu opat kopec info. staci iba pohladat. A pripojim sa ku gunmanovi, ze obsah THC zavisi najme od genetiky.Nech sa dari. Zdar
mufin
mno tak budu asi jedinej co ti bude dopurucovat 4kilo ..... pac pod 400w vetsi a souvislejsi paldy a hlavne tvrdsi ( proste hezci), tim nechci ric ze budes myt pod 2x250 mensi vynos ale budou to ridsi palice nez u 4kilka .... jinak urcite je lepsi jet 400w scrog nez 2x250 scrog (pac bust style je pod 250 nevyhodny ;) ) ....hodne zdaru bye
MFN
Sinuhet
mufin: A jeste lepsi je jet 600 a jeste lepsi je kilowatt, atd...
sOs
mufin:
400w ma vyssi svetelny tok a tiez lumenov na wat, takze je to ok, ale pokial uz ma zakupene 2 x 250w neviem, ci ho to potesi:)
Sinuhet
Jenomze 2 lampy zase lepe prosviti prostor, nez svetlo z jednoho bodu. Nic neni cernobile.
Juga
Zajímalo by mě,jestli v době růstu třeba jednou za týden střídat sodík 70W se sodíkem 110W? Neuškodí to kiti?:confused: Pokud to není dobré střídat tak mám mít v době růstu 70W nebo 110W?
Dík:)
Sinuhet
Juga: 110 trvale samozřejmě. Vždyť to není žádný výkon kterého by se měla kytka bát.
Dude
SOG a 70ku nech na růstu a 110ku(?) dej na květ:) - nebo je tam foukni vobě...
Juga
Myslíš že vobě by se dali dat na jednu tlumivku atd.????:confused:
Sinuhet
Vpravo nahore je odkaz FAQ. Tam si to procti a priste zkus povazovat nas cas za stejne vzacny jako svuj. (No asi spis za vzacnejsi. :-))
indicky-konopi
Ok, precet sem si FAQ, a celkem sem tam nasel vse co potrebuju, ale akorat by me teda zajimala ta priblizna cena za 400w sodikofku napr. GE LUCALOX HO, Philips SON-T...jo a ve FAQ se mi nezobrazej obrazky, proc?? Ted nevidim jak to mam zapojit:). Jo a nevite kolik priblizne stoji ta halogenidova vybojka Tungsram HgMI - 250W??? Urco ji negdo mate....nebo proste neakou podobnou..DIK
FuckAnn
250W je dost ja pod 250W kvetu:crazy:
edems
Dik vsem za rady, nechal jsem tam 2x250 a ted to na poslednich par tydnu vymenil za 1x250 + 1x400 ... model je Jack Flash a pekne to palicati :o) Vanoce budou letos svatkem klidu a miru...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma