Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Moje oblibene serialy na zhulenost - Klikni zde pro originální téma
cityman
Rad bych se s vami podelil se svymi oblibenymi serialy na zhulenost. Vecer si vetsinou ubalim speka a pak sledujeme jeden z mnoha dilu.

Simpsnovi - asi neni co dodavat, to se stalo vylozene asi muj konicek. Nekoho to neoslovi, ale charakterove vlastnosti postavicek jsou skvele. Homer me rozesmeje v kazdem dile :) Nakonec jsem vsechny dily sesbiral, 13 serii, 21GB.

Cerveny trpaslik - Rimr a Listr :) na kosmicke lodi, zvedaji se mi koutky jen si na to vzpomenu. Skvele jsou hlavne prvni 3 serie.

Jiste pane ministre (premiere) - vrele doporucuji lidem, kteri sleduji politiku (tj. kupuji noviny a ctou je :) Pustte si tak 4 dily a pak se mrknete na zpravy v televizi. Takhle jsem se snad jeste nenasmal zpravam.

Futurama - Bender a spol ve vesmiru, kresleno jako simpsni, humorne skoro taky tak :)

Cowardly dog - sileny pes, kteremu se stavaji silene veci a on to chudak nikdy nikomu nedokaze sdelit. Proste psi superman.

Oggy a svabi - bez mluveni, 3 svabi terorizuji jednu, pripadne 2 kocky, ulet, ktery stoji za to.

TELE TELE - jsem mel takovy ritual. Brko a tele tele. Ted uz me ten porad tolik nebere, ale par CD s prvnimi dily mam nekde zalozene pro pripady nouze.

Co sledujete za serialy vy? Napiste, at mam co tahat
lordWilliam
Tvýmu téměř dokonalýmu seznamu seriálů na který se dá nejen koukat ještě chybí: Monthy Pythonův létajcí cirkus a Gorodok (taková ruská napodobenina anglickýho humoru ;-°)
mury
hustej je taky SEX VE MĚSTĚ na ČT.
cityman
lordWilliam: Letajici cirkus je OK, ale plne me to nechytlo jako ty ostatni. Mam doma jejich filmy, ale vice se mi libi ty skece, kterych moc nemam :) A Gorodok vubec neznam, to se musim podivat. Dik za info

mury: sex ve meste me nekdy uplne naserou a nekdy jen kyvu hlavou.

Jeste me napadlo:

Dexter laboratory a Road runner (i kdyz ten se omrzi po tak 15 dilech, kdy to zacina byt stejne)
mury
cityman: jj přesně jak říkáš.
Kocour Felix. Přišlo mi to trapný do chvíle,
než jsem pochopil, že to je naprosto celý halucinogenní.
Kristl
není to seriál, ale někdy zprávy na nově a reportér Kamil Houska, hahahahah, fakt ftipnej týpek
a hlavně ty jejich animace :D
gaspacho
Nejradsi mam Red Dwarf (momentalne uz poctvrte sleduju), Simpsonovy a Jiste pane [ministre|premiere]. Ale nejak me (bohuzel) preslo divat se na filmy zhulenej - uz to nema ty ucinky jako driv, kdy jsem napriklad u "7 let v Tibetu" naprosto opustil telo a dusi a zil v tom filmu. Ted uz se mi tak nedeje, takze se divam nezhulenej. A neni to tim, ze bych hulil moc - hulim 1x mesicne.
Klaymen
tak u mna je najoblubenejsi urcite south park :)
Dude
k výše uvedeným přidávam Rena a Stimpyho:D
vrrn
Pat a Mat forever:p
hexamin
no pockaj zajac a futurama :-)) skoda ze fry ci ako sa ten manik vola nehuli hehehe je to typicky looser keby do toho hulil mal by to v zivote lahsie
Dan.Bass
Všechno, co tu je,+ britskej Ať jedí koláče. Viděl jsem jen jeden díl, ale nářez neuvěřitelnej...
lSlUlPl
To cityman:Delam to presne jako ty je to pohoda dat si takovej vecernicek jeste bych k vyctu pridal cernou zmiji south park ceskou sodu a krajni meze.
Jóóó, Ren a Stimpy, nemohl jsem si vzpomenout
na název. Do paměti se mi zvlášť zapsal ten díl se zubama.
To sem rád, že to taky někdo zaregistroval. :)
Dude
hehe to byl dobře nechutnej seriál - ty detaily na krvavý voči:frog: nebo jak dělali ty kuličky sežvejkanejch chlupů:eek:
devnul
Najlepsi serial je A JE TO no a potom este South park
...ztvárnění smradu z podpaží bylo taky dobrý. :))
Kristl
jen počkej zajíci je moooc nářez ! :D
13VIKTOR
South park nema chybu, az na nejake casti, ale tych zasa nie je tak vela aby som si ich pamatal. Najlepsi je vychovavatel, ANO? Drogy jsou spatny ano? Su na tom dost dobre halusky :-))) ostatne su tiez dobre, Simpsnovi a v nom je dobry mini serial Macka a mys, haluskovo sa zabijaju :-))))))))))))))
svickar
ty joí ren a stimpy,kdyz jsem byl moc maly tak me to pripadala spis jak horor nez animovana pohadka pro decka:-)))ale jinak futrama je narez a vsichni staristovi muzi byli take kruti...ale neco co sleduju fakt dlouho je ženaty se zavazky:-))to je nekdy fakt k posraní
Dude
hele nojo, sem si vzpoměl, jak sme se tomu gebili na zakládce - dobrejch 10 let :eek: - a gebim se tomu porád:D
clothinguntero
Chalupáři rychta:)
Hyena
Jistě, pane ministře
Jistě, pane premiere
Halo halo
Red Dwarf
Monty Python
MASH
m4v
mtv - celebrity deathmatch
cartoon ntw. - courage the cowardly dog
Hudy
Jo celebrity deathmatch to nářez a ten fialovej pes na cartoonnet. je tagy hustej, no a pak futurama, jistě pane..., invader Zim, Červenej trpaslík, a nejvěčí maso je sledovat tu politickou debatu (záznam s parlamentu?) jag to dávaj vo půlnoci na čt 2.
cannabio
Jednoznačně

Bořek Stavitel.
BomberMan
Krok za krokem
Celebrity Deadmatch
Guinnesuv svět rekordů
Chip a Daile(nebo jak se to piše) a Kačeři
Kobra 11 - do pohody
chOdec
Jestli si chcete dát fakt hustost, tak samozřejmě:

Království I. II. - režie Lars von Trier
Městečko Twin Peaks - režie David Lynch
Paran
No jestě do toho seznamu bych přidal Futuramu je to od vyrobcu simpsnovejch
Paran
No jestě do toho seznamu bych přidal Futuramu je to od vyrobcu simpsnovejch :frog:
Kristl
2chodec: co je zač to království?
chOdec
Lars von Trier: Království Riget I (1994), Riget II (1997)

aneb Nemocnice na kraji městečka Twin Peaks


Vítejte v Království. Půda pod státní nemocnicí je stará mokřina, kde bývaly kdysi rybníky na bělení... V mělké vodě namáčeli běliči ohromné kusy látek, než je rozprostřeli k bělení. Z obrovských kusů mokrých látek se vypařovala pára, která zahalovala celé místo do permanentní mlhy. Potom tam postavili nemocnici a běliči uvolnili místo lékařům a vědcům, nejlepším mozkům národa a nejnovější technologii. Dílo bylo dovršeno tím, že místo pojmenovali "Království". Na jinak pevné moderní budově se však začínají objevovat známky únavy... Žádná z živých bytostí o tom zatím neví, ale brána do Království se začíná znovu otevírat!
Inertia
Futurama a Red Dwarf jsou super a samozrejme Simpsons.....ti jsou best !!!!!
Pinky
Simpsonovi,Ajeto,super...co takhle ženatý se závazky?
_Ra_
skvelej byl britskej "Haló haló"
cityman
Netusite, kde sehnat ceskeho Kutila tima od 3 serie vys? Na DCcku jsem nasel jen prvni 49 dilu, to se u nas vice nevysilalo?
HALUZAK
Ja som jednoznačne za Simpsonovcov
luckymeg
samozrejme *P*R*A*T*E*L*E*
To je rachot... Joey me wzdycky dostane :)
Aidampower
Jojo JOey je hodně vostrej
A hrubej serial je vcelku Krajní meze
cilum
No hodně sleduju různé sci-fi seriály (Star Gate-the best of a taky třeba Andromeda) ale nejbrutálnější seriál který byl kdy natočen jsou Krajní meze, větší psycho neznám, z těch konců dycky nechápu fakt mazec a ještě k temu že je to pořád o něčem jiném...
Jo a málem bych zapomněl na špičkový mini-seriál (10 dílů dlouhých jak film cca1,5h) od Spielberga - UNESENI - perfektně pojednává o celé historii UFO, jaxem zistil jak je ten seriál perfektní tak sem musel na každý další díl kouřit :frog:
MFT
SIMPSONOVI SOU NEJLEPSI!!!A BASTA
420kotliik
no je jich hodne - Red Dwarf, Simpsons, Halo Halo, Pratele, Jiste pane premiere/ministre, Futurama........
snejky
Mě nejvíc dostává M*A*S*H* u toho se gebim fakt hodně moc (střízlivej) no a když to vidim zhulenej tak mi občas nejde popadnout dech.
"Jen ty bacily zabij nemusíš čekat až budou mít funus."
Dude
jj, mash zase docela muzu- sem si uvedomil jak byly ty prvni dily hrozne ftipny, fakt jeste dost prehnany, to ke konci uz byla takova sentimentalni selanka:rolleyes:

a NEVER MORE Ceske televizi za presunuti Simpsonu do casu, kdy sem dycky v praci, takze zadny dalsi dily 4 me:( - kurwa deset let to bezi po sestej, jedina pravidelnost v mym zivote a voni mi to takle zkurvi:grrr:
Bulb
No je jich docela hodně...Simpsoni, Red Dwarf, South park, Futurama, M*A*S*H*, Akta X, Krajní Meze, Star Gate... a další

A jakej je váš názor na ty .... Telenovely ?

:rocket:
Pinky
:mutant: Telenoveli sou hrozný megadementózy,ale ještě k těm seriálům.Jeden čásek sem po ránu,dávali to dost brzy,koukal na seriály pro děti.Docela hukot takovej Kočkopes,a nebo Oggy a škodíci.To je vyloženě brutalita.Kort když se člověk správně naladí,a ještě je lepší nebejt nalazenej sám.:satan:
PsYcHo84
Oggy je best! Pak Haló haló a Monthy Pythoni.
Co takhle Plastická chirurgie sro?
To je taky dost bizarní seriál.
Landrover
Ja ked som zhuleny tak mi je to jedno ja si pozrem aj cirno-biely nemy film.
zhulena babicka
Zdravim lidicky, ja vetsinou hulim sam, ale minule sme se zhullilis kamosma u nas doma pred telkou a davali tam njakej D -ckovej film americke produkce, kde njaka amazonka, co prave vybehla z pralesa - vyskocila na kone, s kterym dohonila helikopteru !!! , pak na ni vyskocila, ..povyhazovala vsechny (zlé ! ) pasazeri a s dovednosti McGivera s ni pristala na planine. Moc si z toho filmu nepamatuji, ale tuhle pasaz sme sledovali vsichni, pak ale sme se zacali valet smichy po celem pokoji asi tak pul hodky. Na druhy den sem mel pekelnou svalovici na brichu. ....ale stalo to za to.
Od toho dne peclive sledujeme ( hlavne ze zacatku tydne ) ty nejblbejsi filmy - ktera stanice co dava a naramne se tesime.
Takze muj recept je: Kvalitni joint+d D-ckovej ( nejlepsi americkej) akcni film nebo serial = Megazabava :o)))
Johnik
Ze starejch socialistickejch seriálů třeba Nemocnice na kraji města. Sova starší je naprosto hustá potemnělá osoba a Štrosmajer má hustý hlášky a moudra, který platěj i dneska. No a jinak hlavně Rozpaky kuchaře Svatopluka, tam se pořád vaří a je tam občas totálně ulítlá muzička a lidi hlasujou. No a z těch novějších teď dávaj jeden seriál, jméno je myslim Desáté království, trochu fantasy, ale my sme to s kámošem viděli minulej tejden docela brutálně zmaštěný a bylo to móóóóc hustý. Lidi, co na to koukali nezmaštěný řikali, že se jim to nelíbilo...
Hašišák
A co želvy NINJA. Já je fakt brutálně žral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak Star Trek všechny novější serie,
pohádky od Disneyho Gumídci,My z Kačerova...,
Nemáte někdo želváky na Cd?
krajni meze-moudrost kterou vyslovi svym nezamenitelnym hlasem radovan lukavsky na konci,me ve zhulenem stavu dostava

jinak 30 pripadu majora zemana
jumpp
pratele a m.a.s.h no comment:D
chell
tak ja mam v pocitaci
přátelé 17,6GB
simpsonovi 18,6 GB
berserk 5,64GB
red dwarf 4,01GB
sex ve městě 6,99GB
a je to 1,17GB
jen pockej 807MB
byl jednou jedne zivot 3,65 GB
futurama ta je jeste z casti zazipla tak ji je neco pres giga :)
mela sem i vsechny starostovy muze a mash ale ten sem z nedostatku prostoru musela smazat pac byl vazne moooc velky

a kdyby ste meli nekdo zajem nak se muzem dohodnout a vysmahnout neco :D

a pro prave fajnsmekry mam neco kolem 280 dílu
ctyrlistku
v elketronicky podobe :D
Hašišák
Dneska ráno mě zaujal seriál Čáryfuk.Sledoval sem ho u snídaně-vypadá jako by bral moc let herák,olizoval ropuchu,proměňoval kluka v opici pomocí mandragory,maloval pentagramy....:D :D :D Moc poučná pohádka pro děti!:p: :p:
Ale nevím jak to dopadlo neb sem šel do práce.Rozhodně ho budu sledovat.
MFT
MONTY PYTHON FLYING CIRCUS ...:flamer:
...ta největší šílenost jakou sem kdy viděl!:crazy:
Dude
tačúde, kkde jsi???? TAČŮŮŮDE!!!!!!:D:D:D
Lister666
Red dward - nejlepčejší serial ze všech :) mám všecky díly...
Simpsnovy - mám pár dílů ... ale už mě to nějak omrzelo
Futurama - všecky díly ... super serial
Černá zmije (Rowan Atkinson) - Brutálně skvělej seriál :satan:
M*a*s*h - taky se rád něgdy kouknu :)
Lister666
Chell - jééééé takovy ty starý čtyřlístky nebo ty nový hnusně kreslený?:D
Můj 5ti letej bratránek to dotáhl když sem byl lehce mimo a malem sem pukl smíchy...
simtě pošly mě jich pár quipi@seznam.cz díky moc:slizoun: :slizoun:
nozdra
:devil: velmi mě vždy dokáže pobavit ČERVENEJ TRPASLÍK:frog:
Ondřej
Zhulenci kontra televize

Co je vážně úlet, je když se totálně zhulený kouknete na nějakou telenovelu - mě se to stalo úplně náhodou včera, že běžela telenovela zrovna když sem přišel domů vypuklej a bylo to fakt ulítlý - sice mi trvalo, než jsem pochopil kdo je kdo, ale pak jsem se zorientoval - Ana Christina Rivera Gil si vzala pro pomstu Emiliana Hernandeze a on to zjistil, čili se jí chtěl pomstít, ale ona se do něj mezitím opravdu zabouchla a protože byl na ni hnusnej, tak se pustila po proudu rozvodněný řeky a nakonec oba spadli z vodopádu. (To by mě zajímalo jestli žijou). Pak tam byla ještě nějaká kravka, co prej shodila malou holčičku do bažiny a nechala ji se topit, ale to dítě to přežilo a teď nemluví a její babička jí vařila čaj. Tak, teď už vím že za nějakejch 2000 dílů se asi podívám, jestli už ten čaj dovařili.... Ale věřte mi že to byla fakt nestíhačka...
xtron
mě dost bere hvězdná brána už aby byly další díly v bedně
Moriaty
:jumper: jan kačer
:satan: choccé belmondo révai
:girl:dana hubička morávková :bandit:
:bandit: rené přibil
Moriaty
No jasněěěě, rodinná půta. Sledovat prosím pouze v rauši a dobře rozleželý!
lister
GUMIDCI! Strasne moc shanim tendle serial! Nejak jsem si na ne ted vzpomel a potrebuju ukojit nostalgicky vzpominky...;] Najde se tady nekdo, kdo by je mel.. ? i kdyz dost o tom pochybuju.. ale aspon sem to zkusil... nebo aspon nekdo, kdo je zna a taky se mu treba libili... hm? ;]
masoquista
Jj vzpomínám si na stoupu a na hopsinkovu šťávu:)Ale fakt je nemám
nekde by se ke ztazeni urcite nasli
De la Vastierre
Jo gumííídci, to sou Ti zavisláci, tak snad trošku tady http://gumidci.unas.cz/ ale když budeš hledat, tak určitě někde toho najdeš hafo ;)
Joe
Podle toho co tady čtu sledujete jen dobre serialy takže mi zbývá jen popřát spoustu dalších skvělých dílů. Jinak me nej -
RED DWARF
MASH
FRIENDS
Joe
Jo mimochodem nikdo tady nezminil Hale & Pace :D
lister
tak v originale jsem jich uz par sehnal.. ale co si budem rikat, neni to ono.. ;] nicmene dal pokracuju v patrani...
lister
muze nekdo zjistit, co je pravdy na tedle zprave?

UPOZORNĚNÍ!!GUMÍDCI A LETOHRÁTKY ZNOVU OD PRVNÍHO DÍLU!!

Pro ty, kteří chytnou STV1 mám skvělou zprávu!
Od neděle 2. ledna 2005 bude STV1 každou sobotu a neděli kolem 9:00 vysílat Gumídky a Letohrátky od prvního dílu!

---
viz http://www.lopuch.cz/klub.php?klub=gumidci
Hašišák
Hm spíš si měl napsat už vysílá!:) Já sháním něco podobného a to želvy ninja, nemáte je někdo doma?Nebo nevíte kde je stáhnout?
Dude
vy ste děcka:p: - copa nevíte, že nejvíc byl Rampa McKvák:D
lister
Stoupa a Rampa jsou bezkonkurencni ! ;]]
Dude
a ani nezacinej s Gargamelem, kterej po houbickach dycky videl ty podivny modry muziky, ktery v houbach bydleli:p: a nikdo mu chudakovi neveril:rolleyes:
:punk:GO GARGAMEL GO:punk:
Taker
jo dobrý témátko :frog:
Mě se taky ještě hodně líbili Dobrodruzi z vesmíru se zeleným kaktusem Sibeb (nebojak) - haluz nejvěčí :D
De la Vastierre
JEDINĚ RODINA SMOLÍKOVA!!! :D :D
Aryan
no jako pro me je nejvic Pojdte pane, budeme si hrat :)
vodnikova_dcera
a co treba Happy Tree Friends?.... ;)
lulugang
muj nej serial je mestecko southpark(Marihuana je spatna..ÁÁNO:))..treba ten díl se skourenym rucnickem me uplne dostal..ti lidi co to vymysleji museji byt fakt husti typci..stejne tak jako HTFriends..nema chybu:)
Dan.Bass
Hehe, BTW na jednom školním vejletě jsme vymysleli modifikaci : Rampa McKvak - > Rampa Neucvak. Srandu jsme z toho měli nehoráznou...
Joe
To nechapu copak se nikdo z vas nedival na ALF-a, ze ho tu nikdo nevzpomnel ???
enzo
ja sa v sucasnosti rad skureny pozeram na sopranovcov, sledovaval som aj tretiu hliadku. ked som bol maly celkom ma bral taky serial s medvedikmi ktory zili v nebi a mali na bruchu nejaky symbol ktorym potom vysielali duhu...nieco take...
Zoltan
a taky bych nevynechaval M.A.S.H protoze to je proste jedinej serial kterej muzou davat od zacatku do konce porad asi 4 roky :)
Futurama je jasna a sex ve meste sem nesnasel a ted nato cumim skoro kazdej tejden divny..
Pěkný téma,
takže:

Šmoulové & stuff
---------------------
Býval dobrým šmoulou(-tam-tadam-), ale zradil (-dadadam-)!!!!!!
Svědčil proti svým kolegům(-buuummm-)!!!!
Stal se z něj vyvrženec, odpadlík, lovec šmoulů¨
GARGAMEL!!!!!!

:D :D :D

seriálos:

MASH - mazec, nedostižnej seriál, ale vážně, první díly jsou stejně nejlepší

Da Simpsons - podobná situace jako MASH

Přátelé - massakr skoro až do konce

Futurama - je to mazec, ale viděl jsem jenom pár dílů

Red Dwarf - úžasnej seriál, chytnul mě v době, kdy ho vysílali na ČT2 v pátek před půlnocí (úplně poprvý), nikdo to neznal a nechápal

Monthy Pathon's Flying Circus - naprosto dokonalej komediální seriál, kterej si zakládá na absurdním humoru, kterej já můžu

a mnoho dalších...
Dela_Negro
U me vitezi Red dwarf nejvic....rad se podivam i na plno jinych serialu ale dwarf proste vede.A.J.RIMMER me fascinuje.

jinak rad se zhulenej podivam i na nejakou tu telenovelku protoze se fakt uplne lamu z tich kecu a hlavne ze silikonovych devcat ktere tam pobihaj...:frog:

Jinak sportu zdar a hulbe obzvlast......
Taker
Co si dávám poslední dobou hodně moc sou primácký Dementi a Krausovo Uvolněte se, prosím na čt1 :)
Sice to nejsou přímo seriály ale snad se to dá taky počítat...:slizoun:

Ať už na zhulenost nebo na střízlivost pokaždý se parádně bavim :bravo:


:smoker: klasiky jako Red Dwarf, Simpsni, Přátelé (jak který) + kreslený haluzárny od Warner Bros v čele s Datlem Woodym (klasickej - původní) sou jasnou samozřejmostí... :punk:

PS: jó čtyrlístky mam taky všecky (v jpg), včetně těch nejlepších parodií co kdy na netu vyšly :D taky dobrej úlet
Krishna
...tu uz snad neni ani co dodat...Red Dwarf,Futurama,Simpsons,...atd.....vsetko uplne dokonale serialy...teraz ficim na Star Gate.... :)
frogo
čaute,taky se připojim:
samozdřejmě simpsonovi
southpark
kočkopes(koukal sem se na něj tak před 5 lety to mi bylo13 a fakt mě to bralo možná že bych na něj v 7 ráno vstal i ted
plastická chirurgie s.r.o.(best nova seriál)
celebrety deathmach
cribs(MTV)
jackass
ošklivka betty
ren a stinpy
přátelé
sex ve městě
emanuella
beavis and butthead
futurama
and many more
Ondřej
A co Odpočívej v pokoji? Podle mě je to geniální seriál...
cinzano
A co takhle nějakou manga či anime ^-^
pan klobouk
sleduju sem tam Hallo hallo, anglicky sitkom, docela sranda, hlavne cajt co neumi mluvit:) bodre podoledne:)
Beowulf
Nej ve zhulenym stavu sou podle myho:
Cerveny Trpaslik
Simpsnovi
South Park

Jo a znate nekdo Obloukovy? To je taky dost husta prdel :D

Jinak Odpocivej v pokoji je dost depka nekdy... ale jinak vyborny...
No a kdyz sem uplne nasracky, tak i kdyz je to total picovina, tak me celkem bavily Carodejky... a pak sme sli hned hrat Herousy ;)
Beowulf
Jo a Halo Halo je taky suprovy :D hlavne Her Flick a Helga :D

A anime je taky dobry... ale znam spis jen filmy... na Pokémona necumim :)
kolumbijec
hej nejlepsi je bezesporu BEVERLY HILLS 90210. a fsechny argentinsky, bolivijsky, venezuelsky, portorikansky, atd.

jinak co ste tady jmenovali: futurama, simpsonovi, pratele, sex ve meste, halohalo, red dwarf, south park..
cityman
velmi doporucuji vsem zhulencum novy skvely serial ala Flakaci ci Jay and Silent Bob.

Jmenuje se to MY NAME IS EARL
Budeh
přidávám happy free freinds. Je to nářez s poučením


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma