Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Passion no.1 Byli jste s ním spokojeni? - Klikni zde pro originální téma
Maximiq
Objednal jsem si Passion#1 od Dutch Passion. Sáček se semínky došel zabalený v malé krabičce za 17 dní. Peníze jsem posílal v obálce Express.
Z 10 semínek vyklíčilo 7.
Sadil jsem dle rady DP 1cm do hlíny, přikryl igelitem.
První 3 vylezli nad půdu za 6 dní, další 3 o den později, poslední lezla ven 20 dní (tu jsem spálil příliš silným světlem a malou vlhkostí vzduchu). Proto doporučuju čerstvě vylezlé kytky dát pod zářivku u které nehrozí spálení. Jakmile stonek zezelená je možno kytkám svítit víc.
5 ze 6ti kytek se příliš vytahuje, pouze jediná má menší rozestupy mezi patry a roste 2x pomaleji, doufám že těch 5 nebudou samí samci.
Jelikož je to 100% indika roste velmi pomalu. Předpěstováváme s kamarádem sazeničky společně. Já mám Passion#1, on klasické konopí. Takže můžu porovnávat. Mě 20cm rostlo 6 týdnů, jemu 2 týdny. A to mám okna na západ, kde svítí slunce od 13:40 do západu, on má okna na východ kde mu slunce svítí pouze do 10 dopoledne. Já je mám navíc dopoledne pod umělým světlem (na balkón je dávám teprve až tam svítí slunce). A i přesto je můj růst 2x pomalejší. Navíc jsou velké rozestupy mezi patry. Na těchto 20cm mám pouze 2 patra (1 jsem už zaštípl). Listy jsou velmi malé. On má největší listy cca 10cm, já asi 3cm.
Stonek je vytáhlý a velmi slabý (2-3mm), kdybych kytky nepodepřel špejlí nestály by. On s tímto problémy nemá.
Také je tento model dost citlivý na nadbytek vody. Jednou jsem truhlíky přes noc postavil do misky s cca 0,5cm vody. 2 dny poté (nezalíval jsem) začaly spodní listy žloutnout, asi uhnívají kořeny.

Shrnutí: tento model nedoporučuju začátečníkům, i mě děsně žere jaký jsou to žebráci. Potřebuje zřejmě velmi mnoho slunce a přesnou zálivku. Začátečníkům bych spíš poradil modely kde je větší část sativy, méně indiky.

[Edited by Maximiq on 19-06-2001 at 08:42 AM]
carlos
Čau Maximiqu,
nechápu, že když jsi dal tolik peněz za šlechtěný semena, jenom jim dopoledne "přisvicuješ". Kytky ti vyrostou takový, jakou péči jim věnuješ. To že je to 100% indika neznamená, že by měla růst pomalu - akorát to, že oproti sativě by měla mít menší vzdálenosti mezy patry a být košatější. Tvoje srovnání s kamarádovým konopím trošku pokulhává. Nemají totiž srovnatelné podmínky - světlo,... (a co hlína? jakou jste použili?).

Jejich výška může být sice způsobena tím, že jsou to samci, ale spíš bych tipoval nedostatek světla. 5 samců ze 6-ti to bys měl vážně smůlu :devil:. IMHO myslím, že feminizovaný semínka se nevyplatěj tolik, když si můžeš vybrat matku a nařízkovat si klonů kolik chceš. A začátečníkům doporučuju spíše indické variety, protože u nich lze lépe kontrolovat výšku (indoor).

Nepochopil jsem, jestli máš v úmyslu je dát in nebo outdoor?
Maximiq
Je to outdoor model, proto se snažím aby byl co nejvíc na slunečním světle a přisvědcuju jim "pouze" v době, kdy mi na balkón slunce nesvítí.
Počítám s přesazením na zahrádku.

Já jsem se jen pokusil popsal své zkušenosti s tímto modelem. Je to jen můj názor, nikomu ho necpu. Já osobně bych prostě do tohoto modelu pro outdoor znovu asi nešel. Po zařízení skříně ho chci zkusit pěstovat ještě indoor.

A že srovnání s kamarádovým konopím pokulhává? Já se snažil porovnat tento model s klasickým konopím pro ty kteří šlechtice ještě nepěstovali, ale mají zkušenosti s našim konopím. Je snad jasné že pokud moje kyti dostávají 7 hodin přímého slunečího světla + 7 hodin umělého a kamarádovi pouze 2 hodiny slunce a i přesto rostou 2x rychleji tak se rychlost růstu nedá vůbec srovnat.

Na pěstování ze semen používám Zahradnický substrát A. Jedná se o směs substrátu, hnojiva Cererit a mletého vápence (kvůli regulaci Ph). Tento substrát je speciálně určen pro výsev ze semen.
Máš pravdu v tom, že 5 samců ze 6 kytek by byla neuvěřitelná smůla. Ale těch 5 se opravdu moc vytahuje, mají malé listy a ta jedna má listy 2x větší a poloviční rozestupy mezi patry.

[Edited by Maximiq on 10-06-2001 at 12:40 AM]
Maximiq
Tomuto modelu zřejmě nesvědčí příliš mnoho živin. Ve stáří 5ti týdnů jsem kytky přihnojil Vitahumem. Jedná se o vodní výluh Biohumusu (tj. hovínka žížal chovaných na hnoji). I přesto že se jedná o přírodní hnojivo, začali kytkám žloutnou spodní listy. Proto jsem již nepřihnojoval a do týdne se jim vrátila zelená barva. Použil jsem koncetraci 1:5.

Minulý týden jsem kytky přihnojil Kristalonem Start v doporučené koncetraci a žádné žloutnutí listů se nekoná. Takže s tou citlivostí na živiny to nebude zase až tak horký.

[Edited by Maximiq on 13-06-2001 at 02:52 PM]
MatuS
Tohoto roku som zasadil 10 semien passion. Vyklicilo 7. Tie rastu strasne pomaly. Uvidim ako sa to bude vyvijat.
Zarazilo ma ze posudky rastliny hovoria o nenarocnom pestovani!!!
No jen na okraj Passion#1 je outdoor takze nechapu predpestovavani doma. Jinak osobne bych rekl ze je to upne super venkovka dokvita na konci zari a je velmy sylna.... a vykvete pekne i v tvrdejch podminkach....
jo pokus pestovat to pod lampou nebyl nic moc....
chi:
Butch
chitral: předpěstování doma má význam v tom že když vyhodíš tu mrnavou kytičku ven tak jí může dóst věcí vyřídit (silnej děšt atd) ale pěkně předpěsotvaná do určitý vejšky je hned silnější a víc toho vydrží.
S passionem1 nemam skušenost ale Early skunk je fakt na outdoor výbornej.
morfin
Passion #1 mám taky. Zasadil sem doma do kelímků 10 semínek a světe div se, vyrostli všechny. Když se trochu vytáhly přesadil sem je na zahradu. Zatim sem si žádnýho problému nevšim. Hnojim Kristalonem Start a rostou po něm naprosto výborně. Fakt je ze sou na slunicku určitě vic jak šest hodin denně a na tom asi dost záleží.Za slunečnejch dní rostou takřka před očima,kdežto teď jak furt prší se očividně zpomalily.
Podle mněm je to modýlek naprosto v klidu.Potřebuje se jenom trochu víc opalovat. :)
Butch:
No to zalezi na praxi... taky predpestovavam venkovky doma ale ne na standartni podzimni sklizen, ale na kytky ktery touhle dobou uz kvetou......

Pokud nemas s tema kytkama nejaky zvlastni plany tak je to castecne zbytecnost, Venku ti ta sazenicka vyroste mnohem sylnejsi a odolnejsi......

Jen abych tu nemystifikoval ja predpestovavam vsechno ale kytky na ven proste predpestujte na balkone zahrade.... tam se o to muzete starat a po 1-2 mesicich vysev.....
Butch
Chitral: myslim že se mnou souhlasíš že doma předpěstovaná kytka bude pak venku asi lip odolávát podmínkám než kytka co hned hodíš ven a starej se o sebe sama holka.
Já sem taky před měsícem hodil ven ten Early skunk a teď z něj mám asi 80cm keře které jsem dal na indoor pod sodík a budu je za 2měsíce sklízet.
Ale teď (2tejdny) dám nové kytky ven co teprve sklidim fakt až někdy v zaří říjnu.
Předpěstování doma má význam pouze v době kdy není venku zrovna super počasí.- s tím budete doufám souhlasit.
Maximiq
Chitral: nechápu co je na předpěstování divnýho.

Hoši, vy co jste už Passion#1 pěstovali, mám pár otázek:
- jak vysoký vyrostou?
- větví se sami, nebo je třeba hodně zaštipávat?
- jaký je výnos?
Díky.
butch no do jiste miri urcite.....(v tvem pripade urcite) Venku vypestovany kviti hozeny pod lampu s tim mam fakt bezva zkusenosti ....
max neni na tom nic divnyho. Jenom to jak jsi to resil bylo pomerne napinave snazil jsem si ti rict pokud ti zlobi prepestovani tak se vyser na vychitavky nech to normalne venku vono se to spravi....

ja predpestivavam bud venku at jsou otuzili nebo in den 20C 75% 18/6 noc 10-15C 60-70%
na m2 cca 150W v cool white ..... po 2-3 mesicich stahnu postupne den na 14-15hodin (velka cast samcu odejde pokud jsou kytky dost vyspeli) a pak jej protahnu na den venku a prdnu je ven.....
Storm
Tohle téma jsem založil proto, abych zjistil zjistil jaký zkušenosti mají ostatní pěstitelé s touto odrůdou a případně se poučil.Taky jsem se nechal zlákat hodnotou 18.9% THC, 0.1CBD.Tak sem teda objednal z Dutch passion za 30USD 10seeds. Mylně sem se domníval, že poroste jako u mě zaběhlý Durban poison.Nejen že Passion roste tak na 50%, ale celkově je kytka slabší, málo se větví a navíc se na listech objevujou různý flíčky a mapky jako kdyby chyběl ňákej nutriční prvek.Na ostatních kytkách ve stejnej zemi neni znát žádnej nutriční deficit.Další Passiony mam ve dvou různejch substrátech(na pelargonice a zahradnicekej substrát, obě kupovaný) a to stejný, rostou hrozně pomalu, nevětví se, prostě slabej růstovej potenciál.
Další věc je, že z 5 rostlin byla 1 kytka.Na ňákej velkej výnos to taky nevypadá, ale doufam, že to aspoň bude zhulovat.Jestli se k tomu dostanu, tak sem hodim foto, kytka byla sazená v na začátku června.

Tak sem postněte ňáký zkušenosti s timhle modýlkem.
Storm
tak takhle vypadá
foto č.1 a 2 je Passion1,
foto č. 3: pro srovnání stejně starý Durban poison

Použil jsem hnojivo se stopovými prvky a nic platný.
Mno tak to mě trochu děsíš, letos jsem si ho taky koupil a doufal jsem, že to bude kytka která bude mít poměrně vysoký výnosy. Zasázím ho příští rok, takže hlasovat budu moct maximálně za rok :)
V jaké bydlíš oblasti? Seš někde z nížiny nebo vrchoviny?
Kdy to tak vidíš na sklizeň?
Používals přípravky typu bi-algen, nebo phytamin? A jaký hnojiva? a jak často hnojils? díky a mnoho zdaru.
Hellboy
No u me rostla celkem oukej, ale vynos zadna slava-maensi chlupate tvrde palisky....taky nejni zas tak early......chut i ucinky jsou ofsem senzacni... :)
Storm
2 FuteW: Bydlim na jihu Čech cca 440m nv.Hnojil jsem krystalonem start a pythaminem na list i do zálivky.Teď hnojim OBM a stříkam Pythaminem.
Výnosy neočekávam žádný vysoký, ale těšim se na ty účinky.Sklizeň předpokládam tak do půlky října.
armaggedon
2storm: ja som z passion 1 velmi spokojny, zachranil som len 1 rastlinu,ale stoji za to. mne dozrela 1.septembrovy tyzden.a ohladne toho vynosu,je to asi taky stred. kvalita ide na ukor vynosu.vona je taka sladkasta,medova.
rtep-petr
Ahoj
Tak pánové (i dámy, samozřejmě), dospěli jste k nějákému konkrétnímu verdiktu nad tímto modelem. Já jsem ho chtěl objednat a teď váhám, ale myslím, že Storm měl prostě smůlu. Vysoký výnos bych nečekal, tady jde opravdu o tu kvalitu jak řekl armaggedon (18% THC se prostě musí někde vykompenzovat). Přece tu nejsou tři lidi co sadili Passion 1. Tak pište abych z toho byl chytřejší.
Dudušek
Tak já bych passion 1 vyděl taky velmi perspektivní genetiku, já jsem s ním velmi spokojený, jediné, co mně u této odrůdy trápí, je, že je náchylnější na plísně:( Jinak výnos hodnotím lehce nadprůměrný:) a kvalitka je fakt super, protože jsem jednoho passiona již sklidil(v květináči) a druhý roste u kámoše na zahradě. Mrkně te do těchto theadrů, tam je vyfocený:) a přidávám zde dvě fotky šišek

http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=16746

http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=17888
ddt
Cas zberu Passion1 u mna bol 20. sept.. Rastlina mala vysku cca 1,5 metra, bez bocnych vetiev s mohutnou centralnou palicou. Produkcia zivice bola vysoka. Rastlina v porovnaní s inými odrodami je velmi odolná voci pliesnam.
Aky je stav este neviem-susím:)
U mna Passion1 skoruje na plnej ciare. Kazdemu jednemu tuto odrodu odporucam.
Je pravda,ze tato odroda ma o nieco nizsiu vytalitu, no vysledný produkt je naozaj vynimocny

DDT
Dudušek
Vidím, že s ddt máme oba opačný pohled na passion, když se jedná o plíseň! U mě je to zatím nejvíce chycená kytka a to ji mám z originálního semínka od Dutch Passionu a vím na 100%, že se mi to nepomýchalo, podobně náchylná se mi jeví i K2! Jinak můj passion má výšku 190cm a má několik hlavních palic. Jinak co se týká obsahu plyskyřice, tak to hodnotím jako hodně nadprůměrné, spíš vysoké.
ddt
Takze tu su nejake foto tejto uzasnej odrody, prva foto je z obdobia nahadzovanie kvetov a zvysne z obdobia pred zberom. Passion1 tvorí peknú centrálnu palicu s velmi vysokou produkcoiu zivice. Cas zberu 20.september z nej robý zároven idealnou pre nase podmienky. Seeds boli zakupené od pre mna najspolahlivejsej distribucnej spolocnosti pre Europu a to od DrChronics. Myslim,ze za tu cenu je to jedna z naj odrod pre out v nasich podmienakach. Po prvych testoch je sila jemne nadpriemerná niekde medzi sedativnym a energickym stavom s velmi dlhým az 20 minutovým nástupom.

DDT
Dudušek
Ahoj ddt, máš to velmi pěkné, nemáš nějaké makro paličky? Na porovnání? Jestli jsem dobře pochopil, tak jsi tvoji slečnu už sklidil? Já ji chci částečně seknout teďka v pátek. Podle zkoušení, musím říct, že je kvalitou nadprůměrná a výnosově taky, má enormní množství pliskyřice, jediné, co mně vadí, je náchylnost na plíseň. Já ten passion 1 mám od Dutch Passionu myslím že to vyško na 30USD nebo 30Euro, kupoval jsem to s Wirusem napůl. Tady přidám nějaké fota na porovnání.
zapapa
taky ho pěstuju a musím ho sklidit teď o víkendu už je zralí a oběvila se první plíseň. na hovno počasí (možná dodám foto)
bubik
čau všichni...i já sem letos pěstil P1 a jsem docela zklamanej...v packu byly dvě semínka plesnivý, ale vyjelo všech 6 co sem dal...jednu sežral slimejš a 3 byli samci...co mě ale nejvíc překvapilo, že dvě kytky, který vyrostly jsou každá úplně jiná
dorostlo to lehce přes 2 metry, ale sou to takový řidký košťata...sem zvyklej na větší palice...ale zmašťuje to přenáramně...
no, příští rok firmu Dutch Passion tak akorát vášnivě m*dám...
Dudušek
Tady přiložím pár fotek z doby sklizně. Sklidil jsem jen polovinu kytku(všechny vrní paličky) a zbytek sklidím později, protože čekám že ty spodky ještě dozrajou a za druhé protože jsem na pár paliček dával pyl Shiva Shanti II, tak doufám, že budou semínka na další sezónu:) Jinak můj názor je, že je to velmi dobrá rostlina do našich podmínek a jak někteří píší, že výnos je malý, tak to není zase tak pravda - viz fotos.

1. Celá rostlina

2. Celá rostina jinak

Dudušek
1. pohled dovnitř

2. jiný pohled dovnitř

3. jiný pohled dovnitř
Dudušek
1. Vrchní palice seknuté

2. Vrchní palice seknuté

3. Vrchní palice seknuté

Pro ukázku jsem přiložil krabičku od cigaret.
Bohužel to musím dávat max po 3 fotkách, víc to nechce(aby někdo nekecal, že zbírám příspěvky:) )
Dudušek
Fotečky po odtrhání listů:)
Hnědojed
jo ja sjem s ni teda nadsen. Nadherna opravdu krasna rostlina mozna z ni neni tolik hulo ale na to seru. Ta vune je naprosto bozska chut uzasny ucinky vyborne v rustu ani v kvetu sem nemel nejmensi problemy jenom nebyla moc pocukrovana ale jinak naprosto skvostna cervenoucka (ty predchozi fotecky vypadaj jak kdovico ja mel vsecko krasen cervene-cerveny fenotyp) vonavoucka kraska...
zapapa
já mužu říct že ok:bravo:
a lidi taky říkaj ok
tak že ok
jeste ze sem to tu nasel planuju P#1 na letos
tak na podzim hlasuju
jak to vidim tak na 75% ok
podle ohlasu
ddt
Nepovedal by som,ze ma maly vynos, na danu velkost sa toho na nom urodi celkom dost, ma huste palice takze tieto maju aj celkom slusnu hmotnost.
Femine Passion1 seeds by mali snad byt celkom ok, nakolko ide o indiku a sklony k hermafroditizmu by mali byt teda mensie
BY

DDT
kamil
zdravim
podlě mě je passion1 nejlepší outdoor. Letos mam v plánu feminizované a těším se jak malej kluk. fota viz. pod příspěvkem
ddt
No najlepsi nie je urcite. Je vela podstatne lepsich odrod pre out.
kamil
zdravim
to ddt: jaký třeba?
ddt
Triple Afghan Slam, Nigerian Nightmare aj Shaman podla mna je o dost lepsi, Erdbeer, Afghan, Magic Bud x Purpurea Ticinesi. napriiklad. Stacii?
ddt
ultraskunk,shiva,norten light by som urcite neriskoval davat out bez moznosti stimulovat kvet.
Ale mozem odporucit ak chcete lacnua dobru genetiku tak AFGHAN od Nirvana seeds. Bez problemov v nasich zemepisnych sirkach dozrieva, treba davat pozor na plesne koli hostote kvetov, no sila je naozaj velmi dobra. Urcite lepsia ako Passion1.
Celkovo je podla mna Passion1 dobra odroda tym ako skoro dozrieva ako je odolna vodi plesni aj stavbou kvetou, no potencne ak ste silny fajciar vas asi az tak nenadchne(vlastna skusenost), Shaman je menej stabilny, no celkovo by som ho hodntil co sa tyka potencie lepsie. Potencia Shamana sa pohybuje od 6-10/10 podla genotypu a vlastnej skusenosti. Passion1 aj ked som pestoval na idealnych miestach sice bol certovsky obaleny trichomami, no potencia bola vzdy podobna 7/10 z coho mozno usudzovat na horsie chemicke zlozenie zivice.
BY

DDT
Kapka1
Ahoj,
letos chystám taky Passion1 na out, z řízků, tak se teda na něj těšim. jenom mi dělá starosti to, aby bylo teple léto, ne jako to minulý, to mi Orange Bud chytnul plísen, jinak tuhle odrudu vubec na out nedoporucuju, nema sanci v nasich podminkach dokvest...
To Dudušek - Hele ty si ten Passion zastrihaval? Kdyz to porovnavam s DDT, tak mate dost odlisny tvary, jednomu roste spis jako sativa, druhymu se vetvi, jako indika....
ddt
Moj Passion1 bol indika, indika sa nemusi vzdy rovnat len bonsajovita rastlina a zas naopak sativa nemusi byt vzdy len tenke listy.
ALe skor ma ano zarazil vzrast Dudusekovho Passionu1, taky velky som naozaj este nevidel:)
Prave u sativ je charakteristicky tvar vianocneho stromceka a pre vela indik je charakteristicky tvar jedmpstonkovej rastliny s minimalnym vetvenim sa.
Pozor na tieto omyly.
BY

DDT
Kapka1
Cekej mozne potencionalni hermafrodity => oprca ti vsechny kyticky a female seminka ti budou na hovno... Hele, spousta groweru rika, ze se feminizovany seminka nevyplatej kvuli tomu, ze radi tvorej hermafrodity, takze je lepsi mit normalni...
Bulb
Ja jel Passiona od Dutch Pasion a jsem s nim spokojeny, sice na vynosy nic moc, ale zhuluje pekne, lehky kour s energickym zkourenim.... vrele doporucuji !!!
Zdarte. Ja ted jedu passion na balkone tak se kouknete do podpisu na moje makra a uvidite passion skoro v primym prenosu. Jakej bud se uvidi. Musel jsem ho dat pryc ze skrine. A tak je nakvetlej a navzdory vsemu si kvete dal.
Ono
Môj Passion1, zo semienka od Dutch Passion. Hnojené Plagronom Alga Bloom.:wink:
Pan Ker
Naprostá spokojenost;)!

Z orig. semen od Dutch-passion. Hnojky-phyt-amin, bio-grow, bio bloom, pk 13/14 a ripen. Sklizeň 30. září. Výnos není nic extra, ale to jsem si způsobil sám. Jinak vůně má u mě 7bodů z deseti, chuť 10/10 a stav 8/10...
pandlik
sewa,no pekne.Ja mam od Dutch passion feminizovane semena a 3 kytky modelu HEMPSTAR....
Pupiset
Takyho letos pojedu:P
tedy jestli nebudou 2samci.
Charter
Passion No.1 z řízku, hlína, Plagron fish, na květ BioCanna.
V růstu problém s mšicemi, potlačeno dravými vosičkami, pak v místech výskytu hnědé skvrny (plíseň?) a rychlé žloutnutí a schnutí listů u jedné z kytek úbytek cca 50% listoví.
Přesto poměrně slušně nakveteno, foto 2.týden květu.
Tak ať nám všem vydrží ty subtropy, a snad lepší plíseň na listech než potom v palicích:)
mučačo
pasoun je doooobrej,na trhu snad 18 let(?) je to vcelku brzo dozravajici tutovka,skoda,ze nemam fotky....
MagiCman
Chci se zeptat těch co mají s passionem dobré zkušenosti, ted budu dělat selekci z 20 semen regulárů at je na jaro co sadit,a otázka zní které pheno bylo podle vás nejvýnosnější buď zelené nebo fialové nebo červené?
Volcano
a ty si myslis ze si vyberes u predajcu mu povies ze chces fialove pheno a on ti da ?
MagiCman
citace:
Původní příspěvek od Volcano
a ty si myslis ze si vyberes u predajcu mu povies ze chces fialove pheno a on ti da ?



Jejda ty jsi nějaký chytrolín,psal jsem budu dělat selekci tak at vím na jaké pheno se zaměřit asi ne.
replay
čauko.pred troma rokmi som pestoval passiona,no mal som však len 2 phená.zelené a fialové.z týchto dvoch phén bol výnosnejší fialový phenotyp:)
mrzout
Ahojte všichni, opět jako každý rok passion #1 a opět jedna fialová a jedna zelená. Zelená lepší, rostla déle, ale bohužel ukradli mi ji. Ku... :) . Fialová vypadala hůř, tak tu mi celou nechali. Jeden z nejlepších vzorů co znám. Vzhledem k počasí všem ostatním lidem ostatní vzory zhnily.
replay
ešte by som chcel dodať,že zelené pheno je síce silnejšie a podľa mňa i chutnejšie ale výnosovo je slabšie ako fialové pheno.toľko moje poznatky:)
HNO
Passion#1 - parádní kouření, feminizovaný semena DP, vyklíčili mi 4/5, kytky nehnojený normálka na hulváta venku v přírodě, největší měla kolem dvou metrů, vrcholovka hodně slušná. Trefil jsem obě phena a víc mi vyhovovalo to světlý, i když jak říká kolega neni tak výnosný. 2011 nejlepší sklizenej model, první tejden v říjnu byla doma :goldcup:
Plíseň se jí dotkl, ale mnohem míň než mýho Mekong High, tak nějak srovnatelně s Frisian Dew.
Letos jí rozhodně jedu znova z vlastní selekce.

IMHO proč jenom outdoor? Dá se jet i in jako cokoliv jinýho viz. foto z netu (ne moje!) :micro:
bruno.kudrna
Zdravím
Jedu Passiona letos poprvé a trochu mě děsíte.Mohli by ste trochu víc popsat ten výnos,nějakej průměr kolik gramů sušiny na kytku??Díky
Zdárek:sun:
don juan
Ahoj minulej rok jsem ji jel venku a spokojen sem moc nebyl nevim co sem mel za pheno bylo zelene a palice po uschnuti radne lehke a ridsi naproti speed queen ktera byla takova jak si ji predstavuji mimochodem 2x drazsi takze passion uz u me skoncila jednou a dost modelu je spousta a tento me moc nezaujal , chut byla takova po jehlici nebo jak bych to nazval takova peprnejsi :-) ucinek dostacujici .
KOSMEJ
Obecně bych řekl, že kvalita matroše od Dutch passion se v poslední době zhoršila.
bruno.kudrna
Zdravím
Mám passiony tak zhruba měsíc před sklizní a mám problém s paličkama.Je jich dost,akorát sou takový malý, řídký jako nic moc su zklamanej.Takže bych chtěl vědět od někoho kdo ma s tímto modelem zkušenosti,jestli je to normální a ty paldy to ještě doženou nebo prostě tento rok na prd a budu sušit hubu.
Jinak semínka sou feminizovaný od dutch passion,roste to ve skleníku a na květ hnojím canna terra flores,canna boost a příští týden mám ještě v plánu přidávat canna pk 13/14.Díky
Zdárek:sun:
Rákosníček
no pokud ti chybí ještě měsíc tak se může ještě lecos změnit řekl bych
Charter
jj, myslím, že by ti to mohlo dojet, Loni to nakonec naše Passion z řízku dohnala, ale byla řidší než jiný holky a ještě měla pár semen. Takže letos pokus ze semene a jak jinak hermáč:( Ale...po ufiknutí všech koulí a hlavního stonku teď vypadá nádherně brutálně, říkáme ji Passion hermAfrodité:D I když palice hezký, tak cukru tam zatím moc není ale, ještě to nevzdáváme.
Killer_Queen
Spousta lidí každoročně pěstuje tuto populární odrůdu.
Podělte se o zkušenosti (klíčivost, phenotypy, zastřihování ano/ne, odolnost, výnos atd.), tipy a trika na pěstování...
A pochlubte se fotkama :-D
Zajac
Mám ji letos, týpek psal že je super a mám se na co těšit tak sem pak něco pošlu :-)
D..
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12403
MickyRocks
Tenhle rok jí taky pojedu, tak jsem zvědav ;)
Killer_Queen
Já se na Passion #1 letos moc těšil, chtěl jsem si udělat matky ALE...

Z 10 reg.semen mi vzešlo 5 :-(
A z toho bylo 5 samcu.

Takže jsem hodil ven PP,DG a CMxHaze.
don juan
to už je slušná katastrofa :-(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma