Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Máš průser - tady je má rada - Klikni zde pro originální téma
Lackyfree
Ahoj:::::
Poněvač jsem měl již možnost se poprat s naším soudním systémem a POLICII(jen jsem rešil své osobní spory), mám pro Vás nějakou tu radu, kdyby došlo na nejhorší.(Je to můj osobní pohled na věc problematiky pěstování konopí a jak bych se zachoval)
Takže začneme POLICII: nejsou to pitomci (i když jim tak nadáváme) a je potřeba se chovat tak aby Vás nenachytali - jsou na to školení. Při výslechu se snaží doslova slovíčkařením vás nachytat při lži. Proto je lepší toho říkat co nejméně a co nejstručněji aby se neměli čeho chytit. Můžou na vás použít různé druhy psichlogických výslechů, především pozor na to když se policista tváří jako hroznej kamarád. A to především když vám radí a domlouvá. Je to strašná lest.
Je potřeba si před výslechem dát si to halvě do pořádku a přemýšlet, co, kde, kdy, a jak. A připravit se na situace a možnosti - co na vás vytáhnou - (dobré je taky občas říci že si to nepamatujete a basta fidli), stručně jim odpovědět tak aby jste neublížily sobě ani svým známým.
Nezapomeňte že výslech je něco jako hra - třeba jako šachy- to teda znamená kdo z koho. Občas policisti blafujou a snaží se z vás vytahnout něco na někoho jiného. Dobré je přijít k výslechu třeba v kvádru(či jinak slušně oblečen) a tvářit se simpaticky. Ale na kamarády si nehrajte nebo vás dostanou. Tvařte se odměřeně-přestane je to dřív bavit. Rozhodně je neposílejte někam. Dejte jim najevo že je opravdu žerete(mají to rádi) - myslet si můžete co chcete.
Na závěr: nejsou všichni tak zlí a mají svůj rozum!!!:
sativa
Me se docela prakticky zdalo tohle: (trochu dlouhy, ale dobry)



Jste-li zajištěn(seberou vás), můžete být zajištěn pouze ze zákonných důvodů, které je vám policista povinen sdělit. Policista se musí prokázat identifikačním číslem nebo služebním průkazem nebo odznakem kriminální policie. Zajištění může trvat max. 48 hod, musí o něm být sepsán protokol a na vaši žádost je policie povinna informovat o vašem zajištění blízkou osobu. Jako zajištěný nejste ještě obviněn, neběží proti vám trestní řízení a tudíž nemáte právo na obhájce!
Jste-li zadržen. Zadržení musí předcházet obvinění, a k tomu není kompetentní policie ale vyšetřovatel. Jste-li zadržen, stáváte se účastníkem trestního řízení, vyšetřovatel vás musí vyslechnout, sepsat protokol a v něm uvést důvody zadržení. Máte právo zvolit si obhájce a vyžadovat jeho přítomnost při výslechu. Můžete být vyslýcháni i v případě, že váš obhájce je zatím nedosažitelný! Policejní orgán je povinen seznámit vás s vašimi právy. Zadržen můžete být max. 48+24 hod, v oněch 24 hod vás vyslechne soudce a rozhodne o tom, zda budete propuštěn nebo vzat do vazby. Nebude-li v této lhůtě rozhodnuto o vazbě. Musíte být propuštěn.
Co jím říct, když vás seberou při hulení s přáteli?
Pokud vás seberou při hulení s přáteli, jsou 2 základní varianty výpovědi, které vám nepřitíží.
Buď jste kuřáky marihuany ochotnými si držení malého množství (což není trestný čin ale přestupek) ustát. Tehdy vám nepřitíží, když (stejně jako vaši přátelé) vypovíte, že jste trávu koupil od neznámého dealera a koupil jste ji množství menší než velké. Stejným způsobem nabyli drogu vaši přátelé. A tak si každý kouříte to svoje…že máte jen jednoho jointa? Sesypali jste si každý to svoje dohromady, a z toho jste si ubalili. Viz.angl.= joint-společně,ý
Druhou možností- když se k tomu, že jste kuřákem marihuany přiznat- je, že jste drogu společně s lidmi, se kterými ji právě konzumujete, společně našli nebo dostali, a před tím, než ji odnesete na policii ji chcete vyzkoušet… to víte, zajímalo nás to, protože se o tom pořád píše v novinách…nikdy nesmíte úředníkům sdělit kdo(nebyl-li jste to vy sám a nechcete-li svou výpovědí i za cenu rizika chránit druhé) trávu donesl! Mohl by to šeredně odskákat! Samozřejmostí je, že nehulíte s cizími a podezřelými lidmi. Když vám někdo strčí jointa do ruky, tak si klidně zakuřte, ale kdo vám ho dal nevíte, jste přece zhulenej. Nikdy nenabízejte ani šluka neznámým lidem, kouřit je doporučeno pouze s osvědčenými přáteli!!!
Když to u vás najdou. Je třeba si uvědomit, že člověk, od kterého trávu máte vám pomohl, riskoval, a vy máte povinnost ho krýt! Prásknout člověka, od kterého jste trávu koupili(dostali) je zločin!! I kdyby vás policie měla natočené na videu jak mu dáváte peníze a on vám pytlík s čímsi – peníze, které jste mu dal byly splátkou (před pár dny vás kamarád založil, když jste i nechali doma peněženku), pytlík, který vám dal obsahoval šroubky do brýlí či něco podobného. Případně, že vás chytnou za ruku – vám vrací sáček s trávou, který je váš a ke kterému jste mu dali přivonět. Nikdy, za žádných okolností však proti němu nesmíte svědčit, šlo by o hřích a nemravnost. Tedy – když u vás policie najde marihuanu, zvažte(nejlépe předem) zda jste ochoten ustát nálepku kuřáka trávy – pokud ano- mám to pro vlastní potřebu, koupil jsem to od neznámého dealera. Držení malého množství je přestupek, stejně jako když se váš pes vykálí a vy to lejno neuklidíte. Dostanete pokutu na obvodním úřadě a tím věc hasne. Pokud chcete skutečnost, že trávu kouříte utajit, pak jste materiál, který u vás policie našla nalezli na ulici(lavičce v parku) a zatím jste neměli čas jej odevzdat policii.
Když vám přijdou sklidit. V momentě kdy zjistíte, že policie ví o vašich rostlinkách – je jedno zda jde o skleníkovky, pěstované v bytě, nebo outdoor pěstovaný na zahrádce – ukliďte a zlikvidujte všechnu marihuanu, kterou máte a rostliny nechte růst… vždyť trestná je u nás výroba drog, ne pěstování konopí k zahradnickým či estetickým účelům, které samozřejmě nejsou určeny pro výrobu marihuany… i když vaše kytka bude mít 20% účinných látek( legální průmyslové konopí smí mít do 0,3%) – vy jste to přece nevěděli, vždyť konopí nepěstujete ke kouření, ale k estetickým účelům. A semínka jste kdysi dostali, už nevíte od koho, máte je dlouho a byli jste přesvědčeni, že se jedná o konopí bez účinných látek. Pěstovali jste jej v dobré víře, že se nejedná o konopí určené k výrobě marihuany.
Když vás chytnou, že jste konopí někomu poskytli. Popřete to. Nikdy jste nikomu marihuanu nadali a neprodali. Když vás chytnou za ruku, dávali jste kamarádovi přivonět – nešlo o prodej, měl vám materiál okamžitě vrátit. A pokud proti vám bude člověk, kterému jste trávu dali nebo prodali, svědčit? Zasloužíte potrestat, protože svatá rostlina do rukou sviní a idiotů nepatří. A člověk, který práskne svého dodavatele, je buď idiot nebo svině.

A když už se dostanete do maléru, volejte konopného ombudsmana Marka Jedličku (0602820736)
Pokud budete stíháni za držení, kouření či pěstování méně než 12-ti rostlin, požádá za vás po zaslání protokolu o milost.
Lackyfree
pokračování:
Čemu se vyhnout.
Tak především dle zákona vám nesmí dokázat distribuci drog (potom jste jasný a nic nejde ukecat). Bohužel to platí i na zapáleného špeka kolujícího dokolečka. Lepší je když jointa máte už ubaleného doma(aby nebylo jasné kdo ho vytáhl), pokud možno si jej podávejte tak aby nebylo jeho předávní vidět(je mi ovšem jasné že v praxi je to téměr nemožné). Pokud se nějaký neznámí zeptá komu to patří nic nevíte ani mu nedávejte potáhnout-může to být provokatér(konfident). Co však nikdy nedělejte(!!!) - to jest podání špeka mladšímu 18 let. Za to je další paragraf. Dealerství už vůbec nedoporučuji. Dobré je maskovat trávu v cigeretových dutinkách. Ohledně pěstování: je dobré když pěstujete doma- být připraven alespoň za den vše uklidit někam do bezpečí pokud by hrozilo nějaké nebezpečí.
Pokud pěstujete venku (někde za městem na cizim pozemku), tak vám musí být jasné že čím méně vás uvidí tím lépe. Dobrý trik může být to že do okolí rozesejete technické konopí- už kvůli zlodějům a mohla by to býti dobrá výmluva(třeba máte rádi přírodu a ptáčky a policii unavit povídáním o ochraně přírody). Těžko budou zkoušet každou kytku na THC(zkusí pár prvních a pak je to přesrane bavit - teda možná). Každopádně výběr místa je asi nejdůležitějším a zároveň nejtěžším faktorem.
sativa
sorry, ze sem ti to napsal mezi, kdybych pockal minutku, tak to mas pohromade :-(
Lackyfree
Skvělé SATIVO, ale .....!
To co jsi napsal je hezky řečeno, jenže POLICIE, pracuje sistematicky (alespoň ta u nás). Což praxi znaméná že tě buďto zadrží a ty je utřeš, nebo se někde něco dozví(od práskače), daj chvíly pokoj a když maj jistotu (důkazy-svědky), tak udeří.
Lackyfree
nevadí myslim že se to skvěle doplňuje.

Podle toho co sji napsal bych tipoval že jsi z velkého města(Brno- PRAHA- Prčice). Nechci vědět odkud jsi jen že já bydlím na malém městě a to znamená že se tu lidi moc znají a není tu patřičná anonymita!!!!
sativa
me se do jen zdalo k veci, tak proc to nenapsat, jinak Liberec neni zas tak velky mesto
Lackyfree
DOKONČENÍ III
Pokud dojde k soudnímu projednávání:
Tak mám jen pár rad: dobrý právník, slušné vystupování, příjít slušně oblečen a naučit se nějakou tu baladu jak je vám to líto a co všechno ztratíte tím že půjdete sedět (doslova jde o to - psichologicky působit na soudce a vyvolat v něm lítost a pocit že celý proces a soud ve vás vyvolal takovou sebetrýzeň že tvrdého trestu nebude třeba - natož tvořit nějaký ten precedenc ((občas to funguje))).Dobré je mít i nějakého toho znmého u POLICIE. Někteří i hulí ale s nima bych radši nic nepálil - mají blbej smysl pro humor(teda při huličský seanci)Co však je nejdůležitější: bejt zticha, držet jazyk za zuby a zbytečně se nechlubit - mít se napozoru!!!!!!!
Žijeme v policejním státě a musíme se podle toho chovat!!!
Snad jsem vás moc nevystrašil a přece jen trochu poučil, takže vám přeji hodně úspěchů s pěstováním beze všech problémů s tím spojených!!
Hulením pro lepší svět!!!!!!!!
sativa
no myslim, ze kdyz soudce uvidi obycejnyho cloveka v saku s dready, tak uz to sako moc nepomuze, tohle sary lidi nechapou a soudci moc mezi mlady nepatri, i rodice moc nemaj pro muj vzhled pochopeni a to sem jejich syn
Lackyfree
Tak to naše je asi tak 4xmenší což je strašný vopruz, ale zase je tu pár pohodovejch lidiček a pár pohodovejch míst či barů kde se cítim bezpečně!!!! A hlavně je tu nejlepší teplotní průměr z celé republiky (vivat outdoor) a dostatek terénu kam sázet. Jinak jsem slyšel že Liberci se dá sehnat BLUEBERRY a je to strašná náloš( kámoš ji zkoušel ).
Lackyfree
hhhhhm tak s drdy ti nepomůžu. Ale slyšel jsem že by tě stejně ostříhali ( nevim to jistě ). Teda když by jsi šel do báně!!!
sativa
vezeni neni vojna, nemuzou te ostrihat, to je omezovani osobni svobody
rada nad zlato- pestuj a hul, hlavne se nenech chytit!
Lackyfree
hhhhhm dik za radu.
Ale asi mám nějaké ty výhody navíc (nebudu se o nich zmiňovat), co mi celou věc usnadňují, stát se však může cokoliv!!!!!
sativa
hele tohle je stranka kde mas lidem radit, tak se koukej o svoje vyhody podelit

PS: tohle je tady dnes muj posledni prispevek, vypada to tu spis jak na chatu
Lackyfree
Sorry Sativo ale to nelze (nejsem kretén), to bych úplně popřel to co jsem napsal. Navíc je to dost osobní a bůch ví kterej fízl to (třeba) může číst!!!
The end.....
Walhalla2000
2 lacky

nepracujes pro policii? Nemyslim to vubec spatne. Jen mne to tak napadlo. Znam nekolik kamosu, co delaji u policie a jsou to naprosto dokonaly typci, co kazdej vecer hulej az se z nich kouri. A kdyby mne nekdy policie chytla, tak doufam, ze narazim na takoveto lidi... Kez by jich tam bylo vic...
Lackyfree
Myslim že mám na víc než jen bejt policajt (a hledat ztracené slepice). A služba státu mě neláká a i kdybi jsem mermomocí chtěl tak by mě stejně nechtěly, kvůli zdravotnímu stavu(kolena-záda)!!!
Ať se na mě SATIVA nezlobí ale své výhody popsat nemohu, alespoň né před sklizní!!!!! Pak se možná přiznam (teda pokud se dobře vyspim). Ale o nic ohromného nejde, jen to vyplnulo z okolností.
psychedelix
Si piš, že ve vězení Tě můžou ostříhat, proč myslíš, že jsou všichni vězni nakrátko. Navíc vojna je omezování osobní svobody, ale legální.:-)
sativa
ja sem ve vezeni jeste nebyl, sem si myslel, ze v televizi maj vezeni z vetsiny podle pravdy a oni ty blby filmy pletou lidem hlavy, ze tem hlavni hrdinove - kladni nebo zaporni- maji proste dlouhe vlasy, ja uz se snad ani nebudu koukat na TV
OK, ja nechci na vojnu, protoze by me ostrihali, ted se musim bat i vezeni :-)
Kalapu
Tak mě napadá, že když máš tyhle zkušenosti, moh bych se tě zeptat, jestli funguje to podávání přes lavičku nebo přes zem(při těch dřepech se dobře zhulíš...)
Koblihostrom
zdravím.mě když u nás chytli z hulením,všechno mi vzali,zavedli mě na stanici,kde mě nechali sedět na lavičce pořipoutanýho k topení,cca8 hodin,pak mě jeden policicta postil s tím a´t jdu domů,že dneska na mě nemá náladu.Pak přičlo předvolání na výslech,no předvolání,přišli dva policajti,v 6.00 ráno,s papírem,a že a´t se obleču a jdu s nimi.Tak jsem vzal cíga,ašel.dopadlo to tak,že po příchodu na stanici,jsem si samozřejmě musel zase vodsedět nějaký ty hodiny připoután na lavičce,pak mě zavolali do místnosti kde podezřele hrála hudba nahlas,bylo tam 5 ploicajtů,jeden z nich mi přikázal abych si lehl na břicho,dal ruce za záda,a zvedl nohy,když jsem se ho zeptal co že to jako je,jestli je to nějaká nová metoda výslechu,dostal jsem kopanec do obličeje.Pak ke mě přistoupili další dva policisté,kteří mi násilím sundali boty,a drželi mi nohy.Dalši policista se jal pendreku,a bušil mě po patách,tak,až už jsem necítil nic,pak mě posadili zase na lavici,museli mě táhnout,jelikož jsem nebyl schopen chůze,seděl jsem tam další 4 hodiny,pak přišel policista odepnul mi pouta,a řek že můžu jít.Domů z policejní stanice jsem to měl asi 1 km,tak v té bolesti,jelikož jsem se nemohl ani pořádně postavit,mi cesta trvala další 4 hodiny.Tak takhle to chodí,jsou to svině,dejte si na ně pozor,po tomto incidentu,jelikož jsem tam byl ještě s kámošem,jednoho z nich vyhodili,vod kámoše matka je právnička,von to chudák měl ještě horší,než já dostal pořádnou ránu paralyserem,ale policiajti nepočítali s tím že paralyser zanechá dosti znatelné stopy,tak na to jsme jednoho dostali.Prostě jsou to kurvy,nic jinýho,po tomto incidentu jsem chodil ještě týden po špičkách,na paty jsem došlápnout nemoh,šílený.A když jsme tam pak šli z právníky,policisté byli najednou slušní,a byli hrozně vyjevení,a jeden pořád opakoval my jsme vás bili?to né,to jste si vymysleli,to už se u nás dávno nedělá.No prostě celá ta banda policajtů držela hezky spolu,tak jsme dostali akoráte jednoho

[Edited by Koblihostrom on 02-09-2001 at 10:28 AM]
Dude
To Koblihostrom: Tak to je docela peklo, sou to fakt zmrdi... Kámoše akorát asi tři hodiny držely na stanici, pak pro něj musel přijet otec a asi za tejden mu přišla složenka na 3.500 Kč - splatná na dopravní policii (
?!?!), jinak nic.
papaja
S čím kdo zachází, tím také schází...
Aneb kdybych měl malou policejní stanici v rukavičkách bych chodil po kraji, jednou sem a jednou tam, pomalu bych vydrancoval celý kraj.../P. Dobeš 1988 volná parafráze/
Tato situace je tristní...
Když jsme zabrali dům/ zchátralý/ policie sama ukradla magnetofony a další věci. když jsem to oznámil-bylo vidět, že to smetou ze stolu...smetli...
Když kamaráda napadli nazis-tvrdý jádro-zlomili mu nos, oznámil jsem to. Po měsíci jsem vypátral viníky, řekl, kde je mají hledat a že budu svědčit, tak mi do telefonu řekla panička služebná na stanici, že vyšetřovatel má měsíc dovolenou a tedy, že se tím nemá kdo zabývat....
Těžko se hledá důvěra ve svého šerifa...
hihi
luckyfree: jen takovej malej detail ohledně toho rozsázení techa kolem svýho pole na maskování, před filckama>přitáhne to víc lidí(i sklízeče)>lidi nevidí rozdíl mezi techem a tím co pěstíme my>pro ně je to rostlina, kterou znají jen podle listu z novy, novin atd. a dál si počti >>>>>
http://grower.cz/forum/showthre...62&pagenumber=2

Mějte se good
Zdarec
chilum
Pěstuju venku a každej rok mám při sklizni strach. Ale mám vymyšlenou výmluvu. Když by mě chytili přímo u toho, tvrdil bych že vím že je to ta strašná smrtelná droga marihuana, a že ji okamžitě vezu na policii aby se nikomu nic nestalo a aby mahli zahájit vyšetřování. Je jasný, že by mi to nevěřili, ale měli by nějakej důkaz, že to tak není ? No ale nevim nevim jak bych s tim uspěl v zemi kde postbolševický soudci kradou turistický salámy ( to se fakt stalo) zavírají 18-tiletý kvůli 4 kytkám a pouštějí skinhedský vrahy protože zabití cigánky se slovy černá svině není ani rasistickej ani trestnej čin.
Lackyfree
tak hihi to toho blbce si vyprošuji, myslim že by jsi se měl nad sebou trošku zamyslet a začít trochu přemýšlet!!!!!!!!!
Jo a počti si..... na tom tvým odkazu....Snad ti dojde, kydž tak zvednu nohy aby ti došlo....

PS:Takhle se snad nejdná, pokud má někdo připomínky tak je snad slušně napíše, logicky opodstatní - či podloží.
A né že někdo nepromyšleně napíše o někom že je blbec!!!!! Jenom proto že to nepochopil......
Hullto
Měli jsme se Standou Pomočilem kytky u něj doma (bydlí v nádraž. budově) na půdě a zabavili nám to policajti.

Všechno bylo parádně krytý, ale co se nestalo.... z těch půd měli dělat nový byty pro nádražáky a tak tam jednoho dne přišel člověk od drah, aby ty půdy okouk, viděl že na půdu je zamčíno, tak vykopnul dveře, i když stačilo zazvonit na Pomočilovu matku nebo na něj samotnýho, aby mu nahoru odemkli...v jedný z těch místností jsme měli ten indoor, ten idiot od ČD vykopnul další dvoje!! dveře, i když tam má Pomočil už dvacet let svou půdu a vůbec se zrovna z tý místnosti byt dělat neměl...lampa měla ještě půl hodiny svítit takže si toho všim a celý to viděl... nalenil, nechal to nádražákama zamknout a ihned volal policajty, to už byl Pomočil u mně doma a probírali jsme co dál... když Standa přišel domů byla tam nová petlice (policejní)... chtěli jsme ji vylomit a podivat se nahoru, ale byla by to největší blbost (hejbání s důkazama)... ty poldové tam ty kytky nechali jet, jen zamkli a až za dva dny se stavili u Pomočila v práci, domluvili s nim termín, kdy se u nich má stavit na stanici a jeden mu dokonce řek "že mu to tam nahoře rozhodně zalejvat nebudou a tak"... za tři dny si proto teda přijeli, vzali si to i s květináčema a po několikerém zvolání jednoho z policistů "budem kouřit távu" odjeli pryč. S Pomočilem jsme měli vymyšlený a probraný různý varianty, otázky a odpovědi...
Po tom proč je to pod lampou se nijak nepídili, ale to asi proto, že toho bylo málo (3x 25-ti cm a 2x 10-ti cm kytky)a nebylo to nakvetlý... ale ta pěstírna jim musela připadnout asi hodně SPACE... no nevim, nic moc toho prej nenamluvili, což bylo v tu chvíli pro Pomočila dobře, páč se ho aspoň na nic neptali.....
Myslim, že mít doma 5 kytek pod lampou a neprodávat to dál, je v klidu, a policajti to zakrátko pochopí taky....



Dzoshua Smouker
bývam v malej mestskej časti jedného mesta na východe slovenska. dá sa povedať že je to dedina - vesnice. raz keď pršalo a nevedeli sme kam sa skryť a dať si špeka, šli sme okolo miestnej škôlky. jej pôjd - povala - podkrovie bolo otvorené. pozreli sme na seba, vyliezli po rebríku, sadli si dnu, ubalili a upálili. čo sa nestalo! vesnická babka bývajúca oproti videla dym, a myslela si, že škôlka horí. zavolala pánov policajtov.nie požiarnikov. my sme sa po pol hodine dorazili druhým špekom, lebo prišiel ešte kámo. povala brutálne zahúlená. počuli sme zvuk auta. vykukol som von a čo nevidím? stará lada. biela. so zeleným pásikom. po mojom ozname spustili kamoši smiech. no keď uvideli môj výraz tváre, presvedčili sa. to už fízel liezol po rebríku. zahodili sme sakle s ganjou, papieriky, fajku... fízel prišiel hore, my brutálne vykouření, všade cítiť ganju. po otázke že čo sme tu pálili sme povedali že cigy. kázal nám zísť po rebríku. hneď na ulici nám vzali občianske a podrobili nás takému minivýsluchu. nakoniec vzal fízel baterku a išiel to hore prehľadať. srdcia nám búchali v hrdle. hore boli na zemi dva sakle, fajka a papieriky. fízel zišiel dole s úsmevom, vrátil nam občianske a poslal nás domov. nevedeli sme si to usporiadať v kečke. druhý deň sme sa tam vrátili. bolo tam všetko! okrem fajky. týpek si vzal suvenír. veď nemal viac ako 25.
NIE VŠETCI SÚ KOKOTI...
hYp3r
citace:
druhý deň sme sa tam vrátili. bolo tam všetko! okrem fajky. týpek si vzal suvenír. veď nemal viac ako 25.
NIE VŠETCI SÚ KOKOTI...


kdyby takovych bylo vic...
tobex
Jo mne taky taky chyt hemon coudit byl jsem tam s dalsima trema kamosema a ten hemon byl v civilu a bylo to na maturitaku. Prisel a zacal mit na to jak byl mladej blby kecy co to balim tak jsem mu rek ze libecek cuchnul si a rek ze je to ganja a ze na to jsou skoleny a vyndal prukaz ja uz byl na sracky tak jsem ho zacal hlasit a von ze ten maturak povoloval on a ze nevedel ze tam budem brat drogy ale proste vypadal na to ze si dela prdel, ostatni uz meli dost rikal ze s toho skola bude mit ostudu a takovy ty kecy a ze prej jsme narkomani. A pak se zeptal jestli vime co je to schyza a my jako ze asi to co nam dela von. Pak shoval prukaz a dal nam rozkaz odpalit speka a hulil s nama. Kdyz jsme dohulovali tak nam pochvalil model a rek kdo maturuje ze od nej dostane darek ja tam byl v kolecku jedinej maturant tak jsem od nej dostal na speka a jeste fajfku, pak jsme tam jeste asi hodinu kecali a nakonec mi zaplatil nekolik panaku a ja musel bejt z maturaku odvezen matkou na intr protoze nechtela aby mne takhle zdelanyho videli ucitele.
stoupa2
Nas jednou policajti chytli nahodou pri huleni, asi jsme byli podezrely :) Chteli obcanky a kdyz videli papirky, nuzky a ostatni veci tak jim to doslo :) P: "Co tady delate?" chvili jsme nevedeli co rict, a pak: "No... My jsme tady kourili..." P: "Vy jste tady kourili travu!" My: "No..." P: "No tak to reknu rovnou a nedelam ze me vola!"
V aute si opsali udaje z obcanek (to se asi dela pokazdy, pokud vim, protoze zatim me legitimovali 3x a pokazdy si to opisovali), pak nam rekli "nashledanou" a odjeli :)
Dlabi
jo to co jste tu popsaly je v pohode snad bych jen doplnil, jej podle me dost dulezite kam se divvate kdyz odvracite pri vyslech pohled do stran do stropu nebo jjinam tak policajjt vi ze lzete i kdyz nelzes on je tak proste skolenej z vlastni skusenosti doporucuju divat se mu porad do oci nebo proste do obliceje ten cajt znejjisti a je ten vyslech o to horsi (pro nej nevi co si ma myslet) divat se proste porad na nej a hlavne si z nich neutahovat.

neni vijjimkou nasili pri vyslechu nekteri (prave protidrogovka) ma v oblibe ze te normalne serezou a ty nemuses nic pac ti davvaj facky a bomby do bricha tzn. nemas pak zadny modriny a nic jim nedokazes

Rada nad zlato tu uz byla zminena "nevvim uz si nepamatuju"

s tim predavanim speka to uz mam vyreseny kdyz dojde nekdo neznamej a dej mi prda (vypada v pohode ze bych mu tohho prda dal) tak speka dam do popelniku at si ho sam veme pac pak sem mu ho vlaste nedal ale on si ho vzal sam:) dalo by se polemizovat kdyby top byl konfident jestli by to bylo to samy jako kdyz mu ho das nevim no jeste me nesejmuuly:) takze Keep smoking
prasal
pokud vás zajímá problematika policie a výslechů hlouběji:

--------------------------------------------------------------------------------------------
Základní informace – čtěte pozorně

Právo je základ a znalost příslušných právních předpisů je klíč. Doporučuji všem, aby si sehnali následující literaturu, jelikož jen a pouze tam jsou obsaženy normy, které by se vás mohly týkat (nebo se již naneštěstí týkají). Pokud je někdo předvolán či vyslýchán, jde o POVINNOU LITERATURU, která vám může doslova zachránit krk!!! Některé části doporučuji naučit se ZPAMĚTI včetně číselných označení zákonů i nejpodstatnějších paragrafů, aby vás nemohli utáhnout na nudli např. tvrzením, že jinak neškodné jednání je trestné, nebo vám zamlčeli některá vaše práva! To je věc, na kterou často “zapomínají”. Ale nebojte se, takové klíčové části zde uvedu a podrobně rozeberu.

Takže jde o tyto zákony:

0) Listina Základních práv a svobod (ústavní zákon 23/1991 Sb.) – zejména jde o lidskou důstojnost, nedotknutelnost obydlí a listovního tajemství, dále o svobodu projevu a právo vyhledávat informace.

1) Trestní zákon (zákon č. 140/1961 Sb., trestní zákon, ve znění pozdějších předpisů)

To je doslova bible. Jen skutky tam uvedené jsou totiž trestné, jinak univerzálně platí zásada “co není zakázáno, je dovoleno”!

2) Trestní řád (zákon č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním) – zdánlivě si můžete říct, že to se vás netýká, ale opak je pravdou. Všechny úkony ohledně vyšetřování totiž mají základ v tomto kodexu a vy s jeho znalostí můžete postupy vyšetřujícího orgánu účinně napadnout..

3) Zákon o Policii a předpisy související (zejména zákon ČNR 283/1991 Sb. o Policii ČR, ve znění pozdějších předpisů a zákon ČNR 553/1991 Sb. o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů) – tento zákon snad ani nemá cenu komentovat, jeho znalost je BEZPODMÍNEČNĚ nutná a jak uvidíte dále, skrývá se v něm klíčové ustanovení, dalo by se snad nazvat až zaklínadlem, jehož vyslovením se uchráníte mnohých problémů! Jakmile přijdete do styku s bezpečnostními složkami, musíte ho mít na zřeteli!

4) Zákon o zpravodajských službách ČR č. 153/1994 a na něj navazující zákon o Bezpečnostní informační službě 154/1994 Sb. – proč je ve výčtu uveden i zákon o BISce, to pochopíte brzy a asi to nebudou dobré zprávy…

--------------------------------------------------------------------------------------------

a dále můžete pokračovat na :
http://www.specnaz.cz/index.php?id_...d=3ef4b57a145a6

přibližně ve třetině stránky, nelekněte se úvodníku :-))
devnul
Pozor aj na ludi ktory s vami uzko spolupracuju. Najlepsie je pestovat sami a ani tomu najlepsiemu kamaratovi neverit. Moj kamos isiel z 3 ludmi v aute a v kufri mal cerstvo pokosenu travu niekto to nanho nasil a vseci skoncili na fizlarni. Vodic sedi v base- ostatny to zvalili nanho.
dump
...to lacky free....to co si pisal plati v principe aj na slovensku????...inac dobre info...fakt dik
dump
..to devnul.... vidim ze sa vyznaas.... mas svatu pravdu,,,pozor na kazdeho...toto je vazna vec...a nikomu neprajem aby zhnil v base.......
dump
to atominator.....bla bla bla....tak ty si este na policii nebol..... s takymito recami chod na niaku anarchisticku stranku....ty debil...ma fakt seres...ak sa ti chce tak prosiiim ale neotravuj ludi,,,ktory sa stym sku...ym systemom snazia vyjebat.....punky ass. somar ...chcem ta vidiet...ty monsrozny proces.... ty si nehaj srat na hlavu... a ja si spravim dalsich sto klonov.... a ked to vide..tak si zaplatim vsetkych fizlov v obvode....
Elf
Taky prihodim, kamose jednou chytli s 470 g mokry ganji kdyz jel ze sklizne.
Byli 3(15 let) a vezli to na 2 motorkach znacky JAWA 50/20 Pionyr, temer jim ujely ale proste velkej pangejt s fichtlem nepreskocis, krome toho ze prisel o jednu sezonu co se tyce pestovani, zkurvil motorku a toho ze doma dostal prez hubu se slovy: Ty kokot, ja ti rikal ze si mas koupit silnejsi masinu :))) Se jim nic nestalo.
Benga se prej akorat rechtaly jak d******e, ze 15ti leti caparti si vesele bez helmy(puvodni duvod chytani), bez papiru dovolej jet 10 km s dvouma pytlema na obili prez 3 vesnice smer domov.
Atominator
dump:

Vůbec ti nerozumím :)
Dexter
Atominator: Je celkem hezke co tady hlasis a ze by se to melo realizovat a tak, ale proc to neudelas sam. Podle me to neni moc dobry napad. Navic to ze jim reknes pravdu, by te mohlo celkem dost dobre ohrozit - jako trestne. Podle me je lepsi nejaka vymluva.

Ruda: No nevim kdo tu mele picoviny, pokad chces prispivat do for timhle zpusobem tak bez stranku www.forumpronadavajicisidebili.cz
Dexter
Jo, malem bych zapomel moje story s bengama:

Jdu si tak po namesti s batuzkem plnym travy a proti me dou dva zastanci zakona
P: Dobry den mlady muzi
Ja: Dobry, co potrebujete
P: Zbezna kontrola, mohli bychom videt vas obcansky prukaz?
Ja: Ale samozdrejme (Pot ze me leje ale zachovavam klidny a prijemny dojem)
P: V poradku, mohli bychom se podivat co nesete v batohu?
Ja: (A kurva co ted? to muzou? Asi jo kdyz se ptaji ) Jo klidne... (co sem mel rict?) ale prosim rychle specham na autobus, uz ted ste me hodne zdrzeli a mozna to uz nestihnu...
P: Aha promite, my vas tam hodime
Ja: Tak jo.

No a tak me hodili na bus, batuzek me nezkontrolovali ale jinak to byl brutus.
drinker hulič
jo ja naposled chyt schyzu kdyz sme hulili (asi osm lidi, podezrely kolecko) pred semilasem, uz de druhy kolecko, najednou kamoska rika druhe: ser na to! ser na to! ja furt nechapal proc, ale pak sem videl ze k nam de fizl. vzal sem faju, vysypal, schoval do kapsy a on prisel, zacal neco prudit a nakonec si zapsal jednu kamosku (rekla ze nema OP tak mu jen rekla meno, nevadilo to), za to ze sedi na lavicce na operadle a prej znecistuje park! ty kokos, ja byl zhuleny, docela ve stize (nemam fizly rad) a tak sem teda vubec nepochopil proc za nama sel, kdyz predtim ta kamoska na ty lavce nesedela !!! :) no nakonec sem se tomu asi pet minut rehtal jak kokot a hned jak zmizel za rohem sem dal se slovy "tak to je haluz, to chce prda!" dalsiho ;)
jinak jeste jedna story, to teda nebylo s travou, ale asi po litru vodky , kdy sme delali trochu bordel (ale zadny destroy) v parku, najednou tam prijely dvoje fizlovsky (MP a statni) auta, ja byl tak ozralej, ze nez sem se zved ze zeme tak uz sem nestacil zdrhnout, hnedka OP, ja se jeste navic snazil chovat strizlive a "diskutovat", nakonec litr pokuty.. ale co sem tak ruzne slysel, kdyby meli naladu, mohli si me na stanici taky pekne vychutnat - nelibi se jim totiz dlouhy vlasy a underground zvej. a navic by mohli prudit jaktoze sem tak ozralej kdyz me neni osmnact (kua jesta pulroku :))
janicka.22
jojo, u ty story se semilasem jsem byla taky :-))), ze nevis kdo su drinker hulic?:-)))To byla fakt schiza, ale smeju se tomu doted:-)))
drinker hulič
janicka: jeeee, vitej na groweru! jj, to byl dobrej zapich ;) nekdy musime zas zahulit... a ty zastipky na majalese nebyly vubec spatny! zakourili z toho tri lidi, a ja sem byl docela hezky :)
friendly alien
Jo, pekna prdel. Akorat se priste vic divej kolem sebe, nejen do faje. My jsme ho videli už když se mu neco nezdálo a zamířil k našemu krouzku. Tenhle maník byl asi retardovanej, vzdyt to vonělo všemi směry, ale co priste. Ver mi, ze mluvit vypalenej s absolutne strizlivym , a ne total zdegenerovanym straznikem neni nic moc. takze mej oci otevreny, i kdyz ses napadrt.
drinker hulič
friendly alien: jj, to si uz pamatuju, ale ja ho proste nemoh videt, pac sem sedel na lavce a prede mnou stali ostatni.. jinak mozna ze byl retardovanej, ale aspon nakonec nedelal nejaky velky problemy, protoze to urcite muselo byt pravda prinejmensim citit :)
friendly alien
4 drinker hulic:
Jo, to tedy bylo. Stal sem vedle tebe, sehnals fuck-t dobre. :-)
drinker hulič
alien: díky :) někdy se ale i nepoštěstí - třeba teď jsem si obstaral kvůli koncertu Jetrho Tull trošku hashishe hehe, no ale taková sláva to nebyla :) ale když toho dám zítra trochu víc, tak taky bude pohoda.. a žádnej průser ;) teším se na tvou sklizeň!
friendly alien
4 drinker hulic:
Tak to jsme dva (az tri). Jednoznacne bude lepsi,nez ty predchozi,alespon in-doorky to jisti,i kdyz proc byt pesimistou. Taky jsem na tvy holky zvedavej, vsak ja myslim, ze se najdem.
Pupiset
:pimp:
Zdar lidi,tak sem si tu ledacos precet a ted by me zajimalo tohle
mam kamose kterej jezdil 2 dylum nakupovat skunky,dylove dylovali a on mel za dovezeni nejakou tu provizi/10g/sam nic
neprodaval,mno nedavno chvili po tom co tam dovez130g matrose
a jel si domu zahulit vlitla k dylum zasahovka a vybrala celej byt vcetne osazenstava,kamosovi to zavolala mati co bydli vedle dyla, tak zlikvidoval/zhulil:)/co mel
doma.Za 4 dny sel na fizlarnu no a ty curaci mu prisili distribuci myslim P.187,on je vul a podepsal jim to,tak by me zajimalo co se
v tuhle chvili da este dela,pocitam ze to chce pravnika......no a zbytek bych se dozvedel rad od nejakeho growera thx
Mr.Proper
Pupisete, asi budu mluvit za drtivou vetsinu lidi z tohohle fora, ale tohle je PESTITELSKY forum, cili tady obdrzis rady ohledne pestovani a jeho bezpecnosti. Nikoliv o bezpecnem dylu nebo pasactvi ve velkym, urcenymu k dealingu. Tak sorry a jestli nechceme, aby se na Grower zamerila Komorousovo bratrstvo, tak uz se takhle neptej. Diky.
UdL
Souhlas s Mr. Properem!!! Určitě o nás vědí, takže nebudem dráždit hada bosou nohou...

A když už to Proper začal, něco přihodím:

Taky si myslím, že by někteří členové mohli bejt trošku soudný, aby se z různých threadů stával jakýsi chat - viz tady výše mezi huličem a alienem... :) Pindat si přece můžou přes PM!
kegi
Zdarec

My jsme jednou drobátko ťukli autem do fízlů, měl jsem schízu, že na nás budou machrovat (kriminálka) a že třeba prohledaj auto, protože jsme byli hrozně moc a muselo to bejt poznat. Ale fízl se jen kouknul na řidiče a povídá: To je jasný ten je zhulenej ten měl travku. zkontroloval OP a řidičák a můžete jet. Takže docela v poho.
oton
kegi: tomu se mi ani nechce věřit, jestli je to pravda, tak to bylo hodně pohodový bengo
weider
veru su medzi nami dobry...ale aj ti zli. Kiezby mohol zacat svet odznova


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma