Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Help? - Klikni zde pro originální téma
Normankey
Zdravim vsechny, prosim vas o radu. Asi pred tydnem jsem zasadil sve kytky, po dvoch dnech mi zacali vychazet ze zeme, a po 5 dnech boli vsechny asi tak 10 cm vysoke, ale jednoho dne mi dve nejvyssi spadli... ted vypadaji asi tak , ze stonka je spadnuta ale vrcholek normalne stoji a je natoceni na vybojku...Nevite co je s tym?jak jim mam pomoct????Diki moc........
Pan_Ho
Hod sem fotos.Zda se mi ze nejak moc rychle vybehly ja mam kytku venku tak tyden a nema vic nez 6 cm.Mam to pod zarivkama.MOzna se ti vytahla moc vysoko a stonek neudrzel vahu to kytky delaji kdyz maji malo svetla treba mas moc vysoko vybojku a nebo mas vybojku na hovno.
mydena
Řekl bych,že se vytáhly za světlem.Mají málo světla,rychle se vytáhly a protože stonek je příliš slabý,neudržel váhu lístků a proto se kytí zlomila,nebo ohla.Výbojku máš moc vysoko.Pro růst by bylo vhodnější použít světlo s větším spektrem modré barvy.Např. zářivky cool white.Na kytičky bys měl rovněž foukat větráčkem,aby měly tendenci bránit se a zesilovat stonek.
W3m3n0
myslim z bez fotek ti nikdo nejak moc neporadi
gunman
norman, čím na to svietiš?
Pan_Ho
Mohlo by ti pomoct kdyz jim udelas nejakou podporu treba to ten stonek rozchodi.
Pantera
Zdarec All,

mám také problém s tenkými stonky při základně rostliny..po 11 dnech je vysoká 12 cm a i když tam mám ofuk tak sílí pouze ta horní poloviny stonku..nemám tu možnost přihrnout hlínu ...
tak mě napadlo dát na tu slabší část stonku brčko ( na pití) odstřihnul jsem ho v poloviční délce slabého plus délka části která půjde do substrátu..podélně jsem ho nastřihnul abych mohl tím brčkem stonek obejmout a zapíchnout ho symetricky se stonkem do hlíny.. horní polovina stonku pak vykukuje a sílí pod vlivem ofuku a ta dolní mi zesílí pomaleji.
..zkoušel jsem to zesílit i bez brčka ofukem ale padalo mi to pořád..po dvou dnech pokusů jsem se rozhodl pro tento experiment a funguje to..=)
PS:..v brčku má stonek dostatek prostoru na zesílení časem.. myslím si že to není špatný nápad protože kytka sílí ohýbáním stonku pod vlivem působení ofuku..tak jsem nechal tu horní část odkrytou....

Jinak je třeba používat ofuk..poslouží dobře větráček od PC zapojenej do trafa..
MDe_
Jak se vám táhnou moc za světlem, tak je opatrně vyndejte i s hlínou a bud je přesadte do většího , nebo je dejte hloub až po první liskty. Kytky nemají oporu protože jsou moc vysoké a moc slabé, kořeny nemaji jak se přidržet v substrátu.
MDe_
citace:
Původní příspěvek od killer69
Ja to mam zase naopak kitka mi za 8 dni vyletela ako stihacka do vysky 9,5 cm a stonku ma znacne dost hrubu primer 1,2 mm cca
Trošku moc nemyslíš ? Přihod foto :)
Pantera
Lidi, Počasí se začíná oteplovat, takže pokud je to možné, dávejte kytky na slunce co nejvíc..nejlépe od 10 hodin do 15-- pak zase pod lampu dosvítit..stonek mi pomalu ale jistě sílí, dokonce lépe než pod indoor lehkým ofukem.. =)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma