Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Máš průser - tady je má rada
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Palec nahoru Příspěvek č. 1

Ahoj:::::
Poněvač jsem měl již možnost se poprat s naším soudním systémem a POLICII(jen jsem rešil své osobní spory), mám pro Vás nějakou tu radu, kdyby došlo na nejhorší.(Je to můj osobní pohled na věc problematiky pěstování konopí a jak bych se zachoval)
Takže začneme POLICII: nejsou to pitomci (i když jim tak nadáváme) a je potřeba se chovat tak aby Vás nenachytali - jsou na to školení. Při výslechu se snaží doslova slovíčkařením vás nachytat při lži. Proto je lepší toho říkat co nejméně a co nejstručněji aby se neměli čeho chytit. Můžou na vás použít různé druhy psichlogických výslechů, především pozor na to když se policista tváří jako hroznej kamarád. A to především když vám radí a domlouvá. Je to strašná lest.
Je potřeba si před výslechem dát si to halvě do pořádku a přemýšlet, co, kde, kdy, a jak. A připravit se na situace a možnosti - co na vás vytáhnou - (dobré je taky občas říci že si to nepamatujete a basta fidli), stručně jim odpovědět tak aby jste neublížily sobě ani svým známým.
Nezapomeňte že výslech je něco jako hra - třeba jako šachy- to teda znamená kdo z koho. Občas policisti blafujou a snaží se z vás vytahnout něco na někoho jiného. Dobré je přijít k výslechu třeba v kvádru(či jinak slušně oblečen) a tvářit se simpaticky. Ale na kamarády si nehrajte nebo vás dostanou. Tvařte se odměřeně-přestane je to dřív bavit. Rozhodně je neposílejte někam. Dejte jim najevo že je opravdu žerete(mají to rádi) - myslet si můžete co chcete.
Na závěr: nejsou všichni tak zlí a mají svůj rozum!!!:

Old Post 14-08-2001 v 18:55 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 369  

Obecné rada Příspěvek č. 2

Me se docela prakticky zdalo tohle: (trochu dlouhy, ale dobry)



Jste-li zajištěn(seberou vás), můžete být zajištěn pouze ze zákonných důvodů, které je vám policista povinen sdělit. Policista se musí prokázat identifikačním číslem nebo služebním průkazem nebo odznakem kriminální policie. Zajištění může trvat max. 48 hod, musí o něm být sepsán protokol a na vaši žádost je policie povinna informovat o vašem zajištění blízkou osobu. Jako zajištěný nejste ještě obviněn, neběží proti vám trestní řízení a tudíž nemáte právo na obhájce!
Jste-li zadržen. Zadržení musí předcházet obvinění, a k tomu není kompetentní policie ale vyšetřovatel. Jste-li zadržen, stáváte se účastníkem trestního řízení, vyšetřovatel vás musí vyslechnout, sepsat protokol a v něm uvést důvody zadržení. Máte právo zvolit si obhájce a vyžadovat jeho přítomnost při výslechu. Můžete být vyslýcháni i v případě, že váš obhájce je zatím nedosažitelný! Policejní orgán je povinen seznámit vás s vašimi právy. Zadržen můžete být max. 48+24 hod, v oněch 24 hod vás vyslechne soudce a rozhodne o tom, zda budete propuštěn nebo vzat do vazby. Nebude-li v této lhůtě rozhodnuto o vazbě. Musíte být propuštěn.
Co jím říct, když vás seberou při hulení s přáteli?
Pokud vás seberou při hulení s přáteli, jsou 2 základní varianty výpovědi, které vám nepřitíží.
Buď jste kuřáky marihuany ochotnými si držení malého množství (což není trestný čin ale přestupek) ustát. Tehdy vám nepřitíží, když (stejně jako vaši přátelé) vypovíte, že jste trávu koupil od neznámého dealera a koupil jste ji množství menší než velké. Stejným způsobem nabyli drogu vaši přátelé. A tak si každý kouříte to svoje…že máte jen jednoho jointa? Sesypali jste si každý to svoje dohromady, a z toho jste si ubalili. Viz.angl.= joint-společně,ý
Druhou možností- když se k tomu, že jste kuřákem marihuany přiznat- je, že jste drogu společně s lidmi, se kterými ji právě konzumujete, společně našli nebo dostali, a před tím, než ji odnesete na policii ji chcete vyzkoušet… to víte, zajímalo nás to, protože se o tom pořád píše v novinách…nikdy nesmíte úředníkům sdělit kdo(nebyl-li jste to vy sám a nechcete-li svou výpovědí i za cenu rizika chránit druhé) trávu donesl! Mohl by to šeredně odskákat! Samozřejmostí je, že nehulíte s cizími a podezřelými lidmi. Když vám někdo strčí jointa do ruky, tak si klidně zakuřte, ale kdo vám ho dal nevíte, jste přece zhulenej. Nikdy nenabízejte ani šluka neznámým lidem, kouřit je doporučeno pouze s osvědčenými přáteli!!!
Když to u vás najdou. Je třeba si uvědomit, že člověk, od kterého trávu máte vám pomohl, riskoval, a vy máte povinnost ho krýt! Prásknout člověka, od kterého jste trávu koupili(dostali) je zločin!! I kdyby vás policie měla natočené na videu jak mu dáváte peníze a on vám pytlík s čímsi – peníze, které jste mu dal byly splátkou (před pár dny vás kamarád založil, když jste i nechali doma peněženku), pytlík, který vám dal obsahoval šroubky do brýlí či něco podobného. Případně, že vás chytnou za ruku – vám vrací sáček s trávou, který je váš a ke kterému jste mu dali přivonět. Nikdy, za žádných okolností však proti němu nesmíte svědčit, šlo by o hřích a nemravnost. Tedy – když u vás policie najde marihuanu, zvažte(nejlépe předem) zda jste ochoten ustát nálepku kuřáka trávy – pokud ano- mám to pro vlastní potřebu, koupil jsem to od neznámého dealera. Držení malého množství je přestupek, stejně jako když se váš pes vykálí a vy to lejno neuklidíte. Dostanete pokutu na obvodním úřadě a tím věc hasne. Pokud chcete skutečnost, že trávu kouříte utajit, pak jste materiál, který u vás policie našla nalezli na ulici(lavičce v parku) a zatím jste neměli čas jej odevzdat policii.
Když vám přijdou sklidit. V momentě kdy zjistíte, že policie ví o vašich rostlinkách – je jedno zda jde o skleníkovky, pěstované v bytě, nebo outdoor pěstovaný na zahrádce – ukliďte a zlikvidujte všechnu marihuanu, kterou máte a rostliny nechte růst… vždyť trestná je u nás výroba drog, ne pěstování konopí k zahradnickým či estetickým účelům, které samozřejmě nejsou určeny pro výrobu marihuany… i když vaše kytka bude mít 20% účinných látek( legální průmyslové konopí smí mít do 0,3%) – vy jste to přece nevěděli, vždyť konopí nepěstujete ke kouření, ale k estetickým účelům. A semínka jste kdysi dostali, už nevíte od koho, máte je dlouho a byli jste přesvědčeni, že se jedná o konopí bez účinných látek. Pěstovali jste jej v dobré víře, že se nejedná o konopí určené k výrobě marihuany.
Když vás chytnou, že jste konopí někomu poskytli. Popřete to. Nikdy jste nikomu marihuanu nadali a neprodali. Když vás chytnou za ruku, dávali jste kamarádovi přivonět – nešlo o prodej, měl vám materiál okamžitě vrátit. A pokud proti vám bude člověk, kterému jste trávu dali nebo prodali, svědčit? Zasloužíte potrestat, protože svatá rostlina do rukou sviní a idiotů nepatří. A člověk, který práskne svého dodavatele, je buď idiot nebo svině.

A když už se dostanete do maléru, volejte konopného ombudsmana Marka Jedličku (0602820736)
Pokud budete stíháni za držení, kouření či pěstování méně než 12-ti rostlin, požádá za vás po zaslání protokolu o milost.


Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 14-08-2001 v 19:17 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Upozornění Příspěvek č. 3

pokračování:
Čemu se vyhnout.
Tak především dle zákona vám nesmí dokázat distribuci drog (potom jste jasný a nic nejde ukecat). Bohužel to platí i na zapáleného špeka kolujícího dokolečka. Lepší je když jointa máte už ubaleného doma(aby nebylo jasné kdo ho vytáhl), pokud možno si jej podávejte tak aby nebylo jeho předávní vidět(je mi ovšem jasné že v praxi je to téměr nemožné). Pokud se nějaký neznámí zeptá komu to patří nic nevíte ani mu nedávejte potáhnout-může to být provokatér(konfident). Co však nikdy nedělejte(!!!) - to jest podání špeka mladšímu 18 let. Za to je další paragraf. Dealerství už vůbec nedoporučuji. Dobré je maskovat trávu v cigeretových dutinkách. Ohledně pěstování: je dobré když pěstujete doma- být připraven alespoň za den vše uklidit někam do bezpečí pokud by hrozilo nějaké nebezpečí.
Pokud pěstujete venku (někde za městem na cizim pozemku), tak vám musí být jasné že čím méně vás uvidí tím lépe. Dobrý trik může být to že do okolí rozesejete technické konopí- už kvůli zlodějům a mohla by to býti dobrá výmluva(třeba máte rádi přírodu a ptáčky a policii unavit povídáním o ochraně přírody). Těžko budou zkoušet každou kytku na THC(zkusí pár prvních a pak je to přesrane bavit - teda možná). Každopádně výběr místa je asi nejdůležitějším a zároveň nejtěžším faktorem.

Old Post 14-08-2001 v 19:17 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 369  

Nápad to Lackyfree Příspěvek č. 4

sorry, ze sem ti to napsal mezi, kdybych pockal minutku, tak to mas pohromade :-(


Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 14-08-2001 v 19:20 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Dotaz Příspěvek č. 5

Skvělé SATIVO, ale .....!
To co jsi napsal je hezky řečeno, jenže POLICIE, pracuje sistematicky (alespoň ta u nás). Což praxi znaméná že tě buďto zadrží a ty je utřeš, nebo se někde něco dozví(od práskače), daj chvíly pokoj a když maj jistotu (důkazy-svědky), tak udeří.

Old Post 14-08-2001 v 19:32 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Pohodička Příspěvek č. 6

nevadí myslim že se to skvěle doplňuje.

Podle toho co sji napsal bych tipoval že jsi z velkého města(Brno- PRAHA- Prčice). Nechci vědět odkud jsi jen že já bydlím na malém městě a to znamená že se tu lidi moc znají a není tu patřičná anonymita!!!!

Old Post 14-08-2001 v 19:36 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 369  

Obecné to Lackyfree Příspěvek č. 7

me se do jen zdalo k veci, tak proc to nenapsat, jinak Liberec neni zas tak velky mesto


Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 14-08-2001 v 19:44 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Nápad Příspěvek č. 8

DOKONČENÍ III
Pokud dojde k soudnímu projednávání:
Tak mám jen pár rad: dobrý právník, slušné vystupování, příjít slušně oblečen a naučit se nějakou tu baladu jak je vám to líto a co všechno ztratíte tím že půjdete sedět (doslova jde o to - psichologicky působit na soudce a vyvolat v něm lítost a pocit že celý proces a soud ve vás vyvolal takovou sebetrýzeň že tvrdého trestu nebude třeba - natož tvořit nějaký ten precedenc ((občas to funguje))).Dobré je mít i nějakého toho znmého u POLICIE. Někteří i hulí ale s nima bych radši nic nepálil - mají blbej smysl pro humor(teda při huličský seanci)Co však je nejdůležitější: bejt zticha, držet jazyk za zuby a zbytečně se nechlubit - mít se napozoru!!!!!!!
Žijeme v policejním státě a musíme se podle toho chovat!!!
Snad jsem vás moc nevystrašil a přece jen trochu poučil, takže vám přeji hodně úspěchů s pěstováním beze všech problémů s tím spojených!!
Hulením pro lepší svět!!!!!!!!

Old Post 14-08-2001 v 19:58 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 369  

Pohodička to Lackyfree Příspěvek č. 9

no myslim, ze kdyz soudce uvidi obycejnyho cloveka v saku s dready, tak uz to sako moc nepomuze, tohle sary lidi nechapou a soudci moc mezi mlady nepatri, i rodice moc nemaj pro muj vzhled pochopeni a to sem jejich syn


Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 14-08-2001 v 20:04 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Obecné pro SATIVU Příspěvek č. 10

Tak to naše je asi tak 4xmenší což je strašný vopruz, ale zase je tu pár pohodovejch lidiček a pár pohodovejch míst či barů kde se cítim bezpečně!!!! A hlavně je tu nejlepší teplotní průměr z celé republiky (vivat outdoor) a dostatek terénu kam sázet. Jinak jsem slyšel že Liberci se dá sehnat BLUEBERRY a je to strašná náloš( kámoš ji zkoušel ).

Old Post 14-08-2001 v 20:06 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Obecné pro SATIVU Příspěvek č. 11

hhhhhm tak s drdy ti nepomůžu. Ale slyšel jsem že by tě stejně ostříhali ( nevim to jistě ). Teda když by jsi šel do báně!!!

Old Post 14-08-2001 v 20:11 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 369  

Pohodička to Lackyfree Příspěvek č. 12

vezeni neni vojna, nemuzou te ostrihat, to je omezovani osobni svobody
rada nad zlato- pestuj a hul, hlavne se nenech chytit!


Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 14-08-2001 v 20:15 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Obecné Příspěvek č. 13

hhhhhm dik za radu.
Ale asi mám nějaké ty výhody navíc (nebudu se o nich zmiňovat), co mi celou věc usnadňují, stát se však může cokoliv!!!!!

Old Post 14-08-2001 v 20:20 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 369  

Obecné to Lackyfree Příspěvek č. 14

hele tohle je stranka kde mas lidem radit, tak se koukej o svoje vyhody podelit

PS: tohle je tady dnes muj posledni prispevek, vypada to tu spis jak na chatu


Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 14-08-2001 v 20:25 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 217 

Upozornění pro SATIVU Příspěvek č. 15

Sorry Sativo ale to nelze (nejsem kretén), to bych úplně popřel to co jsem napsal. Navíc je to dost osobní a bůch ví kterej fízl to (třeba) může číst!!!
The end.....

Old Post 14-08-2001 v 20:49 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 856 

Příspěvek č. 16

2 lacky

nepracujes pro policii? Nemyslim to vubec spatne. Jen mne to tak napadlo. Znam nekolik kamosu, co delaji u policie a jsou to naprosto dokonaly typci, co kazdej vecer hulej az se z nich kouri. A kdyby mne nekdy policie chytla, tak doufam, ze narazim na takoveto lidi... Kez by jich tam bylo vic...

Old Post 15-08-2001 v 07:39 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8735860 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív