Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
out2004 - Klikni zde pro originální téma
Deda Mraz
Letos jsem outdoor pěstování zanedbal a sázel až v červnu, takže výnos čekám nízký, věřím, že to alespoň vyváží kvalita :)
Všechno jsou to opět noname modely, snad kromě mojí Fialky, kterou jedu už třetím rokem a dvou Blueberrek, které jsem jako pokus sázel až v půlce srpna. V současné době zbývá do sklizně u jednoho modelu asi týden a u ostatních ještě alespoň dva až tři. Ty v srpnu sázené BB podle mě také dojedou, kdyžtak mám připravenu fólii, pod kterou je budu schovávat před slabšími mrazíky. Všechny kytky hnojeny především kompostní zeminou a dále kostní moučkou a OBM. V začátcích růstu jsem občas aplikoval do zálivky i přípravek Bi-algeen S90. Přikládám fotografie a jejich popis:

1,2,3) noname #1. Letos taky trochu zfialověl :) Ten půjde už tak za týden, ale keřík je to tak sotva 150-200gr.

4) noname #2

5,6) noname #3. Docela zajímavě zabarvené květy

7,8) HM Fialka

9) dvě Blueberry v květnících. Výška asi 50 a 35 cm.

To je zatím všechno, ještě bych rád dodal nějaké další fotky a info až proběhne sklizeň.
chOdec
Dědo.. Dědo!!! DĚDO!!! :D :D :D
Ty zabijáku!!! :eek: :eek: :eek:
wad
Vypadá to pěkně..hhhmmmm...a to the K :bandit:
immunal
Takze maly vynos co..... Mat taky maly vynos ako ty, tak ani z domu nevychadzam. Btw. Tie fialky su chrumkave!
Deda Mraz
Díky všem za pochvalné reakce :cool:
Tady je ještě pár fotek fialky (nebo Fialky? přecijenom se mě tahle varieta už pár let drží). Na fotkách jsou zachyceny dvě různé rostliny a řekl bych, že každá je trošku jiný fenotyp.
immunal
Sliny mam az na kolenach ked vidim tu predposlednu fotku. Nadherny cukring. To je aj skoda spotrebovat, nemyslis? Ale nie, urcite budu namakane. Potom aj napis ake maju "nadprirodzene vlastnosti". (A dik za K+).
Deda Mraz
Přidávám ještě pár fotek zase jiného modelu a taky nějaké snímky, co všechno jsem letos hostil na svých kytkách :)

1,2) no name
3) pomalu se od něj létat naučím, létat naučím...la lála lála lalála
4,5) tahle malá bestie si pro založení rodiny vybrala jednu z paliček a tak jsem ji tam nechal vegetit. No potomstva měla jako smetí a pobyli asi týden a pak se to všechno rozeběhlo bůhvíkam :)
6) Coccinela septempunctata :)
7) Coccinela raději bere kramle, i když si jí Tegenaria vůbec nevšímá
wad
krááááása... urgh... a to the k... Jakou máš brvu kůže ? fialovou ?
Deda Mraz
A ještě jedna fotka, na které je palice toho no-namu ze začátku předchozího příspěvku. V jednom místě se její růst změnil z negativně geotropického na pozitivně geotropický - jinými slovy se ta palice ohla a začala růst k zemi :) Setkali jste se s tím už? Docela by mě zajímaly příčiny takového jevu...
WirusH
Zdravim mas to moc hezky jako vzdy K+ ty seminka cos mi posilal bohuzel rozdrtila ceska posta a jedno ktery to prezilo to vpodstate nejak nerozchodilo,ale neco malo jsem sklidil tak az pojedu kolem tveh bydliste napisu PM a musis ochutnat :)
Ehmm
no mas to pekny DEDO!!! kde bydlis ze ti to tak pekne roste??? a nemas zbytecny naky seminka??? :)
outdoor jack
dedku ses machr stalo seti ze ti ty kytky nekdo vocoroval nebo mas celou tu dobu co pestujes stesti jak svine????
Garion
Skvělá práce chlape....MŇAM
Deda Mraz
díky všem za pochvalný reakce, jsem rád, že se kytky líbily. Píšu v minulém čase, protože už z nich nemám ani ň a přitom bych hulil, až bych brečel... :( Kurňa, letos jsem to pěkně pohnojil, teprve Prosinec a já už dávno nemám nic...no to bude hodně dlouhá zima ;)

Ehmm: dík ještě jednou, je to Královéhradecký kraj :) Semínek moc nemám, ale pár bych ti jich věnoval, ovšem nechce se mi už posílat to poštou, takže jedině nějaký osobní meeting v Hradci Králové nebo Pardubicích po domluvě...

otdoor jack: taky dík :), jinak jsem měl v minulosti štěstí, že mě čórka nikdy ještě nepotkala (a snad nepotká)
indicky-konopi
hele jaxi mluvil vo ty fialce, tak bych nerek ze to je fialka...ta totiz vypada docela jinak, ale to je fuk...jinak celkem hezky!
Deda Mraz
indicky-konopi: to myslíš Fialka jako Violka (Violaceae) ? :) Jestli ne, tak já jsem o žádném modelu konopí jménem Fialka ještě neslyšel a ten můj no-name je hodně do fialova, takže jsem to tak prostě pojmenoval...
indicky-konopi
no dobre, taky sem nigdy neslysel o fialovce jako vo nejaky vyslechtenym modelu, ale tak mi rekni co je teda tohle?! taky je to fialovy, takze je to taky fialka??:) a to me prave vrta hlavou...kdyz mi tady kazdej cpe do palice ze ma fialku, jakou kytku si pod tim mam vybavit?...kazdopadne bych od tebe bral nejaky seminka slo by to?! Dix
Deda Mraz
indicky-konopi: To na obrázku je IMHO spíš nějaký Purple (purpurový, nachový...) než Fialka (Violet=angl. fialový, viz např. ultraviolet radiation=ultrafialové záření). Pokud bys měl porovnat, co je označení Fialka z těhle dvou kytek (ta na tvém obrázku a moje) blíž, jak by ses rozhodl? Jednak jsem tedy, jak říkám, označení Fialka ještě nikoho používat nezaznamenal, ale i tak, ta moje kytka je prostě fialová úplně celá, na ní není zelený ani jeden list, takže si myslím, že to označení pasuje víc než dobře :)
Se semínky to bude horší, ještě se teda doma ujistím, ale myslím, že jich mám opravdu málo (kolem 10, řekl bych) na rozdávání nebo výměnu...

P.S. moc pěkné kytky na těch obrázcích, to je vlastní tvorba?
indicky-konopi
No ja myslim, ze kytka by se mela pojmenovat spis podle palic, nez listu a tvoje palice nejsou fialovy...:), ale budis..ta tvoje je fialka a ta moje je treba růžofka, ikdyz to ma fialovy palice a zeleny listy:)..no neresme to...jo jasne, nejsem typ kterej by tady ukazoval cizi fota...jo deset, to je fakt malo..., ale tak seminko ci dve by si pro me urvat moch...pak ti ukazu jak z toho vyrostly dve krasny samice:)..mam taky dystak jeste nejaky no name, jinak mam doma poku mi lidi nekecali, tak to ma bejt blue berry, master cash a durban krizenej s ice queen, ale to mam jen 7 semen:( negde tady mam fotky tech no name, ta posledni byl nejvetsi masakr, ikdyz tak nevypada...na ty palice si v poho prilepil sirky ci krabu vod startek:)
PS. jo jeste hele jaxe pridava pod nick ten obrazek? vsici ho tam maj a ja nic:) dix
lulugang
Fialka je cestinka pestovana ve skrini nebo pomoci bubbleru....JE TO BLBOST ALE NECHAM TO TU PRO ZASMANI A JAK MI NEKDO DA CERVENOU TAK NEVIM NO..
indicky-konopi
a kde si to prosim te slysel???:))))
HermikS
zdravim Vas!
Mrzi me ze sem nevyfotil muj out mezitim taky fialku ktera zezacatku mela jen naruzovele palky a v listopadu (pred sklizni) byla uplne fialova skoro do cerna
TO:dedo mimochodem ji mam taky moooc rad o pestuji ju taky 3 rok (halus) ps mas je taky slusny
weeman
není co dodat prostě si to užij.
Lister666
to je to nejkrásnější co sem v životě viděl ... fňuk Fňuk
měl bych ještě na tebe dotaz...cos musel dělat aby ti to vyrostlo takhle?
Deda Mraz
HermikS, weeman: díky!

Lister666: dík. Naklíčil jsem semínka, předpěstoval za oknem, pak jsem to vysadil ven, občas zalil, občas pohnojil...no a takhle to vyrostlo :)
Lister666
pěkný..moc pěkný :)
Lister666
jo a ještě....ona to je indica?
Lister666
číms hnojil?
freefood
Jejda to s tim pavouckem je TAKOVA NADHERA !!!!!! Karma+ !!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma