Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
aSI šPATNĚ SVÍTIM... - Klikni zde pro originální téma
petey
mĚSÍC JSEM SVÍTIL 18/6.POTOM JSEM DALŠÍ MĚSÍC SVÍTIL 12/12, A TEĎ TO SVÍTÍ UŽ ASI 14DNÍ 8/16. rOSTLINY VYPADAJ MOC HEZKY, ALE NEVÍM, JESTLI DOBŘE DOZRAJOU. mÁM VRÁTIT CYKLUS NA 12/12?
Sinuhet
V dobe kveteni se furt az do konce sviti 12/12, staci si precist treba FAQ
lordWilliam
Když vrátíš cyklus z5 na 18/6 tak kytku úplně zmateš a vona může začít znova růst a do květů dávat míň energie. Nehledě na to že 12/12 je ekonomičtější.
deno
jo hoď to na 12/12 - pude to líp.
petey
tAK DIK.MYSLIM, ZE JIM NECHÁM TAK 10 HODIN SVETLA . TO JIM NA DOZRÁNÍ MUSÍ STAČIT. sTEJNE JSOU UŽ DO HNĚDA a nejradši už bych je sušil...
Děkuju za info.
Slayer
Tomuhlr co praktikujes se rika sokova terapie kamarade, takhle Ti z toho este priste vyroste hermous :)) 12/12 only :) A nemysli si prosimte, 12/12 je osvedcena metoda, dlouholetě odzkousena, proc bys jim teda mem svitit 10/14? Pokud nemas nejaky specificky duvody, tak ti rikam, ze je to nesmysl :)
Growu zdar
KOSMEJ
Kdyz uz se tady o tom mluvi, mam jeden dotaz. Jel jsem uz 9. tejden na 12/12 a na palicich se furt delaly nove bile blizny (podle Nirvana Grow.), mely kvist 7-8 tejdnu). No a ja prepnul na 11,5/12,5 a po 5 dnech na 11/13. Zda se mi, ze tim zkracenim periody svetla palice zacaly rychlejc zvetsovat a o to rychlejc dozraly, coz byl muj umysl, protoze jsem zjislil, ze me nakej dobrak udal fizlum (a to jsem v zivote nikomu neprodal ani ň.). Myslite , ze je to nahoda nebo jak kytkam nakonci kvetu snizite svet. peri., zacnou nahanet cas a kvety rostou rychlejc a rychlejc dozrajou?
KaKaLaKe
Zdarec... lidi kdyz uz ste u toho chtel jsem se zeptat-.... co to ma bej to 18/6 a 12/12 nejakej ciklus ? a jakej piste kdyztka rovnou na mail : bOrn-to.kiLL@seznam.cz diky cus
Sinuhet
Nahore je odkaz FAQ, precti si ho.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma